FOTO / Scene de groază surprinse în urmă cu puţin timp la locul accidentului în care o femeie a ars de vie. Ce dezvăluiri halucinante au făcut autorităţile

Publicat: 08/11/2017 | 12:23

Imaginile surprinse la mai bine de 12 ore de la tragedie pe strada pe care s-a întâmplat accidentul te cutremură. Trei dintre cele şase maşini avariate în urma incidentului sunt încă acolo, iar fiarele arse îi fac pe unii dintre localnici să retrăiască momentele de iad de noaptea trecută. Mai mult, oficialii de la ISU au făcut mărturisiri şocante despre victime.

Martorii au povestit autorităţilor că, de fapt, ar fi vorba de mai multe victime decât cele două: şoferiţa care a murit în urma arsurilor grave şi tânăra de 18 ani, care era cu ea în maşină. Însă, la faţa locului nu au fost găsite. De altfel, unele surse vorbesc de cinci victime, nu de două.

Citeşte şi: VIDEO / Imagini NECENZURATE de la accidentul groaznic din Capitală! Martorii filmau scenele de iad, victimele arse şi se aud exploziile: „Amândoi mişcă, nu sunt morţi!”

Mai mult, se pare că femeia de 35 de ani a ieşit foarte mult în bulevard de pe o stradă principală, iar şoferul care venea cu viteză nu a mai putut evita impactul. Şoferul se află încă la poliţie.

Citeşte şi: Mama femeii care a murit în accidentul din Bucureşti îşi urlă durerea, cu disperare, la locul tragediei: „Copilul meu. Este copilul meu!”

În aceste momente, şoferul este la audieri, audieri care au durat toată noaptea ca să se stabilească motivele care au dus la producerea acestui accident. În tot acest timp, medicii de la spitalul Floreasca se luptă să o ţină în viaţă pe pasagera de 18 ani. Ea are arsuri foarte grave şi e posibil să fie operată azi, a anunţat un corespondent pentru Antena 3.

Citeşte şi: VIDEO / Informaţii înfiorătoare de la accidentul grav din Bucureşti! Ce a făcut şoferul înainte să fugă de la locul tragediei, unde o femeie A ARS de VIE

Iniţial s-a spus că bărbatul de 40 de ani e vinovat de producerea accidentului. Ancheta demarată de poliţişti va stabili vinovatul tragediei rutiere de pe strada Baicului din zona Obor din sectorul 2 al Bucureştiului. Şi tot autorităţile vor afla şi dacă sunt sau nu mai mulţi răniţi, dar au plecat de la locul incidentului.

Citește și...