Fuego, premiat la Gala ”Radar de Media”! Duminică, la TVR 2, vezi concertul lui extraordinar de la Sala Palatului!

Publicat: 27/11/2019 | 12:04

Paul Surugiu-Fuego, artistul care nu obosește niciodată, a primit aseară un premiu special, pentru promovarea valorilor românești, dar și pentru emisiunea sa de la TVR 2, la Gala „RADAR DE MEDIA”, ajunsă la cea de a zecea ediție! Premiul vine ca o confirmare a muncii sale și ca un fel de mulțumire pentru faptul că depune efort și face un show de toată frumusețea, în care revezi legendele României, înveți lucruri, asculți povești de viață și muzică de calitate.(CITEȘTE ȘI: ION DICHISEANU, ÎN LACRIMI LA CONCERTUL LUI FUEGO DE LA SALA PALATULUI!)

Fuego mărturisește că e fericit că în cele trei sezoane de până acum ale emisiunii difuzate în fiecare duminică, la TVR 2, de la ora 15.00, a reușit să fidelizeze publicul, să crească audiența și să aducă publicului calitate. Prin studioul doi al Televiziunii Române, au trecut, în peste 40 de ediții, sute de artiști, actori, sportivi, intelectuali români, la invitația lui Paul Surugiu, care i-a premiat și care a creat momentele speciale alături de ei.(NU RATA: SHOW TOTAL DE TREI ORE CU FUEGO, LA SALA PALATULUI! GALERIE FOTO)

Ediție de colecție!

Duminica aceasta, pe 1 decembrie, publicul poate urmări, de la 15.00, la TVR 2, parte din show-ul spectaculos al lui Fuego de la Sala Palatului! Energie, emoție, dans, voie bună, folclor și muzică ușoară într-o producție eveniment, cu o sală plină ochi, sold out cu aproape două luni înainte, un concert realizat de Fuego, independent, o investiție uriașă, cu succes răsunător. Veți avea ocazia să vedeți momente de referință, cântece patriotice, cu drag de România, duete speciale cu Irina Loghin, Mirabela Dauer, Oana Lianu, Mioara Velicu, Surorile Osoianu, Nicolae Glib, dar și un omagiu emoționant adus actorilor români, pe versuri de Adrian Artene și Grigore Vieru, alături de maestrul Ion Dichiseanu.(NU RATA: FUEGO, CU INIMA FRÂNTĂ DE DURERE: „A MURIT, DIN PĂCATE”)

Fuego, premiat la Gala ”Radar de Media”!

„Mă bucură premiul de la „Gala RADAR DE MEDIA 2019!”, mai ales că emisiunea aceasta, ajunsă aproape de finele celui de-al treilea sezon a fost un pariu cu mine. Mi-am dorit să pot face un show curat, decent, divers, cu muzică și valori, cu simplitate, puțină educație, culoare, melodicitate și emoție. Și-am reușit, sper eu! Nu suntem ambalaţi frumos, nu spunem lucruri doar ca să dea bine la televizor, chiar simţim ceea ce promovăm. De multe ori, e mai bine să ai grijă la ce spui, decât să spui fără să gândeşti. Unii-mi zic, fără să analizeze prea tare, că emisiunea noastră e prea curată, prea decentă, prea frumos creionată şi că asta nu-i de fapt România noastră reală.(…)

Eu nu ştiu ce simte fiecare şi nici nu vreau să impun ceva anume. Ceea ce facem noi nu este neapărat adevărul absolut, este o pagină din arta românească, cu valorile ei şi cu oamenii care-au încercat, prin muncă şi sârguinţa lor, să o facă mai bună. Nu mă doare gura să-mi laud colegii, nu mă doare gura să recunosc valoarea unor personalităţi, cu toate performanţele lor, atât timp cât îi am lângă mine! Aşadar, vă invit să ne fiţi aproape în fiecare duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2! Duminica asta, de 1 decembrie, vedeți parte din spectacolul meu de la Sala Palatului!” a mărturisit Paul Surugiu.

Citește și...