Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2019

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2019

De: Cristian Lisandru 27/05/2019 | 11:32
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2019
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2019

Cancan.ro îți prezintă horoscopul lunar – iunie 2019 – pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii iunie 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii iunie sunt Luna Nouă din data de 3 iunie care se formează în zodia Gemeni și Luna Plină din 17 iunie care se formează în zodia Săgetător. Aceste fenomene astrologice care amprentează a prima lună de vară a anului 2019 aduc noi începuturi pentru fiecare zodie în parte, dar și încheierea unor etape pentru a culege roadele a ceea ce am sădit până acum într-un anume sector de viață. Soarele, energia, va tranzita semnul Gemeni până pe data de 21 iunie, moment când va intra în zodia Rac.

Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, va părăsi zodia Taur pe data de 9 iunie pentru a tranzita zodia Gemeni. Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, va tranzita zodia Gemeni până pe data de 4 iunie, moment în care va trece în zodia Rac, în care va sta până pe 27 iunie. Marte, planeta acțiunii, a determinării și a războiului, își va continua tranzitul prin zodia Rac întreaga lună iunie.

Un aspect important al lunii iunie 2019 este retrogradarea lui Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, prin zodia pe care o guvernează, prin Pești. La modul general, acest aspect va readuce în atenția tuturor conflictele de opinie vizavi de spiritualitate, credință, religie, dar va reitera și o mai veche problemă: contradicția între vechi, tradițional și nou, modern. Aspectul va fi impactant și prin prisma faptului că de curând Lilith, karma negativă, Luna Neagra a intrat în zodia Pești pentru următoarele 9 luni. Prin urmare, la modul general, putem vorbi de stări de confuzie accentuate, vom fi mai bulversați în luarea deciziilor, mai tentați să ne retragem în noi înșine, dar și mai înclinați către vicii, dependențe, excese de orice fel.

Citește și: Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie 2019. Peștii pot pierde sume de bani

Luna iunie 2019 va fi o perioadă în care ne vom reîntoarce privirea către interiorul nostru pentru a face ordine. Va fi nevoie să îndepărtăm ceea ce este murdar, urât, nociv pentru a face loc evoluției spirituale. De asemenea, este momentul să dizolvăm blocajele și barierele pentru a ne putea exprima mai ușor sentimentele. Comunicarea va deveni mai emoțională și vom avea sprijinul astrelor pentru a ne lămuri problemele sentimentale și pentru a recunoaște deschis ceea ce simțim pentru cei din jur.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2019, zodia Berbec

Carieră

Cei născuți în zodia Berbec au parte de momente bune și situații încurajatoare în ceea ce privește locul de muncă. Nativii se pot angaja în această perioadă sau pot să-și schimbe domeniul de activitate. Berbecii sunt susținuți de Luna Nouă să se înscrie la cursuri de perfecționare profesională, să-și continue studiile, să dea niște examene și să obțină diplome, toate acestea fiindu-le benefice în carieră.

Dragoste

Cei născuți în zodia Berbec vor avea șansa (mult așteptată) de a cunoaște o persoană care să le facă inima să bată din nou. Cei singuri au acum ocazia să înceapă o relație cu o persoană cu care comunică foarte bine, s-au cunoscut pe internet sau la un curs. Nativii care deja formează un cuplu pot aborda subiecte de interes pentru viitorul împreună, pot lămuri aspecte și-și pot consolida legătura sentimentală. Discuțiile despre familie și despre casă, posibil chiar mutarea împreună a partenerilor, vor fi de interes acum.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2019

Sănătate

Odată cu retrogradarea lui Neptun, cei născuți în zodia Berbec se vor simți sufocați de gânduri, de frământări interioare și de neliniști. O serie de întrebări legate de zona spiritualității, de convingerile lor și de crezurile lor s-ar putea să fie puse sub semnul întrebării, mai ales că și Luna Plină va cere acțiune în această zonă a principiilor de viață, iar toate aceste stări să se răsfrângă negativ și asupra sănătății.

Bani

Conflictele cu membrii familiei pot lua naștere în această lună de la bani, din cauza unor moșteniri sau ca urmare a unor partaje. Ceea ce este recomandat este ca nativii să nu se avânte în cheltuieli și investiții în această perioadă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2019, zodia Taur

Carieră

Cei născuți în zodia Taur pot fi forțați de retrogradarea lui Neptun să-și reevalueze niște aspirații profesionale, să-și reanalizeze niște planuri legate de locul de muncă, de o ascensiune în carieră. Cu toate astea, nativii pot fi favorizați de Soare să semneze noi contracte, iar cei care lucrează în domeniul tranzacțiilor imobiliare, al investițiilor vor fi puternic susținuți și se pot bucura de succes.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Taur poate fi o perioadă bună din punct de vedere sentimental, în special pentru acei nativi care încă își caută jumătatea. Vor avea parte de întâlniri romantice, însă nu garantăm că flacăra iubirii se va aprinde, cel puțin nu prea curând, având în vedere că guvernatorul casei parteneriatelor este planeta Pluton, care retrogradează în zodia Capricorn. Pot cunoaște noi persoane prin intermediul prietenilor sau al unui anturaj profesional. Ceea ce este de punctat în luna iunie este lipsa armoniei din relațiile cu cei dragi, prieteni, frați, rude. De asemenea, în cuplu pot apărea conflicte legate de administrarea banilor la comun.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Sănătate

Pentru cei născuți în zodia Taur este o perioadă favorabilă din punct de vedere al stării de sănătate. Nu se vor mai bucura de energia lunii trecute, dar nici nu vor cădea în extrema cealaltă. Din punct de vedere psihic vor reuși să se mențină în echilibru.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Taur au parte de aspecte foarte bune odată cu Luna Nouă formată în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. O serie de oferte de colaborare sau noi proiecte le pot fi propuse acum nativilor, iar șansa de a-și îmbunătăți situația materială va fi foarte mare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2019, zodia Gemeni

Carieră

Din punct de vedere profesional, cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie foarte prudenți în tot ceea ce ține de sectorul profesional, deoarece retrogradarea lui Neptun poate amplifica în sens negativ lucrurile. Nu este momentul să ia decizii radicale, mai ales după jumătatea lunii. În plus, cheful de muncă va scădea și atitudinea față de sarcini și responsabilități va fi una de nepăsare. Am putea spune că nativii visează mult prea departe, însă nu au resursele necesare deocamdată pentru a-și atinge țelurile.

Dragoste

La capitolul sentimental, cei născuți în zodia Gemeni vor fi destul de încercați în această perioadă, deoarece Luna Plină se formează întocmai în sectorul parteneriatelor, sector unde își face simțită din plin prezența Jupiter, care retrogradează în zodia Săgetător. Nativii care se află în relații ce nu mai funcționează vor alege să pună punct acum. Faptul că și Luna Nouă le poate ridica semne de întrebare legate de statutul lor sentimental, vedem ca nativii singuri să fie totuși tentați de o idilă, de o aventură romantică, mai ales că Venus le traversează semnul și, totodată, este guvernatorul casei sentimentale, dar și a aventurii.

Sănătate

După o perioadă stresantă și obositoare care le-a cam pus nervii la încercare, luna iunie vine cu aspecte benefice în ceea ce privește starea de sănătate. Nativii vor observa ameliorări și îmbunătățiri, ba chiar își vor recupera energia de odinioară.

Bani

Cei născuți în zodia Gemeni sunt printre norocoșii lunii la capitolul financiar deoarece au parte de susținerea lui Mercur, guvernatorul lor, în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor avea șanse să-și îmbunătățească veniturile, mai ales dacă este vorba de o afacere de familie în care sunt implicați.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2019, zodia Rac

Carieră

Cei născuți în zodia Rac pot avea șansa să încheie un proiect și să culeagă roadele după prima jumătate a perioadei analizate, Luna Plină favorizând acest aspect. Nativilor li se cere să-și reevalueze o situație care ține de studii, de cursuri pentru că, după ce Neptun își va reveni în mers direct ar putea bifa un salt în carieră. Cu Mercur în semnul lor, nativii vor reuși nu doar să comunice mai bine cu cei din jur, dar și să semneze contracte profitabile și să conducă negocieri, ba mai mult se pot bucura de idei sclipitoare care să-i scoată în evidență.

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Marte în semnul lor, însă planeta acțiunii le poate genera conflicte atât cu ei înșiși, cât și cu cei din jur. Fiind un moment karmic, accentul cade pe rezolvarea karmei de familie și vedem ca nativii să aibă parte de tot felul de situații ciudate, neașteptate, impactante în ceea ce privește relația cu membrii familiei. Nativii care sunt singuri ar putea avea șanse să întâlnească un potențial partener, dar pentru asta sunt sfătuiți să socializeze mai mult.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac ar putea resimți efectele de Lună Nouă în sectorul sănătății, mai ales dacă se confruntă cu afecțiuni cronice. Poate fi momentul să înceapă un tratament, să se preocupe mai mult de sănătate, să acorde mai multă atenție alimentației și să se odihnească mai mult. La Luna Plină nu este exclus să resimtă neplăceri legate de ficat, stomac, sistem cardiovascular.

Bani

Cei născuți în zodia Rac sunt favorizați de Mercur în negocieri, tranzacții și investiții, iar după 27 iunie le va aduce noroace și ocazii neașteptate să-și crească veniturile deoarece le va tranzita casa banilor, însă punctăm că nativii vor trebui să se grăbească în acest sens că în luna iulie își va începe mersul retrograd și va bloca aspectele financiare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2019, zodia Leu

Carieră

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea asocia cu persoane din anturaj în diferite proiecte, însă totuși li se cere prudență în acest sens. Nu trebuie să-și acorde încrederea oricui, ci un strop de suspiciune le va fi de mare ajutor. Cei care-și caută un loc de muncă în această perioadă ar putea întâmpina dificultăți, motiv pentru care nu este recomandat să-și dea demisia până nu semnează un precontract în altă parte.

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu își fac niște gânduri negre cu privire la relația sentimentală. Nativii par să nu aibă încredere în partener sau să fie dezamăgiți de acesta sau să creadă că nu este ceea ce și-au dorit. Toate aceste frământări se vor dizolva însă pe parcurs, iar armonia și romantismul se vor așterne în relație. Venus va tranzita casa prietenilor și nu este exclus să aducă pentru cei singuri o nouă relație fie cu o persoană din anturaj, fie cu o persoană cunoscută prin intermediul prietenilor.

Sănătate

Cei născuți în zodia Leu sunt în continuare sfătuiți să dea dovadă de responsabilitate în ceea ce privește sănătatea. Nativii nu trebuie să se suprasolicite, iar cei care au afecțiuni mai vechi ar trebui să le trateze, chiar să încerce noi remedii. Se recomandă odihnă și alimentație sănătoasă.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să nu facă investiții majore, tranzacții riscante și nici împrumuturi sau credite. Buna administrare a finanțelor din această perioadă le poate aduce satisfacții mai târziu.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2019, zodia Fecioară

Carieră

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în sectorul socio-profesional, prin urmare vedem ca nativii să fie favorizați pentru o avansare în funcție, pentru îmbunătățirea statutului și a imaginii. Cariera va avea parte de un moment benefic și sunt sfătuiți să profite din plin de el.

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Fecioară vor fi tentați să intre în relații cu persoane cunoscute cel mai probabil prin prisma anturajului, însă totul se poate reduce la o simplă aventură. În plus, Neptun va retrograda în sectorul parteneriatelor și le poate aduce vise și iluzii care să le provoace suferințe celor mai sensibili dintre nativi. Inclusiv nativii care sunt căsătoriți se pot minți singuri că totul este perfect în viața lor sentimentală, prin urmare, se cere ancorare în realitate.

Sănătate

Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de energie, bună dipoziție și chef de distracție, însă toate acestea se pot întoarce împotriva lor dacă se suprasolicită. Cel mai bine este să găsească un echilibru între viața socială și cea profesională. Se recomandă odihnă din plin.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă bună. Corelând aspectele lui Venus cu cele amintite la Lună Nouă, vedem ca nativii să aibă parte de o mărire de salariu sau de un nou proiect care să le aducă bonusuri substanșiale și îmbunătățirea veniturilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2019, zodia Balanță

Carieră

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de nemulțumiri și neplăceri, chiar dezamăgiri legate de locul de muncă. Posibil ca unii nativi să fie tentați să renunțe la niște cursuri sau să nu poată susține un examen din diferite motive. Nu este momentul să ia decizii profesionale majore și nici să facă schimbări în acest sector de viață.

Dragoste

Cei născuți în zodia Balanță nu au parte de foarte multă acțiune în sectorul sentimental. Vedem ca nativii să se concentreze mai mult pe ei înșiși și pe ieșirile cu prietenii decât pe legarea unei relații. Pot exista șanse, dar totul poate rămâne la stadiul de prieteni și atât. Cei care sunt în relații de lungă durată sunt sfătuiți să fie mai înțelepți din a doua parte a lunii, când tensiunile în cuplu se pot accentua.

Sănătate

Chiar dacă nu se întrevăd probleme de sănătate majore, cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de stări ușor depresive, de tristețe, confuzie și chiar melancolice și nu sunt excluse erorile de diagnostic, toate acestea favorizate de retrogradarea lui Neptun în zodia Pești.

Bani

Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie echilibrați în cheltuieli și să nu facă investiții în această perioadă. Este posibil să fie atrași de oferte care par avantajoase, însă trebuie să învețe să fie înțelepți. Dacă au gânduri de renovare a casei, sunt sfătuiți să le amâne deocamdată.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2019, zodia Scorpion

Carieră

Pentru cei născuți în zodia Scorpion luna iunie nu aduce preocupări deosebite în sfera profesională. Nativii sunt mulțumiți la serviciu și fac tot ce le stă în putință pentru a-și eficientiza munca, însă sunt sfătuiți să nu ia decizii radicale sau să facă schimbări majore în această perioadă.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Scorpion se anunță o lună intensă din punct de vedere sentimental. Emoțiile și trăirile lăuntrice vor ieși la suprafață, se vor manifesta intens, iar pasiunea și libidoul vor cunoaște culmi înalte. Sunt favorizate cunoașterea și apropiera de partener prin intermediul intimității, însă din a doua parte a lunii, odată cu retrogradarea lui Neptun în sectorul sentimental, vedem ca o serie de confuzii să ia naștere în cuplu și nativilor să le fie greu să se înțeleagă pe ei înșiși și să se facă înțeleși în exprimarea sentimentelor.

Sănătate

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să dedice mai mult timp propriei persoane din punct de vedere al echilibrului interior. Nativii care au un stil de viață haotic ar trebui să înceapă să fie mai înțelepți și să-și reorganizeze programul, să se odihnească mai mult și să consume alimente mai sănătoase.

Bani

Din punct de vedere financiar este o lună destul de provocatoare pentru cei născuți în zodia Scorpion. Dacă Luna Nouă poate susține achitarea unui credit, a unei datorii, deschiderea unui proces de partaj, Luna Plină va încheia o etapă financiară. Recomandarea noastră este să se readministreze bugetul și să se reevalueze veniturile astfel încât pușculița să nu rămână goală.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2019, zodia Săgetător

Carieră

În plan profesional, cei născuți în zodia Săgetător au parte de noroc și avantaje mai ales în semnarea parteneriatelor, a contractelor de colaborare și asociere. Este o perioadă bună pentru a ieși în față și a se face remarcați, mai ales prin comunicare, raționament și capacitate de negociere.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de formarea aspectului de Lună Nouă pe casa parteneriatelor și a mariajului, acolo unde se va instala și Venus, prin urmare putem să vedem că acești nativi au parte de noi începuturi, frumoase, romantice, dar și raționale la capitolul sentimental. Poate fi vorba de o cerere în căsătorie, dacă este un cuplu sudat, sau de întâlnirea unui nou partener, pentru nativii singuri. Este o perioadă favorabilă apropierii sufletești, comunicării în cuplu și înțelegerii nevoilor celuilalt, dar și reaprinderii pasiunii.

Sănătate

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea tendința de a trece de la o stare la alta, de la bucurie la anxietate, de la râs la plâns, însă dacă vor fi doar stări trecătoare nu au motive de îngrijorare. În caz contrar, ar fi recomandat să facă o vizită la medic sau chiar la psiholog. Discuțiile și comunicare îi poate ajuta să depășească o neliniște.

Bani

Cei născuți în zodia Săgetător nu stau prea bine la capitolul financiar unde ar putea apărea o serie de cheltuieli neplanificate, restante. Pentru unii nativi se aduce în discuție o împărțire de bunuri, un partaj, prin urmare prudența este cuvântul cheie pentru a depăși cu bine această perioadă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2019, zodia Capricorn

Carieră

Cei născuți în zodia Capricorn care-și caută un loc de muncă ar putea avea șanse destul de mari să se angajeze în această perioadă, susținuți fiind de Luna Nouă, care le deschide noi oportunități profesionale, însă nu este neapărat recomandat să plece de pe o funcție pe alta. Contextul ar putea fi înșelător și se cere multă prudență în astfel de demersuri. De asemenea, cei care au afaceri personale vor fi avantajați. La modul general, este o perioadă a eficientizării muncii, a punerii în evidență, a responsabilizării profesionale.

Dragoste

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Marte întocmai în casa parteneriatelor și a mariajului, iar acest aspect le-ar putea aduce mai mult interes față de viața de cuplu. Vedem ca nativii să se agite pentru a rezolva o problemă a partenerului și se implică în nevoile acestuia, vor să-i îndeplinească vise și dorințe. În plus, Mercur le susține comunicarea și nu este exclus să facă cereri în căsătorie, chiar dacă neconvenționale, mai ales dacă au discutat despre întemeierea unei familii. Nativii singuri sunt dornici să cucerească, să se împace cu cineva din trecut și dau dovadă de multă pasiune în aceste încercări.

Sănătate

Pentru cei născuți în zodia Capricorn, atât Luna Nouă, cât și Luna Plină se formează pe casa sănătății, prin urmare ar fi indicat să acorde atenție acsetui domeniu, în sensul că este momentul să facă o schimbare legată de stilul de viață, de alimentație, să se odihnească mai mult și să facă sport. Cei care nu se simt bine, pot merge cu încredere la medic pentru un set de analize care să-i liniștească.

Bani

Cei născuți în zodia Capricorn nu trebuie să se aștepte să obțină profituri imediate din munca lor. Acestea vor veni, dar trebuie să dea dovadă de răbdare. Dacă au nevoie de sprijin financiar, cu siguranță familia și persoana iubită vor fi acolo să-l ofere.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2019, zodia Vărsător

Carieră

Cu Marte și Mercur în tranzit pe casa muncii, cei născuți în zodia Vărsător sunt agitați, energici la locul de muncă și-și doresc cu ardoare să fie primii, să fie eficienți și să rezolve în timp util sarcinile. Tot acest context îi poate obosi dacă nu vor ști să-și dozeze resursele interioare. Comunicarea cu colegii și cu superiorii va fi foarte bună.

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în sectorul sentimental, al relației cu copiii și al activitățiilor recreative. Cu Venus alături, nativii pot aduce mai mult romantism în relație, își pot apropia partenerul prin gesturi, vorbe, fapte și declarații de dragoste. Nu este exclus să se aducă în discuție conceperea unui copil, mai alse că Soarele își trimite raze benefice înspre consolidarea relației. Cei singuri au șanse foarte mari să-și întâlnească jumătatea în această perioadă, însă nu este exclus să fie vorba doar de o aventură pasională și romantică.

Sănătate

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi stimulați puternic de tranzitul lui Marte alături de Mercur prin sectorul sănătății. Astfel, pot apărea stări de nervozitate, de agitație, de irascibilitate, chiar și fără motiv, accentuate puternic de fel și fel de gânduri și idei. Cu alte cuvinte, nativii trebuie să-și relaxeze mintea și să-și canalizezea tenția către sarcini plăcute, către hobby-uri sau… să facă o vizită unui doctor pentru un set de analize care să-i liniștească.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Vărsător nu vor fi prea norocoși deoarece planeta Neptun va retrograda întocmai în acest sector și va aduce confuzii financiare, dar și nemulțumiri și dezamăgiri. Visele nativilor pot fi prea înalte și se pot izbi de realitatea portofelului gol.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2019, zodia Pești

Carieră

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să stea în banca lor în perioada următoare pentru că nu este momentul să ia decizii în zona profesională. Nativii nu vor reuși să-și planifice într-un mod rațional planurile de viitor și aspirațiile sau o vor face sub impulsuri de moment și sub influența viselor și eșecul va trebui asumat ulterior, ceea ce nu le va fi pe plac.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Pești care sunt singuri, Marte poate veni cu poftă de aventură sentimentală și nu este exclus să aibă parte de întâlniri amoroase surpinzătoare. Cei care sunt într-o relație vor fi mai determinați să-și dezvăluie sentimentele, fiind sprijiniți și de Mercur și, totodată, să-și facă planuri de viitor. Nativii nu trebuie să-și facă multe planuri căci Neptun, guvernatorul lor, va retrograda întocmai în zodia lor și le va da peste cap gândurile, ideile, raționamentul, le va bulversa sentimentele și va trezi confuzii sentimentale greu de trecut

Sănătate

Este un moment în care întreg contextul astrologic le cere celor născuți în zodia Pești reechilibrare și recalibrare, la ei înșiși, la natură, la cei din jur. Pot apărea conflicte cu membrii familiei, discuții tensionate cu prietenii și ar fi bine să dea dovadă de înțelepciune. De evitat excesele de orice fel, viciile, dependențele.

Bani

Tendința de a cheltui este foarte mare în acaestă perioadă, iar cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să caute echilibrul în această lună, nicidecum extravaganțele și distracțiile. Poate este momentul să-și transforme un talent într-o sursă de venit. Este o variantă bună de luat în calcul și analizat, mai ales dacă este vorba de un talent artistic, din zona de creație.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...