Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte intră în zodia Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte intră în zodia Gemeni

De: Madalina ManoleMarie Călin 03/03/2021 | 22:57
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte intră în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 4 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 martie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 martie 2021 spune că nativii din zodia Gemeni parte de ingresul planetei Marte întocmai în zodia lor.

Marte, planeta responsabilă cu acțiunile noastre, dar și cu dorințele noastre, intră astăzi în zodia Gemeni, pe care o va traversa până pe data de 23 aprilie 2021. În tot acest timp, Marte ne va stimula gândirea, ne va aduce o mare doză de agiliate în raționament și ne va face mult mai vorbăreți, mai dornici să ne exprimăm ideile, chiar și să le punem în practică.

Totuși, partea cu minus este că putem fi foarte superficiali în gândire. Cum Marte este planeta care are legătură și cu dorințele sexuale, în această perioadă vom fi foarte atrași de parteneri sapiosexuali.

Citește și: Horoscopul chinezesc pentru 4 martie 2021. Este o zi guvernată de Metal Yin și de Porc/ Mistreț

Cele mai avantajate zodii de acest tranzit sunt cele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), dar și cele de foc (Berbec, Leu, Săgetător), dar și Scorpionul, dat fiind că Marte îi este guvernator tradițional.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură din plin de tranzitul lui Marte, guvernatorul lor, prin sectorul comunicării și deplasărilor. Nativii vor fi mânați de dorință să iasă la plimbare mai mult, să facă excursii, mai ales să meargă în vizită, să se întâlnească cu apropiații.

Este un tranzit productiv la nivel mental, în sensul că nativii pot avea idei destul de îndrăznețe în perioada aceasta, însă nu trebuie să se grăbească să le pună în practică fără a le analiza suficient. Toată această perioadă este favorabilă nativilor care au de învățat, de susținut interviuri, ședințe și de dat examene, pentru că discursul lor va fi curajos.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au și ei motive să se bucure de acest tranzit pentru că Marte le va activa sectorul financiar și le va aduce multă determinare să-și îmbunătățească veniturile.

Nativii vor avea idei bune despre cum să facă bani, însă orice idee financiară este bine să o analizeze pe toate părțile înainte de a o pune în practică. Cum Marte le guvernează sectorul relațiilor în astrograma generală, s-ar putea ca șansele să vină prin noi contracte și colaborări sau ideile să apară în cadrul unui dialog cu cineva, să primească un sfat care să se dovedească a fi exact ce le trebuie.

Pe de altă parte, vor fi nativi care acum vor găsi motivația de care aveau nevoie pentru a-și exprima și monetiza un talent.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură din plin de intrarea lui Marte în zodia lor. Pentru nativi vor urma aproximativ două luni în care se vor bucura de multă energie, de vitalitate, iuțeală în gândire și vor fi stimulați să-și pună în practică ideile.

Totodată, există și riscul să se grăbească în luarea deciziilor, să nu analizeze suficient un context, să fie destul de direcți în comunicare. Este o perioadă bună să-și facă ordine în gânduri, în viață.

Marte le va aduce idei bune despre cum să-și eficientizeze munca, le va readuce cheful de socializare, de întâlniri cu prietenii, dar și o mai mare determinare să se preocupe de viața pesonală și de sănătatea lor.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac nu vor fi chiar avantajați de acest tranzit al lui Marte prin Gemeni dat fiind că le activează sectorul subconștientului și al lucrurilor ascunse.

Este foarte probabil ca nativii să facă dezvăluiri care nu ar trebui făcute, profesionale sau sentimentale, să scormonească după secrete sau chiar ei să le scoată la lumină.

Este o perioadă în care anumite probleme de sănătate mai vechi se pot manifesta. Totodată, trebuie să țină cont că insomniile își pot face simțită prezența, pot fi mai agitați, mai irascibili și dacă nu se odihnesc suficient, dacă nu-și relaxează mintea se pot surescita ușor. Încearcă să rămâi focusat pe ideile tale și să te ocupi de propriile tale planuri și proiecte mai mult.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot profita de acest tranzit al lui Marte prin Gemeni pentru a-și reactiva viața socială, pentru a se întâlni cu prietenii. Nativii vor fi dornici de ieșit în lume, de cunoscut persoane noi și, totodată, se pot preocupa mai mult de relațiile pe care le au și pe care le-au cam neglijat în ultimul timp din cauza, probabil, a carierei.

Pe de altă parte, vor fi mult mai determinați să se implice în noi proiecte, iar ideile de lansare, promovare a unor proiecte personale nu vor lipsi. Pot primi sfaturi bune în această perioadă de la persoanele din anturaj, însă atenție la tendința ta de a nu urma nicio regulă și de a aborda o atitudine neconvențională.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Marte prin Fecioară prin sectorul carierei. Nativii vor avea toată determinarea necesară să-și atingă obiectivele profesionale, să avanseze, și, în plus, și ideile necesare pentru a-și construi cea mai bună strategie.

Tot Marte le va aduce curajul necesar celor care vor să-și schimbe direcția profesională, mai ales că acest context este, cel mai probabil, gândit de ceva vreme de unii nativi.

În schimb, trebuie să fie atenți la modul în care comunică cu superiorii, cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor, pentru că pot fi destul de direcți și conflictuali. De altfel, tensiunile profesionale nu vor lipsi din meniul lui Marte în tranzit prin sectorul carierei.

 Horoscop zilnic Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanță va urma o perioadă în care va crește interesul pentru studiu, pentru dezvoltare intelectuală, pentru explorarea unor noi domenii.

Mulți nativi vor decide să se înscrie la cursuri, seminarii, să obțină noi diplome și noi abilități care să-i ajute profesional, și nu numai, sau pur și simplu se vor dedica mai mult călătoriilor, virtuale sau fizice.

Dorința de a călători, de a explora noi culturi, noi locuri, noi filozofii de viață este foarte mare pentru nativi în următoarea perioadă. Tot Marte îi va stimula să-și canalizeze atenția către convingerile pe care le au, către credințele și tiparele de gândire astfel încăt să schimbe ce este de schimbat pentru a evolua.

Pe de altă parte, Marte le guvernează sectorul relațiilor, deci discuții în cuplu despre viitor, idealuri comune pot să apară acum sau o mai mare determinare a nativilor să cunoască pe cineva, să înceapă o relație. Oricum, liantul va fi sistemul de valori și credințe, filozofiile comune de viață.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot profita de acest tranzit al lui Marte prin Gemeni pentru a face bani într-un mod neconvențional, mai exact, fără să muncească neapărat pentru ei, ci folosindu-și ingeniozitatea și resursele altora.

Nativii pot, totodată, să devină mai determinați în rezolvarea unor contexte ce vizează creditele, moștenirile, litigiile, partajele, asigurările, taxe, credite, într-un cuvânt, bunurile materiale pe care le dețin împreună cu alții. Nu este exclus ca în cuplu să apară mai multe discuții despre bani și buget comun.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Marte întocmai prin sectorul relațiilor, iar nativii vor fi mult mai atenți la partenerul de viață, la dorințele acestuia, iar pe de altă parte, mult mai determinați să facă o relație să funcționeze.

Cum Marte le guvernează iubirea, cei singuri vor avea curajul necesar, dorința de a începe noi povești. Totodată, este vorba inclusiv de relațiile profesionale către care-și canalizează atenția, cu colaboratori, asociați, parteneri de afaceri.

Mulți nativi vor fi focusați să obțină niște contracte. Este important să nu intre în conflicte pentru că există și această posibilitate, dat fiind că puterea momentan se află la partener sau, cel puțin, așa percep nativii.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Marte prin Gemeni prin sectorul muncii și al sănătății. Va urma pentru nativi o perioadă în care vor munci mai mult, dar vor fi mai eficienți și asta pentru că-și vor folosi ideile pentru a-și rezolva sarcinile „cu cap”, cum se spune.

Pot avea și tendința de a se suprasolicita, mai ales dacă munca lor este intelectuală, deci un pic de grijă trebuie să aibă și în această dorecție și să-și ia pauze mai dese. Marte îi va susține în îmbunătățirea stilului de viață, să facă acele schimbări care vin la pachet cu o sănătate mai bună.

Pot face sport acum, pot intra la dietă, dar cel mai important aspect este să aibă grijă la stresul profesional. Dacă sunt anumite simptome care apar acum, pot merge la analize, dar cel mai probabil au legătură cu stresul și starea emoțională.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul lui Marte prin Gemeni în sectorul iubirii. Nativii vor fi mult mai dornici de dragoste, de readucere a pasiunii în viața lor, de a trăi fiorul îndrăgostelii, pentru cei singuri.

Este o perioadă în care își exprimă mai ușor sentimentele, fac declarații de dragoste și sunt mai curajoși în flirturi și este foarte probabil ca mulți Vărsători să înceapă acum noi povești de dragoste.

În cuplu se pot dedica unor pasiuni comune, unor hobby-uri care să-i reapropie, pot discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Cei care au copii pot să le acorde mai multă atenție acum, să stea mai mult de vorbă cu aceștia și să vadă ce-și doresc, ce nevoi au.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor fi mai atenți la nevoile familiei, mai dornici de a petrece timp acasă sau mai determinați să rezolve un context ce ține de locuință. În principiu, nativii își canalizează energia îmbunătățirea relațiilor cu cei dragi, în special cu părinții, dar există și riscul de a da naștere mai ușor tensiunilor și conflictelor.

Pe de altă parte, Marte își va face simțit impactul și în zona emoțională și este posibil ca unii pești să fie mai tensionați pe interior, să trăiască unele stări mai agitate și mai greu de modelat, dar de data aceasta și mai greu de ascuns.

Nu rata: Horoscop săptămânal 1 – 7 martie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti

Parteneri
Bianca Drăgușanu, LOVITURĂ pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de Daria Radionova: ”Toți cei care sunteți … ”
Bianca Drăgușanu, LOVITURĂ pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de Daria Radionova: ”Toți cei...
Gâdea aruncă bomba: Este o informație care va aduce un cutremur major
Gâdea aruncă bomba: Este o informație care va aduce un cutremur major
Florin Călinescu a jignit-o pe Irina Rimes la Românii au Talent. A fost lipsit de milă, Andra și-a cerut scuze imediat
Florin Călinescu a jignit-o pe Irina Rimes la Românii au Talent. A fost lipsit de...
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia lui
Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin gând nu-ți trece asta:
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
Mama inginerului ucis de polițiști, declarații în hohote de plâns! Ce a spus femeia
Mama inginerului ucis de polițiști, declarații în hohote de plâns! Ce a spus femeia
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Horoscop SPECIAL marţi, 20 aprilie. Se anunţă multe răsturnări de situaţie pentru această zodie
Horoscop SPECIAL marţi, 20 aprilie. Se anunţă multe răsturnări de situaţie pentru această zodie
Un bebeluș a murit după ce mama l-a născut acasă, pe ascuns, apoi l-a abandonat în cadă, la Cluj. Femeia mai are 5 copii
Un bebeluș a murit după ce mama l-a născut acasă, pe ascuns, apoi l-a abandonat...
COD ROȘU! Rusia, desfăşurare de forţe la graniţă cu cele mai puternice arme
COD ROȘU! Rusia, desfăşurare de forţe la graniţă cu cele mai puternice arme
Vești bune pentru români! Când scăpăm de restricții
Vești bune pentru români! Când scăpăm de restricții
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest...
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
L-a surprins pe un individ cum îi făcea fotografii sub fustița fiicei lui. În acel moment A ÎNNEBUNIT! Ce a putut să-i facă tatal copilului
L-a surprins pe un individ cum îi făcea fotografii sub fustița fiicei lui. În acel...
Diagnostic crunt pentru una dintre cele mai celebre cântărețe. Are o boală psihică
Diagnostic crunt pentru una dintre cele mai celebre cântărețe. Are o boală psihică
Doliu uriaş în sport! Un fotbalist legendar a încetat din viaţă. A fost răpus de o boală teribilă
Doliu uriaş în sport! Un fotbalist legendar a încetat din viaţă. A fost răpus de...
Exclusiv. Ipoteză bombă. Clotilde Armand a pierdut alegerile. Reacția lui Dan Tudorache
Exclusiv. Ipoteză bombă. Clotilde Armand a pierdut alegerile. Reacția lui Dan Tudorache
Vaccinul cu eficiență 0 împotriva COVID. Milioane de oameni l-au făcut deja
Vaccinul cu eficiență 0 împotriva COVID. Milioane de oameni l-au făcut deja
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este incredibil
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este...
Porecla rușinoasă a Ilincăi Vandici. Florin Călinescu a făcut dezvăluirea la Românii au talent
Porecla rușinoasă a Ilincăi Vandici. Florin Călinescu a făcut dezvăluirea la Românii au talent
NEWS ALERT Euro urcă la un nou maxim istoric
NEWS ALERT Euro urcă la un nou maxim istoric
Mâine este pomenit un MARE SFÂNT. Calendar 20 aprilie
Mâine este pomenit un MARE SFÂNT. Calendar 20 aprilie
Valentina Pelinel, din nou însărcinată?! Cristi Borcea aruncă bomba: ”Al zecelea și gata”
Valentina Pelinel, din nou însărcinată?! Cristi Borcea aruncă bomba: ”Al zecelea și gata”
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce urmează e ULUITOR
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea mic pentru formele ei generoase
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
Palatul lui Gigi Becali, luat cu asalt inainte de Pasti! Cum a reactionat patronul FCSB-ului cand a iesit din curte la volanul bolidului sau
Palatul lui Gigi Becali, luat cu asalt inainte de Pasti! Cum a reactionat patronul FCSB-ului...
Ion Țiriac a avut coronavirus! Miliardarul a dezvăluit ce vaccin anti-COVID și-a făcut: „Dacă ai minte, n-ai cum să nu-l faci
Ion Țiriac a avut coronavirus! Miliardarul a dezvăluit ce vaccin anti-COVID și-a făcut: „Dacă ai...
Veste importantă pentru românii care aleg Grecia ca destinație turistică. Oficialii au anunțat ridicarea carantinei obligatorii la intarea în țară
Veste importantă pentru românii care aleg Grecia ca destinație turistică. Oficialii au anunțat ridicarea carantinei...
A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri
A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte două ţări europene
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Cătălin Măruță, adevărata părere despre Jador! „L-am avut invitat la emisiune, mă enerva, a avut o atitudine...”
Cătălin Măruță, adevărata părere despre Jador! „L-am avut invitat la emisiune, mă enerva, a avut...
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Curs valutar RECORD! Cât a ajuns să coste UN EURO: E maxim istoric
Curs valutar RECORD! Cât a ajuns să coste UN EURO: E maxim istoric
Chestionarul auto care te transformă în PIETON. Chiar și șoferii experimentați au greșit
Chestionarul auto care te transformă în PIETON. Chiar și șoferii experimentați au greșit