Gestul neaşteptat făcut de Ionela Prodan în prima zi după ce a fost externată! Fiicele sale au avut lacrimi în ochi: „Viaţa i-a dat şi alte şanse”. Ce decizie a luat în legătură cu cariera sa

Publicat: 08/02/2018 | 09:08

În familia Anamariei Prodan este o bucurie fără magini acum. Sexy-impresara şi-a externat mama şi veştile primite de la medici sunt cele pentru care s-au rugat toţi membrii familiei. Potrivit dezvăluirilor făcute de persoane apropiate Ionelei Prodan, medicamentele prescrise de doctori au făcut minuni în vindecarea problemelor de sănătate cu care s-a confruntat vedeta. Ei au făcut declaraţii neştiute despre procedurile făcute de cântăreaţă în spital, dar şi ce a făcut la câteva ore după ce a ajuns acasă.

Citeşte şi: Ionela Prodan, „dans” pe holul spitalului. Anamaria Prodan le-a arătat tuturor clipul cu mama ei

În cadrul unui interviu, surse din anturajul Ionelei Prodan au spus că aceasta a mers singură, neajutată de nimeni la câteva ore după ce a fost externată. În plus, la plecarea din spital, i-a fost scos aparatul care îi fusese implantat ca să-i monitorizeze activitatea cardiacă.

Şi, deşi cariera ei muzicală se întinde pe mai multe decenii, cântăreaţa de muzică populară vrea să urce pe scenă, în faţa fanilor, cât mai curând.

„Cântăreaţa a fost bolnavă destul de rău, de aceea, a şi stat sub supravegherea doctorilor atâta timp! Situaţia în care se află le-a speriat până şi pe fetele sale, căci Anca, de exemplu, a luat primul avion şi a venit din America să îi fie alături! Din fericire, medicamentele au făcut minuni în cazul doamnei Prodan şi, acum, poate să spună că viaţa i-a dat şi alte şanse! Drept dovadă, acasă, la doar câteva ore de la externare, ea a mers singură, neajutată, aşa cum nu o făcuse de 14 zile, şi a renunţat la aparatul de monitorizare pe care îl avea implantat. Se simte perfect şi le-a spus tuturor că vrea să revină pe scenă”, au povestit prieteni de-ai Ionelei Prodan, conform wowbiz.ro.

Citeşte şi: Florin Condurăţeanu a încercat să spună adevărul despre starea de sănătate a Ionelei Prodan, dar a fost oprit de realizatori! „Are…”

În urma rezultatelor analizelor, doctorii de la Spitalul Elias i-au recomandat mamei Anamariei Prodan să rămână internată.

„Doamna (n.r.: Ionela Prodan) a venit la spital pe fondul acutizării unor probleme mai vechi. În sensul că, a avut simptome care, într-un limbaj non-medical, să spunem aşa, înseamnă palpitaţii şi ameţeli. A fost internată, a fost supusă unor investigaţii: RMN, Ecografie cardiaca, nişte investigaţii standard şi unele mai complexe şi am stabilit că este mai sănătos să rămână în spital, să-şi urmeze un tratament prescris de medicii specialişti.

 A fost văzută de o echipă multidisciplinară: cardiologi, neurologi. I s-a montat şi holter pentru a se monitoriza activitatea cardiacă şi i s-au făcut mai multe feluri de ecografii. La plecare se va simţi mult mai bine! Ionela Prodan, în prima noapte după externarea din spital, va putea să îşi reia viaţa normală!”, a declarat purtătorul de cuvânt al clinicii din Capitală, potrivit sursei citată mai sus.

Citeşte şi: Cum arată Ionela Prodan fără perucă, după ce a ajuns pe patul de spital! Anamaria a dat-o de gol

În vârstă de 70 de ani, cântăreaţa de muzică popularăa  fost externată marţi, 6 februarie. Timp de două săptămâni Ionela Prodan a fost internată la Spitalul Fundeni şi, ulterior, la Spitalul Elias, unde i s-au făcut numeroase analize şi a primit tratament sub stricta supraveghere a medicilor.

Citeşte şi: Ce a declarat Ionela Prodan după ce s-a spus că şi-a tăiat stomacul ca să slăbească

Ionela Prodan a slăbit spectaculos în ultima perioadă. Ea a dat jos 25 de kilograme şi acum cântăreşte doar 60 de kilograme. Artista de muzică populară a împlinit 70 de ani pe 6 octombrie.

Citește și...