Acasă » Știri » Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Peștii renasc din cenușa propriilor mentalități

Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Peștii renasc din cenușa propriilor mentalități

De: Madalina Manole 18/10/2020 | 21:45
Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Peștii renasc din cenușa propriilor mentalități

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 octombrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 19 – 25 octombrie 2020 se numără și cea a Berbecilor care pot fi determinați să intre într-o nouă etapă relațională.

Săptămâna 19 – 25 octombrie 2020 este marcată de intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în data de 23 octombrie, moment care va reprezenta activarea energiei acestui semn zodiacal. Ne vom canaliza atenția către aspecte mai profunde ale vieții, vom deveni mai puternici pe interior și mai dornici de a deține controlul, dar și mai predispuși să facem transformări interioare, să lucrăm cu noi, să ne regenerăm.

Imediat ce Soarele va activa Scorpionul, își va uni energiile cu planeta comunicării, Mercur, aflat în retrogradare în zodia Scorpion, aspect care ne va aduce voința de a întrepta lucrurile, de a îndrepta o situație creată în urma unui dialog, însă poate pune în lumină și anumite probleme, dificultăți în relaționarea cu cei din jur.

Alte aspecte importante ale săptămânii sunt cele trei trigoane formate de planeta iubirii, Venus, aflată în zodia Fecioară, și cele trei planete din Capricorn: Jupiter, Pluto și Saturn. Astfel avem mari șanse să ne îmbunătățim și să ne consolidăm relațiile, atât cele de iubire, cât și cele profesionale, să le adăugăm rezistență și durabilitate în timp, să le creștem armonios și înțelept.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 19 – 25 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec își canalizează energia către sectorul financiar, capitol pe care își doresc să-l îmbunătățească prin returnarea unei datorii sau prin rezolvarea unui context care vizează un credit, o moștenire, un litigiu, un partaj sau prin îmbunătățirea veniturilor din muncă proprie. Vor exista discuții pe tema banilor în cuplu și sunt șanse mari ca nativii să impună noi reguli de administrare a bugetului comun. Pe de altă parte, Berbecii vor fi mult mai pasionali și mai dornici să-și îmbunătățească viața intimă. Întreaga săptămână se vor bucura de susținere la locul de muncă, de beneficii apărute prin prisma jobului și chiar vor avea șansa ca munca lor să dea roade și să se afirme, să iasă în față, să avanseze profesional și să înregistreze succese.

Horoscop săptămânal Taur: 19 – 25 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Taur își vor canaliza energia asupra sectorului relațional și vor face tot ce le stă în putință pentru a-și îmbunătăți relația cu partenerul de viață, în special în ceea ce privește comunicarea cu acesta. Sectorul sentimental este foarte bine aspectat și au șansa să se îndrăgostească, dacă sunt singuri, sau să-și consolideze pe termen lung povestea de iubire, să ajungă la viziuni comune de viitor cu partenerul de viață, dacă sunt parte a unei relații. Vești bune vin și din sectorul profesional, unde nativii sunt determinați să lege noi colaborări și parteneriate sau, cel puțin, să rezolve ceea ce-i nemulțumește la acest capitol.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 – 25 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi foarte determinați săptămâna aceasta să-și îmbunătățească situația de la locul de muncă. Nativii vor da dovadă de multă eficiență, idei bune și-și vor îndeplini cu mult spor sarcinile și responsabilitățile. Și în planul sănătățâii se va observa o îmbunătățire a nivelului de energie și vor fi stimulați să faci schimbări benefice legate de stil de viață. Relația cu familia, cu persoanele cu care locuiesc sub același acoperiș, se va îmbunătăți și va avea șanse de consolodare pe termen lung. Perioadă favorabilă pentru a se ocupa de casă, de ordine, renovare, reamanejare sau schir de o mutare.

Horoscop săptămânal Rac: 19 – 25 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Rac își vor canaliza energia în această săptămână asupra propriei povești de iubire, asupra propriilor sentimentele și vor dori să aducă îmbunătățiri acestui sector de viață. Vor fi susținuți să discute aspecte mai delicate care în trecut au adus nemulțumiri și să rezolve prin dialog constructiv tot ce este de rezolvat în plan sentimental, astfel încât pe termen lung să-și consolideze relația. Cei singuri pot flirta mai mult și se pot îndrăgosti, pot începe noi relații. Profesional, au ocazia să negocieze și chiar să semneze noi colaborări și parteneriate.

Horoscop săptămânal Leu: 19 – 25 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Leu sunt determinați de tranzitul Soarelui, întocmai guvernatorul lor, prin zodia Scorpion să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, în special cu părinții pe care-și doresc să-i apropie, și își vor canaliza cea mai mare parte din energie pentru a-și crea confortul domestic de care au atâta nevoie. În plan financiar vin vești foarte bune, se întrevăd beneficii materiale, bonusuri, prime, pentru cei mai norocoși chiar și creșteri salariale, și nativii au șansa de a-și consolida bugetul pe termen lung.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 – 25 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de o perioadă benefică în plan personal. Nativii au șansa să-și îmbunătățească viața personală pe termen lung și, în plus, sunt susținuți puternic în relații, pe care le consolidează și le conduc către succes și evoluție. Dialogul va fi un atu al acestor nativi în perioada aceasta, pot rediscuta teme din trecutul apropiat pe care le vor pune într-o altă lumină și le vor clarifica și, totodată, vor avea idei bune, practice, curajoase, pentru a face lucrurile să funcționeze. Sunt foarte susținuți în negocieri, deci pot profita.

Horoscop săptămânal Balanță: 19 – 25 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au mari șanse de a-și vindeca trecutul, de a depăși niște amintiri, deziluzii, suferințe, pierderi trăite, poate chiar vicii și astfel de a-și îmbunătăți starea psihică, dar mai ales starea de sănătate. Nativii pot fi tentați să se concentreze pe trecut mai mult decât de obicei, însă cu scopul de a-l integra și astfel de a evolua emoțional. Pe de altă parte, mare cantitate de energie, nativii o vor investi în consolidarea bugetului, în găsirea unei formule de succes pentru a-și asigura confort financiar.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 – 25 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de ingresul Soarelui în zodia lor și acest aspect le va aduce energie, vitalitate, putere de muncă, dorință de afirmare și determinare de a-și recâștiga puterea interioară și de a se ridica la înălțimea așteptărilor. Nativii vor avea parte de o perioadă de clarificări și lămuriri cu privire la aspecte ale vieții personale. Pe de altă parte, axa iubirii este puternic aspectată și nativii își activează viața socială, ies din casă, comunică mai mult, cunosc oameni noi și leagă noi relații, fie de iubire, fie profesionale sau de prietenie. Important este de reținut că legăturile stabilite acum se pot dovedi de durată.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 – 25 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător își vor canaliza mare parte din energie pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și vor avea determinare să caute un remediu, un tratament eficient pentru a  vindeca o afecțiune, mai ales dacă se confruntă cu ea de mai mult timp sau este cronică. Pot primi informații prețioase în acest sens sau pot sta de vorbă cu un psiholog, psihoterapeut, duhovnic care să-i ajute în depășirea și înțelegerea unui context de viață care i-a afectat. În plan profesional vin vești foarte bune și nativii au șansa de a-și îmbunătăți imaginea, de a se afirma și chiar de a prelua o funcție sau de a-și atinge niște obiective profesionale, probabil chiar în urma unor negocieri benefice sau în urma susținerii unui interviu, ședință, examen.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 – 25 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn își vor canaliza cea mai mare parte din energie săptămâna aceasta pentru a-și îmbunătăți relația cu prietenii și pentru a lămuri un context care a fost mai tensionat în iltima perioadă. De asemenea, nativii sunt determinați să-și consolideze și să-și ghideze către succes un proiect personal în care s-au implicat trup și suflet și pot avea idei bune sau pot primi ajutor de la o persoană cu funcție. Vin vești bune și în plan sentimental, capitol la care se pot consolida pe termen lung principii și se pot contura viziuni comune de viitor. Cei singuri pot cunoaște pe cineva străin, de altă naționalitate sau care este evoluat spiritual (poate cunoscut într-un mediu academic sau într-o călătorie) și care le trezește puternic interesul. Sunt foarte bine aspectate relațiile la distanță

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 – 25 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au mari șanse să intre în posesia unei sume de bani, poate chiar a unei moșteniri, să achite o datorie sau rata unui credit, să deschidă un credit pe termen lung sau să facă o investiție avantajoasă. Se întrevăd rezolvări financiare. În plan intim, viața din dormitor cunoaște expansiune. Mare parte din energia Vărsătorilor se duce către sectorul profesional, nativii dorindu-și o îmbunătățire a carierei, ascensiune profesională sau poate vor lupta pentru obținerea unei funcții, pentru a se afirma și a-și atimge un țel propus. Mai multă atenția la dialogurile cu superiorii care pot fi tensionate.

Horoscop săptămânal Pești: 19 – 25 octombrie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de o perioadă extrem de benefică în plan relațional. Nativii își pot îmbunătăți relația de cuplu, o pot armoniza și o pot consolida pe termen lung, bucurându-se de evoluție alături de persoana iubită. De asemenea, vești bune vin și în relațiile cu colaboratorii, cu asociații și nu este exclus să semneze noi contracte, să se lanseze în noi proiecte și să avanseze profesional. Nativii vor fi foarte centrați pe analiza și reanaliza unor principii de viață, unor convingeri și mentalități și intră într-o perioadă de transformare puternică. Peștii vor trebui să renască din cenușa propriilor lor doctrine, filozofii și prejudecăți.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Anxietatea și depresia, provocate de un obicei banal. Poate fi evitat zilnic
Anxietatea și depresia, provocate de un obicei banal. Poate fi evitat zilnic
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e ruptă din rai”
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...