Fuego începe sezonul al treilea ”Drag de România mea”, duminică, la TVR 2!

Publicat: 10/09/2019 | 11:42

Show-ul “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” își redeschide în mod spectaculos porțile, alături de Paul Surugiu-Fuego, pentru a vă oferi duminici perfecte, cu personalități marcante, povești de viață și momente speciale. Sezonul al treilea se anunță a fi de colecție, având numeroase suprize pentru voi. Vrem să arătăm că se poate face calitate, că există producții în care excelența e cuvânt de bază, iar simplitatea frumosului ordine a firescului. Fuego are pregătite duete inedite și exclusități pe măsură, asta pentru că, după cum declară chiar el, România înseamnă artă la superlativ, înseamnă nou și vechi, înseamnă sensiblitate, profunzime și înalt, în cea mai deplină formă.(CITEȘTE ȘI: FUEGO, INTERVIU FĂRĂ PERDEA! AFLĂ TOTUL DESPRE UNUL DINTRE CEI MAI IUBIȚI ARTIȘTI)

Astfel, prima ediție, de duminica aceasta, de la ora 15.00, de la TVR 2, aduce premiere în casele voastre, melodii de excepție, amintiri, omagieri, umor de calitate și nume care-au definit prin munca lor, capitol importante ale artei românești. Va sosi la noi celebrul Dan Bitman, simbol al baladelor pop-rock, aducându-ne două momente inedite, realizate alături de Baletul condus de Florin Mariș. Acesta va povesti despre Holograf, despre ce înseamnă România și muzica pentru el, dar ș ice emoții îl încearcă revenind în TVR, locul în care, timp de mulți ani, a realizat producții de succes.(NU RATA, AICI: CU PUȚIN TIMP ÎNAINTEA TRAGEDIEI, GINO IORGULESCU ACHITASE 300.000 € PENTRU ”MAȘINA MORȚII” ȘI NU APUCASE SĂ O ASIGURE!)

Dan Bitman, simbol al baladelor pop-rock

Noul sezon vine cu o noutate

În fiecare săptămână veti cunoaște oameni simpli, eroi ai timpului prezent, care fac gesturi mărețe pentru semeni, chiar dacă lor nu li se pare ceva extraordinar, arătându-vă că se poate renunța, pentru câteva momente, la orgolii și la egocentrism, pentru a te dărui celor de lângă tine. Ei sunt exemple într-o Românie în care avem atât de mare nevoie de spirite înalte. Duminică, invitații lui Fuego vor fi Bogdan Avram si Mihai Daniel Moldoveanu, doi oameni obisnuiti: unul este IT-ist iar celalalt, student. Ce ii face deosebiti este faptul ca in fiecare zi, in urma unui simplu mesaj de pe o aplicatie telefonica…salveaza vieti. Ei sunt salvatori voluntari, fiind cei care fac de multe ori diferenta intre viata si moarte. Vor povesti despre aceasta activitate și ne vor arata cum se acorda primul ajutor în caz de nevoie.(NU RATA, AICI: FUEGO, BAIE DE MULȚIME PE PLAJĂ! AFLĂ CE PĂȚANII A TRĂIT ARTISTUL LA MARE!)

Bogdan Avram si Mihai Daniel Moldoveanu, doi oameni obisnuiti: unul este IT-ist iar celalalt, student.

Ionuț Dolănescu va veni la TVR 2 împreună cu familia!

Alta noutate o reprezinta familiile artistice. De aceasta dată, celebrul Ionuț Dolănescu va veni la TVR 2 împreună cu familia sa minunată, violonista Doinița Dolănescu și cei trei copii care le calcă pe urme părinților. Aceștia vor fi delicioși și vor dezvălui nenumărate secrete de familie, încântându-ne cu muzica lor. Vom descoperi că așchia nu sare departe de trunchi nici în cazul lor, dragostea pentru muzică, primită de la bunicii și părinții celebri, transmițându-se mai departe. Ionut Dolănescu ne va bucura și cu un omagiu memorabil adus, împreună cu Paul Surugiu, marelui artist Ion Dolănescu!(NU RATA, AICI: FUEGO, ”REVOLUȚIE” ÎNTR-UN PARC DIN CAPITALĂ”! VIDEO)

Ionuț Dolănescu va veni la TVR 2 împreună cu familia!

Exclusivitatea ediție stă în faptul că după mulți ani veți avea ocazia să-l revedeți pe celebrul comediant, actor de farmec, un profesionist desăvârșit, maestru al umorului de calitate, Doru Octavian Dumitru. Într-o forma de zile mari, celebrul Doru va povesti despre experiențele sale și ne va face pe toți să râdem cu umorul inconfundabil, cu un moment haios.(NU RATA, AICI: FUEGO A SLĂBIT 20 DE KILOGRAME ȘI S-A VOPSIT BLOND! CÂNTĂREȚUL A AJUNS DE NERECUNOSCUT)

Doru Octavian, maestru al umorului de calitate
Doru Octavian, maestru al umorului de calitate

Maestrul Benone Sinulescu, la fel de energic și profund cum il stiți, ne va oferi melodii de colecție, ne va ține în priză cu energia sa și cu surprizele pregătite alături de Fuego. Acesta va interpreta o piesă emblema dedicată mamei, dar și celebrele lui succese, povestind despre proiectele viitoare și cum arată viața acum, la anii săi, plini de experiență.  Nu vor lipsi minunatele melodii aduse de Paul Surugiu-Fuego, alături de band-ul emisiunii, trupa Supermarket, dar și de balentul condus de Florin Mariș! Nu ratați!(NU RATA, AICI: L-AM GĂSIT PE SINGURUL MARTOR AL ACCIDENTULUI: ”L-AM SCOS DIN MAȘINĂ PE MARIO CA SĂ NU ARDĂ DE VIU! REPETA CONTINUU CĂ…” / “VICTIMA DIN AUDI A APUCAT SĂ MAI CLIPEASCĂ O DATĂ ȘI… GATA!”)