Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2019. Scorpionii au parte de întâlniri karmice

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2019. Scorpionii au parte de întâlniri karmice

De: Cristian Lisandru 26/04/2019 | 12:42
Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2019. Scorpionii au parte de întâlniri karmice
Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2019. Scorpionii au parte de întâlniri karmice

Cancan.ro îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 29 aprilie – 5 mai aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 29 aprilie – 5 mai 2019 se numără și zodia Scorpion, nativii fiind predispuși întâlnirilor karmice, cu persoane din trecut sau din viața anterioară.

Săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2019 este marcată de trei evenimente de amploare. Primul, și deosebit de important, este retrogradarea lui Saturn, planeta lecțiilor și a învățăturilor, în zodia sa de domiciliu, în Capricorn, timp de aproximativ 5 luni, acolo unde și planeta Pluton retrogradează până în octombrie 2019. Al doilea eveniment impactant este Luna Nouă care se formează în zodia Taur și care aduce noi începuturi pentru toate zodiile, fiecare în alt domeniu de viața. Cel de-al treilea eveniment care trebuie punctat este intrarea lui Lilith, denumită și Luna Neagră, reprezentând karma, obsesia, provocarea, tentația, dependențele, în zodia Pești, începând cu data de 3 mai, timp de aproximativ 9 luni.

Săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2019 vine cu un interes aparte asupra vieții sentimentale, însă și spirituale, mai corect spus, asupra lumii interioare. Este o perioadă de confuzii, de răstălmăciri din trecut, de reevaluări, dar și o perioadă în care am putea fi mai direcți și am putea spune lucrurilor pe nume cu mai multă ușurință.

Horoscop săptămânal Berbec: 29 aprilie – 5 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu stări de agitație, stres și irascibilitate și nu este exclus să intre în polemici cu cei din jur. Nativii vor începe un proces de reevaluare a situației profesionale și nu este exclus să se gândească serios la schimbarea carierei. Lilith poate veni cu o serie de provocări la nivel psihic, subconștient, și riscul de a cădea în dependențe, obsesii, vicii este foarte mare în perioada următoare. Nu sunt exclus stările depresive și ipohondria, aspect care poate trimite mulți Berbeci la medic pentru a se trata de afecțiuni închipuite. Luna Nouă din Taur trezește interesul pentru zona financiară și este posibil ca nativii să primească bani, moșteniri, să înceapă o colaborare care să le îmbunătățească situația financiară. Cei nemulțumiți de locul de muncă și de salariu pot lua decizia de a face o schimbare majoră în acest sens.

Citește și: Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie 2019. Capricornii vor fi testați și încercați

Horoscop săptămânal Taur: 29 aprilie – 5 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna cu gânduri legate de o posibilă plecare din țară, fie pentru studiu, fie pentru satisfacerea unei dorințe interioare. De altfel, în acest sector vor face reevaluări serioase și nu este exclus să înceapă niște cursuri noi, legate de zona esoterică, astfel încât să reușească să se înțeleagă mai bine și să evolueze spiritual. Lilith poate aduce o pasiune sentimentală, nativii pot face o obsesie pentru un prieten, pentru o persoană din cercul de cunoștințe, se pot arunca cu ochii închiși într-o aventură sentimentală care să-i rănească. Evenimentul deosebit de important pentru Tauri este Luna Nouă care se perfectează în zodia lor și care le cere să treacă la alt nivel din punct de vedere profesional, dar și să dea altă nuanță unor principii de viață învechite. Cei singuri vor avea șanse mari să înceapă o relație acum, însă sunt sfătuiți să lase deoparte impulsivitatea caracteristică și să analizeze cu calm fiecare pas făcut.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 aprilie – 5 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi preocupați de zona sentimentală, dar și de cea financiară. Retrogradările momentului îi vor determina pe nativi să caute răspunsuri în trecut, iar ceea ce au făcut în ultimii 7 ani, referitor mai ales la sectorul sentimental, nu numai că vor regreta acum, dar vor înțelege, vor vindeca și vor reuși astfel să dea o altă conotație viitorului. Nativii trebuie să învețe să fie mai puțin cheltuitori și este recomandat să evite împrumuturile și creditele. Conflictele în cuplu pot lua naștere de la bani și acolo unde certurile devin insuportabile se poate aduce în discuție o despărțire. Relațiile extraconjugale, aventurile sentimentale vedem să fie încheiate în perioada următoare. Lilith poate favoriza evenimente legate de sectorul socio-profesional, poate chiar aduce provocări de schimbare radicală a carierei către o zonă mai spirituală, mai apropiată de sufletul oamenilor. Luna Nouă le va aduce o nouă viziune asupra stărilor interioare, le va favoriza procesele de introspecție și meditație, însă nu este exclus să-i pună față în față cu o relație karmică din trecut peste care au trecut superficial.

Horoscop săptămânal Rac: 29 aprilie – 5 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac vor fi tentați să se apropie mai mult de divinitate, să caute răspunsuri în alte sfere decât cele cu care erau obișnuiți până acum. Reevaluările cerute în plan sentimental din această perioadă pot duce la despărțiri și divorțuri în cuplurile unde lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme. Nativii care sunt singuri pot da o altă conotație momentului și nu este exclus să se întâlnească cu persoane din trecut, dar mai ales din trecutul karmic (viața anterioară). Lilith vine cu provocări legate de călătorii, de studii, însă mai ales de principiile de viață, de zona spirituală. Nativii pot face obsesii pentru niște idei, pentru niște concepții și pot încerca să le aplice în mod brutal în viața lor. Întoarcerea la credință poate fi un punct forte al Racilor. Luna Nouă le va aduce noi începutiuri legate de relațiile de prietenie, însă nu este exclus ca celor singuri să le aducă un partener din această zonă.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2019

Horoscop săptămânal Leu: 29 aprilie – 5 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu vor începe să facă reevaluări serioase legate de locul de muncă și gândul nativilor se poate îndrepta inclusiv către schimbarea radicală a direcției, mai ales dacă sunt nemulțumiți. În plus, Luna Nouă va susține noi începuturi în carieră. Relaționată direct de acest aspect este și starea de sănătate, capitol foarte încercat în această perioadă, însă atenționăm nativii că multe dintre problemele pe care și le fac sunt pură ipohondrie și atât. Poate ar trebui să caute să se trateze întâi la nivel psihic și apoi la nivel fizic. Lilith poate aduce obsesii și provocări sexuale majore și nu este exclus ca nativii să se lase tentați de aventuri, însă cei care au o relație s-ar putea dezechilibra total în acest context, mai ales că această Lună Neagră poate scoate la suprafață secrete. Se recomandă multă prudență în toate activitățile întreprinse, indiferent că este vorba de zona sentimentală, profesională sau a sănătății. De asemenea, reîntoarcerea către spiritualitate și credință va fi un real ajutor pentru nativi în această perioadă dificilă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 aprilie – 5 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor intra într-o perioadă de intense reevaluări legate de zona sentimentală, dar și de relația cu copiii. Astfel, cei care nu se mai înțeleg cu partenerul pot încheia legătura acum, însă nu este exclus ca celor singuri să le aducă în prim plan un partener din trecut, inclusiv din trecutul karmic (viață anterioară). În plus, pe casa parteneriatelor și a căsătoriei va intra Lilith, astfel aducând obsesii, gelozii, provocări și nu este exclus ca secrete din trecut să iasă la suprafață și să amplifice într-un mod absolut nedorit contextul. Atenție la tendința unei aventuri, relații extraconjugale. În cuplurile solide se poate discuta despre o sarcină și despre mărirea familiei. Luna Nouă din Taur poate deschide o nouă etapă legată de studiu și călătorii, dar mai ales poate aduce noi principii de viață, noi concepții și idei legate de valorile morale.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 aprilie – 5 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță intră într-o perioadă de profunde reevaluări legate de casă și familie, de situația unei locuințe, de relația cu părinții și rudele de sânge. Posibil ca acum să primească o veste mai puțin plăcută legată de boala cuiva drag, posibil chiar decesul, însă totul depinde de astrograma natală a fiecăruia. Pentru unii poate fi vorba de o vindecare sufletească brutală după pierderea cuiva drag, după o despărțire întâmplată în ultimii aproximativ 7-8 ani. Lilith în tranzit pe casa muncii și a sănătății poate aduce provocări legate de aceste domenii, tentații nocive și obsesii. Se recomandă evitarea conflictelor cu colegii, dar mai ales evitarea viciilor și a dependențelor care pot face mult rău acum. Luna Nouă din Taur poate aduce o moștenire, o sumă de bani neașteptată, dar poate favoriza și o relație extraconjugală, o aventură sexuală.

Citește și: Horoscop 2019. Horoscopul anului 2019. Zodiile norocoase în noul an

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 aprilie – 5 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor începe un proces de revizuire a felului în care comunică cu ceilalți, iar relația cu frații va fi în prim plan. Unii nativi se pot gândi să reia niște cursuri și pot pleca în scurte deplasări pentru a rezolva situații peste care au trecut în mod superficial până acum. Lilith în tranzit pe casa iubirii poate aduce teste, provocări în zona sentimentală, însă mai ales tentații sexuale. Nativii pot face o obsesie în urma unei aventuri sexuale. De asemenea, tot Lilith le poate aduce în prezent o persoană din trecut cu care au avut o relație karmică, posibil dintr-o viață anterioară. Tot acest context se amplifică puternic la Luna Nouă care se formează pe casa parteneriatelor și care poate aduce un început de relație, dar în egală măsură o încheiere a unei relații care nu mai funcționează. Pentru cuplurile longevive poate fi vorba inclusiv de o cerere în căsătorie.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 aprilie – 5 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor începe o perioadă de reevaluare financiară, iar nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască modul în care câștigă și cheltuie bani. Nu sunt exclus discuții legate de modul de salarizare. Atenție! Această perioadă de retrogradare cere evitarea riscurilor financiare de orice fel, inclusiv a investițiilor majore. Cei care sunt nemulțumiți de remunerația primită pot începe să caute noi surse de venit sau chiar să-și schimbe locul de muncă, cu atât mai mult cu cât Luna Nouă cere și aduce noi începuturi legate de locul de muncă. Lilith în tranzitul său prin sectorul casei și al familiei poate aduce provocări și tentații în aceste direcții. Este momentul ca nativii să se desprindă de părinți pe de o parte, însă pe de altă parte nu este cel mai bun context (pana în toamnă, cel puțin) să cumpere, să vândă o casă. Se cere mai multă atenție acordată sănătății, mai multă odihnă și chiar abordarea unui stil de viață mai sănătos.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 aprilie – 5 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de retrogradarea lui Saturn, guvernatorul lor, întocmai în semnul lor. Vedem ca nativii să fie puși la încercare, testați în tot ceea ce ține de principii și convingeri de viață, dar și de modul în care relaționează cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. Nativii își vor dori libertate și independență sentimentală mai mult ca oricând. În plus, Luna Nouă va aduce noi începuturi în sectorul sentimental și al relației cu copiii, prin urmare, de la caz la caz se va discuta de încheierea unei relații sau de mărirea familiei, iar cei singuri pot fi tentați să intre într-o nouă relație, dar vedem să fie vorba mai mult de o aventură decât de ceva de lungă durată. Lilith va tranzita sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte, prin urmare nativii sunt sfătuiți să aibă grijă atât la dialog, cât și la micile călătorii. În aceste zone pot apărea tentații nefaste, obstacole și probleme karmice care cer rezolvare. Nu este exclus ca dialogul să le fie perturbat în această perioadă de tranzit a Lunii Negre.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 aprilie – 5 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător  au parte de retrogradare lui Saturn în sectorul subconștientului, iar nativii se vor retrage din agitația cotidiană pentru a medita. Această perioadă de interiorizare este strâns legată de spiritualitate, iar cei care vor reuși să se apropie de credință vor găsi mai ușor răspunsurile la întrebările care-i frământă. Nu este exclus să le apară în cale persoane cu care au un trecut karmic. De asemenea, sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție ca niciodată sănătății, să abordeze o alimentație sănătoasă și să se odihnească corespunzător. Lilith le va tranzita casa financiară și va aduce tentații majore în a cheltui banii, dar și obsesia de a câștiga mai mult. Atenție la modul în care se vor câștiga banii deoarece poate fi vorba și de tentația de a intra într-un context mai puțin moral și decent, chiar ilegal. Luna Nouă va aduce noi începuturi legate de locuință și familie. Nu este exclus ca un nou membru să apară în familie sau unii nativi să-și cumpere o casă, să înceapă renovările și reamenajările locuinței, inclusiv să primească moștenire un imobil. Zona sentimentală vedem să fie pusă sub tensiuni și discuții în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal Pești: 29 aprilie – 5 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești vor începe un amplu proces de reevaluare a relațiilor de prieteni și vor căuta să păstreze în jurul lor doar acele ersoane cu care rezonează energetic și spiritual. Nativii pot avea parte de lecții serioase legate de prieteni, dar și de persoana iubită, care pare să nu le mai fie pe plac. Lilith în tranzit întocmai prin zodia Pești va aduce tentații și obsesii, dependențe și întâmplări karmice. Punctăm ca zona unde se manifestă poate fi, de asemenea, cea sentimentală. Nu este exclus să se îndrăgostească de persoane nepotrivite, dar cu care să aibă o karmă de vindecat. Luna Nouă poate aduce un nou capitol legat de comunicare și nativii pot avea parte de discuții cu frații, cu rudele despre noi începuturi. Totodată, se întrevăd scurte deplasări pentru rezovarea unor probleme.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...