Gabriela Cristea era foarte dezinhibata la 20 de ani

Publicat: 23/05/2010 | 00:00
Vedeta postului Kanal D, Gabriela Cristea, nu avea retineri in a-si expune trupul gol nici in pictorialele din Playboy, dar nici pe plajele publice.

Gabriela Cristea este vedeta care a avut parte de cel mai indraznet pictorial din revista Playboy, editia romana. In vara anului 2000, ea a pozat in ipostaze extrem de generoase fata de aparatul de fotografiat, dezavaluindu-si in amanunt partile intime, gratie unor figuri de balet executate cu acel prilej. Naturaletea si lipsa de inhibitii de care a dat dovada atunci Gabriela nu au fost induse in scopul realizarii acelui pictorial, dovedindu-se ulterior ca vedeta chiar asa era si in realitate. Un an mai tarziu dupa pictorialul din Playboy, bruneta a fost vazuta bronzandu-se goala la Vama Veche, fara nici un fel de sfiala, ca si cum nu facea nudism pentru prima data.

Interesant este ca nici cand avea companie, Gabriela nu era prea rusinoasa, facand plaja fara sutien in prezenta prietenilor ei, printre care se aflau si cativa barbati. Spiritul liber al Gabrielei nu a disparut complet, ea fiind doar ceva mai atenta cu imaginea ei in public, de cand are pe mana emisiunea „Nora pentru mama” de la Kanal D unde are drept telespectatori si cetateni mai in varsta. Cu toate acestea, cand crede ca se afla intr-un loc mai ascuns de privirile curiosilor, vedeta da curs pornirii de a renunta la haine. Asa s-a intamplat si in vacanta din 2008, cand a fost fotografiata bronzandu-se topless alaturi de doar logodnicul ei pe atunci ei, Marcel Toader. Gabriela Cristea, acum in varsta de 35 de ani, a fost balerina, apoi a lucrat la TVR, Tele7ABC, Pro TV, B1 Tv si in prezent este la Kanal D.

Citește și...