Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 octombrie 2020. Mercur retrograd în zodia Scorpion

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 octombrie 2020. Mercur retrograd în zodia Scorpion

De: Alice Zotta, Madalina Manole 13/10/2020 | 22:40
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 octombrie 2020. Mercur retrograd în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 14 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion vor avea parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în zodia lor, însă impactul va fi resimțit de toți nativii, mai mult sau mai puțin, indiferent de semnul zodiacal din care fac parte.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Mercur, palneta comunicării și a rațiunii, își începe astăzi mersul aparent retrograd în zodia Scorpion, mișcare pe care o va menține până pe data de 4 noiembrie, însă între 27 octombrie și 4 noiembrie se va afla în retrogradare în zodia Balanță.

Urmează o perioadă de confuzii, o perioadă în care nu trebuie să luați decizii radicale pentru că le veți regreta, cel mai probabil, și vă veți întoarce la ele ulterior, atunci când Mercur se va afla în mers direct.

Cu Mercur retrograd în Scorpion ies la iveală secrete, în special legate de viața intimă și de sectorul financiar, ies la suprafață frici și temeri, se intensifică neînțelegerile, se spun adevăruri dure, se demască minciuni, mai ales că Mercur retrograd va face aspect tensionat cu Uranus retrograd din zodia Taur.

Nu rata: Horoscop săptămânal 12 – 18 octombrie 2020. Berbecii trec într-o nouă etapă relațională

În perioada de retrogradare a lui Mercur prin Scorpion evitați marile investiții financiare, tranzacțiile online, evitați achizițiile de aparatură electrică, electrocasnică și tot ce implică comunicarea (telefon, mașină, etc). Aveți mare grijă ce vorbiți și cum vorbiți cu cei din jur.

Cele mai impactate zodii de această retrogradare a lui Mercur prin Scorpion sunt Taurii, Leii, Scorpionii și Varsatorii, dar și cei care au ascendentul în aceste semne sau au planete importante în harta natală în zodiile acestea.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul intimității și al finanțelor, al bunurilor deținute împreună cu alții. Nativii intră într-o amplă perioadă de reevaluare a vieții intimie și este posibil ca secrete, infidelități, minciuni ale partenerului să iasă la suprafață. De asemenea, vor fi revizuite relațiile sexuale, relațiile ascunse, aventurile și este foarte probabil ca acestea să se încheie dacă nu sunt oficializate. Atenție la manipulare din partea partenerului de viață sau a celor cu care nativii dețin bunuri financiare! Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere ca în această perioadă să evite investițiile financiare și să se preocupe de reanalizarea unor bunuri de patrimoniu, de rectificarea unor situații legate de actele unei moșteniri, de rezolvarea unor partaje, litigii. Posibile tensiuni în cuplu din cauza banilor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor simți din plin retrogradarea lui Mercur în sectorul relațiilor. Nativii au ocazia să reevalueze o relație de dragoste, să-și revizuiască atitudinea față de partener și să revizuiască poziția lor vizavi de atitudinea partenerului de viață, vizavi de căsătorie. Posibile conflicte în cuplurile de lungă durată, sector în care secrete pot ieși la suprafață, se pot afla minciuni, se pot descoperi infidelități. Este o perioadă bună pentru revizuirea unor colaborări, asocieri, contracte profesionale și pentru renunțarea la acelea care nu sunt productive. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot intra în conflicte cu partenerii de afaceri sau cu cei cu care colaborează.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni resimt retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul muncii și al sănătății. Nativii nu vor merge mai departe cu succes decât dacă-și schimbă stilul de viață și raportarea la programul de muncă, modul în care-și desfășoară sarcinile și activitățile. În această perioadă sunt posibile tensiuni cu colegii și nemulțumiri legate de locul de muncă, însă nu este momentul deciziilor, ci al reevaluărilor. Perioadă de confuzie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec susține nativii care-și caută un loc de muncă și care au mari șanse să se angajeze în această perioadă, dar nu susține demisiile. Sunt, de asemenea, susținute și întoarcerile la un fost loc de muncă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Mecur întocmai în sectorul iubirii. Nativii au fost mult încercați relațional în ultimele luni și sunt sfătuiți să mai dea dovadă de un gram de putere pentru a face față cu brio acestui an tensionat. Racii intră într-o perioadă de reevaluare a vieții sentimentale, a iubirii în sine și a modului în care se raportează la iubire, la distracțiile și bucuriile vieții. Nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze modul în care comunică cu persoana iubită, inclusiv relația pe care o au cu copiii, poate au fost mult prea autoritari până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere ca în această perioadă să evite speculațiile financiare și să încerce să-și redescopere un hobby, să-și repună în funcțiune talentele și pasiunile.

Află și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu resimt retrogradarea lui Mercur în sectorul familiei și al locuinței. Nativii trebuie să-și reevalueze modul în care comunică cu cei dragi, în special cu părinții, și să se preocupe de rezolvarea unei situații care vizează actele unei locuințe sau un bun de patrimoniu avut. Totodată, este o perioadă de reanaliză a trecutului, a ceea ce au trăit din copilărie și până acum, o perioadă de reevaluare a propriilor lor emoții. Leii sunt sfătuiți să se coboare în profunzimile lumii lor interioare și să facă pace cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că pot fi conflcituali cu cei cu care locuiesc sub același acoperiș.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul comunicării și al deplasărilor. Nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze modul în care comunică cu cei din jur, modul în care se exprimă și raționamentul în sine. Pot apărea neînțelegeri și tensiuni în dialoguri. Nativii vor trebui să depună eforturi dacă învață, dacă au examene de susținut sau discursuri publice, ședințe. O perioadă pentru revizuirea unor acte, hârtii, documente. Negocierile nu sunt susținute și nici deciziile majore pentru că pot exista confuzii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere ca pe parcursul acestei perioade să aibă mai multă grijă la deplasări deoarece pot întâmpina probleme cu mijloacele de transport.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul financiar, al banilor deținuți din muncă proprie. Nativii sunt sfătuiți să fie atenți la cheltuieli, investiții, să evite tranzacvțile online și să-și reevalueze modul de administrare a bugetului. Pot apărea pierderi, furturi, manipulări și o destabilizare a situației financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere ca în acaestă perioadă să-și reevalueze stima de sine și valoarea pe care și-o acordă (să nu fie în exces), dar și să-și revizuiască atitudinea față de propriile lor talente, să înceapă să le acorde mai multă importanță.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion resimt din plin retrogradarea lui Mercur, dat fiind că se petrece în semnul lor, cu impact asupra vieții lor persoanle, asupra personalității. Nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască stilul de viață, principiile și valorile, modul în care comunică cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. Este o perioadă în care confuziile sunt mari, deci nu trebuie luate decizii majore. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că urmează o perioadă de reevaluări profunde care nu trebuie tratate superficial.

Vezi și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să profite de retrogradarea lui Mercur pentru a-și reanaliza trecutul, amintirile, fricile, temerile, inhibițiile, blocajele și pentru a se desprinde de ele, pentru a dizolva acele tipare toxice. Mercur este guvernator al relațiilor nativilor, deci este o perioadă în care se cere revizuirea atitudinii și a modului în care comunică în cuplu. Totodată, cei singuri depășesc amintirea unui fost partener, soț/soție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere ca în această perioadă de maximă interiorizare pentru ei să acorde mai multă atebție sănătății și să-și revizuiască atitudinea față de afecțiunile cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn resimt retrogradarea lui Mercur în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Nativii s-ar putea să descopere secrete despre cei apropiați, să le vadă adevărata față și sunt sfătuiți să-și reevalueze serios anturajul. O serie de proiecte intră în staționare și este momentul de reevaluare a unor strategii, a implicării. De evitat investițiile majore și împrumuturile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce tensiuni cu prietenii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul profesional și al celor mai înalte aspirații. Nativii pot simți că nu-și pot atinge obiectivele și sunt sfătuiți să-și reevalueze strategia, să o refacă și să-și reanalizeze țelurile pe care le au în legătură cu cariera. Posibile nemulțumiri legate de locul de muncă, blocaje, obstacole în primirea unei funcții. Unii nativi pot analiza ideea de schimbarea a direcției profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poatea duce conflicte și tensiuni cu superiorii.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Mercur retrograd în sectorul filozofiilor de viață și al călătoriilor (spirituale sau fizice). Nativii sunt invitați să-și revizuiască niște principii, mentalități, convingeri după care se ghidează și să-și reevalueze modul de comunicare cu cei din jur. Este o perioadă în care pot simți nevoia să studieze ceva, să-și ia o diplomă, un atestat. Atenție mai multă la deplasări și la călătoriile în străinătate, la dialogul cu instituții din afara țării sau cu persoane de altă naționalitate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se folosească de această perioadă pentru a se dezvolta spiritual, personal, pentru a se desprinde din carapacea în care se află.

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Parteneri
Horoscop 26 octombrie 2020! Zodia care primește vești importante. Mare atenție cui îi faci confesii
Horoscop 26 octombrie 2020! Zodia care primește vești importante. Mare atenție cui îi faci confesii
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat totul la vedere
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
A rupt tăcerea! Mircea Badea a spus de ce a plecat, de fapt, de la PRO TV
A rupt tăcerea! Mircea Badea a spus de ce a plecat, de fapt, de la...
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou dezastru:
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a publicat tratamentul împotriva COVID-19. Ce dau medicii pacienților, de fapt
BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a publicat tratamentul împotriva COVID-19. Ce dau medicii pacienților, de fapt
Atenție!  Urmează noi restricții. Arafat a spus-o clar! Vor fi trimiși acasă
Atenție! Urmează noi restricții. Arafat a spus-o clar! Vor fi trimiși acasă
“De ce votez cu Donald Trump.” Michael Goodwin. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
“De ce votez cu Donald Trump.” Michael Goodwin. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Cine este Gina Felea DE FAPT. Adevărul despre actrița care o interpretează. A fost la Chefi la Cuțite
Cine este Gina Felea DE FAPT. Adevărul despre actrița care o interpretează. A fost la...
Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare greu de crezut
Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare...
Prognoza meteo ANM săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie: Temperaturi anormale
Prognoza meteo ANM săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie: Temperaturi anormale
România a ajuns O FORȚĂ în Europa! O mare putere, la mâna noastră! Reușită istorică
România a ajuns O FORȚĂ în Europa! O mare putere, la mâna noastră! Reușită istorică
Românii, în izolare și de Crăciun! 'Sărbătorile în familie NU vor fi posibile'
Românii, în izolare și de Crăciun! 'Sărbătorile în familie NU vor fi posibile'
WOW! Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. SECRETUL lui s-a aflat: ce e musai să facă înainte
WOW! Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. SECRETUL lui s-a aflat: ce e...
Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Interzis Minorilor! George Piștereanu și Vivianana…la dus. Imagini de senzație
Interzis Minorilor! George Piștereanu și Vivianana…la dus. Imagini de senzație
Oana Zăvoranu, MĂMICĂ! Dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea
Oana Zăvoranu, MĂMICĂ! Dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a stârnit controverse
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a...
Dacia interzisă de Elena Ceaușescu! Cea mai rară mașină Dacia supraviețuiește și azi! E fantastic cum poate să arate! Cum o poți recunoaște pe stradă
Dacia interzisă de Elena Ceaușescu! Cea mai rară mașină Dacia supraviețuiește și azi! E fantastic...
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a fost blândă fiindcă actorul și-a recunoscut vina
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu JUDEŢELE FRUNTAŞE
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât de puţine lucruri despre el, încât i se mai spune şi
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor:
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor: "Se...
Și-a scris TESTAMENTUL! Cătălin Botezatu lasă averea...
Și-a scris TESTAMENTUL! Cătălin Botezatu lasă averea...
Detalii scandaloase despre asistenta de la ATI Giurgiu bătută după ce s-a culcat cu anestezistul
Detalii scandaloase despre asistenta de la ATI Giurgiu bătută după ce s-a culcat cu anestezistul
Când expiră AIRBAG-UL mașinii? Detaliul pe care orice șofer care are mașină veche trebuie să-l știe
Când expiră AIRBAG-UL mașinii? Detaliul pe care orice șofer care are mașină veche trebuie să-l...
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici nu visează la așa salariu!
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici...