Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2020. Balanțele pot rupe relații

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2020. Balanțele pot rupe relații

De: Madalina Manole 08/10/2020 | 22:27
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2020. Balanțele pot rupe relații

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță pot ajunge la capătul puterii și pot rupe relații, fie sentimentale, fie profesionale.

Astăzi se formează la grad perfect careul dintre planeta conflictului, Marte, retrograd în zodia Berbec și planeta schimbărilor bruște și a transformărilor interioare, Pluto, revenit în mers direct, din zodia Capricorn. Dat fiind că un astfel de careu s-a mai petrecut în luna august, s-ar putea să fie reluate niște situații de atunci și acționat acum la alt nivel, unul mai profund. Acest careu se va reface în decembrie și atunci vom avea ocazia să culegem roadele a ceea ce semănăm acum sau să îndreptăm acțiunile greșite de acum. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2020)

Avem putere interioară să ne atingem scopurile, dar nu trebuie să fim impulsivi și agresivi. S-ar putea să devenim conflictuali dacă cineva ne impune ceva cu forța, însă o refacere a strategiei de luptă, bazată pe moralitate și corectitudine, ne va ajuta să obținem ceea ce ne dorim.

De asemenea, acest context poate aduce tensiuni și conflicte la nivel socio-politic, răzvrătirea venind în primul rând din neacceptarea impunerilor venite din partea reprezentanților autorității statului. Abuzul de putere va fi taxat.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (VEZI ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 5 – 11 OCTOMBRIE 2020. SCORPIONII SUNT TENSIONAȚI ÎN RELAȚII)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt foarte determinați să-ți atingă niște obiective profesionale, să iasă în față cu o nouă strategie, să se afirme prin propria lor putere. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu acționeze impulsiv, la nervi sau mânați de instincte. Răbdarea va continua să le fie atu, dar și controlul propriei lor energii. În cazul unor nativi va fi vorba de a-și face dreptate în legătură cu o funcție.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur ar trebui să se retragă un pas în spate și să analizeze niște principii, mentalități, valori morale și spirituale. Este un moment de conștientizare a unor acțiuni de care au nevoie pentru a se dezvolta spiritual și a evolua profesional. Dat fiind că atât Marte, cât și Pluto sunt guvernatori ai sectorului relațiilor, mulți nativi vor trăi revelații legate de partener, de relația, căsnicia în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționeză că nu trebuie să se lase pradă frământărilor interioare, ci trebuie să găsească filozofiile de viață cu care vor empatiza de acum înainte.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de transformări interioare profunde legate de cercul de prieteni, care pot veni în urma unor schimbări de anturaj, de mediu social. Este important ca nativii să nu-și impună autoritatea necontrolat, să nu devină posesivi, iar acest sfat este valabil și pentru cei sunt implicați în proiecte de grup. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a reface o strategie profesională cu mai multă înțelepciune.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să refacă o strategie profesională, dar mai ales să reediteze un context care ține de relația cu partenerul de viață. Nativii sunt sfătuiți să nu fie impulsivi și să evite tensiunile cu superiorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a percepe la nivel intuitiv, interior, o situație de cuplu (sau legată de carieră) și să o repună în scenă. Nativii nu se vor mai mulțumi cu puțin.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să-și reevalueze niște principii de viață la un nivel mult mai profund și înțelept, au ocazia să se elibereze de niște frici și astfel să acceadă la o nouă viziune profesională, dar și legată de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia unei reanalize a sistemului de valori la care se raportează. Unii nativi pot găsi remedii holistice cu care să empatizeze și de care să se ajute pentru a a-și ameliora niște simptome.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și analizeze la un nivel mai profund o situație legată de viața intimă. Nevoia de a fi iubiți este enormă, însă trebuie să învețe să nu-și controleze partenerul. Au tendința de a impune celorlalți propriul lor mod de a iubi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere reevaluarea unui context din luna august, refacerea unei strategii de a cuceri pe cineva sau a unei strategii de a obține un bun material, o sumă de bani.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță resimt puternice tensiuni interioare. Nativii trebuie să-și revizuiască atitudinea față de partener și de data aceasta au în interiorul lor multă forță. Întocmaia această putere îi poate stimula pe unii să rupă relații toxice și distructive. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite să-și impună autoritatea în cuplu sau în afaceri, cu colaboratorii.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să-ți refacă strategia la locul de muncă. Nativii pot să-și reconsidere poziția din punctul de vedere al programului, al sarcinilor și responsabilităților pe care le au. Rațiunea, modul în care gândesc în acest moment îi susține să ia decizii foarte bune, însă nu trebuie să se grăbească și nici să devină agitați. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce tensiuni cu colegii. Zi bună să-și schimbe perspectiva și să vadă necesitatea abordării unui stil de viață echilibrat.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui să-și refacă strategia prin care vor să cucerească o persoană sau să-și îmbunătățească o relație. Viața sentimentală se înfrânează pentru ca nativii să analizeze profund acest context. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite speculațiile financiare și asumarea unor riscuri legate de bani.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn trebuie să se dedice mai mult introspecției și meditației pentru a vedea care este cauza reală a tensiunilor din familie, a conflictelor pe care nativii le au cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce multă profunzime, dorință interioară de schimbare, și le cere să o canalizeze constructiv în vederea îmbunătățirii vieții.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunts fătuiți să-și reconfigureze rațiunile după care se ghidează și modul de comunicare cu cei din jur. Este nevoie să apeleze la introspecție și meditație pentru că pot avea parte de conștientizări profunde. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite să-și manifeste autoritatea în fața celorlalți sau să le impună reguli.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să-și reevalueze modul în care își obțin banii. Cumva, sunt conflicte între timpul acordat muncii de a obține venituri și timpul acordat prietenilor, vieții sociale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere atenție la investițiile pe care le fac în proiecte, dar și în oamenii cu care interacționează.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit de savuroasă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit...