GALERIE FOTO. Gabriela Cristea, complet goală. Vedeta ar vrea să uite imaginile de acum 18 ani!

Autor: Gabriel Niculescu
Publicat: 17/03/2018 | 18:00

Gabriela Cristea e o femeie măritată, la locul ei și cu fetiță superbă. A avut însă, la fel ca multe vedete de la noi o tinerețe…tumultoasă. Când avea 25 de ani, vedeta TV a acceptat să pozeze complet goală într-o celebră revistă de profil. Imaginile au stârnit multe valuri atunci, iar acum Gabriela Cristea le-ar vrea șterse. Memoria internetului nu îi permite însă asta!

Gabriela Cristea a rămas cu câteva kilograme după nașterea micuței Victoria, dar a recuperat rapid, chiar dacă nu mai arată la fel ca în anii 2000. Atunci a fost momentul când vedeta, pe atunci în afirmare, a pozat în Playboy. A urmat exemplul altor dive de la noi, și a apărut complet goală în fața obiectivului. Cadrele alese au fost artistice, pe o plajă pustie. Ce să mai o încântare pentru cititorii avizi la acea vreme de genul acesta de ”informații”. Numărul cu ea pe copertă și în interior, în toate pozițiile posibile, s-a vândut extrem de bine.

Timpul a trecut iar imaginile au ajuns din paginile binecunoscutei reviste pentru domni, pe internet. Acela a fost momentul când Gabriela Cristea a regretat că a făcut acest gest, pentru că nu mai e chip ca imaginile cu ea așa cum a făcut-o mama natură să fie șterse!

Banii au făcut-o să se dezbrace

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în anul 1994, iar patru ani mai târziu a acceptat sa pozeze goala, pentru ca avea nevoie de bani, spunea mama ei adoptiva, Paula Crăciunescu.

Au venit colegii la mine și mi-au zis: «Tu vezi ce face fata ta? A pozat goala. Le-am spus atunci tuturor ca este treaba ei ce face și nu trebuie sa intereseze pe nimeni de ce a făcut asta. Nimeni, nu știa, de fapt, că ea nu avea bani”, a spus Paula Crăciunescu.

Originara din Oltenita, Gabriela povestea că în 2010 s-a separat de familie, explicând că nu se mai înțelegea cu tatăl și fratele ei. În vara aceluiași an, mama Gabrielei Cristea a murit fără a-i fi îndeplinita ultima dorință, aceea de a-și mai vedea încă o dată fiica. Vedeta nu a participat nici măcar la înmormântarea mamei sale.

Citește și...