Celebrul actor a câștigat ”războiul” pentru avere cu tatăl lui!

Publicat: 31/05/2019 | 22:17

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre acțiunea din justiție pe care a înaintat-o Nae Alexandru, actorul care a devenit celebru pentru replica „Hemoroizii face bine”, dar și pentru alte roluri din reclame și filme. (Cel mai bine platit job din București) În urmă cu ceva timp, actorul a deschis un proces împotriva fratelui vitreg şi a tatălui său, solicitând anularea unui act notarial semnat între aceştia din urmă. (VEZI ȘI: SUPER-IMAGINI DE LA NUNTA EX-LOGODNICULUI SIMONEI HALEP! A CÂNTAT ȘI DANSAT ÎN PAPUCI LA ”SPARTUL” PETRECERII)

Nae Alexandru, unul dintre actorii cu state vechi din România, care, de-a lungul carierei, a jucat și în mai multe filme, a povestit adesea că a rămas orfan de mamă în urma cutremurului din 1977 şi, singur, a reuşit să îşi croiască un drum în viaţă. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Totuși, în urmă cu ceva timp, Nae Alexandru și-a chemat la tribunal fratele „secret” și tatăl. Acțiunea în instanță, referitoare la succesiune, s-a dovedit a fi destul de încâlcită. În paralel, părintele artistului a deschis un proces în care contesta actul notarial ce dovedea că cei doi fii ai săi au dreptul la o cotă parte din moștenire.

A câștigat ”războiul” pentru avere!

În urmă cu câteva zile, magistrații s-au pronunțat cu privire la una dintre acțiunile intentate în instanță. (NU RATA, AICI: LEO DE LA STREHAIA ȘI DANA „CRIMINALA” ȘI-AU RETRAS DIVORȚUL DE LA JUDECĂTORIE!)

Respinge ca neîntemeiată excepția prescripției dreptului material la acțiune. Admite excepția tardivității cererii de repunere în termenul de opțiune succesorală și, în consecință, respinge ca tardiv acest capăt de cerere. Admite excepția lipsei calității procesuale active a reclamantului și, în consecință, respinge cererea ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă. Obligă reclamantul la plata către pârâtul Mihai Alexandru-Nicolae a sumei de 1.500 lei, cheltuieli de judecată, constând în onorariu de avocat”, se arată în decizia foarte recentă a magistraților.

Nae Alexandru a câștigat procesul împotriva tatălui său

Și-ar fi „ascuns” fratele timp de 30 de ani

Povestea de viaţă a actorului Nae Alexandru a uimit pe toată lumea. Artistul a ascuns tot timpul că ar avea un frate vitreg, dar şi că în viaţă ar fi reuşit datorită ajutorului financiar primit de la tatăl lui. Fără să ştie unul de celălalt, cei doi fraţi ar fi ajuns, la un moment dat, în aceeaşi casă: Nae şi Dragoş făceau meditaţii cu acelaşi profesor, la ore diferite şi în zile diferite. (NU RATA, AICI: A MURIT CIUMECU’, UNUL DINTRE LEGENDARII ”MAFIOȚI” AI ROMÂNIEI)

Este căsătorit și are doi copii

La cei 37 de ani ai săi, Nae Alexandru se poate lăuda, însă, pe lângă o carieră în plină ascensiune, și cu o familie de excepție. Acesta este căsătorit cu Cristina și au împreună doi copii, o față și un băiat. Blonzi și cu ochii deschiși la culoare, micuții actorului seamănă leit cu doi îngeri. (NU RATA, AICI: PREZENTATOAREA DE LA ANTENĂ SE MĂRITĂ CU EX-IUBITUL LUI LAURETTE?!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...