Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte intră în zodia Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte intră în zodia Gemeni

De: Madalina ManoleMarie Călin 03/03/2021 | 22:57
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte intră în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 4 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 martie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 martie 2021 spune că nativii din zodia Gemeni parte de ingresul planetei Marte întocmai în zodia lor.

Marte, planeta responsabilă cu acțiunile noastre, dar și cu dorințele noastre, intră astăzi în zodia Gemeni, pe care o va traversa până pe data de 23 aprilie 2021. În tot acest timp, Marte ne va stimula gândirea, ne va aduce o mare doză de agiliate în raționament și ne va face mult mai vorbăreți, mai dornici să ne exprimăm ideile, chiar și să le punem în practică.

Totuși, partea cu minus este că putem fi foarte superficiali în gândire. Cum Marte este planeta care are legătură și cu dorințele sexuale, în această perioadă vom fi foarte atrași de parteneri sapiosexuali.

Citește și: Horoscopul chinezesc pentru 4 martie 2021. Este o zi guvernată de Metal Yin și de Porc/ Mistreț

Cele mai avantajate zodii de acest tranzit sunt cele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), dar și cele de foc (Berbec, Leu, Săgetător), dar și Scorpionul, dat fiind că Marte îi este guvernator tradițional.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură din plin de tranzitul lui Marte, guvernatorul lor, prin sectorul comunicării și deplasărilor. Nativii vor fi mânați de dorință să iasă la plimbare mai mult, să facă excursii, mai ales să meargă în vizită, să se întâlnească cu apropiații.

Este un tranzit productiv la nivel mental, în sensul că nativii pot avea idei destul de îndrăznețe în perioada aceasta, însă nu trebuie să se grăbească să le pună în practică fără a le analiza suficient. Toată această perioadă este favorabilă nativilor care au de învățat, de susținut interviuri, ședințe și de dat examene, pentru că discursul lor va fi curajos.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au și ei motive să se bucure de acest tranzit pentru că Marte le va activa sectorul financiar și le va aduce multă determinare să-și îmbunătățească veniturile.

Nativii vor avea idei bune despre cum să facă bani, însă orice idee financiară este bine să o analizeze pe toate părțile înainte de a o pune în practică. Cum Marte le guvernează sectorul relațiilor în astrograma generală, s-ar putea ca șansele să vină prin noi contracte și colaborări sau ideile să apară în cadrul unui dialog cu cineva, să primească un sfat care să se dovedească a fi exact ce le trebuie.

Pe de altă parte, vor fi nativi care acum vor găsi motivația de care aveau nevoie pentru a-și exprima și monetiza un talent.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură din plin de intrarea lui Marte în zodia lor. Pentru nativi vor urma aproximativ două luni în care se vor bucura de multă energie, de vitalitate, iuțeală în gândire și vor fi stimulați să-și pună în practică ideile.

Totodată, există și riscul să se grăbească în luarea deciziilor, să nu analizeze suficient un context, să fie destul de direcți în comunicare. Este o perioadă bună să-și facă ordine în gânduri, în viață.

Marte le va aduce idei bune despre cum să-și eficientizeze munca, le va readuce cheful de socializare, de întâlniri cu prietenii, dar și o mai mare determinare să se preocupe de viața pesonală și de sănătatea lor.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac nu vor fi chiar avantajați de acest tranzit al lui Marte prin Gemeni dat fiind că le activează sectorul subconștientului și al lucrurilor ascunse.

Este foarte probabil ca nativii să facă dezvăluiri care nu ar trebui făcute, profesionale sau sentimentale, să scormonească după secrete sau chiar ei să le scoată la lumină.

Este o perioadă în care anumite probleme de sănătate mai vechi se pot manifesta. Totodată, trebuie să țină cont că insomniile își pot face simțită prezența, pot fi mai agitați, mai irascibili și dacă nu se odihnesc suficient, dacă nu-și relaxează mintea se pot surescita ușor. Încearcă să rămâi focusat pe ideile tale și să te ocupi de propriile tale planuri și proiecte mai mult.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot profita de acest tranzit al lui Marte prin Gemeni pentru a-și reactiva viața socială, pentru a se întâlni cu prietenii. Nativii vor fi dornici de ieșit în lume, de cunoscut persoane noi și, totodată, se pot preocupa mai mult de relațiile pe care le au și pe care le-au cam neglijat în ultimul timp din cauza, probabil, a carierei.

Pe de altă parte, vor fi mult mai determinați să se implice în noi proiecte, iar ideile de lansare, promovare a unor proiecte personale nu vor lipsi. Pot primi sfaturi bune în această perioadă de la persoanele din anturaj, însă atenție la tendința ta de a nu urma nicio regulă și de a aborda o atitudine neconvențională.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Marte prin Fecioară prin sectorul carierei. Nativii vor avea toată determinarea necesară să-și atingă obiectivele profesionale, să avanseze, și, în plus, și ideile necesare pentru a-și construi cea mai bună strategie.

Tot Marte le va aduce curajul necesar celor care vor să-și schimbe direcția profesională, mai ales că acest context este, cel mai probabil, gândit de ceva vreme de unii nativi.

În schimb, trebuie să fie atenți la modul în care comunică cu superiorii, cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor, pentru că pot fi destul de direcți și conflictuali. De altfel, tensiunile profesionale nu vor lipsi din meniul lui Marte în tranzit prin sectorul carierei.

 Horoscop zilnic Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanță va urma o perioadă în care va crește interesul pentru studiu, pentru dezvoltare intelectuală, pentru explorarea unor noi domenii.

Mulți nativi vor decide să se înscrie la cursuri, seminarii, să obțină noi diplome și noi abilități care să-i ajute profesional, și nu numai, sau pur și simplu se vor dedica mai mult călătoriilor, virtuale sau fizice.

Dorința de a călători, de a explora noi culturi, noi locuri, noi filozofii de viață este foarte mare pentru nativi în următoarea perioadă. Tot Marte îi va stimula să-și canalizeze atenția către convingerile pe care le au, către credințele și tiparele de gândire astfel încăt să schimbe ce este de schimbat pentru a evolua.

Pe de altă parte, Marte le guvernează sectorul relațiilor, deci discuții în cuplu despre viitor, idealuri comune pot să apară acum sau o mai mare determinare a nativilor să cunoască pe cineva, să înceapă o relație. Oricum, liantul va fi sistemul de valori și credințe, filozofiile comune de viață.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot profita de acest tranzit al lui Marte prin Gemeni pentru a face bani într-un mod neconvențional, mai exact, fără să muncească neapărat pentru ei, ci folosindu-și ingeniozitatea și resursele altora.

Nativii pot, totodată, să devină mai determinați în rezolvarea unor contexte ce vizează creditele, moștenirile, litigiile, partajele, asigurările, taxe, credite, într-un cuvânt, bunurile materiale pe care le dețin împreună cu alții. Nu este exclus ca în cuplu să apară mai multe discuții despre bani și buget comun.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Marte întocmai prin sectorul relațiilor, iar nativii vor fi mult mai atenți la partenerul de viață, la dorințele acestuia, iar pe de altă parte, mult mai determinați să facă o relație să funcționeze.

Cum Marte le guvernează iubirea, cei singuri vor avea curajul necesar, dorința de a începe noi povești. Totodată, este vorba inclusiv de relațiile profesionale către care-și canalizează atenția, cu colaboratori, asociați, parteneri de afaceri.

Mulți nativi vor fi focusați să obțină niște contracte. Este important să nu intre în conflicte pentru că există și această posibilitate, dat fiind că puterea momentan se află la partener sau, cel puțin, așa percep nativii.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Marte prin Gemeni prin sectorul muncii și al sănătății. Va urma pentru nativi o perioadă în care vor munci mai mult, dar vor fi mai eficienți și asta pentru că-și vor folosi ideile pentru a-și rezolva sarcinile „cu cap”, cum se spune.

Pot avea și tendința de a se suprasolicita, mai ales dacă munca lor este intelectuală, deci un pic de grijă trebuie să aibă și în această dorecție și să-și ia pauze mai dese. Marte îi va susține în îmbunătățirea stilului de viață, să facă acele schimbări care vin la pachet cu o sănătate mai bună.

Pot face sport acum, pot intra la dietă, dar cel mai important aspect este să aibă grijă la stresul profesional. Dacă sunt anumite simptome care apar acum, pot merge la analize, dar cel mai probabil au legătură cu stresul și starea emoțională.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul lui Marte prin Gemeni în sectorul iubirii. Nativii vor fi mult mai dornici de dragoste, de readucere a pasiunii în viața lor, de a trăi fiorul îndrăgostelii, pentru cei singuri.

Este o perioadă în care își exprimă mai ușor sentimentele, fac declarații de dragoste și sunt mai curajoși în flirturi și este foarte probabil ca mulți Vărsători să înceapă acum noi povești de dragoste.

În cuplu se pot dedica unor pasiuni comune, unor hobby-uri care să-i reapropie, pot discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Cei care au copii pot să le acorde mai multă atenție acum, să stea mai mult de vorbă cu aceștia și să vadă ce-și doresc, ce nevoi au.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor fi mai atenți la nevoile familiei, mai dornici de a petrece timp acasă sau mai determinați să rezolve un context ce ține de locuință. În principiu, nativii își canalizează energia îmbunătățirea relațiilor cu cei dragi, în special cu părinții, dar există și riscul de a da naștere mai ușor tensiunilor și conflictelor.

Pe de altă parte, Marte își va face simțit impactul și în zona emoțională și este posibil ca unii pești să fie mai tensionați pe interior, să trăiască unele stări mai agitate și mai greu de modelat, dar de data aceasta și mai greu de ascuns.

Nu rata: Horoscop săptămânal 1 – 7 martie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția pe covorul roșu
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată:
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată: "Fericirea este pe măsură". La ce provocări...
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață”
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur:...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice