Florin Condurăţeanu a încercat să spună adevărul despre starea de sănătate a Ionelei Prodan, dar a fost oprit de realizatori! „Are…”

Publicat: 31/01/2018 | 11:13

Invitat la emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars, Florin Condurăţeanu a încercat să spună adevărul despre starea de sănătate a Ionelei Prodan, dar a fost oprit de realizatori. Când a început să vorbească despre cauzele care au dus la această stare de sănătate precară a Ionelei Prodan, intrarea în politică a artistei, Florin Condurăţeanu a fost oprit repetat de moderatorii emisiunii. "Haideţi să nu mai dezvăluim!", l-au oprit moderatorii, iar ulterior au luat publicitate.

„Noi ştim precis că e la Fundeni. (…). Are pe sistemul digestiv un necaz, nu nu dăm – dar spunem că acel organ pe sistem digestiv, pancreasul – este foarte important. În primul rând, fabrică insulină, dar are şi un rol de neînlăturat: produce enzime care sunt foarte importante la digestie. (…). Ionela Prodan e o femeie puternică. Eu ştiu că a avut o suferinţă mare, mi-a mărturisit o dată când eram la o televiziune.

(…).Ea mi-a spus că a avut o mare dezamănire, pentru că intrând în politică… Asta a necăjit-o foarte mult. A fost trimisă în judeţul Harghita, unde nu avea cum să iasă parlamentar. (…). Bolile grele nu i-ar permite să fie aşa de radiantă. Pe de altă parte, nu ai cum să slăbeşti aşa de mult cu ajutorul unei diete. (…). S-a dovedit că era o problemă în sistemul ei digestiv”, a spus Florin Condurăţeanu despre Ionela Prodan.

O imagine care i-a îngrijorat foarte tare pe fanii Ionelei Prodan a apărut ieri cu Ionela Prodan. Anamaria Prodan a spus că fotografia a fost făcută în curtea spitalului şi că mama ei va mai sta 3-4 zile în spital.

Săptămâna trecută, Ionela Prodan a fost internată de urgenţă din cauza unor problemele cardiace. Situaţia a fost cât se poate de delicatăd. Artistei i-a fost montat un holter pentru a-i fi monitorizat ritmul inimiii şi a rămas sub stricta supraveghere a medicilor.

Citește și...