Acasă » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

De: Madalina Manole 31/03/2021 | 12:55
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar aprilie 2021 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii aprilie 2021 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna aprilie 2021 se deschide cu intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Berbec, ingres care se petrece pe data de 4 aprilie și care va aduce multă stimulare la nivel mental.

Astfel, vom fi mai agili în gândire, mai direcți în dialog și ne vom exprima cu mult curaj punctul de vedere.

Tranzitul lui Mercur prin Berbec va fi unul rapid, dat fiind că pe data de 19 aprilie va intra deja în zodia Taur.

Tot atunci va intra și Soarele în zodia Taur, cele două făcând conjuncție, și astfel putem prevedea că atmosfera generală să mai domolește și devenim mai focusați pe propriile noastre resurse, mai ales financiare, și pe conservarea lor.

Pe 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion

Pe data de 12 aprilie avem o Lună Nouă în Berbec, moment care marchează noi începuturi în viața fiecăruia, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, context care marchează apogeul unor acțiuni, culegerea roadelor și încheierea lor.

Planeta iubirii, Venus, traversează zodia Berbec până pe data de 14 aprilie, moment când intră în domiciliul său nocturn, în Taur. Din această ipostază, va susține foarte mult consolidarea relațiilor sentimentale.

Vom fi interesați de relații stabile, practice, confortabile. Venus va face și o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, prin urmare poate aduce o oarecare instabilitate către finele lunii și surprize neașteptate în relații.

Marte tranzitează în gemeni

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, când va intra în Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Astfel, acțiunile noastre vor avea la bază mai multă sensibilitate și vom lupta pentru a obține siguranța emoțională.

Un alt aspect al lunii aprilie 2021 este faptul că Pluto, planeta transformărilor profunde, va începe din 27 aprilie să retrogradeze în zodia Capricorn.

Până pe data de 6 octombrie, când își va relua mersul direct, Pluto retrograd ne va cere să ne reevaluăm autoritatea și modul în care ne manifestăm puterea și controlul asupra celorlalți. Totodată, ne cere revizuirea puterii interioare și analizarea profundă a fricilor noastre pentru a le depăși.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Prima jumătate a lunii, cu Soarele, Venus și Mercur în zodia lor, Berbecii sunt atrași de idile, romanțe trecătoare și joacă de-a dragostea. Vor flirta, vor cuceri, dar nu neapărat vor dori ceva serios.

Ulterior, când Venus, cea care le guvernează relațiile, și Soarele, guvernatorul iubirii, se mută în Taur, registrul se poate schimba și pot dori mai multă stabilitate în viața sentimentală.

Aspectul îi va încuraja pe nativii care sunt parte a unui cuplu să-și consolideze relația, iar pe cei singuri să caute partenerul ideal.

Problema este că planetele vor face conjuncție cu Uranus, ceea ce poate aduce instabilitate în cuplu, surprize neașteptate, iar celor singuri le poate aduce o tragoste la prima vedere și ar fi de preferat să nu se entuziasmeze prea mult.

Carieră

Nativii Berbec se bucură de intrarea lui Mercur, planeta care le guvernează munca, în zodia lor și vor da dovadă de multă inspirație profesională, vor lua decizii bune și vor fi stimulați să găsească soluții pentru a-și eficientiza activitățile.

Este foarte probabil ca cei care-și caută un loc de muncă să se angajeze în această perioadă. În plus, proiectele în care sunt implicați se bucură de idei îndrăznețe, dar ar fi bine să aibă și o bază concretă.

Bani

Către finele lunii, cei născuți în zodia Berbec au parte de intrarea celor trei planete în sectorul financiar, perioadă favorabilă câștigurilor și chiar negocierilor salariale, însă dat fiind că acestea vor face o conjuncție cu Uranus este posibil să aibă parte și de surprize neașteptate în ceea ce privește banii.

Pe de o parte îi câștigă, iar pe cealaltă parte îi cheltuiesc.

Sănătate

Dacă luna anterioară le-a adus celor născuți în zodia Berbec griji și frici legate de sănătate, iată că acum acestea se vor dizolva. Cât timp cele trei planete vor traversa semnul lor, aproximativ prima jumătate a lunii, nativii se vor bucura de energie și vitalitate.

Marte, guvernatorul lor, va intra în Rac, iar finele lunii vor aduce nu neapărat o scădere a energiei, cât o mai mare dorință de interiorizare, acțiunile nativilor fiind canalizate către casă, familie și găsirea unei liniști interioare, a unei împăcări cu trecutul.

În plus, Luna Nouă este momentul oportun să înceapă un nou capitol de viață, să facă acele schimbări și îmbunătățiri pe care și le doresc.

Citește și: Horoscop 31 martie 2021. Racii se simt abătuți și singuri

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Taur

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Taur nu vor fi chiar în apele lor, ci tendința generală va fi de introspecție, de conectare insistentă la trecut și la amintiri. Aceste stări pot aduce frământări și pot face ca nativii să se interiorizeze.

Abia când Soarele, Mercur și Venus, planeta lor guvernatoare, vor intra în zodia lor, aceștia vor reveni la viață și vor fi mai dornici de iubire, însă conjuncțiile planetelor cu Uranus pot aduce surprize neașteptate.

Astfel, nu este exclus ca mulți nativi să prefere independența și libertatea în ciuda unei relații stabile. Pentru cei care sunt parte a unui cuplu, acest context le poate aduce un destul de mare dezinteres față de partener și o atenția mai mare pe care și-o acordă lor și plăcerilor lor.

Luna Plină din Scorpion poate fi un moment delicat în relația de cuplu, care poate aduce unele schimbări. Vor fi nativi care vor încheia relații toxice sau relații care nu-i mai reprezintă.

Carieră

Cei născuți în semnul Taur nu încep luna cu avânt și chef de a pune lucrurile în mișcare, însă odată cu intrarea celor trei planete în zodia lor, registrul se va schimba complet, ba chiar nativii vor fi practici și cu inițiativă.

Bani

Mercur, planeta care le guvernează finanțele, va intra în zodia lor și, în plus, va face conjuncție cu Venus, aspect care pentru Tauri poate aduce o ocazie de a-și crește veniturile, poate o negociere, poate o surpriză neașteptată, niște beneficii financiare la care nu ar fi sperat.

Sănătate

În prima parte a lunii, nativilor Taur li se recomandă odihnă și mai multă grijă la sănătate, la stilul de viață și la rutina zilnică.

Nativii nu trebuie să se lase copleșiți de emoții și să profite de acest context astrologic pentru a se elibera de tot ce este nociv în viața lor, fie că este vorba de obiceiuri, fie de persoane.

Ulterior, cu ingresul planetelor în zodia lor, se vor simți mai energici și mai activi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să profite în prima jumătate a lunii de tranzitul Soarelui, al lui Venus, planeta care le guvernează iubirea, și al lui Mercur prin sectorul vieții sociale pentru a ieși în lume și a-și face noi prieteni.

Oricând se poate aprinde o relație și chiar cu cineva cunoscut prin intermediul anturajului sau într-un grup de socializare. Ulterior, sunt mai avantajați cei care au deja relații pentru că se pot reconecta la persoana iubită și se pot surprinde cu ceea ce redescoperă.

Cei singuri, cel mai probabil, vor fi întorși către trecut, vor depana amintiri și vor avea unele regrete sentimentale, însă le vor depăși destul de ușor.

Carieră

Prima parte a lunii este foarte favorabilă Gemenilor care au de pus pe picioare proiecte de grup. O serie de aspirații profesionale par acum mai ușor de atins, iar pentru unii nativi vin chiar și vești din străinătate. Este o perioadă în care pot învăța noi strategii de promovare și afirmare

Bani

Când Marte va intra în zodia Rac va cativa sectorul financiar al Gemenilor, ceea ce înseamnă că le va aduce mai multă determinare în a-și îmbunătăți veniturile, însă vor exista și riscuri la care se vor supune și cheltuieli neprevăzute. Este important să-și administreze cu mai multă grijă finanțele și să caute să-și monetizeze mai mult talentele.

Sănătate

Din a doua jumătate a lunii, odată ce planetele se mută în Taur, inclusiv Mercur, guvernatorul lor, pentru nativi nu va fi deloc confortabil, mai ales că acestea fac conjunții cu Uranus.

Gemenii vor fi mai introspecți, mai retrași și mai apatici și nu ar strica să meargă la medic pentru un set de investigații, mai ales dacă se confruntă cu afecțiuni cronice sau revin simptomele unor afecțiuni mai vechi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Rac

Dragoste

Cu Venus, Mercur și Soarele în tranzit prin zodia Taur, din a doua jumătate a lunii aprilie viața socială a Racilor se anumă. Nativii vor avea mai multe oportunități de a cunoaște persoane noi, de a flirta și nu este exclus ca o atracție bruscă să ia naștere cu cineva din anturaj.

În plus, Marte, planeta care le guvernează iubirea, le va activa zodia la finele lunii și le va aduce mai multă pasiune și dorință, dar și curaj să-și recunoască sentimentele.

În cuplu este o perioadă favorabilă pentru a reaprinde scânteia, mai ales în preajma Lunii Pline care se petrece în sectorul iubirii. Tot atunci, sentimentele vor fi mai intense și pot apărea fel și fel de surprize.

Carieră

Cei născuți în zodia Rac trebuie să profite din plin de prima jumătate a lunii aprilie pentru a-și consolida cariera. Nativii au șanse de afirmare, de atingere a unor obiective profesionale și pot avea parte de propuneri de avansare, ocazia unor oportunități remarcabile.

Ulterior, sunt avantajați nativii care au proiecte de grup sau care doresc să adere la noi grupuri cu aceleași interese ca ale lor. Posibil să-ți pună în practică mult mai ușor niște planuri și strategii profesionale, mai ales că Marte, guvernatorul carierei lor, îi va susține în acest sens la finele lunii.

Bani

Soarele, guvernatorul sectorului financiar, le poate aduce în prima parte a lunii beneficii de pe urma funcției lor, poate chiar ocazia negocierii salariului sau ocazia unor negocieri ce sunt în avantajul lor cu un superior.

Ulterior, ar putea primi sprijin financiar din partea unor asociați, prieteni, cel puțin o susținere morală. Faptul că pot ști că au pe cine se baza la nevoie îi va ajuta, dar nu ar trebui să se bazeze pe asta. Atenție acum la cheltuieli pentru că aspectele Soarelui cu Uranus pot aduce dezechilibre și chiar pierderi financiare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme serioase de sănătate pentru nativii Rac, însă este posibil să se simtă mai agitați decât de obicei și mai obosiți în a doua jumătate a lunii, dat fiind faptul că Mercur, guvernatorul sănătății lor, facea specte tensionate cu Saturn.

Este o perioadă în care este bine să fie prudenți și responsabili la semnalele pe care le transmite organismul. Când Marte va intra în zodia lor, s-ar putea să se simtă într-un carusel, însă se vor obișnui cu noua energie rapid.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Leu

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu pot profita de această lună pentru a sta de vorbă cu partenerul de viață și a planifica direcția de viitor. Soarele, guvernatorul lor, dar și Venus, planeta iubirii, îi susțin în prima parte a lunii să reaprindă pasiunea în cuplu și să scape de monotonia care a pus stăpânire pe relația lor.

Cei singuri nu sunt prea convinși că își doresc o nouă relație, însă finele lunii poate fi o perioadă cu surprize și se pot trezi chiar îndrăgostiți.

Carieră

Se anunță o lună foarte bună, dar și provocatoare pentru cei născuți în zodia Leu în ceea ce privește cariera. Mercur, Venus, dar și Soarele vor activa sectorul profesional începând cu jumătatea lunii aprilie și vor aduce șanse și oportunități de afirmare, de avansare și chiar de schimbare a direcției profesionale pentru unii.

Bani

Ceea ce se petrece în sectorul carierei va avea efecte pozitive și asupra veniturilor nativilor, dat fiind că Mercur, planeta care le guvernează finanțele, se va afla în zona profesională.

Cel mai probabil, o promovare va aduce și o creștere salarială sau un nou job va veni la pachet cu o remunerație mai mare.

Sănătate

Luna aprilie este bună pentru nativii Leu din punct de vedere al sănătății. Vor avea parte de energie, vitalitate, mai ales în prima jumătate.

Însă, dacă se ridică niște probleme, acestea se vor manifesta după ce Marte va intra în Rac pentru că le va activa casa sănătății.

Până se vor obișnui cu noua energie de acolo, nu este exclus să se simtă obosiți, apatici și chiar mai irascibili decât de obicei.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Prima jumătate a lunii este foarte pasională pentru cei născuți în zodia Fecioară. Nativii sunt dornici de experiențe noi, fie că sunt parte a unui cuplu, fie că sunt singuri.

Pentru aceștia din urmă, există chiar posibilitatea unor pasiuni care să-i scoată din ritmul lor, să le dea peste cap niște repere și să-i copleșească. Însă, este posibil ca acestea să fie experiențe karmice și să nu reziste fără efort.

Carieră

Din punct de vedere profesional, multe Fecioare pot dori acum să-și schimbe locul de muncă, cariera. Nu este un aspect nou, dar în a doua jumătate a lunii s-ar putea să primească niște oportunități greu de refuzat.

Cei care sunt implicați în proiecte de grup se pot pune în evidență sau pot avea parte de mai mult curaj să se asocieze cu cineva.

Bani

Din punct de vedere financiar, este o lună promițătoare, dat fiind că Venus, guvernatoarea sectorului lor financiar, se unește cu Mercur, guvernatorul lor. Pot avea parte de câștiguri și chiar de beneficii materiale care nu neapărat că pot fi monetizate, dar sunt valoroase.

Sănătate

Contextul astrologic din prima parte a lunii poate ajuta nativii Fecioară care-și doresc să renunțe la un viciu, la o dependență, care-și doresc săs e detașeze de ceva toxic din viața lor. Acum se pot elibera de trecut mai ușor și pot ierta pe cei care le-au greșit, iar acest aspect le va aduce liniște interioară.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Se anunță o lună destul de intensă la capitolul sentimental pentru cei născuți în zodia Balanță. În prima parte a lunii, Soarele, Mercur și Venus, guvernatoarea lor, tranzitează sectorul relațiilor, deci energia și interesul nativilor sunt canalizate către a-și îmbunătăți relația de cuplu, dar și către a găsi partenerul ideal.

Ulterior, planetele se mută în sectorul intimității, deci șansele de a înflăcăra relațiile vechi sunt mari, iar cei singuri pot da naștere unor noi pasiuni și nu este exclus să se îndrăgostească chiar și la prima vedere.

Carieră

Cele trei planete amintite oferă nativilor Balanță ocazia de a lega noi parteneriate, de a se asocia în proiecte noi și de a semna noi contracte profesionale.

Este o perioadă benefică pentru a începe proiecte pe termen lung, pentru a avansa în carieră și a lega conexiuni care se vor dovedi de ajutor pe viitor, mai ales că și Marte, atunci când va intra în Rac, deci la finele lunii, le va activa sectorul carierei, deci și al ambițiilor profesionale, făcându-i dornici să-ți atingă niște țeluri.

Bani

Din punct de vedere fiananciar, Balanțele nu au de ce să se teamă, mai ales că Luna Plină le va aduce ocazia de a culege niște roade financiare deloc de neglijat. Poate fi vorba de o mărire de salariu, ca urmare a performanțelor profesioanle sau ca urmare a unei promovări, dar pot primi și bani de la alții sau datorită altora.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate pentru cei născuți în zodia Balanță, însă au tendința fie de a se implica prea mult în problemele altora și de a le prelua asupra lor, fie de a activa niște frici și angoase pentru a atrage atenția asupra lor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Din a doua jumătate a lunii, Soarele, Mercur și Venus, planeta care le guvernează relațiile, vor activa chiar sectorul relațiilor și al căsătoriei, deci șansele ca nativii să-ți îmbunătățească viața de cuplu cresc considerabil.

Pot fi surprinși de partener, pot alunga monotonia instalată, iar cei singuri se pot îndrăgosti. Paiunea este în continuare la cote înalte și se pot șopti cuvinte pasionale cât Marte, guvernatorul lor, tranzitează Gemenii. Ulterior, dorința de a-și face planuri de viitor în doi va fi cea care va fi prioritară.

Carieră

În prima jumătate a lunii, cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul celor trei planete amintite prin sectorul muncii, deci șansele de a-și eficientiza munca, de a-și crește randamentul vor fi foarte mari.

Acțiunile lor nu vor rămâne nerăspplătite, dat fiind că Soarele este planeta care le guvernează cariera. Vor fi șanse de afirmare și promivare, iar cei care-și caută un loc de muncă se ot angaja acum.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Scorpion vor avea tendința de a cheltuyi mai mult, dar și dorința de a câștiga va fi mai mare, iar acest aspect îi poate stimula pe cei care lucrează la procent sau care au de obținut bunuri materiale, beneficii financiare de pe urma altora.

Sănătate

Dacă Luna Plină de la finele lui aprilie poate fi un moment pe care nativii îl vor simți intens, dat fiind că se petrece în semnul lor, Luna Nouă de la început de aprilie se petrece în sectorul sănătății.

Ea le cere celor născuți în zodia Scorpion să abordeze într-o nouă manieră fie o problemă de sănătate, fie rutina zilnică. Este un moment foarte bun să-și schimbe stilul de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul a nu mai puțin de trei planete, Soarele, Venus și Mercur, guvernatorul relațiilor lor, prin sectorul iubirii, în prima jumătate a lunii aprilie.

Acest context astrologic le aduce celor care sunt parte a unui cuplu ocazia ideală de a-și îmbunătăți viața în doi și de a trăi momente intense în cuplu.

Cei singuri, cel mai probabil nu vor mai fi singuri după această perioadă, mai ales că și Luna Nouă se petrece aici și le aduce ocazia unor noi relații. Oricum, flirtează și cuceresc, se bucură de magnetism și se fac plăcuți.

Carieră

A doua jumătate a lunii este favorabilă Săgetătorilor din punct de vedere profesional.

Nativii au parte de tranzitul celor trei planete aici, iar acest context le poate aduce dorință de afirmare, noi colaborări și noi proiecte, dar și unele schimbări care pot aduce, în cazul unor nativi, un nou loc de muncă, iar în cazul altora un proiect personal sau o avansare în funcție.

Bani

Banii nu sunt o problemă pentru cei născuți în zodia Săgetător, mai ales că odată cu oportunitățile profesionale pot apărea și creșteri salariale sau creșteri de venit.

Marte le va activa sectorul banilor și resurselor comune cu alții către finele lunii și nativii pot fi mai interesați să obțină niște beneficii materiale, un credit, o moștenire sau să facă o investiție.

Sănătate

Energia de care se bucură luna aceasta nativii din zodia Săgetător poate fi invidiată de toată lumea, însă trebuie să ia în calcul că există și riscul de a se suprasolicita. Este o perioadă în care ar fi de preferat să facă mai mult sport, mai multă mișcare, dar să se și odihnească corespunzător.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Capricorn se preocupă mai mult de casă și familie și au ocazia să se apropie de părinți, să discute teme legate de copilărie, trecut și rădăcini, tradiții.

Apoi, Soarele, Mercur și Venus se mută în sectorul iubirii nativilor și astfel uniunea cu persoana iubită se intensifică, iar pentru cei singuri crește probabilitatea să cunoască pe cineva și să înceapă o relație, mai ales că la finele lunii și Marte va activa sectorul relațiilor.

Faptul că planetele se întâlnesc cu Uranus este posibil ca nativii să se îndrăgostească la prima vedere sau, oricum, într-un mod și context neașteptat.

Carieră

Marte își continuă tranzitul prin sectorul muncii până aproape de finele lunii, deci Capricornii dau dovadă de multă determinare și eficiență. În plus, grație aspectelor de susținere pe care acesta le face, șansele de a se pune în valoare la locul de muncă sunt mari și satisfacțiile pe măsură.

Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă. A doua jumătate a lunii este plină de creativitate și inspirație și poate fi o rampă de lansare pentru mulți Capricorni.

Bani

Șansele de a crește veniturile în mod neașteptat sunt destul de mari, mai ales de a face bani din activități creative sau din speculații financiare, însă acestea se conturează abia spre finele lunii.

Până atunci este de preferat să nu se avânte în cheltuieli nesăbuite.

Sănătate

Tot Marte va tranzita mare parte din lună casa sănătății celor născuți în zodia Capricorn, dar va face aspecte de susținere care sugerează că nativii au energie, mai multă bună dispoziție și chef de viață.

Preocupările legate de schimbarea stilului de viață continuă.

Totodată, cu trei planetele în Berbec, în prima parte a lunii va fi mai greu, dar nu imposibil să-și găsească echilibrul emoțional.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

În prima parte a lunii aprilie, cei născuți în zodia Vărsător sunt preocupați de zona de comunicare, fie să rezolve prin discuții situații de cuplu, fie să facă declarații care să-i apropie de partener.

Se vor pune la punct lucruri, astfel că ulterior nu este exclus ca unii nativi să ia decizia de a se muta alături de partener. Oricum, activitățile ce țin de casă și familie sunt favorizate în a doua jumătate a perioadei analizate.

Poate fi vorba de o renovare, o mutare, în cazul unora. Cu Marte în tranzit prin sectorul iubirii, până spre finele lunii, cei singuri au toate șansele să înceapă noi relații, mai ales că acestea se vor lega ușor în urma unei comunicări, chiar și online.

Carieră

Contextul astrologic al începutului de lună sprijină puternic nativii care au de susținut examene, de dat interviuri pentru angajare sau de susținut ședințe și discursuri publice.

Se pot afirma într-un astfel de context și pot face pași în față. Finele lunii, după ce Marte va intra în Rac și va activa sectorul muncii, nativii sunt dedicați și determinați să facă lucrurile să funcționeze și să obțină ceea ce-și doresc din punct de vedere profesional.

Tot acum, deci după 23 aprilie, cresc șansele de angajare pentru cei care-și caută un loc de muncă.

Bani

Cu trei planete pe casa negocierilor, Soarele, Mercur și Venus, în prima jumătate a lunii se conturează o perioadă foarte bună pentru a discuta despre termenii unui contract, despre salarizare.

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să nu se grăbească în a lua decizii financiare de anvergură și să nu acționeze mânați de impulsul momentului.

Sănătate

Agitația va fi mentală în prima parte a lunii, pentru că Vărsătorii vor fi strigați din toate părțile, vor vorbi mult, vor avea de luat decizii, de tras concluzii și găsit soluții, iar tot acest context, deși le place, le aduce și stres.

Când Marte va intra în Rac, va activa casa sănătății și nativii vor fi interesați în mod deosebit de starea lor de sănătate și vor fi mai determinați să aducă schimbări stilului de viață și rutinei.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Pești

Dragoste

În prima parte a lunii sunt mai avantajați Peștii care au de clarificat situații financiare sau legate de intimitate în cuplu.

Cu Mercur, planeta care le guvernează relațiile, în tranzit prin Berbec, este o perioadă bună să-și readministreze bugetul comun într-un mod corespunzător, mai ales că poate fi motiv de discuții tensionate.

Cei singuri pot avea șanse mai mari să-și schimbe statutul după ce Marte va intra în Rac, deci la finele lunii, pentru că planeta dorințelor le va activa chiar sectorul iubirii și al aventurii și va predispune la flirt și romantism.

Carieră

Cei născuți în zodia Pești care-și doresc un nou loc de muncă mai bine plătit sau caută pur și simplu să se angajeze au șanse mari în prima parte a lunii, când Soarele, planeta care le guvernează sectorul muncii, tranzitează sectorul lor financiar.

Ulterior, astrul se mută alături de Mercur și Venus în sectorul comunicării și sunt avantajate interviurile și negocierile.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Pești au parte de nu mai puțin de trei planete în sectorul financiar în prima parte a lunii, deci au șanse să-și îmbunătățească veniturile, în special prin contracte de colaborare, dat fiind că aici se află și Mercur.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă este posibil ca tranzitele din a doua parte a lunii să deschidă răni mai vechi, să aducă în prezent o afecțiune mai veche, însă nu sunt aspecte de speriat, ci cel mai probabil de clarificat și lămurit. Sunt foarte bine susținuți nativii care merg la psiholog sau discută cu cineva despre ceea ce-i apasă.

Nu rata: Horoscop chinezesc pentru miercuri, 31 martie. Este o zi guvernată de Pământ Yang și de Tigru

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă