Fratele a facut-o pe Rellys Tonu vedeta in America! Ce s-a intamplat cu pozele nud ale romancei, peste Ocean!

Publicat: 05/06/2014 | 01:16
Fratele a facut-o pe Rellys Tonu vedeta in America! Ce s-a intamplat cu pozele nud ale romancei, peste Ocean!

A aparut in sanii goi in fata primariei din Timisoara, a pozat nud pentru o revista destinata barbatilor, insa nu a avut curaj sa isi priveasca fotografiile. Totusi, lui Rellys i-a facut reclama fratele ei, care a aratat revista toturor prietenilor.

Pana sa pozeze nud, Rellys Tonu nu a cumparat niciodata revista Playboy. Mai mult, in momentul in care a aparut pe coperta, a incercat sa o ascunda de familie. Asta, pana cand fratele ei a cumparat revista si a aratat-o peste tot.

Rellys a aparut pe coperta revistei Playboy
Rellys a aparut pe coperta revistei Playboy

A aratat pozele prietenilor din State

Fratele lui Rellys locuieste si munceste de ani buni in America. Intamplarea a facut ca, in momentul publicarii revistei cu Rellys aproape goala pe coperta, el sa fie in Romania si sa vada printre primii fotografiile. Atat de mandru a fost de sora lui, incat a cumparat mai multe exemplare si le-a impartit prietenilor sai.

rellys tonu

„Ai mei nu au vazut inca revista, insa fratele meu a avut grija sa se mandreasca la prietenii lui cu pozele mele. A cumparat mai multe reviste si le-a dus in America sa le arate prietenilor”, ne-a spus, amuzata, Rellys.

 

rellys tonu

Nu vrea sa paraseasca Romania

Desi acum si-a facut debutul si in State, Rellys nu este dispusa sa paraseasca Romania si distractiile de aici. „Fratele meu sta acolo de mult, acum s-a mutat si mama definitiv. Eu nu stiu inca daca sa plec sau nu. Probabil am sa plec in vacanta, insa cu siguranta nu sa ma mut acolo definitiv”, ne-a spus „iepurasul” Playboy.

 

CITESTE SI:

Aventurile unui „iepuras” roman in Filipine. Rellys Tonu face furori la un concurs, alaturi de cele mai sexy femei din lume

E sexy, a pozat goala si asteapta cu sa fie ceruta de nevasta: „Poate ca viitorul meu sot va cumpara revista cu mine”

 

Denisa Macovei

Citește și...