N-a mai plătit chiria şi…Fostul şef al “Domeniilor Statului”, dat afară din cel mai luxos complex rezidenţial din România!

Publicat: 25/01/2017 | 00:24
N-a mai plătit chiria şi…Fostul şef al “Domeniilor Statului”, dat afară din cel mai luxos complex rezidenţial din România!

Radu Mihai Cristescu, membru important al PMP şi prieten al Elenei Udrea, a avut un traseu cel puţin interesant în lumea politică: a condus Agenţia Domeniilor Statului, apoi a fost propus de partid pentru postul de primar al sectorului 2 din Bucureşti, însă realizările profesionale au fost depăşite de multă vreme de cele din... dormitor! Cunoscut ca un adevărat “leu” atunci când vine vorba de momentele de pasiune, Radu Cristescu a făcut ravagii printre doamne, însă povestea de amor cu nimeni alta decât fosta soţie a generalului SRI Viorel Stanca a fost cea care stârnit cele mai multe valuri în lumea politică, dar şi prin presă. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)


 


 

Cei de la ancheteonline.ro au publicat mai multe detalii picante despre relaţia dintre Cristescu şi Veronica Elena Stanca, cea care deţine o avere impresionantă, apărând in topul Forbes cu o avere estimată la aproape 9 milioane de euro, afirmând că bărbatul s-a folosit de banii şi influenţa iubitei pentru a-şi asigura un traseu mai facil prin lumea politică. De asemenea, s-ar părea că acestea nu sunt singurele scandaluri sexuale în care a fost implicat Radu Cristescu, fiindcă s-a spus despre el într-o perioadă, prin presă, cum că ar fi un bărbat cu obiceiuri sexuale cel puţin atipice, care ar implica satisfacerea prin celebrele… “duşuri aurii” oferite de partenerele de amor! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat AICI pe politician în compania noii sale iubite, o blondină tinerică, iar gesturile acestuia au demonstrat încă o dată că îi place să fie cel care domină.

Radu Cristescu are nişte preferinţe cel puţin... interesante în dormitor!
Radu Cristescu are nişte preferinţe cel puţin… interesante în dormitor!

Însă, iată că “realizările” din politică, dar şi din dormitor, nu au o corespondenţă şi în viaţa de zi cu zi, pentru că Radu Cristescu a reuşit să se pună într-o situaţie jenantă, după ce a acumulat atât de multe datorii către cei care deţin luxosul complex rezidenţial unde locuia cu chirie, încât aceştia au deschis un proces în instanţă, finalizat cu decizia de evacuare a chiriaşului rău-platnic! Se pare, conform informaţiilor apărute recent în presă, că politicianul avea de plătit câteva mii de euro pe lună, însă această sumă ar fi fost plătită pentru o bună perioadă de timp de către Elena Stanca, cea care i-a “ţinut” spatele, asigurându-se că nu duce lipsă de nimic din punct de vedere financiar.

Citește și...