Loredana Groza, cu celulita la vedere, într-un hotel din Dubai: „Ai pierdut noțiunea realității”

Publicat: 29/01/2019 | 11:56

Loredana Groza este în atenția publicului în ultima vreme, în ceea ce privește aspectul ei fizic, după ce și-a făcut diverse operații estetice, cam exagerate, sunt de părere prietenii virtuali. Însă, artista nu ia în seamă cârcotașii și își vede în continuare de viața ei. Recent, artista s-a pozat în Dubai, la hotelul unde este cazată, iar fanii nu s-au abținut de la comentarii.

Îmbrăcată cu o rochie extrem de scurtă și sexy, Loredana și-a lăsat la vedere celulita de pe picioare. „Aoleu, nu!/ Wow sexi/ Nu-mi place! / Ai pierdut grav noțiunea realității!”, au scris fanii, pe Instagram.

Loredana Groza, un nou proiect: „Cântă acum cu mine”

Cântă acum cu mine” este show-ul pe care Loredana Groza, fostă jurată la ”Vocea României”, Cabral, dar și 100 de muzicieni îl vor oferi în premieră spectatorilor din România. Muzică, dans, bucurie și multă energie – așa ar putea fi descrisă atmosfera din primele zile de filmare. Acesta va putea fi urmărit.

Într-un decor spectaculos, interpreți din toată țara vor încerca să-i convingă pe cei 100 că pasiunea pentru muzică nu are bariere, nu se diferențiază în funcție de gen, vârstă sau ocupație. ”Cântă acum cu mine” este despre bucuria de a cânta împreună, indiferent dacă cel de pe scenă e amator sau profesionist, scrie viva.ro.

”Gata, am început treaba! Cei 100, juriul, sunt foarte concentrați și dedicați, Lori este efervescentă, studioul este fenomenal… până aici totul pare că se așază foarte bine. Suntem nerăbdători să intrăm în pâine și să dăm cei 50.000 euro celui sau celei care va reuși să arate că face cel mai tare și complet spectacol! Ne bucurăm de muzică și de reacțiile pe care le au cei 100, care formează cel mai exigent și divers juriu din lume”, a spus Cabral, gazda show-ului ”Cântă acum cu mine”.

Citește și...