Fuego, baie de mulțime pe plajă! Află ce pățanii a trăit artistul la mare!

Publicat: 30/07/2019 | 12:11

Se știe că este un artist iubit și că atrage oamenii în jurul său ca un magnet, fie că vor să-l pozeze, să vorbească cu el sau pur și simplu din curiozitate. Aflându-se  pe litoralul românesc perioada aceast, Fuego dovedește din nou frumusețea caracterului său și arată tuturor cât este de simplu și de popular. Artistul a făcut mai multe băi de mulțime, prin stațiunile autohtone, povestind cu oamenii, fotografiindu-se cu cei mici. Ba mai mult decât atât, în spirit de glumă, pentru a face haz singur de el și de povestea uzitată cu bradul, Paul Surugiu le-a oferit în dar oamenilor, cu tot cu autograful lui, mai multe globuri, simboluri pentru el, toți amintindu-și celebra piesă cu bradul.(CITEȘTE ȘI: DE CE A FOST INTERNAT LA PSIHIATRIE: ”GIGI S-A ÎMBĂTAT ȘI A RĂMAS ÎN PIELEA GOALĂ!” + ”VORBEA NUMAI DE SEX ȘI O UMILEA PE NUȚA LA SINDROFIILE CU FAMILIA!”)

Toate aceste lucruri vor putea fi urmărite în noua ediție estivală a lui Fuego, ce va debuta vineri, 2 august, la TVR 2, începând cu 17.45, având reluarea sâmbătă, de la ora 14.00. Show-ul artistului va fi dinamic, iar prima ediție se anunță plină de surprize, mai ales că pe finalul ei, o ploaie le dă tuturor de furcă, dar asta nu a împiedicat pe nimeni să continue distracție.

Veți vedea un Fuego pus pe mare distracție, tonic, dinamic, alături de invitați speciali. În prima ediție vor cânta șlagăre și melodii pline de antren, îndrăgiții Ovidiu Komornyik, Simona Florescu-Dichiseanu și actrița Mirela Pană! De asemenea, Fuego va lansa hitul verii – “DRAG DE MAREA MEA!”, piesa care va rupe boxele litoralului vara asta.(NU RATA, AICI: „DRAG DE MAREA MEA!” – SUPER SHOW ESTIVAL CU PAUL SURUGIU-FUEGO, LA TVR 2!)

Fuego, baie de mulțime pe plajă!

„Se știe că mi-e drag de mare, dar chiar îmi voi face de cap luna aceasta pe litoral. Mi-am zis așa – trebuie să las cumva seriozitatea mea în plan secund și să le ofer celor de acasă, în fiecare vineri, o oră de concediu. Am glume, am veselie, muzică bună, invitați, piesele mele, reportaje inedite și un fragment din marea cea dragă. Eu de obicei sunt mai liniștit, dar mi-a făcut o plăcere enormă să stau în mijlocul oamenilor, să-i surprind, să mă plim prin mijlocul lor! Așadar, mă transform într-un adevărat showman al litoralui în luna august! Dar până una-alta, vă aștept la prima ediție, vineri, de la ora 17.45, pe TVR 2, iar în fiecare duminică vă invit să mă urmăriți tot la TVR 2, la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, edițiile sezonului 2!” a mărturisit Paul Surugiu-Fuego.