Preşedintele muzicii uşoare româneşti, Jolt Kerestely: ”În muzică am fost ca Boloni în fotbal”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 6 – 12 mai 2019. Berbecii primesc sume de bani neașteptate

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai 2019. Berbecii primesc sume de bani neașteptate

De: Cancan 03/05/2019 | 09:16
Horoscop săptămânal 6 – 12 mai 2019. Berbecii primesc sume de bani neașteptate
Berbecii primesc sume de bani neașteptate

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 mai 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 6 – 12 mai 2019 se numără și zodia Berbec care are parte de un context astrologic favorabil în sectorul financiar.

Săptămâna 6 – 12 mai 2019 este marcată de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, a intelectului și a negocierilor, care iese din zodia Berbec pe data de 6 mai și intră în zodia Taur, zodie pe care o va tranzita până pe data de 21 mai. În toată această perioadă, vom da dovadă de o comunicare sobră, serioasă, un raționament practic și o capacitate de negociere sporită, dorindu-ne stabilitate financiară înainte de toate. De asemenea, un aspect favorabil al săptămânii se formează intre Soare, care se află în zodia Taur, și Saturn, care retrogradează în zodia Capricorn, aspect care susține activitățile profesionale întreprinse către finele acestei perioade.

La modul general, săptămâna 6 – 12 mai 2019 susține o gândire nu rigidă, dar destul de inflexibilă, mai puțin emoțională, și aduce un interes aparte pentru zona financiară, ne forțează să fim mai responsabili cu administrarea finanțelor și poate crește interesul pentru cumpărarea/vânzarea unei locuințe.

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu preocupări legate de cuplu, de viața în doi și au șanse mari să restabilească o relație pe care o credeau pierdută. Nativii au parte de tranzitul lui Mercur întocmai în sectorul financiar, prin urmare nu este exclus să înceapă o (re)negociere a salariului sau să discute noi termene de plată ale unor colaborări. La modul general, vor avea parte de încasări, însă și tendința de a cheltui va crește. La locul de muncă există o tendință de suprasolicitare ca urmare a dorinței Berbecilor de a face totul perfect, minuțios, în detaliu. Se cere mai multă prudență la capitolul sănătate, care poate fi ușor încercat în această perioadă.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor, iar planeta le va susține comunicare cu cei din jur, oferindu-le o notă de seriozitate și chiar o mai mare capacitate de a analiza lucrurile și situațiile rațional, la rece, cu detașare. În cuplu pot apărea unele dispute care să ceară mai multă responsabilitate față de planurile de viitor comune. Pe de altă parte, nativilor li se cere mai multă odihnă și evitarea suprasolicitării la muncă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi forțați de Mercur, întocmai guvernatorul lor, să devină mai responsabili în administrarea finanțelor și să caute stabilitatea financiară. Nativii vor fi frământați de gânduri legate de zona financiară, dar este favorizată și o perioadă de introspecție puternică, în care raționamentul lor poate fi ușor confuz, poate chiar mai îndreptat către ascultarea intuiției. În cuplu se conturează o nevoie subtilă de a-și ascunde sentimentele și vedem să-și concentreze toată atenția asupra locului de muncă.

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de o săptămână animată în sectorul sentimental și nativii își pot exprima sentimentele cu mult elan. Mercur le poate favoriza dialogul cu prietenii, ieșirile și întâlnirile cu grupul, iar nativii vor deveni mai sociabili decât de obicei. Este o perioadă bună pentru a se împăca cu o persoană dragă cu care au fost în conflict. Totodată, pot pune la cale planuri de viitor destul de bine ancorate în realitate. Dacă la locul de muncă se observă o detașare favorabilă psihicului, tendința de a exagera cu alimentația le poate aduce stări de greață și dispoziție proastă în weekend.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu au șanse mari ca în această săptămână să semneze un contract profitabil, să se pună în evidență prin dialog și chiar să-și îmbunătățească remarcabil imaginea profesională. Poate fi un moment favorabil pentru a ajunge la un consens cu colegii și superiorii pe o chestiune care părea greu de abordat până acum. Atenție, însă, la certurile care pot strica echilibrul din familie, cu precădere către weekend. Pe de altă parte, li se recomandă abordarea unui stil de viață sănătos, în primul rând bazat pe o dietă echilibrată.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot pune la cale o călătorie în această perioadă. Nativii vor fi susținuți de Mercur, întocmai guvernatorul lor, să demareze niște cursuri, să studieze mai mult și mai responsabil și nu este exclus ca interesul să le fie trezit de niște cursuri de dezvoltare profesională. Comunicarea cu cei din jur va fi una foarte bună și-i va ajuta pe nativi să-și pună ordine în gânduri. Nu este exclus ca unele principii de viață să fie luate la analizat într-un mod foarte profund și acolo unde vor simți nevoia, chiar vor face ajustări. În plan financiar se întrevăd cadouri, atenții și mici avantaje materiale, iar sănătatea va fi la cote maxime.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna cu momente romantice și sensibile în cuplu, iar nativii chiar pot reașterne armonia după o perioadă mai furtunoasă. Mercur le va tranzita întocmai sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu ceilalți, dar și al avantajelor materiale și vedem să apară câștiguri nesperate și neașteptate din aceste direcții. Nu sunt excluse dialogurile cu persoana iubită legate de cheltuieli, capitol la care li se cere mai mult echilibru ca de obicei. Cei care așteaptă să intre în posesia unei moșteniri, acum vor fi puternic favorizați. Către weekend li se cere mai multă responsabilitate în ceea ce privește sănătatea, însă nu se întrevăd afecțiuni serioase.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Vedem ca planeta să le favorizeze o mai bună comunicare în zona profesională, dar și rezolvarea neînțelegerilor din cuplu. Familia va fi centru de interes către finele perioadei analizate. De asemenea, este susținută puternic negocierea unor contracte și parteneriate și îmbunătățirea situației financiare în acest mod, și nu numai. Nativii trebuie să lucreze mai mult la stabilirea echilibrului interior, atsfel încât și starea de spirit să fie una bună.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor fi favorizați din punct de vedere profesional să încheie contracte profitabile, să negocieze cu multă responsabilitate termeni și condiții, iar comunicarea cu colegii și superiorii va fi una bună și echilibrată. Cât despre sănătate, vedem să apară o tendință de autoizolare, de negare a unor simptome, posibil închipuite sau de ducere la extrem, tendință de ipohondrie. Viața socială și cea de familie trec printr-o perioadă de recuperare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul sentimental. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească considerabil comunicarea cu persoana iubită și să-și facă planuri de viitor solide și realiste. Cei care au copii vor reuși o mai mare apropiere de aceștia. Din punct de vedere profesional sunt susținute activitățile creative, artistice, sportive. De asemenea, viața socială va fi bine aspectată și distracția va ocupa primele locuri în lista de priorități. În weekend, nativii vor fi mai meditativi și mai contemplativi asupra viitorului.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor reuși cu ajutorul lui Mercur să reaștearnă echilibrul în dialogul cu membrii familiei. Nu spunem neapărat că va fi vorba de mari împăcări, dar cel puțin vor reuși să comunice mai bine cu cei din familie, în special cu părinții. Mercur va susține și tranzacțiile și negocierile legate de o locuință, de o vânzare sau cumpărare a unui imobil. La mijlocul săptămânii se întrevăd momente tensionate în plan profesional ca urmare a volumului mare de muncă. Din punct de vedere al sănătății se cere mai multă odihnă și chiar o cură de detoxifiere a organismului.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești pot fi ușor nemulțumiți de sectorul financiar. Posibil ca nativii să fie nevoiți să scoată din buzunar sume de bani pe care nu sunt dispuși să le cheltuie acum, dar sunt obligați de un context. Mercur le va susține în mare parte procesul de comunicare cu cei din jur și sunt sfătuiți să fie atenți la toate informațiile care vin spre ei și care se pot dovedi importante într-o tranzacție, într-o negociere. Moment favorabil pentru îmbogățirea cunoștințelor, poate prin studiu, poate prin cursuri sau poate doar prin dialog cu persoane învățate. Posibile deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative sau financare.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Imagini hot cu soția lui Dan Petrescu în costum de baie! Cum arată la 45 de ani
FOTO. Imagini hot cu soția lui Dan Petrescu în costum de baie! Cum arată la...
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
6 pești TOXICI, de evitat ️ Au foarte mult MERCUR
6 pești TOXICI, de evitat ️ Au foarte mult MERCUR
Guvernul României a dat undă verde! Ei sunt norocoșii care vor primi 3.000 de euro de la stat
Guvernul României a dat undă verde! Ei sunt norocoșii care vor primi 3.000 de euro...
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu...
Este informația momentului în ROMÂNIA! Vestea uriașă venită chiar acum. Nu ar fi crezut NIMENI că se va ajunge aici
Este informația momentului în ROMÂNIA! Vestea uriașă venită chiar acum. Nu ar fi crezut NIMENI...
Răsturnare de situaţie! Anunţ-bombă făcut de Carmen Harra despre relaţia Anamariei Prodan!
Răsturnare de situaţie! Anunţ-bombă făcut de Carmen Harra despre relaţia Anamariei Prodan!
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu un Martini?
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
Georgiana Lobonț și-a luat fanii prin surprindere, în miez de noapte: „Fericirea vine după ce guști și din dezamăgiri”. Artista a fost mai sinceră ca niciodată
Georgiana Lobonț și-a luat fanii prin surprindere, în miez de noapte: „Fericirea vine după ce...
Nu face față cererii: Marile mărci vor ca produsele lor să fie băgate acolo
Nu face față cererii: Marile mărci vor ca produsele lor să fie băgate acolo
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
Ce spune, în sfârşit, raportul Catincăi Maria Nistor la ICR Londra după campania virulentă împotriva acesteia
Ce spune, în sfârşit, raportul Catincăi Maria Nistor la ICR Londra după campania virulentă împotriva...
Decizie pentru toți PROPRIETARII DE MAȘINI din România! Anunțul a venit venit astăzi, 27 MARTIE
Decizie pentru toți PROPRIETARII DE MAȘINI din România! Anunțul a venit venit astăzi, 27 MARTIE
Care sunt cele mai periculoase alimente pentru organism. Explicațiile unui cardiolog
Care sunt cele mai periculoase alimente pentru organism. Explicațiile unui cardiolog
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
N-au luat 30.000 de euro! Câți bani au primit Bordea și Cortea, de fapt, de la America Express
N-au luat 30.000 de euro! Câți bani au primit Bordea și Cortea, de fapt, de...
Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă imensă, lângă București. Cum arată locuința
Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă imensă, lângă București. Cum arată locuința
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
Povestea cutremurătoare a Gabrielei, românca de 52 de ani ARUNCATĂ în stradă
Povestea cutremurătoare a Gabrielei, românca de 52 de ani ARUNCATĂ în stradă
Accident șocant, filmat pe autostradă. Ai grijă când depășești astfel de mașini!
Accident șocant, filmat pe autostradă. Ai grijă când depășești astfel de mașini!