Home » Trending » Horoscop săptămânal 1 – 7 martie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti

Horoscop săptămânal 1 – 7 martie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti

De: Elena GheorgheMadalina Manole 01/03/2021 | 22:58
Horoscop săptămânal 1 – 7 martie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 martie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 martie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 1 – 7 martie 2021 se numără și cea a Scorpionilor care au mari șanse să se îndrăgostească.

Săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă printr-un buchet de aspecte pozitive. După o perioadă destul de tensionată, iată că, atât la propriu, cât și la figurat, a venit primăvara.

Săptămâna 1 – 7 martie 2021 debutează sub influența pozitivă a trigonului dintre Mercur, planeta comunicării, din zodia Vărsător, și Nodul Nord Lunar din zodia Gemeni, aspect care ne poate stimula foarte mult gândirea, raționamentul, ne poate face mai vorbăreți, dar mai ales ne poate ajuta să clarificăm niște contexte trăite în perioada de retrogradare a lui Mercur.

Pe data de 3 martie 2021, planeta iubirii, Venus, din zodia Pești, va face un sextil, deci un aspect pozitiv, cu planeta neprevăzutului, Uranus, din zodia Taur. Aces context ne poate stimula să facem lucrurile diferit în relații, să ne surprindem partenerul, să aducem un aer nou, proaspăt în cuplu. Totodată, este o perioadă favorabilă să facem mici schimbări în viața sentimentală cu scopul de a o îmbunătăți.

Ziua de 4 martie 2021 se remarcă prin intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, aspect care, până pe data de 23 aprilie, cât va dura acest tranzit, ne va stimula puternic gândirea și comunicarea. Astfel, putem da dovadă de o minte ascuțită, ageră și tendința va fi de a spune lucrurilor pe nume, direct. Cu Marte în Gemeni vom simți e revigorare la nivel mental, o altă energie mentală, însă va trebui să fim mai atenți atunci când luăm decizii sau dăm verdicte pentru că există și riscul de a fi superficiali.

Pe data de 5 martie 2021, Mercur și Jupiter, Marele Benefic, fac o conjuncție în zodia Vărsător, aspect deosebit de puternic dat fiind că se formează pentru a doua oară, cele două întâlnindu-se și în perioada de retrogradare a lui Mercur. Pe de o parte, se pot clarifica neînțelegeri din aceea perioadă care ne-au ținut pe loc, poate se ridică unele bariere mentale care ne țineau pe loc în a lua niște decizii, iar pe de altă parte putem avea idei strălucite de expansiune și dezvoltare.

Săptămâna se încheie cu un aspect tensionat făcut de Soarele din zodia Pești cu Nodurile Lunare care ne poate ridica multe semne de întrebare, ne poate activa multe frici, ne poate face să fim mai temători cu privire la direcția pe care să pornim, pe care să continuăm mai departe.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Berbec își vor pune mintea la contribuție săptămâna aceasta și vor căuta soluții financiare. Nativii vor începe să accepte unele schimbări care s-au produs în bugetul lor, dar asta îi va stimula și să găsească noi resurse sau să-și pună mai mult în practică talentele, să încerece să le valorizeze. Dat fiind că Venus este nu doar planeta banilor, ci și guvernatoarea sectorului financiar și a relațiilor lor, este foarte probabil ca unii nativi să-și caute noi colaborări, ba chiar să fie surprinși că o colaborare mai veche revine, o propunere de proiect din trecut revine. Dialogurile cu prietenii, sfaturile acestora, ieșirile în oraș vor fi de interes pentru Berbeci acum. Nu este exclus să cunoască persoane noi care să-i ajute în diferite sarcini pe care le au sau să le schimbe niște mentalități. Pe de altă parte, s-ar putea ca o serie de situații ce implică actele să ceară rezolvare.

Horoscop săptămânal Taur: 1 – 7 martie 2021

Se anunță o săptămână destul de bună din punct de vedere profesional pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii vor avea mai mult curaj să se exprime, vor avea idei strălucite despre cum să se afirme, despre cum să facă bani din imaginea lor sau ca urmare a puterii pe care le-o oferă funcția lor. Dialogurile cu superiorii sunt deschizătoare de drumuri și este posibil ca unii nativi să primească chiar și oferte profesionale noi. Pe de altă parte, cu Marte în tranzit prin sectorul financiar există atât determinare de a face bani, cât și dorință de a cheltui, așa că este important să se mențină un echilibru între banii care intră în conturi și cei care ies. Sentimental, mulți Tauri pot fi luați prin surprindere de atracția resimțită față de cineva din anturaj.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni își recapătă pofta de viață, energia și vitalitatea odată cu intrarea lui Marte în semnul lor. Nativii sunt mai curajoși, dar și mai dornici de a trăi aventura, de a călători, dar și de a se bucura de ceea ce au. Nu este exclus să fie mai agitați decât de obicei, să simtă că pot face mai multe lucruri odată, mai ales că le trec prin minte tot soiul de idei. Relațional se înțeleg mai bine cu partenerul de viață, petrec mai mult timp împreună, iar cei singuri pot fi surprinși de un fost partener care le propune o întâlnire, o împăcare. Profesional, pot fi grăbiți să ia unele decizii sau se pot simți incomod, nesiguri pe ei și pe direcția de viitor pe care să pornească, motiv pentru care ar trebui să evite deciziile majore săptămâna aceasta, cât Soarele din sectorul carierei este cuadrat cu Nodul Nord din zodia lor.

Horoscop săptămânal Rac: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Rac pot avea idei financiare, de investiție, de obținere a unei sponsorizări și ar trebui să le treacă pe hârtie pentru că este mai greu să le pună acum în practică. Intrarea lui Marte în Gemeni nu le este foarte favorabilă, nici profesional, nici sentimental și nici din punctul de vedere al sănătății. Nativii se pot simți în umbră la locul de muncă, se pot simți neluați în seamă sau chiar ei se tem să se afirme. Sentimental, pot fi mai declarativi cu emoțiile lor, însă pot spune mai ușor ce gândesc și pot dezvălui secrete sau lucruri pe care ar trebui să le țină doar pentru ei. Totodată, ar trebui să evite să aibă prea multe așteptări de la parteneru de viață sau să se bazeze prea mult pe resursele acestuia. Oricum, financiar ar trebui să rezolve mai ușoracum niște situații ce țin de credite, moșteniri, litigii, asigurări. Marte în Gemeni îi poate agita foarte mult, le poate creea stări de irascibilitate, insomnii, iar în weekend chiar și confuzii. Dacă apar simptome ale unor afecțiuni mai vechi, ar trebui să meargă la medic pentru a le investiga. Este important să evite surmenajul și să se odihnească mai mult în această perioadă cu Marte în tranzit prin Gemeni.

Horoscop săptămânal Leu: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Leu sunt printre nativii care se bucură cel mai mult de ieșirea lui Marte din zona carierei. Planeta acțiunii a contribuit substanțial la schimbările profesionale pe care majortatea Leilor le-au trăit în ultimele două luni și mai ales, la surmenajul profesional, la stresul aproape imposibil de controlat. Ei bine, începând cu săptămâna aceasta lucrurile se vor mai calma, viziunea se va mai schimba, chiar perspectivele se vor îmbunătăți și atenția nativilor se va canaliza către alte proiecte. Pot primi sprijin din partea prietenilor, a asociaților, se pot face mult mai plăcuți de cei din jur, iar în cuplu vor reuși să se înțeleagă mai bine cu partenerul, să-și contureze planuri de viitor împreună. Acolo unde au fost certuri, săptămâna aceasta pot exista împăcări.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de intrarea lui Marte în sectorul carierei, aspect care va stimula puternic nativii să se afirme, le va aduce curajul necesar să iasă în față și să spună ce au de spus. Își canalizează energia pentru a-și atinge niște obiective și, în plus, conjuncția Jupiter – Mercur, guvernatorul lor, le este deosebit de favorabilă în găsirea unei rezolvări, soluții la o problemă ce ține de locul de muncă. Oricum, vor simți că săptămâna aceasta lucrează cu mai mult spor, că este totul mai ușor de făcut, mai ales dacă au o meserie care le solicită mintea. În cuplu sunt momente plăcute, de stabilire a unor noi reguli, de conturare a unor perspective de viitor mai îndrăznețe.

Horoscop săptămânal Balanță: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Balanță pot fi mai încăpățânați săptămâna aceasta în acele contexte care țin de principii și convingeri și pot avea tendința de a crede că adevărul lor este adevărul absolut. Pe de altă parte, tranzitul lui Marte prin Gemeni îi poates timula să exploreze ceva nou, să se avânte într-un nou domeniu de studiu. Pentru cuplu, este un tranzit benefic, dat fiind că poate contribui la trasarea unor idealuri comune, planuri de viitor. Unii nativi poate chiar planifică o călătorie. Cei singuri pot fi mai dornici de flirt, mai cuceritori și chiar pot fi atrați de cinea de la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o săptămână destul de promițătoare în plan sentimental. Atât cei singuri, cât și cei care sunt parte a unui cuplu sunt mai dornici de pasiune, de intimitate, sunt mai romantici și sensibili și se vor reconecta din toate punctele de vedere la partener. Noi povești de dragoste pot lua naștere acum într-un mod neașteptat, iar cei care sunt deja în cuplu simt nevoia să-și surprindă partenerul într-un mod plăcut. Sectorul financiar capătă o deosebită importanță. Nativii vor să investească, să pună lucrurile în mișcare, să obțină un credit, iar resursele celorlalți devin importante pentru ei, se pot baza pe ele. Un credit pentru casă poate fi obținut acum.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de ingresul lui Marte în sectorul relațiilor ceea ce poate însemna un mare plu, dar și minus. Cu alte cuvinte, pe de o parte crește interesul pentru a lega o relație, pentru a dinamiza viața de cuplu, dar pe de altă parte, pot apărea și tensiuni cu partenerul de viață. Oricum, riscul de a fi mai conflictual există în cazul în care celălalt nu-ți dă dreptate. Altfel, constructiv poți discuta cu persoana iubită sincer, poți ajunge la o înțelegere privind viitorul relației. Și profesional sunt aspecte bune, de negocieri, de discuții care pot schimba, îmbunătăți viziuni. Cei care lucrează de acasă se pot bucura de mai multă armonie în familie sau de preferat ar fi ca nativii să facă tot posibilul să petreacă timp egal și acasă și la muncă

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de o comunicare bună, susținută în viața sentimentală sau cu copiii și pot fi mai declarativi cu emoțiile și sentimentele lor. Din punct de vedere financiar vin idei bune, poate chiar negocieri favorabile la locul de muncă, legate de salarizare, poate beneficii materiale de care nativii se bucură. Marte va intra în casa muncii și din această ipostază va aduce spor, determinare în rezolvarea sarcinilor, multă energie, dar și un mai mare risc de suprasolicitare și epuizare pentru nativii care uită să-și ia pauză de masă sau să se odihnească corespunzător. Cei care-și caută un loc de muncă pot primi oferte financiare săptămâna aceasta.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de o săptămână foarte bună pe toate planurile. Conjuncția Mercur-Jupiter din zodia lor le aduce idei bune, le favorizează noi viziuni, le poate aduce noi prieteni și chiar și o nouă poveste de iubire celor singuri, mai ales că Marte va activa întocmai acest sector, al iubirii și al creativității. Nu doar că nativii se pot îndrăgosti, ci pot începe o nouă relație. Tot ce trebuie să facă nativii este să-și dorească să se bucure de viață, să-și pună mintea în funcțiune și să aibă mai multă încredere în ei înșiși, în talentele și abilitățile lor. Fiannciar este de preferat să evite speculațiile.

Horoscop săptămânal Pești: 1 – 7 martie 2021

Cei născuți în zodia Pești au ocazia săptămâna aceasta să surprindă mai mult, fie prin felul în care arată, fie prin ceea ce spun și cum o spun. Marte în tranzit prin Gemeni poate scoate la suprafață fie tensiuni și conflicte cu familia, fie vulnerabilități emoționale și traume din trecut lăsate nerezolvate. Vindecarea va veni doar în cazul în care nativii vor alege să o exprime, să spună ceea ce țin ascuns, să spună ceea ce simt, de aceea meditația, discuțiile cu psihologul, duhovnicul se pot dovedi pansamente pentru problemele cu care se confruntă la nivel emoțional.

Parteneri
Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce a facut Liviu Varciu. Sarac lipit:
Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce...
Vine o nouă criză globală. Pregătiți-vă! E cumplit ce urmează după COVID-19
Vine o nouă criză globală. Pregătiți-vă! E cumplit ce urmează după COVID-19
Ce mici bizari mănâncă Raed Arafat, de fapt. Mircea Dinescu a fost și el uluit să afle
Ce mici bizari mănâncă Raed Arafat, de fapt. Mircea Dinescu a fost și el uluit...
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul în doua
FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
EXCLUSIV. Dan Bittman, anunţ despre TOŢI românii nevaccinaţi
EXCLUSIV. Dan Bittman, anunţ despre TOŢI românii nevaccinaţi
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei!  A fost surprinsă de camere: „Acum două zile…” Când au văzut cine o însoțea au rămas fără cuvinte…
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei! A fost surprinsă...
Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Ce mesaj incredibil i-a dat lui Silviu Prigoană
Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Ce mesaj incredibil i-a dat lui...
Carmen Iohannis, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Cum a fost surprinsă Prima Doamnă!
Carmen Iohannis, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Cum a fost surprinsă Prima Doamnă!
Persoanele cu boli autoimune vaccinate cu Pfizer. Ce au descoperit medicii israelieni
Persoanele cu boli autoimune vaccinate cu Pfizer. Ce au descoperit medicii israelieni
Horoscop luni, 10 mai. Scorpionii au nevoie de un împrumut. Ce se întâmplă cu Leii
Horoscop luni, 10 mai. Scorpionii au nevoie de un împrumut. Ce se întâmplă cu Leii
Reacția româncei de 32 de ani care a ruinat un pensionar italian: ”Mi-a oferit cadouri și omagii ale aprecierii sale”
Reacția româncei de 32 de ani care a ruinat un pensionar italian: ”Mi-a oferit cadouri...
Vestea CUMPLITĂ a dimineții! Din păcate, este vorba despre Monica Anghel…
Vestea CUMPLITĂ a dimineții! Din păcate, este vorba despre Monica Anghel…
Cea mai mare palmă pentru fostul premier. Tatăl Vioricăi Dăncilă a făcut închisoare pentru furt
Cea mai mare palmă pentru fostul premier. Tatăl Vioricăi Dăncilă a făcut închisoare pentru furt
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Cine este persoana care își permitea glume cu familia Ceausescu! Pentru el nu conta nimic. Fostul dictator era fanul lui nr 1
Cine este persoana care își permitea glume cu familia Ceausescu! Pentru el nu conta nimic....
Veste uriașă pentru cei care s-au vaccinat. Ce trebuie să facă după 8-9 luni de la rapel
Veste uriașă pentru cei care s-au vaccinat. Ce trebuie să facă după 8-9 luni de...
Carmen Iohannis, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Cum a fost surprinsă Prima Doamnă!
Carmen Iohannis, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Cum a fost surprinsă Prima Doamnă!
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E...
Reușită SENZAȚIONALĂ pentru Faimoși la Survivor România 2021. Ce au câștigat, de fapt, în seara asta
Reușită SENZAȚIONALĂ pentru Faimoși la Survivor România 2021. Ce au câștigat, de fapt, în seara...
Gafă surprinsă LIVE, în timpul unei conferinţe pe Zoom. Un senator a încercat fără succes să-şi ascundă fapta
Gafă surprinsă LIVE, în timpul unei conferinţe pe Zoom. Un senator a încercat fără succes...
RUNE Mihai Voropcheivici pentru sătămâna care vine. PROTECȚIE DIVINĂ
RUNE Mihai Voropcheivici pentru sătămâna care vine. PROTECȚIE DIVINĂ
Mario Fresh, despre ruptura care a zguduit showbiz-ul! Ce s-a întâmplat cu Velea și Antonia
Mario Fresh, despre ruptura care a zguduit showbiz-ul! Ce s-a întâmplat cu Velea și Antonia
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai poate fi remediată VIDEO
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
FOTO. Imaginile momentului cu logodnica lui Ion Ion Țiriac! S-a pozat așa și fanii au luat-o cu asalt: `Dăruiește-te total!`
FOTO. Imaginile momentului cu logodnica lui Ion Ion Țiriac! S-a pozat așa și fanii au...
Breaking News: E stirea care face inconjurul lumii! Sotia vedetei cunoscute in toata lumea, atacata de hoti! L-au sunat sa le spuna unde sunt banii. Ce a urmat e greu de imaginat
Breaking News: E stirea care face inconjurul lumii! Sotia vedetei cunoscute in toata lumea, atacata...
Vica Blochina, relație cu fostul Biancăi Drăgușanu? Filmare din intimitate cu ea și Alex Bodi, postată pe net: Cum au fost surprinși
Vica Blochina, relație cu fostul Biancăi Drăgușanu? Filmare din intimitate cu ea și Alex Bodi,...
Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 10 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Ayda și Radu sunt la cuțite
Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 10 mai 2021 - Prima parte...
BREAKING. Schimbare majoră pentru toţi românii. Ce se va întâmpla cu toate casele din România
BREAKING. Schimbare majoră pentru toţi românii. Ce se va întâmpla cu toate casele din România
Cum au reuşit doi români să transforme o casă ridicată în timpul Primului Război Mondial într-o afacere de familie. Conacul e vizitat acum de turişti din toată lumea
Cum au reuşit doi români să transforme o casă ridicată în timpul Primului Război Mondial...
Albert Oprea este la un pas de eliminare din competiția Survivor România
Albert Oprea este la un pas de eliminare din competiția Survivor România
Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!
Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!
Primele imagini cu cuțitarul din autobuzul 117! Pus în genunchi și amenințat cu arma de mascați VIDEO
Primele imagini cu cuțitarul din autobuzul 117! Pus în genunchi și amenințat cu arma de...
Benzinarii sunt disperați: Europenii cumpără din ce în ce mai multe mașini electrice. Ce se întâmplă cu benzinăriile
Benzinarii sunt disperați: Europenii cumpără din ce în ce mai multe mașini electrice. Ce se...