Formidabil Câți bani câștigă Loredana Groza la un singur concert

Publicat: 15/03/2019 | 14:03

Ajunsă la 48 de ani, Loredana Groza este una dintre cântărețele din România care a știut când și mai ales cum să se reinventeze de-a lungul carierei sale. Așa se face că după mai bine de trei decenii de când urcă pe scenele din țara noastră, dar și din alte state importante din întreaga lume, ea și-a păstrat popularitatea în fața publicului. Iar banii pe care îi încasează la un singur concert nu sunt deloc de neglijat.

Citește și: Decizie de ultimă oră luată de Pro Tv! Cabral și Loredana groza, scoși de pe post!

Câți bani câștigă Loredana Groza la un singur concert

Supranumită “Madonna României”, Loredana câștigă la un singur concert aproape  12.500 de euro, conform DC News. E de la sine înțeles că prețul poate fi negociat și, în funcție de discuții, el poate să ajungă să fie unul chiar mult mai mare.

Citește și: Loredana Groza a vorbit despre operațiile estetice pe care le are

Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România

Loredana Groza s-a născut pe 10 iunie 1970 în Onești, județul Bacău. Ea este o cântăreață de muzică ușoară din România, actriță, compozitoare, prezentatoare TV, autor, dansator, dar și imaginea unor produse cosmetice. Cunoscuta artistă și-a început cariera în orașul natal. Albumul său de debut, “Bună seara, iubito”, a fost lansat în 1988, piesa cu același nume fiind una din cele mai cunoscute piese ale ei. În 2002, inspirată de succesul albumului “Agurida”, Loredana decide să reinterpreteze melodii din perioada interbelică, care fac parte din albumul live “Zaraza – vânzătoarea de plăceri” lansat în decembrie 2002.

Ea este căsătorită cu Andrei Boncea și are o fiică: Elena Boncea. Loredana a fost nominalizată la MTV EMA 2013; piesa “Apa”, o colaborare cu artistul Cabron, i-a adus artistei un succes enorm și sansa de a câstiga titlul de Best Romanian Act. În trecut, cântăreața a fost antrenoare la “Vocea României”, emisiune difuzată la Pro TV.

Citește și...