Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 mai 2019. Luna Neagră intră în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 mai 2019. Luna Neagră intră în zodia Pești

De: Cancan 02/05/2019 | 21:15
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 mai 2019. Luna Neagră intră în zodia Pești
Horoscopul zilei de 3 mai 2019 spune că Luna Neagră intră în zodia Pești

Horoscopul zilei de 3 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de formarea aspectului de Lună Neagră întocmai prin semnul lor, aspect care se va mai forma asemenea abia peste 9 ani. Acest aspect va dura 9 luni de zile și se va încheia pe data de 3 februarie 2020.

Luna Neagră, numită și Lilith, fără a fi confundată cu asteroidul cu același nume, este un punct virtual de natură karmică. Luna Neagră este, de fapt, karma, o lecție cu care venim dintr-o viață anterioară și care ni se cere a fi asumată acum. Luna Neagră vorbește despre obsesii, despre vicii, dependențe, tentații, provocări, despre răzbunare, sexualitate extremă, despre trecut, despre magie, dar și despre suferința în viață, lecția dată de destin în mod forțat. Deși nu este o planetă, atunci când Luna Neagră se formează în zodia Pești se consideră a fi în exaltare, adică nu la fel de malefică pe cât ar putea fi în alte semne zodiacale, dar foarte rezonantă.

Luna Neagră în zodia Pești, zodie guvernată de Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a fanteziilor, la modul general, poate accentua depresia, nesiguranța, frica, confuzia, însă vorbește și de o mare sensibilitate, dar și despre nevoia de întoarcere la spiritualitate și credință, aspecte susținute și de planeta Pluton, care retrogradează în zodia Capricorn. Se poate observa, la modul general, o înclinație către misticism, mistere, dar și către superstiții. Perioada poate favoriza telepatia, intuiția și clarviziunea.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de Luna Neagră în casa a XII a, o casă karmică, care reprezintă subconștientul, trecutul, dar și bolile lungi și cronice. Pentru nativi poate fi o perioadă provocatoare care să le aducă înclinații către vicii, dependențe, depresii, ipohondrie, dar și întâlniri cu propriul trecut. Nativii sunt sfătuiți să caute în spate, în acțiunile lor, și să scoată la suprafață greșelile, erorile pentru a și le asuma și astfel pentru a și le îndrepta. Există șanse de vindecare sufletească, emoțională, însă va fi nevoie de intervenția lor în această schemă și va fi nevoie de foarte multă conștientizare și întoarcere către spritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce în cale persoane din trecut, inclusiv din trecutul karmic de care se pot ajuta, ulterior, în evoluție.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Neagră în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Nativii s-ar putea să primească lecții legate de aceste capitole, să întâmpine blocaje în relaționarea cu prietenii, să sufere pierderi, însă și să facă obsesii pentru o persoană din anturaj, mai ales că axa relațională este activată. Posibil să aibă conexiuni karmice cu persoanele pe care le vor întâlni în această perioadă de 9 luni. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește ca în aceste 9 luni să caute evoluția spirituală, să caute în interiorul lor ceea ce-i definește cu adevărat și să renunțe la principii învechite, la prejudecăți astfel încât să-și recontureze noi aspirații de viitor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Luna Neagră în sectorul profesional. Nativii pot întâmpina o serie de obstacole în carieră, legate de avansare, de imaginea profesională, însă pentru că toate acestea vor fi de natură karmică, nativii vor trebui să apeleze nu doar la înțelepciunea caracteristică, ci și la înțelepciunea ancestrală pentru a depăși cu bine perioada. Nu este exclus să facă o obsesie pentru o persoană de la locul de muncă sau să se folosească de sexualitatea lor pentru a ajunge să-și atingă țelurile. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește ca în toată această perioadă să caute doar purificarea emoțională, înălțarea spirituală și să-și redreseze atitudinea pe care o au la locul de muncă, în relațiile profesionale. Dacă până acum au exagerat, au greșit, a venit momentul să-și ceară iertare, lor întâi și apoi celor din jur. Dacă vor face schimbări de carieră, vor fi favorizate cele care au legătură cu religia, credința și esoterismul.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Neagră în sectorul studiilor, al călătoriilor și al principiilor de viață. Nativii pot fi provocați să plece în străinătate, însă nu neapărat le va fi mai bine acolo, ci poate fi vorba doar de o lecție karmică pe care să o aibă cu o persoană de altă cultură și religie. Fiind un sector al înțelepciunii și filosofiilor de viață, nativii pot avea parte de tot felul de situații și evenimente de natură să-i oblige să-și revizuiască niște principii, poate chiar modul de abordare a anumitor situații. Este momentul să își ceară drepturile, cu toate că vor fi măcinați de neliniști, frustrări, îndoieli și vulnerabilități, vor trebui să lupte să le depășească. De exemplu, dacă au fost prea blânzi cu cei care le-au greșit, acum ar putea întoarce foaia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le va aduce puterea necesară să-și expună dorințele și valorile morale după care se ghidează cu mult curaj.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Neagră într-un sector financiar, al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau terți. Nativii trebuie să fie foarte atenți în această perioadă deoarece pot avea parte de foarte multe obstacole legate de zona aceasta. Pot pierde bani, pot fi tentați să intre în parteneriate înșelătoare, pot fi păcăliți, înșelați inclusiv de persoana iubită, se pot asocia cu persoane de neîncredere, prin urmare trebuie să fie foarte atenți cu cine colaborează. Nativii care în trecut nu au obținut banii într-un mod corect, acum pot fi trași la răspundere. Sectorul sexual și intim, de asemenea, este activat acum, iar Lilith poate favoriza situații neplăcute legate de acest capitol, cu atât mai mult cu cât vorbește despre o karmă a sexualității. Se cere maximă prudență și evitarea aventurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce evenimente mai mult sau mai puțin plăcute legate de o moștenire, bun de patromoniu. Atenție! A se evita jocurile de noroc!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Luna Neagră în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Nativii vor avea parte de lecții karmice, de obstacole în legarea de noi parteneriate, nefiind excluse despărțirile bruște, mai ales dacă au avut de suportat suferințe sentimentale. Pe de altă parte, pot fi înșelați de partenerii de afaceri, pot descoperi secrete legate de soț/soție. Nativii trebuie să-și schimbe acele trăsături de caracter care îi inhibă, care nu le sunt pe plac, care simt că nu sunt în concordanță cu ceea ce și-ar dori să manifeste. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să renunțe la a le mai păsa atât de mult de gura lumii, cu alte cuvinte, nativii trebuie să devină mai puternici și mai stăpâni pe ei înșiși.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Neagră în sectorul muncii și al sănătății. Nativii pot avea neplăceri și nemulțumiri legate de locul de muncă, obstacole în îndeplinirea atribuțiilor și pot deveni fanatici în această direcție dorind să dea tot mai mult. Însă, trebuie să se echilibreze și să înțeleagă, chiar să-și impună să înțeleagă, că nu toate sarcinile și responsabilitățile existente la serviciu trebuie să treacă prin mâinile lor și nu pentru toate au abilitățile necesare. În plus, această nevoie de detașare trebuie luată foarte în serios, deoarece nativii se pot îmbolnăvi ca urmare a stresului cauzat de locul de muncă. Lecții karmice vor exista și pentru acei nativi cărora nu le-a păsat prea mult de sănătatea lor până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să caute răspunsul la toate întrebările legate de locul de muncă și, acolo unde nu mai rezonează, să se gândească chiar la o schimbare de carieră. Trebuie să facă totul pentru liniștea lor sufletească și pentru sănătatea lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Neagră în sectorul sentimental, al copiilor și al creativității. Nativii pot avea parte de lecții karmice în zona sentimentală, întâlniri cu persoane din trecut, dar se pot dezvolta și o serie de obsesii, dependențe față de un partener, confuzii, nemulțumiri și incertitudini. Cei care au copii pot deveni excesiv de grijulii, sufocați, obositori chiar. Pe de altă parte, Luna Neagră le cere să fie mai creativi, să caute în profunzimea lor și să-și dezvolte acele talente cu care au fost înzestrați la naștere. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că se pot implica în aventuri amoroase, tentația fiind mare în aceste 9 luni, însă chiar dacă vor aduce suferință, vor aduce și lecții învățate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Neagră în sectorul familiei și locuinței. Nativii vor avea de rezolvat o karmă de familie și li se cere să se întoarcă la rădăcini să vadă despre ce este vorba. Luna Neagră, Lilith, vine și le cere responsabilitate față de cei dragi (pe de o parte) și desprinderea de familie, aspect care poate însemna și mutarea în altă casă (pe de altă parte – dacă astfel va fi vorba de evoluția lor). Pot exista dependențe bolnăvicioase față de părinți care trebuie remediate, pot pierde o casă ca urmare a unei acțiuni greșite. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și revizuiască comportamentul față de cei dragi și dacă în trecut au greșit, acum să-și ceară iertare și, foarte important, să ierte la rândul lor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Neagră în sectorul comunicării, al învățării și al relației cu frații, cu rudele apropiate. Poate fi vorba de împlinirea unei karme legate de o rudă apropiată, de un frate, poate revizuirea unei atitudini, unei abordări care până acum a deranjat a făcut rău. Pe de altă parte, tendința poate fi de a renunța la studii, la proiecte profesionale, de a căuta împlinirea în străinătate, însă poate fi vorba de o himeră și, de fapt, ceea ce ar trebui ei să facă este să-și reprioritizeze viața și principiile după care s-au ghidat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere ca în toată această perioadă să se axeze pe evoluția lor personală și chiar să se dedice învățării, cursurilor de dezvoltare personală care să le poată oferi o altă perspectivă asupra viitorului.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Neagră în sectorul financiar. Nativii trebuie să fie foarte prudenți în administrarea finanțelor, în investițiile pe care le fac în această perioadă pentru că există riscul de a fi păcăliți, înșelați, furați. Pot exista, de asemenea, obstacole și blocaje în primirea unei sume de bani, salariu, remunerație. Posibil ca într-o viață anterioară să fi fost nechibzuiți cu banii și acum chiar aceasta să le fie lecția, să învețe să-i economisească, să-i pună deoparte. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește ca în această perioadă să încerce să găsească noi căi de a obține bani prin depunerea unui efort mai mic, fără consum de energie, însă să o facă prin folosirea resurselor și abilităților lor profesionale și nicidecum să nu se lase tentați de speculații, jocuri de noroc sau alte modalități de câștig îndoielnice.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Neagră chiar în semnul lor zodiacal. Nativii vor fi tentați să dea înapoi, să se sperie de ceea ce vine nou spre ei, chiar dacă este vorba de o nouă relație, o nouă funcție, o nouă asociere. Dacă această teamă nu va fi constructivă, nativii tind să devină superficiali în abordare, să piardă oportunități și să rateze lecția karmică, iar Lilith în semnul lor se va mai forma peste 12 ani. Nu este exclus să li se activeze obsesii, dependențe, vicii, depresii, mai ales dacă în trecut s-au confruntat cu acestea. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește ca în toată această perioadă să se concentreze pe evoluția lor, personală, profesională și spirituală, și să-și acorde mai multă încredere. Dacă vor accesa înțelepciunea ancestrală, poate fi momentul vindecării interioare, emoționale.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 APRILIE – 5 MAI 2019. SCORPIONII AU PARTE DE ÎNTÂLNIRI KARMICE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MAI 2019

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Aceasta este cea mai veche companie din lume. Funcționează de aproape 1500 de ani
Aceasta este cea mai veche companie din lume. Funcționează de aproape 1500 de ani
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy:
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...