Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2020. Balanțele pot rupe relații

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2020. Balanțele pot rupe relații

De: Madalina Manole 08/10/2020 | 22:27
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2020. Balanțele pot rupe relații

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță pot ajunge la capătul puterii și pot rupe relații, fie sentimentale, fie profesionale.

Astăzi se formează la grad perfect careul dintre planeta conflictului, Marte, retrograd în zodia Berbec și planeta schimbărilor bruște și a transformărilor interioare, Pluto, revenit în mers direct, din zodia Capricorn. Dat fiind că un astfel de careu s-a mai petrecut în luna august, s-ar putea să fie reluate niște situații de atunci și acționat acum la alt nivel, unul mai profund. Acest careu se va reface în decembrie și atunci vom avea ocazia să culegem roadele a ceea ce semănăm acum sau să îndreptăm acțiunile greșite de acum. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2020)

Avem putere interioară să ne atingem scopurile, dar nu trebuie să fim impulsivi și agresivi. S-ar putea să devenim conflictuali dacă cineva ne impune ceva cu forța, însă o refacere a strategiei de luptă, bazată pe moralitate și corectitudine, ne va ajuta să obținem ceea ce ne dorim.

De asemenea, acest context poate aduce tensiuni și conflicte la nivel socio-politic, răzvrătirea venind în primul rând din neacceptarea impunerilor venite din partea reprezentanților autorității statului. Abuzul de putere va fi taxat.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (VEZI ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 5 – 11 OCTOMBRIE 2020. SCORPIONII SUNT TENSIONAȚI ÎN RELAȚII)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt foarte determinați să-ți atingă niște obiective profesionale, să iasă în față cu o nouă strategie, să se afirme prin propria lor putere. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu acționeze impulsiv, la nervi sau mânați de instincte. Răbdarea va continua să le fie atu, dar și controlul propriei lor energii. În cazul unor nativi va fi vorba de a-și face dreptate în legătură cu o funcție.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur ar trebui să se retragă un pas în spate și să analizeze niște principii, mentalități, valori morale și spirituale. Este un moment de conștientizare a unor acțiuni de care au nevoie pentru a se dezvolta spiritual și a evolua profesional. Dat fiind că atât Marte, cât și Pluto sunt guvernatori ai sectorului relațiilor, mulți nativi vor trăi revelații legate de partener, de relația, căsnicia în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționeză că nu trebuie să se lase pradă frământărilor interioare, ci trebuie să găsească filozofiile de viață cu care vor empatiza de acum înainte.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de transformări interioare profunde legate de cercul de prieteni, care pot veni în urma unor schimbări de anturaj, de mediu social. Este important ca nativii să nu-și impună autoritatea necontrolat, să nu devină posesivi, iar acest sfat este valabil și pentru cei sunt implicați în proiecte de grup. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a reface o strategie profesională cu mai multă înțelepciune.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să refacă o strategie profesională, dar mai ales să reediteze un context care ține de relația cu partenerul de viață. Nativii sunt sfătuiți să nu fie impulsivi și să evite tensiunile cu superiorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a percepe la nivel intuitiv, interior, o situație de cuplu (sau legată de carieră) și să o repună în scenă. Nativii nu se vor mai mulțumi cu puțin.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să-și reevalueze niște principii de viață la un nivel mult mai profund și înțelept, au ocazia să se elibereze de niște frici și astfel să acceadă la o nouă viziune profesională, dar și legată de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia unei reanalize a sistemului de valori la care se raportează. Unii nativi pot găsi remedii holistice cu care să empatizeze și de care să se ajute pentru a a-și ameliora niște simptome.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și analizeze la un nivel mai profund o situație legată de viața intimă. Nevoia de a fi iubiți este enormă, însă trebuie să învețe să nu-și controleze partenerul. Au tendința de a impune celorlalți propriul lor mod de a iubi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere reevaluarea unui context din luna august, refacerea unei strategii de a cuceri pe cineva sau a unei strategii de a obține un bun material, o sumă de bani.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță resimt puternice tensiuni interioare. Nativii trebuie să-și revizuiască atitudinea față de partener și de data aceasta au în interiorul lor multă forță. Întocmaia această putere îi poate stimula pe unii să rupă relații toxice și distructive. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite să-și impună autoritatea în cuplu sau în afaceri, cu colaboratorii.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să-ți refacă strategia la locul de muncă. Nativii pot să-și reconsidere poziția din punctul de vedere al programului, al sarcinilor și responsabilităților pe care le au. Rațiunea, modul în care gândesc în acest moment îi susține să ia decizii foarte bune, însă nu trebuie să se grăbească și nici să devină agitați. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce tensiuni cu colegii. Zi bună să-și schimbe perspectiva și să vadă necesitatea abordării unui stil de viață echilibrat.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui să-și refacă strategia prin care vor să cucerească o persoană sau să-și îmbunătățească o relație. Viața sentimentală se înfrânează pentru ca nativii să analizeze profund acest context. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite speculațiile financiare și asumarea unor riscuri legate de bani.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn trebuie să se dedice mai mult introspecției și meditației pentru a vedea care este cauza reală a tensiunilor din familie, a conflictelor pe care nativii le au cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce multă profunzime, dorință interioară de schimbare, și le cere să o canalizeze constructiv în vederea îmbunătățirii vieții.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunts fătuiți să-și reconfigureze rațiunile după care se ghidează și modul de comunicare cu cei din jur. Este nevoie să apeleze la introspecție și meditație pentru că pot avea parte de conștientizări profunde. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite să-și manifeste autoritatea în fața celorlalți sau să le impună reguli.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să-și reevalueze modul în care își obțin banii. Cumva, sunt conflicte între timpul acordat muncii de a obține venituri și timpul acordat prietenilor, vieții sociale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere atenție la investițiile pe care le fac în proiecte, dar și în oamenii cu care interacționează.

Parteneri
România a ajuns O FORȚĂ în Europa! O mare putere, la mâna noastră! Reușită istorică
România a ajuns O FORȚĂ în Europa! O mare putere, la mâna noastră! Reușită istorică
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat totul la vedere
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
A rupt tăcerea! Mircea Badea a spus de ce a plecat, de fapt, de la PRO TV
A rupt tăcerea! Mircea Badea a spus de ce a plecat, de fapt, de la...
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou dezastru:
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a publicat tratamentul împotriva COVID-19. Ce dau medicii pacienților, de fapt
BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a publicat tratamentul împotriva COVID-19. Ce dau medicii pacienților, de fapt
Atenție!  Urmează noi restricții. Arafat a spus-o clar! Vor fi trimiși acasă
Atenție! Urmează noi restricții. Arafat a spus-o clar! Vor fi trimiși acasă
Cristi Borcea a dat lovitura. Tranzacția care i-a adus 1,9 milioane de dolari
Cristi Borcea a dat lovitura. Tranzacția care i-a adus 1,9 milioane de dolari
Cine este Gina Felea DE FAPT. Adevărul despre actrița care o interpretează. A fost la Chefi la Cuțite
Cine este Gina Felea DE FAPT. Adevărul despre actrița care o interpretează. A fost la...
Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare greu de crezut
Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare...
Prognoza meteo ANM săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie: Temperaturi anormale
Prognoza meteo ANM săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie: Temperaturi anormale
Doliu în lumea filmului! A murit o legendă a serialelor. Lumea întreagă îi va simţi lipsa
Doliu în lumea filmului! A murit o legendă a serialelor. Lumea întreagă îi va simţi...
Românii, în izolare și de Crăciun! 'Sărbătorile în familie NU vor fi posibile'
Românii, în izolare și de Crăciun! 'Sărbătorile în familie NU vor fi posibile'
WOW! Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. SECRETUL lui s-a aflat: ce e musai să facă înainte
WOW! Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. SECRETUL lui s-a aflat: ce e...
Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Interzis Minorilor! George Piștereanu și Vivianana…la dus. Imagini de senzație
Interzis Minorilor! George Piștereanu și Vivianana…la dus. Imagini de senzație
Oana Zăvoranu, MĂMICĂ! Dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea
Oana Zăvoranu, MĂMICĂ! Dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a stârnit controverse
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a...
Dacia interzisă de Elena Ceaușescu! Cea mai rară mașină Dacia supraviețuiește și azi! E fantastic cum poate să arate! Cum o poți recunoaște pe stradă
Dacia interzisă de Elena Ceaușescu! Cea mai rară mașină Dacia supraviețuiește și azi! E fantastic...
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a fost blândă fiindcă actorul și-a recunoscut vina
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu JUDEŢELE FRUNTAŞE
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât de puţine lucruri despre el, încât i se mai spune şi
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor:
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor: "Se...
Și-a scris TESTAMENTUL! Cătălin Botezatu lasă averea...
Și-a scris TESTAMENTUL! Cătălin Botezatu lasă averea...
Detalii scandaloase despre asistenta de la ATI Giurgiu bătută după ce s-a culcat cu anestezistul
Detalii scandaloase despre asistenta de la ATI Giurgiu bătută după ce s-a culcat cu anestezistul
Când expiră AIRBAG-UL mașinii? Detaliul pe care orice șofer care are mașină veche trebuie să-l știe
Când expiră AIRBAG-UL mașinii? Detaliul pe care orice șofer care are mașină veche trebuie să-l...
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici nu visează la așa salariu!
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici...