Fostul şef al Domeniilor Statului s-a ”reabilitat”. Şi-a scos la o cină rafinată iubita pe care a tras-o de păr în mall!

Publicat: 21/05/2017 | 00:00

Fostul şef al Domeniilor Statului, Radu Cristescu, acum vicepreşedinte al PMP, s-a "reabilitat"! După scandalul în care a fost implicat cu Veronica Elena Stanca, fosta soţie a generalului SRI Viorel Stanca (VEZI AICI), şi după ce s-a scris despre obiceiurile sale sexuale mai puţin "ortodoxe", Radu Cristescu a luat masa "regulamentar" cu iubita lui, pe care a tras-o, în trecut, de păr, la mall. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Radu Cristescu a făcut furori în presă atât prin realizările sale politice, cât şi prin cele din… viaţa privată. Povestea de amor pe care fostul şef al Domeniilor Statului a avut-o cu fosta soţie a generalului SRI Viorel Stanca, Veronica Elena Stanca, a făcut să curgă râuri de cerneală.

Cei de la ancheteonline.ro au publicat mai multe detalii picante despre relaţia dintre Cristescu şi Veronica Elena Stanca, fosta soţie a generalului SRI Viorel Stanca, dar şi posesoarea unei averi impresionante, de circa nouă milioane de euro, potrivit topului Forbes. S-a spus că Radu Cristescu s-a folosit de relaţia cu Veronica Elena Stanca pentru a-şi asigura un traseu lin în politică.

Radu Cristescu a fost surprins în trecut trăgându-şi de păr iubita la mall
Radu Cristescu a fost surprins în trecut trăgându-şi de păr iubita la mall

Ei bine, Radu Cristescu pare să fi lăsat toate aceste lucruri în urmă, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe acesta în oraş, unde lua masa cu iubita. Deşi în trecut mai avea ceva scăpări la ieşirile mondene (VEZI AICI CUM ŞI-A TRAS IUBITA DE PĂR), acum politicianul nu a făcut nimic ieşit în comun. Cristescu şi iubita lui au luat masa împreună şi au discutat, fiind amândoi foarte calmi pe parcursul întâlnirii.

La începutul anului, Radu Cristescu a avut parte de un eveniment neplăcut, fiind evacuat din superbul complex rezidenţial în care locuia, fiindcă „uitase” să achite chiria (VEZI AICI).

Citește și...