Cum ne vindecăm relaţia cu propriul corp? Cori Grămescu: "Începem să slăbim abia după..."
ALTCEVA cu Adrian Artene
Home » Trending » Horoscop săptămânal 1 – 7 martie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti

Horoscop săptămânal 1 – 7 martie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti

De: Elena NicaMadalina Manole 01/03/2021 | 22:58
Horoscop săptămânal 1 – 7 martie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 martie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 martie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 1 – 7 martie 2021 se numără și cea a Scorpionilor care au mari șanse să se îndrăgostească.

Săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă printr-un buchet de aspecte pozitive. După o perioadă destul de tensionată, iată că, atât la propriu, cât și la figurat, a venit primăvara.

Săptămâna 1 – 7 martie 2021 debutează sub influența pozitivă a trigonului dintre Mercur, planeta comunicării, din zodia Vărsător, și Nodul Nord Lunar din zodia Gemeni, aspect care ne poate stimula foarte mult gândirea, raționamentul, ne poate face mai vorbăreți, dar mai ales ne poate ajuta să clarificăm niște contexte trăite în perioada de retrogradare a lui Mercur.

Pe data de 3 martie 2021, planeta iubirii, Venus, din zodia Pești, va face un sextil, deci un aspect pozitiv, cu planeta neprevăzutului, Uranus, din zodia Taur. Aces context ne poate stimula să facem lucrurile diferit în relații, să ne surprindem partenerul, să aducem un aer nou, proaspăt în cuplu. Totodată, este o perioadă favorabilă să facem mici schimbări în viața sentimentală cu scopul de a o îmbunătăți.

Ziua de 4 martie 2021 se remarcă prin intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, aspect care, până pe data de 23 aprilie, cât va dura acest tranzit, ne va stimula puternic gândirea și comunicarea. Astfel, putem da dovadă de o minte ascuțită, ageră și tendința va fi de a spune lucrurilor pe nume, direct. Cu Marte în Gemeni vom simți e revigorare la nivel mental, o altă energie mentală, însă va trebui să fim mai atenți atunci când luăm decizii sau dăm verdicte pentru că există și riscul de a fi superficiali.

Pe data de 5 martie 2021, Mercur și Jupiter, Marele Benefic, fac o conjuncție în zodia Vărsător, aspect deosebit de puternic dat fiind că se formează pentru a doua oară, cele două întâlnindu-se și în perioada de retrogradare a lui Mercur. Pe de o parte, se pot clarifica neînțelegeri din aceea perioadă care ne-au ținut pe loc, poate se ridică unele bariere mentale care ne țineau pe loc în a lua niște decizii, iar pe de altă parte putem avea idei strălucite de expansiune și dezvoltare.

Săptămâna se încheie cu un aspect tensionat făcut de Soarele din zodia Pești cu Nodurile Lunare care ne poate ridica multe semne de întrebare, ne poate activa multe frici, ne poate face să fim mai temători cu privire la direcția pe care să pornim, pe care să continuăm mai departe.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Berbec își vor pune mintea la contribuție săptămâna aceasta și vor căuta soluții financiare. Nativii vor începe să accepte unele schimbări care s-au produs în bugetul lor, dar asta îi va stimula și să găsească noi resurse sau să-și pună mai mult în practică talentele, să încerece să le valorizeze. Dat fiind că Venus este nu doar planeta banilor, ci și guvernatoarea sectorului financiar și a relațiilor lor, este foarte probabil ca unii nativi să-și caute noi colaborări, ba chiar să fie surprinși că o colaborare mai veche revine, o propunere de proiect din trecut revine. Dialogurile cu prietenii, sfaturile acestora, ieșirile în oraș vor fi de interes pentru Berbeci acum. Nu este exclus să cunoască persoane noi care să-i ajute în diferite sarcini pe care le au sau să le schimbe niște mentalități. Pe de altă parte, s-ar putea ca o serie de situații ce implică actele să ceară rezolvare.

Horoscop săptămânal Taur: 1 – 7 martie 2021

Se anunță o săptămână destul de bună din punct de vedere profesional pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii vor avea mai mult curaj să se exprime, vor avea idei strălucite despre cum să se afirme, despre cum să facă bani din imaginea lor sau ca urmare a puterii pe care le-o oferă funcția lor. Dialogurile cu superiorii sunt deschizătoare de drumuri și este posibil ca unii nativi să primească chiar și oferte profesionale noi. Pe de altă parte, cu Marte în tranzit prin sectorul financiar există atât determinare de a face bani, cât și dorință de a cheltui, așa că este important să se mențină un echilibru între banii care intră în conturi și cei care ies. Sentimental, mulți Tauri pot fi luați prin surprindere de atracția resimțită față de cineva din anturaj.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni își recapătă pofta de viață, energia și vitalitatea odată cu intrarea lui Marte în semnul lor. Nativii sunt mai curajoși, dar și mai dornici de a trăi aventura, de a călători, dar și de a se bucura de ceea ce au. Nu este exclus să fie mai agitați decât de obicei, să simtă că pot face mai multe lucruri odată, mai ales că le trec prin minte tot soiul de idei. Relațional se înțeleg mai bine cu partenerul de viață, petrec mai mult timp împreună, iar cei singuri pot fi surprinși de un fost partener care le propune o întâlnire, o împăcare. Profesional, pot fi grăbiți să ia unele decizii sau se pot simți incomod, nesiguri pe ei și pe direcția de viitor pe care să pornească, motiv pentru care ar trebui să evite deciziile majore săptămâna aceasta, cât Soarele din sectorul carierei este cuadrat cu Nodul Nord din zodia lor.

Horoscop săptămânal Rac: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Rac pot avea idei financiare, de investiție, de obținere a unei sponsorizări și ar trebui să le treacă pe hârtie pentru că este mai greu să le pună acum în practică. Intrarea lui Marte în Gemeni nu le este foarte favorabilă, nici profesional, nici sentimental și nici din punctul de vedere al sănătății. Nativii se pot simți în umbră la locul de muncă, se pot simți neluați în seamă sau chiar ei se tem să se afirme. Sentimental, pot fi mai declarativi cu emoțiile lor, însă pot spune mai ușor ce gândesc și pot dezvălui secrete sau lucruri pe care ar trebui să le țină doar pentru ei. Totodată, ar trebui să evite să aibă prea multe așteptări de la parteneru de viață sau să se bazeze prea mult pe resursele acestuia. Oricum, financiar ar trebui să rezolve mai ușoracum niște situații ce țin de credite, moșteniri, litigii, asigurări. Marte în Gemeni îi poate agita foarte mult, le poate creea stări de irascibilitate, insomnii, iar în weekend chiar și confuzii. Dacă apar simptome ale unor afecțiuni mai vechi, ar trebui să meargă la medic pentru a le investiga. Este important să evite surmenajul și să se odihnească mai mult în această perioadă cu Marte în tranzit prin Gemeni.

Horoscop săptămânal Leu: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Leu sunt printre nativii care se bucură cel mai mult de ieșirea lui Marte din zona carierei. Planeta acțiunii a contribuit substanțial la schimbările profesionale pe care majortatea Leilor le-au trăit în ultimele două luni și mai ales, la surmenajul profesional, la stresul aproape imposibil de controlat. Ei bine, începând cu săptămâna aceasta lucrurile se vor mai calma, viziunea se va mai schimba, chiar perspectivele se vor îmbunătăți și atenția nativilor se va canaliza către alte proiecte. Pot primi sprijin din partea prietenilor, a asociaților, se pot face mult mai plăcuți de cei din jur, iar în cuplu vor reuși să se înțeleagă mai bine cu partenerul, să-și contureze planuri de viitor împreună. Acolo unde au fost certuri, săptămâna aceasta pot exista împăcări.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de intrarea lui Marte în sectorul carierei, aspect care va stimula puternic nativii să se afirme, le va aduce curajul necesar să iasă în față și să spună ce au de spus. Își canalizează energia pentru a-și atinge niște obiective și, în plus, conjuncția Jupiter – Mercur, guvernatorul lor, le este deosebit de favorabilă în găsirea unei rezolvări, soluții la o problemă ce ține de locul de muncă. Oricum, vor simți că săptămâna aceasta lucrează cu mai mult spor, că este totul mai ușor de făcut, mai ales dacă au o meserie care le solicită mintea. În cuplu sunt momente plăcute, de stabilire a unor noi reguli, de conturare a unor perspective de viitor mai îndrăznețe.

Horoscop săptămânal Balanță: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Balanță pot fi mai încăpățânați săptămâna aceasta în acele contexte care țin de principii și convingeri și pot avea tendința de a crede că adevărul lor este adevărul absolut. Pe de altă parte, tranzitul lui Marte prin Gemeni îi poates timula să exploreze ceva nou, să se avânte într-un nou domeniu de studiu. Pentru cuplu, este un tranzit benefic, dat fiind că poate contribui la trasarea unor idealuri comune, planuri de viitor. Unii nativi poate chiar planifică o călătorie. Cei singuri pot fi mai dornici de flirt, mai cuceritori și chiar pot fi atrați de cinea de la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o săptămână destul de promițătoare în plan sentimental. Atât cei singuri, cât și cei care sunt parte a unui cuplu sunt mai dornici de pasiune, de intimitate, sunt mai romantici și sensibili și se vor reconecta din toate punctele de vedere la partener. Noi povești de dragoste pot lua naștere acum într-un mod neașteptat, iar cei care sunt deja în cuplu simt nevoia să-și surprindă partenerul într-un mod plăcut. Sectorul financiar capătă o deosebită importanță. Nativii vor să investească, să pună lucrurile în mișcare, să obțină un credit, iar resursele celorlalți devin importante pentru ei, se pot baza pe ele. Un credit pentru casă poate fi obținut acum.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de ingresul lui Marte în sectorul relațiilor ceea ce poate însemna un mare plu, dar și minus. Cu alte cuvinte, pe de o parte crește interesul pentru a lega o relație, pentru a dinamiza viața de cuplu, dar pe de altă parte, pot apărea și tensiuni cu partenerul de viață. Oricum, riscul de a fi mai conflictual există în cazul în care celălalt nu-ți dă dreptate. Altfel, constructiv poți discuta cu persoana iubită sincer, poți ajunge la o înțelegere privind viitorul relației. Și profesional sunt aspecte bune, de negocieri, de discuții care pot schimba, îmbunătăți viziuni. Cei care lucrează de acasă se pot bucura de mai multă armonie în familie sau de preferat ar fi ca nativii să facă tot posibilul să petreacă timp egal și acasă și la muncă

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de o comunicare bună, susținută în viața sentimentală sau cu copiii și pot fi mai declarativi cu emoțiile și sentimentele lor. Din punct de vedere financiar vin idei bune, poate chiar negocieri favorabile la locul de muncă, legate de salarizare, poate beneficii materiale de care nativii se bucură. Marte va intra în casa muncii și din această ipostază va aduce spor, determinare în rezolvarea sarcinilor, multă energie, dar și un mai mare risc de suprasolicitare și epuizare pentru nativii care uită să-și ia pauză de masă sau să se odihnească corespunzător. Cei care-și caută un loc de muncă pot primi oferte financiare săptămâna aceasta.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de o săptămână foarte bună pe toate planurile. Conjuncția Mercur-Jupiter din zodia lor le aduce idei bune, le favorizează noi viziuni, le poate aduce noi prieteni și chiar și o nouă poveste de iubire celor singuri, mai ales că Marte va activa întocmai acest sector, al iubirii și al creativității. Nu doar că nativii se pot îndrăgosti, ci pot începe o nouă relație. Tot ce trebuie să facă nativii este să-și dorească să se bucure de viață, să-și pună mintea în funcțiune și să aibă mai multă încredere în ei înșiși, în talentele și abilitățile lor. Fiannciar este de preferat să evite speculațiile.

Horoscop săptămânal Pești: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Pești au ocazia săptămâna aceasta să surprindă mai mult, fie prin felul în care arată, fie prin ceea ce spun și cum o spun. Marte în tranzit prin Gemeni poate scoate la suprafață fie tensiuni și conflicte cu familia, fie vulnerabilități emoționale și traume din trecut lăsate nerezolvate. Vindecarea va veni doar în cazul în care nativii vor alege să o exprime, să spună ceea ce țin ascuns, să spună ceea ce simt, de aceea meditația, discuțiile cu psihologul, duhovnicul se pot dovedi pansamente pentru problemele cu care se confruntă la nivel emoțional.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars
Parteneri
FOTO. Gimnasta și-a dezvăluit marele secret! Imagini incendiare cu tânăra: e și frumoasă, dar și bogată
FOTO. Gimnasta și-a dezvăluit marele secret! Imagini incendiare cu tânăra: e și frumoasă, dar și...
TOP-ul mașinilor pe care ar fi bine să le eviți
TOP-ul mașinilor pe care ar fi bine să le eviți
Top 50 de vedete topless la mare și în poziții incitante! Pe ce loc sunt Antonia, Margherita și Elena Udrea
Top 50 de vedete topless la mare și în poziții incitante! Pe ce loc sunt...
ANIMAŢIE. Monica, moartă la 16 ani în accident, după ce prietena ei a vrut să taie faţa trenului. Tatăl şoferiţei ar fi instructor auto cercetat pentru şpagă
ANIMAŢIE. Monica, moartă la 16 ani în accident, după ce prietena ei a vrut să...
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
Ce „coace” China? Forează o gaură de 10 km în scoarța terestră, la ordinul președintelui
Ce „coace” China? Forează o gaură de 10 km în scoarța terestră, la ordinul președintelui
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au făcut analize. Au ramas înmărmurit.
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
Titanicul NU S-AR FI scufundat ÎN VECI dacă ACEST OM ar fi fost crezut pe cuvânt
Titanicul NU S-AR FI scufundat ÎN VECI dacă ACEST OM ar fi fost crezut pe...
Gina Pistol și Smiley, probleme imediat după nuntă! Chiar ea a le-a dat vestea fanilor
Gina Pistol și Smiley, probleme imediat după nuntă! Chiar ea a le-a dat vestea fanilor
ADIO, FLORIN BUSUIOC! Anunțul trist despre iubitul prezentator român
ADIO, FLORIN BUSUIOC! Anunțul trist despre iubitul prezentator român
Florin Busuioc schimbă clima! În ce ţară pleaca definitiv vedeta Pro TV
Florin Busuioc schimbă clima! În ce ţară pleaca definitiv vedeta Pro TV
Dana Săvuică: Menopauza nu înseamnă că nu mai suntem femei. Interviu exclusiv
Dana Săvuică: Menopauza nu înseamnă că nu mai suntem femei. Interviu exclusiv
Este oficial! Jador se iubește cu o tânără domnișoară și este mai fericit ca niciodată! Cine este iubita artistului: „Aleasa inimii mele”
Este oficial! Jador se iubește cu o tânără domnișoară și este mai fericit ca niciodată!...
Hoțul a sustras ceva din buzunarul unei tinere. A văzut ce e și a dat să-l pună la loc, șocat!
Hoțul a sustras ceva din buzunarul unei tinere. A văzut ce e și a dat...
Calendar ortodox 1 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?
Calendar ortodox 1 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?
Încă o eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. Greșeala i-a fost fatală, chefii i-au făcut praf preparatul: “N-ai văzut că e crudă?”
Încă o eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. Greșeala i-a fost fatală, chefii i-au făcut...
Începe revoluţia anti-Putin! Legionarii vor mărşălui spre Moscova pentru a-l răsturna de la putere pe dictator
Începe revoluţia anti-Putin! Legionarii vor mărşălui spre Moscova pentru a-l răsturna de la putere pe...
Veste URIAȘĂ despre Simona HALEP! A REUȘIT! A vrut să demonstreze că nu s-a dopat...
Veste URIAȘĂ despre Simona HALEP! A REUȘIT! A vrut să demonstreze că nu s-a dopat...
Rugăciune de Ziua Copilului. Povața Sfântului Ioan Gură de Aur
Rugăciune de Ziua Copilului. Povața Sfântului Ioan Gură de Aur
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
'Zbor lin, păpușică!' Cine e, de fapt, Monica, fata de 15 ani spulberată de tren
'Zbor lin, păpușică!' Cine e, de fapt, Monica, fata de 15 ani spulberată de tren
Misha a rămas cu traume după mariajul cu Connect-R! Abia acum s-a spus tot adevărul despre divorțul lor:
Misha a rămas cu traume după mariajul cu Connect-R! Abia acum s-a spus tot adevărul...
Ce a primit un tânăr din IAȘI care a cumpărat un covridog de 5,5 lei de la simigeria Petru. Când a mușcat din el, a înlemnit!
Ce a primit un tânăr din IAȘI care a cumpărat un covridog de 5,5 lei...
Ce „coace” China? Forează o gaură de 10 km în scoarța terestră, la ordinul președintelui
Ce „coace” China? Forează o gaură de 10 km în scoarța terestră, la ordinul președintelui
Afacerea cu care Ion Ţiriac a dat lovitura în România. Se fac deja liste de aşteptare!
Afacerea cu care Ion Ţiriac a dat lovitura în România. Se fac deja liste de...
Evenimente de ziua copilului. Ce activități pentru copii se pot face de 1 iunie 2023
Evenimente de ziua copilului. Ce activități pentru copii se pot face de 1 iunie 2023
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor