Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 13 – 19 mai 2019. Capricornii pot trece la alt nivel în relația de cuplu

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai 2019. Capricornii pot trece la alt nivel în relația de cuplu

De: Cristian Lisandru 09/05/2019 | 17:01
Horoscop săptămânal 13 – 19 mai 2019. Capricornii pot trece la alt nivel în relația de cuplu
Horoscop săptămânal 13 – 19 mai 2019. Capricornii pot trece la alt nivel în relația de cuplu

Cancan.ro îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 mai 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 13 – 19 mai 2019 se numără și zodia Capricorn care, după multe încercări și teste la care a fost supusă de guvernatorul lor, Saturn, care retrogradează în zodia Capricorn, au parte de momente frumoase în relația cu persoana iubită.

Săptămâna 13 – 19 mai 2019 este marcată de tranzitul lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care pe data de 15 mai va intra în zodia Taur, zodia sa de domiciliu nocturn. Totodată, la o zi distanță, pe data de 16 mai, Marte, planeta acțiunii, a determinării și a conflictelor, va intra în zodia Rac, zodie în care puterea sa va fi mult diminuată, iar pe data de 19 mai, în ultima zi a săptămânii, se va petrece fenomenul de Lună Plină în zodia Scorpion, fenomen care va cere încheierea unui capitol de viață, dar și deschiderea unei noi etape.

La modul general, săptămâna 13 – 19 mai 2019, va vorbi despre iubire. Ne vom exprima cu mai multă ușurință sentimentele, vom face declarații de dragoste, vom avea șansa de a ne întâlni sufletul pereche, de a începe o relație, dar și de a ne consolida relația actuală. Însă, pasiunea va crește, dorințele se vor accentua, senzualitatea va căpăta o nouă conotație, iar toate acestea, dacă vor fi percepute ca fiind toxice pentru noi și pentru relația noastră, vom căuta să ne îndepărtăm de ele. Spunem asta pentru că Luna Plină din Scorpion va cere renunțarea la atașamentele, emoțiile și sentimentele nocive. Pe de altă parte, vom fi mult mai susținuți să ne îmbunătățim și să ne stabilizăm situația financiară.

Horoscop săptămânal Berbec: 13 – 19 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de aspecte foarte bune în sectorul financiar. Nativii încept săptămâna cu mult elan și pot reuși să obțină noi colaborări, parteneriate și contracte care să le îmbunătățească considerabil veniturile. Nu este excusă nici o mărire de salariu în acest context susținut de Venus, însă vedem ca Luna Plină să le ceară să încheie acele asocieri care nu fac altceva decât să le consume timpul, fără să le aducă prea multe beneficii. Tot acum se pot înteți și conflictele cu persoana iubită din cauza cheltuielilor mari sau a proastei administrări a bugetului. Pe de altă parte, Marte poate aduce conflicte cu membrii familiei, posibil legate de locuință sau chiar de o moștenire.

Citește și: Horoscop săptămânal 6 – 12 mai 2019. Berbecii primesc sume de bani neașteptate

Horoscop săptămânal Taur: 13 – 19 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de planeta lor guvernatoare în tranzit prin semnul lor, aspect foarte bun și benefic acestora. Nativii pot fi susținuți nu numai să-și îmbunătățească veniturile și să semneze noi parteneriate profitabile, dar și să-și întâlnească sufletul pereche și să-și consolideze relația de cuplu. Pentru cei aflați în relații toxice, care nu mai funcționează, presărate de gelozii și posesivități, vedem ca la Lună Plină să se încheie definitiv acest capitol sentimental și aici este vorba inclusiv de căsătorii astfel amprentate. Marte le poate aduce o mai mare determinare legată de zona studiilor, a învățării, zonă care este destul de sensibilă în ultima perioadă, în sensul că nativii cu greu se pot concentra pe acest sector. Atenție mai mare la călătorii, la deplasările pe distanțe scurte.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 – 19 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de acțiune în sectorul financiar. Marte le susține demararea proiectelor care să le aducă o creștere a veniturilor, iar Luna Plină formată pe casa muncii poate aduce o trecere la altă etapă în zona profesională care, implicit, să le aducă și un salariu mai mare, chiar dacă pentru asta va fi nevoie de mai mult studiu, învățare și constiinciozitate. Tot Luna Plină le va cere mai multă responsabilitate vizavi de sectorul sănătății și nu este exclus să se confrunte cu unele afecțiuni care să necesite tratament neîntârziat. Venus le va tranzita sectorul subconștientului și al trecutului și vedem să le aducă vindecare sufletească, cicatrizarea unor răni sentimentale mai vechi, dar și întâlnirea cu persoane cu care, cândva, au avut o relație, fie pentru a se detașa definitiv de ceea ce a fost, fie pentru a relua o poveste de iubire lăsată neîncheiată.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2019

Horoscop săptămânal Rac: 13 – 19 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac pot avea ocazia, odată cu tranzitul lui Venus, să-și îmbunătățească relația cu prietenii, însă și să înceapă o relație de dragoste cu o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul unui amic. Este un context astrologic cu impact sentimental major având în vedere că Luna Plină le cere să-și încheie o relație toxică, care le face rău. Însă, același aspect le poate deschide o nouă etapă și le poate aduce discuții despre conceperea unui copil sau chiar venirea pe lume a unuia. Totul va conta de la caz la caz, de la persoană la persoană, în funcție de tranzitele hărții natale. Cu Marte în semnul lor, nativii pot deveni mai pasionali, mai senzuali, poate mai determinați să se preocupe de problemele de familie și implicit, mai interesați de discuțiile de carea minteam, legate de copii. Acest tranzit le poate favoriza la Luna Plină o regăsire a talentelor, un succes în zona artistică și de creație.

Horoscop săptămânal Leu: 13 – 19 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de avantaje și beneficii legate de sectorul socio-profesional. Venus în tranzit pe casa carierei le va susține puternic nativilor tot ceea ce întreprind în direcția îmbunătățirii și consolidării imaginii, statutului, aspect care poate aduce și o avansare în funcție. Se conturează momente de strălucire, aprecieri și laude în zona profesională, mai ales că guvernatorul lor, Soarele, a intrat în zodia Taur, prin urmare susține întocmai acest sector. Marte le va aduce, însă, interiorizare și îi va obliga pe nativi să privească în interior, în subconștient, pentru a vedea ce conflicte mocnesc acolo. Unii le pot scoate la suprafață, alții însă pot încerca să le anihileze, cer este că vor avea parte de frământări care vedem să se canalizeze foarte mult în zona sănătății. Sfatul nostru este să nu mai lase gândurile să-i îmbolnăvească sau să le accentueze și mai mult simptomele afecțiunilor deja existente. Luna Plină le va aduce preocupări legate de casă și familie. Pentru unii nativi poate fi vorba de o schimbare a domiciliului.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 – 19 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot fi favorizați de Venus să plece într-o vacanță, pot primi chiar oferte neașteptate de călătorie, iar o serie de nativi pot lua decizia de a studia peste hotare. Nu este exclus să primească un răspuns favorabil în urma depunerii actelor în acest sens, mai ales că Marte le activează casa planurilor pe termen lung. În plus, și Luna Plină aduce în discuție studiul la distanță. Totodată, Venus le cere să urmeze cursuri de dezvoltare profesională pentru că pe baza acestor diplome pot obține câștiguri suplimentare, măriri de salariu. Sunt sfătuiți să fie mai atenți cu prietenii, la modul în care interacționează cu aceștia deoarece pot apărea conflicte către finele săptămânii.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop săptămânal Balanță: 13 – 19 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot fi favorizați puternic de Venus, guvernatorul lor, să intre în posesia unei moșteniri, a unei sume de bani, să obțină un credit sau împrumut. În plus, Luna Plină aduce interes vizavi de sectorul financiar și poate deschide o nouă etapă legată de bani, de bunuri materiale. Totoadtă, poate fi vorba de mai multă acțiune favorizată de Marte în sectorul profesional, prin urmare aspectele se pot corela și poate fi vorba de obținerea unei funcții care să vină și cu o creștere de salariu. Ăe de altă parte, dacă unii nativi pot aduce în discuție un partaj, o separare de persoana iubită din punct de vedere material, alții, fără complicații parteneriale, se pot lăsa seduși și pot începe o aventură sentimentală.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 – 19 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Plină în semnul lor, însă și de tranzitul lui Venus prin sectorul parteneriatelor și al mariajului, prin urmare, cei mai norocoși nativi se pot aștepta la o cerere în căsătorie în toată această perioadă. La modul general va fi vorba de multă sensibilitate, romantism, pasiune, însă cu tendința de a fi duse la extrem. Vedem să fie favoriți în semnarea unor colaborări care să le aducă o îmbunătățire a veniturilor în viitor, mai ales că Marte le cere să urmeze niște cursuri în acest sens, să obțină niște diplome, să evolueze profesional. Întreaga perioadă stă sub semnul schimbării unor principii de viață, unor convingeri și valori morale.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 – 19 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se pot bucura de tranzitul lui Venus prin sectorul muncii, dar și al sănătății, sector răscolit și de Luna Plină. Prin urmare, la locul de muncă lucrurile par să se așeze, să se aștearnă armonia în relațiile cu colegii și superiorii, să se responsabilizeze mai mult și să fie mai determinați să-și atingă scopurile. Venus va aduce beneficii în acest sector profesional, -mai ales că Marte favorizează câștigurile financiare-, dar și vindecare și regenerare în sectorul sănătății, însă le poate scoate la suprafață afecțiuni mai vechi cu scopul de a le trata. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 – 19 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Venus în sectorul sentimental și al activităților de creație, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor traversa o perioadă extrem de favorabilă din aceste puncte de vedere, cu atât mai mult cu cât Marte va activa casa parteneriatelor și a mariajului și poate aduce inclusiv o cerere în căsătorie. Cei singuri pot începe o nouă poveste de iubire, în timp ce nativii aflați în relații solide și de lungă durată pot concepe un copil. Punctăm că relația cu copiii se va consolida și se va îmbunătăți pentru acei Capricorni care sunt deja părinți. Nu același noroc îl vor avea și în relaționarea cu prietenii, unde pot apărea conflicte de interese și sunt sfătuiți să fie mai atenți cui împărtășesc planurile de viitor pe care le au.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 – 19 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Venus în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor reuși să-și consolideze relația cu cei dragi, să se împace cu rudele cu care au fost în conflict, dar, totodată, Micul Benefic le poate înlesni și achiziționarea unei locuințe, mai ales că la acest capitol sunt puternic susținuți de planeta Mercur, care a intrat în zodia Taur. Totodată, le poate susține activitățile de renovare și reamenajare a căminului. Se întrevede acțiune și în sectorul muncii, tranzitat de Marte, dar și încheierea unei etape legate de zona profesională, de carieră, favorizată de Luna Plină. Posibil ca nativii să primească atribuții în plus, sarcini și responsabilități cu care să se împace mai greu.

Horoscop săptămânal Pești: 13 – 19 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești vor fi susținuți puternic de Venus în zona comunicării, dar și a învățării, prin urmare nativii sunt sfătuiți să nu stea pe gânduri, ci să demareze cursuri de dezvoltare profesională care pe viitor să le aducă șanse de câștiguri mai mari, dar și de avansare în fucție. Luna Plină poate favoriza deschiderea unei etape de studiu, pentru acei nativi care sunt conștiincioși și-și doresc avansare. Totodată, nativii vor simți nevoia să se debaraseze de schemele vechi, complicate și prăfuite care le-au amprentat până acum deciziile și să treacă la alt nivel de evoluție. Marte în tranzit pe casa sentimentală le poate aduce tumult în această zonă, determinare să înceapă o relație, dar și conflicte cu persoana iubită, pentru cei care sunt în relații mai puțin solide.

 

 

 

 

Parteneri
Pink a dat peste un român într-un hotel şi a început o discuţie incredibilă!
Pink a dat peste un român într-un hotel şi a început o discuţie incredibilă! "Nu...
FOTO. Cât de frumoasă e Larisa Iordache! Gimnasta vrea să își facă o intervenție estetică
FOTO. Cât de frumoasă e Larisa Iordache! Gimnasta vrea să își facă o intervenție estetică
Mulți au crezut că este NOUA Dacia Logan, dar au avut o mare surpriză când s-au uitat la siglă
Mulți au crezut că este NOUA Dacia Logan, dar au avut o mare surpriză când...
Victoria Beckham, în conflict cu nora? Fanii au observat că Nicola Peltz o copiază pe soacra ei
Victoria Beckham, în conflict cu nora? Fanii au observat că Nicola Peltz o copiază pe...
10 variante de ibuprofen natural. Au efecte antiinflamatoare uimitoare
10 variante de ibuprofen natural. Au efecte antiinflamatoare uimitoare
PUTIN, pregătit să apese BUTONUL NUCLEAR! Ce nu știu OAMENII de rând despre...
PUTIN, pregătit să apese BUTONUL NUCLEAR! Ce nu știu OAMENII de rând despre...
Se taie aceste PENSII?! Ministrul de Finanțe a făcut anunțul chiar acum: Analiza exact așa a plecat
Se taie aceste PENSII?! Ministrul de Finanțe a făcut anunțul chiar acum: Analiza exact așa...
Protecţia Copilului, acasă la Anamaria Prodan. Ce se întâmplă cu Bebeto
Protecţia Copilului, acasă la Anamaria Prodan. Ce se întâmplă cu Bebeto
BANCUL ZILEI: Un detectiv îi dă raportul soțului gelos: Și-au dat și chiloții jos apoi
BANCUL ZILEI: Un detectiv îi dă raportul soțului gelos: Și-au dat și chiloții jos apoi
Care este numele adevărat al Getei Sterp. Puțini știu ce apare, de fapt, în buletin
Care este numele adevărat al Getei Sterp. Puțini știu ce apare, de fapt, în buletin
A vrut să se dea în leagăn, iar ce a urmat e bizar. Sfidează legile fizicii!
A vrut să se dea în leagăn, iar ce a urmat e bizar. Sfidează legile...
A început
A început "Toamna Iraniană". Bilanţul după 20 zile de proteste: 1,500 manifestanţi arestaţi, 900 răniţi...
Poți rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ! Vestea cumplită venită chiar acum: După 30 de zile, ai casa scoasă LA VÂNZARE
Poți rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ! Vestea cumplită venită chiar acum: După 30 de zile, ai casa...
Simona Halep și Patrick Mouratoglou nu se mai ascund. A părut dovada!
Simona Halep și Patrick Mouratoglou nu se mai ascund. A părut dovada!
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Călugărul-amant rupe tăcerea! Dezvăluiri șoc: orgii în hotelul închiriat de partid! | VIDEO EXCLUSIV
Călugărul-amant rupe tăcerea! Dezvăluiri șoc: orgii în hotelul închiriat de partid! | VIDEO EXCLUSIV
Mama Geta nu s-a măritat niciodată, deși are patru copii cu același bărbat. Care este motivul pentru care mama fraților Sterp nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă
Mama Geta nu s-a măritat niciodată, deși are patru copii cu același bărbat. Care este...
Roxana Alexandra, studentă la Politehnică, a murit cumplit, după o lupta crâncenă cu cancerul
Roxana Alexandra, studentă la Politehnică, a murit cumplit, după o lupta crâncenă cu cancerul
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Previziunea unui 'călător în timp', care susține că vine din anul 2906. Ce se va întâmpla pe 8.10.2022
Previziunea unui 'călător în timp', care susține că vine din anul 2906. Ce se va...
VIDEO: Primul duel filmat tanc vs. tanc din Ucraina. Rezultatul, neplăcut
VIDEO: Primul duel filmat tanc vs. tanc din Ucraina. Rezultatul, neplăcut