Georgel din Vaslui a refuzat o partidă de dragoste ”ca pe centură”, iar concubina sa a luat o decizie radicală

Publicat: 30/10/2018 | 09:13
Georgel din Vaslui a refuzat o partidă de dragoste ”ca pe centură”, iar concubina sa a luat o decizie radicală

Georgel din Vaslui a refuzat o partidă de dragoste ”ca pe centură”, însă a fost nevoit să suporte consecințele. Da, este momentul în care apar zâmbetele, numai că situația unui bărbat din Vaslui poate fi interpretată în diferite chei, nu neapărat hazlii. Georgel Armeanu nu s-ar fi gândit niciodată, atunci când era la muncă în străinătate, ce supriză îl va aștepta la revenirea în țară. Omul plecase în străiniătate, pentru a strânge bani albi pentru zile negre, însă – ajuns acasă – evenimentele conjugale au luat o turnură erotică neașteptată. 

Vremeanouă.ro consemnează întâmplarea prin care a fost obligat să treacă un vasluian care s-a întors acasă după ce muncise, mulți ani, prin țări străine. Omul a ajuns cu bine la domiciliul conjugal, și-a revăzut concubina, a făcut un duș și s-a culcat în pat, să se odihnească. Firește, dorul de bărbat și-a spus cuvântul, femeia simțind poftă de dragoste după atâta amar de vreme. Dar supriza bărbatului a fost colosală și, spune el, nu una plăcută. Concubina a dorit să îi facă un sex oral.

”Numai ce am vãzut-o cã se urcã pe mine, apoi se lasã în jos. Nu mi-a venit sã cred. Eu auzisem ceva ceva si înainte, îmi dãdeau telefon oamenii din sat cã femeia mea nu-i lasã în pace. Nu i-am crezut pânã când am vãzut cu ochii mei ce-i trece prin cap. A doua zi, când m-am dezmeticit i-am zis cã dacã mai încearcã sã facã asa ceva, eu nu mai stau cu ea la masã”.

CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT UN BĂRBAT DIN VASLUI DUPĂ CE A RĂMAS FĂRĂ BANI DE BĂUTURĂ. POLIȚIA A FOST CHEMATĂ DE URGENȚĂ

Georgel din Vaslui a refuzat o partidă de dragoste ”ca pe centură”. Gurile rele susțin că femeia umbla și cu unul, și cu altul

Rănită în orgoliul feminin, concubina lui Georgel și-a luat copiii și l-a părăsit.  ”Nu am acceptat sã-mi facã sex oral, iar ea a luat copiii si a plecat la pãrintii ei. M-a pãrãsit pentru cã nu am lãsat-o sã-mi facã dragoste ca pe centurã”, explicã bãrbatul.

Georgel din Vaslui susține că auzise, în timp, că femeia avea relații și cu alți bărbați. Însă este de părere, totuși, că nu refuzul său de a face sex oral ar fi adevăratul motiv al plecării ei. Bărbatul lansează acuzații grave la adresa concubinei și spune că aceasta vrea să vândă fetița în Germania.

Citește mai mult pe vremeanouă.ro

CITEȘTE ȘI: SHOW EROTIC LIVE ÎN FAȚA POLIȚIEI JUDEȚENE DIN VASLUI! TRECĂTORILOR NU LE-A VENIT SĂ CREADĂ