Loredana Groza a vorbit despre operațiile estetice pe care le are

Publicat: 07/02/2019 | 19:28

Deși are 48 de ani, Loredana Groza a reușit să păcălească timpul și arată ca o tânără de 20! Trupul de zeiță, chipul nebrăzdat de riduri sau imperfecțiuni au stârnit controverse tot mai aprinse în ultima perioadă, iar artista a acceptat să vorbească despre operațiile estetice despre care gurile rele afirmă că le are.

Citește și: Loredana Groza, cu celulita la vedere într-un hotel din Dubai: “Ai pierdut noțiunea realității”

Loredana Groza a fost dintotdeauna discretă în legătură cu viața personală și rareori a comentat acest subiect, însă, multe voci susțin că vedeta a trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil. În legătură cu operațiile estetice, cântăreața a afirmat că secretul frumuseții nu stă în astfel de intervenții. Cert e că artista a făcut publice în trecut poze în timp ce era răsfățată cu un tratament facial. Pe de altă parte însă, de ceva vreme bună, ea pune accent pe latura spirituală.

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Loredana Groza a semnat! La ce post va putea fi văzută, după ce a fost scoasă din schemă de la Vocea României” de șefii Pro TV

Într-o poza de mai jos, pe care cântăreața a făcut-o publică în vara anului trecută se poate observa că are un abdomen bine tonifiat, pentru că e atentă la ceea ce mănâncă, face mișcare și respectă orele de somn.

Loredana Groza, în timpul unei vacanțe din iulie 2018

În vara lui 2017, Loredana Groza a transmis public tatălui ei un mesaj emoționant. “Astăzi, Tata împlinește 80 de ani!!! La Mulți Ani, Tataieee!!!!!! El este eroul meu, sufletul meu drag, my Lion King!!! Îi mulțumesc Universului pentru că am avut șansa să-i fiu fiică și să-mi facă viața o poveste frumoasă! Tatăl meu este bunicul tuturor copiilor pentru care a scris și scrie neobosit atâtea cărți minunate!!! Te iubesc infinit!! Îți mulțumesc pentru fiecare clipă pe care o trăim împreună!!!l La Mulți Ani!!!!!!🙏🏻🍾🍾❤🌹🌸🥂🥂🌺❤❤🌈~Lush #vasilegrozaopoeziepezi #ador #10noiembrieSalaPalatului #loredanaavatar”, a scris artista atunci pe Facebook, unde a postat fotografia de album de mai jos.

Loredana Groza și tatăl său pe 5 august 2017. Părintele cântăreței a împlinit atunci 80 de ani.
Citește și...