Acasă » Horoscop » Horoscop 14 martie 2021. Scorpionii iubesc intens și sunt romantici

Horoscop 14 martie 2021. Scorpionii iubesc intens și sunt romantici

De: Madalina Manole 13/03/2021 | 21:49
Horoscop 14 martie 2021. Scorpionii iubesc intens și sunt romantici
Horoscop 14 martie 2021. Scorpionii iubesc intens și sunt romantici

Horoscopul zilei de 14 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din zodia Scorpion au parte de momente romantice și intense în viața sentimentală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Pentru Berbeci se schimbă registrul energetic și își recapătă mare parte din energie, dat fiind că Luna le activează zodia. Însă, pe de altă parte, astăzi are loc o conjuncție între Venus și Neptun, aspect care îi poate face mai nostalgici, mai sensibili și romantici. În cuplu pot avea tendința de a-și idealiza partenerul, iar dacă sunt singuri pot să conștientizeze că sunt atrași de cineva, posibil chiar de cineva din trecut.

Taur

Nativii Taur își doresc să petreacă timp cu prietenii și sunt mult mai dispuși să-i ierte pe cei care le-au greșit, însă nu ar trebui să-și pună prea mult bazele în promisiunile celorlalți și nici ei, la rândul lor, să nu facă prea multe promisiuni. Atenție la iluzia pe care un posibil proiect o poate creea în mintea nativilor. Dacă un plan pare prea frumos pentru a fi adevărat înseamnă că așa și este.

Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, ziua de astăzi poate aduce multă visare și confuzie în legătură cu cariera și direcția profesională. Pot idealiza un obiectiv și asta poate fi o sabie cu două tăișuri pentru că se pot teme că nu vor fi niciodată suficient de buni sau, din contră, li se poate părea un obiectiv prea ușor de atins. În dragoste pot dori să-și oficializeze relația în care se află.

Rac

Este o zi foarte spirituală pentru cei născuți în zodia Rac. Nativii pot avea revelații, vise profetice, pot avea conștientizări și pot purta dialoguri cu persoane care să le deschidă noi orizonturi. Este un bun moment de conectare la energia familiei, la trecut, la rădăcini, dar și la prieteni, însă la acei prieteni foarte apropiați, de suflet.

Leu

În unele cazuri, nativii Leu au tendința de a idealiza o aventură romantică, o idilă pasională și de aici pot apărea dezamăgiri. În alte cazuri poate fi vorba de conștientizarea faptului că sunt dependenți emoțional sau financiar de partener și asta să le provoace frustrări. De asemenea, nu este o zi favorabilă investițiilor și demersurilor comune cu cineva într-o anume direcție. Se pot pierde banii investiți.

Fecioară

Nativii Fecioară au parte de conjuncția Venus-Neptun din zodia Pești în sectorul relațiilor, acolo unde ieri a avut loc și Luna Nouă. Este foarte probabil ca nativii să fie mai romantici ca niciodată, mai idealiști cu viața de cuplu, să-și ridice partenerul pe un piedestal. Dacă sunt singuri și ies la o întâlnire trebuie să fie atenți că rațiunea le poate juca feste. Pe de altă parte, nu este o zi favorabilă pentru discuții profesionale importante.

Balanță

Nativii Balanță își fac planuri mari în privința stilului de viață sau locului de muncă, însă tendința lor este de a vorbi prea mult și a face prea puțin. Ofertele de muncă care vin astăzi sau pe care le descoperă în urma unui dialog, unei căutări, nu sunt nimic mai mult decât iluzii. Este o zi bună pentru odihnă, relaxare. O carte citită acum le poate ajuta imaginația să zburde și le poate îmbunătăți starea de spirit.

Scorpion

Nativii Scorpion, după Luna Nouă de ieri care s-a petrecut în sectorul iubirii, azi au parte tot aici de conjuncția Venus-Neptun. Dat fiind că Venus este guvernatoarea relațiilor lor, este o zi foarte bună pentru a fi romantici cu partenerul de viață, pentru a-și deschide sufletul și a lăsa sensibilitatea să se manifeste. Cei singuri se pot îndrăgosti până peste cap de cineva, dar în continuare este de preferat să rămână ancorați în realitate.

Săgetător

Săgetătorii se pot preocupa mai mult de familie și pot fi mai atenți la nevoile persoanei iubite sau ale copiilor. Este o zi bună pentru a sta alături de cei dragi și a încerca să se detașeze emoțional de tot ce le-ar putea întuneca starea de spirit. Unii nativi ar putea redecora casa astfel încât să se simtă mai confortabil atunci când intră pe ușă.

Capricorn

Ziua aceasta le poate aduce multor nativi Capricorn momente de conștientizare, răspunsuri, revelații cu privire la niște dileme care le macină mintea de ceva vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să iasă mai mult în natură, să-și asculte intuiția și să lase inspirația și imaginația să se manifeste. Se pot împăca cu cineva drag.

Vărsător

Azi se petrece o conjuncție între Venus și Neptun în casa financiară a celor născuți sub semnul Vărsător și nativii sunt sfătuiți să aibă grijă pentru că poate fi o sabie cu două tăișuri, mai ales că Luna este în aspecte cu Marte și le dă curaj. Prin urmare, speculațiile financiare, jocurile de noroc, trebuie evitate și trebuie să aibă mai multă grijă pentru că se pot păcăli destul de ușor în legătură cu banii. Constructiv, ar putea forja intuiția și inspirația financiară, dar doar la nivel de analiză și de plan de viitor.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte astăzi de o conjuncție între Venus, planeta iubirii, și Neptun, guvernatorul lor, conjuncție care se petrece chiar în semnul lor. Este un moment important pentru nativi pentru că pot avea inspirație, imaginație, pot fi mai sensibili și romantici, mai intuitivi și mai deschiși viziunilor, de aceea mulți Pești pot avea revelații astăzi, dar și conștientizări importante.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea