De ce au divorțat Ion Dichiseanu și Simona Florescu! În sfârșit, adevărul iese la iveală: ”Nu are nimeni dreptul să ne judece!”
Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 octombrie 2020. Mercur retrograd în zodia Scorpion

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 octombrie 2020. Mercur retrograd în zodia Scorpion

De: Alice ZottaMadalina Manole 13/10/2020 | 22:40
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 octombrie 2020. Mercur retrograd în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 14 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion vor avea parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în zodia lor, însă impactul va fi resimțit de toți nativii, mai mult sau mai puțin, indiferent de semnul zodiacal din care fac parte.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Mercur, palneta comunicării și a rațiunii, își începe astăzi mersul aparent retrograd în zodia Scorpion, mișcare pe care o va menține până pe data de 4 noiembrie, însă între 27 octombrie și 4 noiembrie se va afla în retrogradare în zodia Balanță.

Urmează o perioadă de confuzii, o perioadă în care nu trebuie să luați decizii radicale pentru că le veți regreta, cel mai probabil, și vă veți întoarce la ele ulterior, atunci când Mercur se va afla în mers direct.

Cu Mercur retrograd în Scorpion ies la iveală secrete, în special legate de viața intimă și de sectorul financiar, ies la suprafață frici și temeri, se intensifică neînțelegerile, se spun adevăruri dure, se demască minciuni, mai ales că Mercur retrograd va face aspect tensionat cu Uranus retrograd din zodia Taur.

Nu rata: Horoscop săptămânal 12 – 18 octombrie 2020. Berbecii trec într-o nouă etapă relațională

În perioada de retrogradare a lui Mercur prin Scorpion evitați marile investiții financiare, tranzacțiile online, evitați achizițiile de aparatură electrică, electrocasnică și tot ce implică comunicarea (telefon, mașină, etc). Aveți mare grijă ce vorbiți și cum vorbiți cu cei din jur.

Cele mai impactate zodii de această retrogradare a lui Mercur prin Scorpion sunt Taurii, Leii, Scorpionii și Varsatorii, dar și cei care au ascendentul în aceste semne sau au planete importante în harta natală în zodiile acestea.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul intimității și al finanțelor, al bunurilor deținute împreună cu alții. Nativii intră într-o amplă perioadă de reevaluare a vieții intimie și este posibil ca secrete, infidelități, minciuni ale partenerului să iasă la suprafață. De asemenea, vor fi revizuite relațiile sexuale, relațiile ascunse, aventurile și este foarte probabil ca acestea să se încheie dacă nu sunt oficializate. Atenție la manipulare din partea partenerului de viață sau a celor cu care nativii dețin bunuri financiare! Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere ca în această perioadă să evite investițiile financiare și să se preocupe de reanalizarea unor bunuri de patrimoniu, de rectificarea unor situații legate de actele unei moșteniri, de rezolvarea unor partaje, litigii. Posibile tensiuni în cuplu din cauza banilor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor simți din plin retrogradarea lui Mercur în sectorul relațiilor. Nativii au ocazia să reevalueze o relație de dragoste, să-și revizuiască atitudinea față de partener și să revizuiască poziția lor vizavi de atitudinea partenerului de viață, vizavi de căsătorie. Posibile conflicte în cuplurile de lungă durată, sector în care secrete pot ieși la suprafață, se pot afla minciuni, se pot descoperi infidelități. Este o perioadă bună pentru revizuirea unor colaborări, asocieri, contracte profesionale și pentru renunțarea la acelea care nu sunt productive. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot intra în conflicte cu partenerii de afaceri sau cu cei cu care colaborează.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni resimt retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul muncii și al sănătății. Nativii nu vor merge mai departe cu succes decât dacă-și schimbă stilul de viață și raportarea la programul de muncă, modul în care-și desfășoară sarcinile și activitățile. În această perioadă sunt posibile tensiuni cu colegii și nemulțumiri legate de locul de muncă, însă nu este momentul deciziilor, ci al reevaluărilor. Perioadă de confuzie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec susține nativii care-și caută un loc de muncă și care au mari șanse să se angajeze în această perioadă, dar nu susține demisiile. Sunt, de asemenea, susținute și întoarcerile la un fost loc de muncă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Mecur întocmai în sectorul iubirii. Nativii au fost mult încercați relațional în ultimele luni și sunt sfătuiți să mai dea dovadă de un gram de putere pentru a face față cu brio acestui an tensionat. Racii intră într-o perioadă de reevaluare a vieții sentimentale, a iubirii în sine și a modului în care se raportează la iubire, la distracțiile și bucuriile vieții. Nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze modul în care comunică cu persoana iubită, inclusiv relația pe care o au cu copiii, poate au fost mult prea autoritari până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere ca în această perioadă să evite speculațiile financiare și să încerce să-și redescopere un hobby, să-și repună în funcțiune talentele și pasiunile.

Află și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu resimt retrogradarea lui Mercur în sectorul familiei și al locuinței. Nativii trebuie să-și reevalueze modul în care comunică cu cei dragi, în special cu părinții, și să se preocupe de rezolvarea unei situații care vizează actele unei locuințe sau un bun de patrimoniu avut. Totodată, este o perioadă de reanaliză a trecutului, a ceea ce au trăit din copilărie și până acum, o perioadă de reevaluare a propriilor lor emoții. Leii sunt sfătuiți să se coboare în profunzimile lumii lor interioare și să facă pace cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că pot fi conflcituali cu cei cu care locuiesc sub același acoperiș.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul comunicării și al deplasărilor. Nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze modul în care comunică cu cei din jur, modul în care se exprimă și raționamentul în sine. Pot apărea neînțelegeri și tensiuni în dialoguri. Nativii vor trebui să depună eforturi dacă învață, dacă au examene de susținut sau discursuri publice, ședințe. O perioadă pentru revizuirea unor acte, hârtii, documente. Negocierile nu sunt susținute și nici deciziile majore pentru că pot exista confuzii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere ca pe parcursul acestei perioade să aibă mai multă grijă la deplasări deoarece pot întâmpina probleme cu mijloacele de transport.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul financiar, al banilor deținuți din muncă proprie. Nativii sunt sfătuiți să fie atenți la cheltuieli, investiții, să evite tranzacvțile online și să-și reevalueze modul de administrare a bugetului. Pot apărea pierderi, furturi, manipulări și o destabilizare a situației financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere ca în acaestă perioadă să-și reevalueze stima de sine și valoarea pe care și-o acordă (să nu fie în exces), dar și să-și revizuiască atitudinea față de propriile lor talente, să înceapă să le acorde mai multă importanță.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion resimt din plin retrogradarea lui Mercur, dat fiind că se petrece în semnul lor, cu impact asupra vieții lor persoanle, asupra personalității. Nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască stilul de viață, principiile și valorile, modul în care comunică cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. Este o perioadă în care confuziile sunt mari, deci nu trebuie luate decizii majore. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că urmează o perioadă de reevaluări profunde care nu trebuie tratate superficial.

Vezi și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să profite de retrogradarea lui Mercur pentru a-și reanaliza trecutul, amintirile, fricile, temerile, inhibițiile, blocajele și pentru a se desprinde de ele, pentru a dizolva acele tipare toxice. Mercur este guvernator al relațiilor nativilor, deci este o perioadă în care se cere revizuirea atitudinii și a modului în care comunică în cuplu. Totodată, cei singuri depășesc amintirea unui fost partener, soț/soție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere ca în această perioadă de maximă interiorizare pentru ei să acorde mai multă atebție sănătății și să-și revizuiască atitudinea față de afecțiunile cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn resimt retrogradarea lui Mercur în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Nativii s-ar putea să descopere secrete despre cei apropiați, să le vadă adevărata față și sunt sfătuiți să-și reevalueze serios anturajul. O serie de proiecte intră în staționare și este momentul de reevaluare a unor strategii, a implicării. De evitat investițiile majore și împrumuturile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce tensiuni cu prietenii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul profesional și al celor mai înalte aspirații. Nativii pot simți că nu-și pot atinge obiectivele și sunt sfătuiți să-și reevalueze strategia, să o refacă și să-și reanalizeze țelurile pe care le au în legătură cu cariera. Posibile nemulțumiri legate de locul de muncă, blocaje, obstacole în primirea unei funcții. Unii nativi pot analiza ideea de schimbarea a direcției profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poatea duce conflicte și tensiuni cu superiorii.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Mercur retrograd în sectorul filozofiilor de viață și al călătoriilor (spirituale sau fizice). Nativii sunt invitați să-și revizuiască niște principii, mentalități, convingeri după care se ghidează și să-și reevalueze modul de comunicare cu cei din jur. Este o perioadă în care pot simți nevoia să studieze ceva, să-și ia o diplomă, un atestat. Atenție mai multă la deplasări și la călătoriile în străinătate, la dialogul cu instituții din afara țării sau cu persoane de altă naționalitate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se folosească de această perioadă pentru a se dezvolta spiritual, personal, pentru a se desprinde din carapacea în care se află.

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un timp atât de scurt
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un...
FOTO. Blonda din golf care e lipsită de inhibiții pe internet! „Fustele mele erau prea scurte”
FOTO. Blonda din golf care e lipsită de inhibiții pe internet! „Fustele mele erau prea...
Renault Austral este SUV-ul francez care vrea să bată Hyundai Tucson. Are cu ce? VIDEO
Renault Austral este SUV-ul francez care vrea să bată Hyundai Tucson. Are cu ce? VIDEO
Ce să mănânci ca să-ți încălzești corpul. Alimente și băuturi cu efect termogenic
Ce să mănânci ca să-ți încălzești corpul. Alimente și băuturi cu efect termogenic
Alimentele pline de sare pe care le consumi zilnic: îți distrug rinichii fără să știi
Alimentele pline de sare pe care le consumi zilnic: îți distrug rinichii fără să știi
Greșeala ÎN PAT care duce ÎNTOTDEAUNA la DIVORȚ! Toate cuplurile sunt...
Greșeala ÎN PAT care duce ÎNTOTDEAUNA la DIVORȚ! Toate cuplurile sunt...
VA FI DEMIS din funcție! Este bomba anului în UCRAINA
VA FI DEMIS din funcție! Este bomba anului în UCRAINA
Drama cumplită prin care trece Mircea Solcanu. Fostul prezentator TV nu mai aude din cauza tumorii de pe creier
Drama cumplită prin care trece Mircea Solcanu. Fostul prezentator TV nu mai aude din cauza...
BANCUL ZILEI. Bulă, beat turtă, își caută nevasta prin vecini: Auzi, vecinico, soțul tău e acasă?
BANCUL ZILEI. Bulă, beat turtă, își caută nevasta prin vecini: Auzi, vecinico, soțul tău e...
Ce face, de fapt, sora Denisei Răducu în Spania?! „Nu e nimic rușinos”. Tatăl ei a spus totul
Ce face, de fapt, sora Denisei Răducu în Spania?! „Nu e nimic rușinos”. Tatăl ei...
Avioanele României, în pericol? E șocant ce a apărut pe internet despre F-16
Avioanele României, în pericol? E șocant ce a apărut pe internet despre F-16
Patriarhul rus Kirill a fost agent KGB în timpul Războiului Rece
Patriarhul rus Kirill a fost agent KGB în timpul Războiului Rece
DOLIU uriaș! Un celebru actor s-a stins din viață! Filmul în care îl văzuseră MILIOANE DE ROMÂNI
DOLIU uriaș! Un celebru actor s-a stins din viață! Filmul în care îl văzuseră MILIOANE...
Femeia care-l poate DOBORÎ pe Harry. Prințul a deschis Cutia Pandorei
Femeia care-l poate DOBORÎ pe Harry. Prințul a deschis Cutia Pandorei
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
TOP 5 spărgătoare de căsnicii din România. Cele mai cunoscute amante
TOP 5 spărgătoare de căsnicii din România. Cele mai cunoscute amante
Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”
Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”
Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta
Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii...
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără haine
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără...
Cele 4 PĂCATE pentru care preoții NU ne primesc la împărtășanie. Părintele Calistrat a rupt tăcerea
Cele 4 PĂCATE pentru care preoții NU ne primesc la împărtășanie. Părintele Calistrat a rupt...
O fostă miss umbla goală prin casă. A auzit un geamăt, iar ce a urmat e șocant
O fostă miss umbla goală prin casă. A auzit un geamăt, iar ce a urmat...