Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 decembrie 2020. Jupiter intră în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 decembrie 2020. Jupiter intră în zodia Vărsător

De: Alice ZottaMadalina Manole 18/12/2020 | 23:37
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 decembrie 2020. Jupiter intră în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 19 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Vărsător se vor bucura de ingresul lui Jupiter întocmai în zodia lor, cu impact benefic asupra vieții personale și nu numai.

Află și: Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de noi începuturi

Jupiter este denumit Marele Benefic al astrologiei și este, într-adevăr, planeta beneficiilor, a oportunităților și a expansiunii, a norocului, a bogăției și abundenței, atât spirituale, cât și materiale. Jupiter ajunge în zodia Vărsător, o zodie care vorbește despre progres și evoluție, după 12 ani și o va tranzita timp de 1 an de zile, perioadă în care ne va aduce veritabile și inedite, chiar neașteptate, șanse de creștere.

La modul general, Jupiter în Vărsător ne spune că vom evolua și vom face progrese remarcabile în viața noastră prin intermediul anturajului, cu ajutorul persoanelor cu care împărtășim aceleași idealuri și credințe, prin intermediul proiectelor de grup, dar mai ales cu ajutorul sferei online, însă doar dacă ne racordăm la energia Vărsătorului, adică va trebui să ne pese de ceilalți, să lucrăm în echipă și să dăm dovadă de empatie și solidaritate.

Trebuie să ținem cont că Saturn, Marele Profesor al astrologiei și planeta lecțiilor de viață, a intrat și el în Vărsător și va aduce unele probe de trecut cu scopul de a ne maturiza și responsabiliza, prin urmare, nu ar trebui să ne culcăm pe o ureche și să credem că totul ni se cuvine pentru că Saturn va fi acolo și ne trezi când ne va fi visul mai dulce.

Jupiter va părăsi pentru scurt timp Vărsătorul, între 13 mai și 28 iulie, atunci când va ajunge în zodia Pești, însă va reveni în Vărsător și-și va continua tranzitul până pe 28 decembrie 2021, atunci când va ieși definitiv de aici, cel puțin pentru următorii 12 ani.

Zodiile care se vor bucura ce mai mult de ingresul lui Jupiter în Vărsător, sunt Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător, dar și cei care au ascendent aici, iar cei mai impactați vor fi Taurii, Leii și Scorpionii, dar și cei care au ascendent în aceste zodii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia, odată cu ingresul lui Jupiter în Vărsător, să cunoască persoane noi cu care să empatizeze la nivel de principii și mentalități, să intre în noi anturaje alături de care să progreseze, să se asocieze cu persoane alături de care să se dezvolte, fie personal, fie profesional. Totodată, nativii vor avea șanse de ascensiune cu proiecte de grup dezvoltate în sfera online. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce sprijin din partea prietenilor, dar și o dorință mai mare de a-i ajuta pe ceilalți.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de ingresul lui Jupiter în sectorul carierei, un sector care va fi puternic marcat și de Saturn, dar care va avea parte de schimbări benefice. Posibil ca mulți nativi să aibă parte de evenimente care să-i stimuleze să progreseze, să avanseze în funcține, să-și îmbunătățească imaginea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că acest tranzit le va aduce multe oportunități profesionale acelor nativi care în ultimii trei ani au luptat pentru dezvoltare și au învățat lucruri noi.Poate fi vorba de o recunoaștere a meritelor. Taurii își vor atince obiectivele și aspirațiile profesionale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să se bucure de o dezvoltare impresionantă la nivelul principiilor, filozofiilor și convingerilor de viață. Mulți nativi vor face progrese în atingerea unor idealuri pe care le au, se vor apropia mai mult de spiritualitate, dar și de ezoterism, poate chiar de astrologie. Va fi o perioadă de dezvoltare personală, dar și relațională. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a accede la o înțelepciune ancestrală care-i va ajuta în evoluție.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia odată cu intrarea lui Jupiter în Vărsător să-și îmbunătățească situația materială, nefiind aici vorba neapărat de creșteri salariale, cât de investiția profitabilă a banilor care reprezintă un surplus pentru ei. De asemenea, poate fi vorba de moșteniri, procese câștigate, litigii, beneficii venite din sponsorizări, din buna evaluare a unor contexte materiale sau legate de acte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le va aduce ocazia îmbunătățirii vieții intime, aspect susținut în următorul an de zile mai ales în cazul unor afecțiuni de natură sexuală, ginecologică care pot apărea acum.

Nu rata: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de ingresul lui Jupiter întocmai în sectorul relațiilor, al parteneriatelor și căsătoriei, prin urmare aici vor avea parte de beneficii neașteptate. Acestea pot însemna contracte profesionale care aduc avansare și progres, căsătorie, îmbunătățirea relației cu partenerul de viață. Beneficiile vin prin corecta raportare la ceilalți și n urma capacității nativilor de a lega relații. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce celor singuri ocazia de a cunoaște persoane care se vor dovedi importante în evoluția lor, aspect care va continua întreg anul acesta.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Jupiter prin sectorul muncii și sănătății. Pentru acești nativi oportunitățile de îmbunătățire a condițiilor de la locul de muncă vor fi mari, dar cel mai important este că vor fi susținuți în descoperirea vocației profesionale. Nativii își vor îmbunătăți relațiile cu colegii, iar cei care-și caută un job se pot angaja. Nu trebuie să uite că și Saturn se află aici și le cere multă muncă și perseverență. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că Jupiter, deși le aduce ocazia de a-și îmbunătăți starea de sănătate, este alăturat lui Saturn, deci va fi nevoie de o mare responsabilizare pentru ca totul să fie bine.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de tranzitul lui Jupiter prin sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative și recreative. Aceste domenii se vor bucura de expansiune și beneficii, iar asta poate însemna o nouă poveste de iubire cu posibilitate mare de a se transforma în ceva serios, poate însemna venirea pe lume a unui copil, dar și o autentică creștere a simțului artistic care pentru nativii care au profesii de gen poate aduce succes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia îmbunătățirii vieții sentimentale.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia odată cu acest tranzit al lui Jupiter prin Vărsător să-și îmbunătățească relația cu familia și să aducă îmbunătățiri în locuință sau legate de locuință. Familia poate expanda, un bun de patrimoniu poate fi valorificat, pot obține un credit pentru casă, își pot cumpăra sau construi o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o nouă raportare la ideea de cămin.

Descoperă și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Jupiter, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul comunicării și al învățării. Nativii vor avea ocazia un an de zile să-și schimbe modul în care poartă un dialog, să-și îmbunătățească abilitățile oratorice, să progreseze prin cunoaștere, învățare, studiu și vor fi extrem de bine susținuți în negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține pe nativii care învață, dau examene, susțin interviuri, ședințe sau discursuri publice, aspect valabil întreg anul.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se despart de Jupiter care le-a tranzitat zodia timp de un an de zile, însă se bucură de prezența sa în sectorul financiar, aspect care le va aduce nativilor ocazia de a-și îmbunătăți în mod considerabil veniturile, în special din muncă proprie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că pe parcursul acestui tranzit, nativii au șansa să-și pună în valoare talentele și să le monetizeze, să le transforme în surse de venit.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură din plin de ingresul lui Jupiter în zodia lor, după 12 ani. Marele Benefic va veni cu oportunități de creștere, de progres și evoluție, va aduce șanse de aderare la noi grupuri importante, la noi anturaje alături de care nativii să aibă parte de expansiune. Pentru mulți va stimula spiritualitatea și atracția față de astrologie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia îmbunătățirii stării de sănătate. Optimismul și entuziasmul vor face parte din viața lor o lungă perioadă de acum înainte.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de acest tranzit pe o casă a subconștientului și trecutului, însă dat fiind că este un tranzit aducător de beneficii, nativii se pot vindeca de tot ceea ce au trăit până acum și le-a adus durere și dezamăgire. Totodată, atracția către spiritualitate și ezoterism va fi foarte mare și va reprezenta o zonă de reîncărcare a bateriilor. Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil, dat fiind c Jupiter le este guvernator secundar, însă nu trebuie să auite că aici este și Saturn și poate veni cu lecții grele de responsabilizare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le trage atenția că acest context le poate aduce ocazia ca afecțiunile cronice să fie resimțite mai ușor timp de un an de zile, însă asta nu va însemna că au dispărut.

Vezi și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea