Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

De: Alice ZottaMadalina Manole 30/09/2020 | 21:36
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar octombrie 2020 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii octombrie 2020 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Citește și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Luna octombrie 2020 se remarcă prin două fenomene de Lună Plină, primul chiar pe data de 2 octombrie, fiind vorba de Lună Plină în zodia Berbec, iar al doilea pe data de 31 octombrie, Lună Plină în zodia Taur, acesta din urmă fiind un moment care va aduce o serie de surprize neașteptate, în special în plan sentimental, dar și financiar, existând posibilitatea să se încheie relații brusc.

Pe data de 16 octombrie, avem parte de Lună Nouă în zodia Balanță, aspect care poate aduce ocazii de a pune bazele unor relații, colaborări, ocazii de a lega noi legături. De asemenea, Soarele va tranzita Balanța până pe data de 23 octombrie, moment în care va intra în zodia Scorpion.

Un eveniment astrologic deosebit de important al lunii octombrie 2020 este retrogradarea planetei Mercur, planeta comunicării și a comerțului, în zodia Scorpion, începând din data de 14 octombrie, și apoi în Balanță, din 28 octombrie și până pe 4 noiembrie, când revine în mersul direct. Mercur retrograd ne va cere reevaluarea unor situații financiare, aducând o serie de dezechilibre și cerându-ne să fim extrem de atenți la ceea ce facem cu banii, motiv pentru care achizițiile și investițiile ar trebui evitate, însă totodată va aduce și o reevaluare a relațiilor cu cei din jur, a modului în care comunicăm în cuplu și în relațiile profesionale.

Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra pe data de 2 octombrie în zodia Fecioară, ipostază din care ne va îndemna să fim mai pragmatici în relațiile sentimentale, mai atenți la amănunte și mai dornici de stabilitate, de seriozitate.

Un alt eveniment important al lunii octombrie 2020 este ieșirea din retrogradare a lui Pluto, planeta transformărilor profunde, în zodia Capricorn, aspect care ne poate aduce o nouă raportare la autoritate. Dacă am abuzat de ceva sau cineva putem reedita contextul. De asemenea, ne poate ajuta să regenerăm ceea ce am conștientizat că este dăunător și toxic pentru noi. Putem lăsa în spate niște frici care ne inhibă atingerea unui potențial profesional, niște temeri legate de atingerea anumitor obiective propuse.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Berbec

Dragoste

Atenția celor născuți în zodia Berbec se revarsă luna aceasta asupra sectorului sentimental, pe care își doresc să-l îmbunătățească. Dacă prima parte a lunii le este mai favorabilă, atâta timp cât nu sunt puși pe harță și aleg să-și rezolve problemeșe cu diplomație, imediat ce Mercur va retrograda s-ar putea să intre la bănuieli, să fie mai suspicioși și să manifeste multă neîncredere în partener. Dacă nu există motive, poate ar trebui să lase deoparte această atitudine. Discuțiile despre intimitate, viața sexuală vor căpăta interes.

Carieră

Se vor relua situații care s-au petrecut în luna august, așa că cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie puși în fața unor proprii decizii sau acțiuni luate și care acum vor trebuie regândite și reanalizate pentru a fi corectate. Situația profesională poate fi, în continuare, tensionată, în sensul că nativii vor fi supuși stresului și muncii și fără un program bine stabilit se pot simți suprasolicitați.

Bani

În perioada de retrogradare a lui Mercur este de preferat ca nativii să evite investițiile, creditele și să fie mai atenți la conflictele financiare care pot lua naștere, poate le pot evita. Nu este exclus să li se inițieze procese sau chiar ei să fie cei care încep o acțiune în instanță.

Sănătate

Este o perioadă destul de delicată în planul sănătății. Resursele de energie ale nativilor Berbec se pot sfârși și în lipsa odihnei și a unui stil de viață echilibrat pot avea probleme de sănătate. Este o perioadă în care li se cere prudență și responsabilitate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Taur

Dragoste

Este o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii singuri pot cunoaște pe cineva și pot începe noi relații, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot să-și consolideze povestea de iubire. Însă, toate acestea sunt susținute până la juătatea lunii, când Mercur începe să retrogradeze în sectorul relațiilor. Această retrogradare poate pune sub semnul întrebării multe aspecte ale vieții în doi, ale căsătoriei și pot apărea conflicte care să încheie în mod neașteptat o relație. În plus, unele decizii de la începutul lunii se pot schimba și pot fi reanalizate către final.

Carieră

Este posibil ca în prima parte a lunii, nativii să aibă parte de ocazii pentru a pune bazele unor noi parteneriate și colaborări, însă să nu fie vora de ceva ce îi satisface pe deplin. De asemenea, pot apărea tensiuni și conflicte cu asociații, iar în a doua parte a lunii nu este exclus ca unele colaborări care nu sunt rentabile financiar sau le consumă prea mult timp să se încheie.

Bani

În perioada de retrogradare a lui Mercur, nativii Taur nu trebuie să ia decizii financiare, dat fiind că planeta le guvernează acest sector, și retrogradează prin sectorul asocierilor. De evitat negocierile noi și deciziile cu impact financiar, însă este o perioadă favorabilă pentru renegociri salariale sau legate de condițiile unor colaborări.

Sănătate

Cum Marte retrogradează în continuare prin sectorul sănătății, este recomandat ca nativii Taur să fie în continuare responsabili, atenți la simptomele organismului și mai ales să caute remedii dacă se confruntă cu neplăceri. Este recomandată mai multă odihnă și chiar au ocazia luna aceasta să se dedice mai mult unor pasiuni și hobby-uri care le aduc bucurie, detașare, relaxare, plăcere.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Gemeni

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni pot relua un subiect, o situație legat de anturaj, de prieteni. Cumva, în cazul unor nativi se va decide dacă o relație rămâne de prietenie sau merge către iubire. Pot apărea gelozii în legătură cu prietenii. Iubirea este un subiect intens și urmărit de nativi, iar Luna Nouă în zodia Balanță le poate aduce noi începuturi sentimentale, noi ocazii de a clarifica situații și contexte. În familie situația devine mai blândă, mai aromioasă , iar unii nativi se pot bucura de avantaje, de sprijin din partea părinților.

Carieră

Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, retrogradează prin sectorul muncii, deci se vor face analize serioase cu privire la locul de muncă, la actvitățile întreprinse și este posibil să apară tensiuni cu colegii. În plus, și în anturaj pot apărea dezamăgiri, motiv pentru care este de preferat ca nativii să fie mai atenți la cei cu care se anturează. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Bani

Banii trebuie administrați cu multă înțelepciune și atenție, mai ales pe perioada de retrogradare a lui Mercur. Este posibil să apară tensiuni financare în cuplu și nativii să constate că partenerul cheltuie prea mult și astfel să impună noi reguli.

Sănătate

Mercur retrogradează, totodată, și în sectorul sănătății și poate aduce situații neașteptate, diagnostice ciudate și informații surprinzătoare, de aceea este absolut necesar ca cei născuți în zodia Gemeni să dea dovadă de responsabilitate și să nu amâne vizita la medic. Este o perioadă foarte stresantă și obositoare care necesită atenție. Cei care primesc acum un diagnostc sunt sfătuiți să meargă la analize din nou, după ce Mercur iese din retrogradare pentru că situația se poate schimba.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Rac

Dragoste

Niște situații relaționale petrecute în luna august pot fi reluate acum cu mai multă maturitate și înțelepciune, însă va fi vorba de un nou context tensionat care va pune la încercare viața în doi. Pot apărea îndoieli în cuplu și mulți nativi se pot răzgândi în privința unei decizii luate, mai ales că și Mercur retrpgradează în sectorul sentimental. În plus, nu este exclus ca situații din trecut, foști parteneri, să revină în viața nativilor.

Carieră

Sectorul carierei, acolo unde Marte retrogradează, este din nou tensionat, însă nativii care aleg să evite discuțiile în contradictoriu cu superiorii și să dea dovadă de perseverență în atingerea scopurilor pot face lucrurile să funcționeze mai bine, mai ales că sunt foarte bine susținuți în comunicare. Se pot reanaliza asocieri, renegocia parteneriate. Este o perioadă bună pentru revizuirea direcției profesionale de viitor, însă nu și pentru acțiuni în acest sens.

Bani

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de cheltuieli legate de casă, unele chiar neprevăzute sau, în preajma momentelor de Lună Plină, să se simtă mai tensionați în privința modului în care-și câștigă banii.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să pună în continuare mai mult preț pe sănătatea lor și să fie mult mai atenți, mai laes în perioada de retrogradare a planetei Mercur, pentru că le activează sectorul sănătății, și este posibil să aducă în prim plan simptome mai vechi care se cer investigate.

Nu rata: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Leu

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de tensiuni în cuplu, mai ales în cazul acelor nativi care locuiesc împreună. Banii pot fi subiect de discuție, însă și mutatul în sine sub același acoperiș poate sta la baza unor neînțelegeri. Din nou, convingerile de viață, mentalitățile și principiile pot ridica probleme între parteneri, însă nu este momentul luării deciziilor cu Mercur retrograd. Pe de altă parte, în cazul nativilor care au relații la distanță sau cu persoane de altă naționalitate, pot apărea revolte legate întocmai de aceste condiții pe care acum le resimt altfel, mult mai frustrant.

Carieră

La locul de muncă se anunță o perioadă tensionată, dificilă pentru cei născuți în zodia Leu care, cel mai probabil, se vor vedea nevoiți să reanalizeze niște acțiuni și decizii luate în luna august legate de viața profesională. Însă, nu este momentul să pornească pe noi direcții pentru că pot regreta uletrior acestea acțiuni de acum.

Bani

Cu Mercur retrograd, planeta care le guvernează sectorul financiar, cei născuți în zodia Leu trebuie să evite acțiunile financiare majore care implică cheltuieli, investiții, tranzacții. Totuși, Venus va activa acest sector întreaga lună și va aduce șanse și oportunități de îmbunătățire a veniturilor din muncă.

Sănătate

Și luna aceasta nativii Leu vor trebui să dea dovadă de responsabilitate, grijă, atenție la sănătate, însă situația se va mai îmbunătăți, dat fiind că cele trei planete aflate aici, Jupiter, Saturn și Pluto îți revin în mers direct. Pe de altă parte, Mercur retrograd poate răscoli niște emoții, poate răscoli trecutul cerând reanaliză vizavi de atitudinea și raportarea pe care nativii o au la ceea ce au trăit până acum, mai ales la viața de familie, la copilăria lor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Fecioară

Dragoste

Cu Venus în tranzit prin zodia lor, cei născuți în Fecioară au parte de îmbunătățirea vieții afective, sentimentale. Nativii vor fi mai plăcuți de cei din jur și mai dornici să înceapă relații, mai ales că toate planetele din sectorul iubirii, Jupiter, Saturn și Pluto, își revin în mers direct. Însă, viața intimă poate avea de suferit, fie poate fi vorba de reducerea la o simplă aventură a unei relații, fie poate fi vorba de o relație ascunsă care nu reușește să depășească acest prag.

Carieră

În perioada de retrogradare a lui Mercur, care este și guvernator al celor născuți în zodia Fecioară, dar și al carierei lor, este de preferat să se reanalizeze situația profesională, aspirațiile, modalitățile de atingere a obiectivelor și să nu se ia decizii majore, mai ales de schimbare a direcției profesionale.

Bani

Nativii Fecioară trebuie să evite cheltuielile în această lună, mai ales spre finele sale, când va apărea o reală necesitate de reevaluare a modului de administrare a bugetului.

Sănătate

Reevaluarea unor principii și sisteme de gândire poate ajuta mult nativii Fecioară să-și îmbunătățească viața. O serie de frici și temeri sunt active acum și nativii ar trebuie să lucreze cu ele, să vadă de unde provin cu adevărat și ce pot face pentru a le depăși. Este nevoie de relaxare și mai mult timo liber dedicat unor pasiuni.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Balanță

Dragoste

Cu Marte retrograd în sectorul relațiilor, tensiunile în cuplu continuă, însă cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia acum să reediteze niște aspecte, decizii sau acțiuni, petrecute în luna august. Posibil să fie vorba de neplăceri legate de locuință, mai ales pentru cei care locuiesc sub același acoperiș, sau neplăceri legate de o mutare împreună. Universul emoțional al nativilor este pus, din nou, la încercare de partener. Posibile conflicte și în familie, cu părinții, poate chiar din cauza partenerului. Cu Venus, guvernatoarea lor, în sectorul trecutului, posibil ca parteneri din trecut să revină în viața nativilor și unele relaii chiar să fie reluate și consolidate.

Carieră

Din punct de vedere profesional, se reiau situații legate de parteneriate, asocieri, colaborări care s-au desfășurat în luna august și nu este exclus ca unele dintre acestea, neprofitabile, să se încheie acum. Se cere multă diplomație în relațiile profesionale și de afaceri.

Bani

Mercur retrogradează întocmai în secrorul financiar, deci este nevoie de multp prudență în acțiuni și negocieri. Ceea ce se poate amâna, este de preferat să se amâne. Nativii ar trebui să se cocentreze pe datoriile, taxele, impozitele, ratele la credit pe care le au de plătit, pentru că pot avea surprize din această direcție.

Sănătate

Este o perioadă în care cei născuți în zodia Balanță pot fi mai introspecți, mai întorși către trecut, însă toate aceste stări și trăiri psihice se pot rezolva favorabil acum, ba chiar nativii pot depăși amintiri și își pot îmbunătăți starea de sănătate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Scorpion

Dragoste

Viața socială a celor născuți în zodia Scorpion se animează și au șanse de a cunoaște oameni noi în această lună, de a lega noi prietenii și chiar internetul poate fi o astfel de sursă. Totuși, odată cu retrogradarea lui Mercur prin zodia lor, s-ar putea ca lucrurile să nu mai funcționeze la fel și chiar dacă vor fi atrași de cineva, totul se poate reduce la o simplă aventură pasională. A doua jumătate a lunii poate fi importantă pentru acei nativi care vor să se împace cu un fost partener.

Carieră

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tensiuni la locul de muncă, nemulțumiri, însă și de ocazia de a relua niște dialoguri, negocieri profesionale care în luna august nu au funcționat sau nu s-au finalizat așa cum nativii și-ar fi dorit. Spre finele lunii se poate îmbunătăți situația profesională și se poate ivi o ocazie de avansare sau schimbare a direcției profesionale.

Bani

Din a doua jumătate a lunii, atunci când Mercur va retrograda prin zodia lor, cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să evite pe cât posibili investițiile, tranzacțiile, negocierile legate de bani la comun, moșteniri, dar și modul în care-și administreazp bugetul, mai ales banii comuni cu ceilalți, cu partenerul de viață, pentru că pot apărea surprize însoțite de pierderi financiare.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Scorpion ar trebui să fie mai atenți și mai conștienți de nevoia unui echilibru în viața lor pentru că suprasolicitarea îi poate îmbolnăvi. Începutul de lună poate fi resimți mai tensionat ca urmare a fenomenului de Lună Plină, iar retrogradarea lui Mercur în semnul lor le poate stimula o serie de gțnduri deloc constructive care să-i tensioneze suplimentar.

Află și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Săgetător

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui să se folosească de retrogradarea lui Mercur, planeta care le guvernează relațiile, pentru a reevalua niște acțiuni, decizii din trecut. Poate fi vorba de o mai mare interiorizare sentimentală în acaestă perioadă. Totodată, situații, decizii și acțiuni, luate în luna august în sectorul sentimental se pot reedita acum pentru a fi reanalizate la alt nivel și se pot consolida relații, dacă dorințele partenerilor sunt comune.

Carieră

Venus tranzitează casa carierei, iar prima jumătate a lunii este extrem de benefică celor născuți în zodia Săgetător. Nativii se pot afirma, pot avea parte de beneficii profesionale și recunoașterea meritelor, însă odată cu retrogradarea lui Mercur li se cere o reanaliză a unei acțiuni din trecut, a unei decizii luate vizavi de carieră.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Săgetător au parte de o reală detensionare, odată cu revenirea în mers direct a planetelor aflate aici, Jupiter, Saturn și Pluto. Mulți nativi vor avea ocazia să reevalueze niște decizii și acțiuni și să scoată bani din pasiunile lor, din hobby-urile pe care le au.

Sănătate

Cei născuți în zodia Săgetător ar putea fi mai agitați, mai tensionați și mai frământați de tot felul de temeri în a doua jumătate a lunii, de aceea este important să se odihnească mai mult și să lupte pentru recuperarea optimismului.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Capricorn

Dragoste

Cu Venus, guvernatorea iubirii, prin sectorul studiilor înalte și al spiritualității, cei născuți în zodia Capricorn vor fi trași de persoane înțelepte, evoluate de la care să aibă ce învăța și cu care să poate comunica pe orice teme și la alt nivel. Unii nativi pot fi trași de persoane de altă naționalitate. Relațiile la distanță au parte de îmbunătățiri remarcabile acum. Mercur retrogradează în sectorul prietenilor, deci aici este nevoie de o revizuire și reanaliză. Totodată, unii nativi pot oscila între iubiri și prietenie în ceea ce privește o relație. Se întrevăd surprize sentimentale, însă nu este o perioadă bună pentru început noi relații pentru că dificultățile ulterioare pot fi mult prea mari.

Carieră

Cei născuți în zodia Capricorn vor intra într-o amplă perioadă de reevaluare a planurilor de viitor și de revizuire a proiectelor în care sunt implicați, din a doua jumătate a lunii. Raportarea la unele sarcini și responsabilități zilnice poate fi schimbată. Totodată, unele decizii luate la început de lună se pot schimba ulterior. Vor fi nativi determinați să învețe lucruri noi astfel încât să evolueze profesional. Progresul în carieră poate veni și din zona străinătății sau în urma contactului cu persoane străine.

Bani

În plan financiar pot apărea fel și fel de surprize și este de preferat să evite să dea bani cu împrumut prietenilor sau să investească sume prea mari de bani în proiectele pe care le au.

Sănătate

Mercur, guvernatorul casei sănătpții, va retrograda, deci cei născuți în zodia Capricorn sunts fătuiți să dea dovadă de mai multă atenție la acest capitol și să încerce să trateze orice neplăcere apare. Nu va fi nimic grav, însă pentru liniștea lor ar fi ideal să o facă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Vărsător

Dragoste

Se pot relua discuții din trecut și cei născuți în zodia Vărsător pot reaprinde niște tensiuni mai vechi. Dcaă s-au luat decizii în august, acestea se pot revizui acum și este nevoie de multă răbdare și înțelepciune în găsirea unei căi de mijloc. Retrogradarea lui Mercur, guvernator al iunirii, și tranzitul lui Venus prin sectorul intimității pot aduce în prezent o fostă pasiune, cel mai probabil referitoare la un coleg de muncă sau cunoscut prin intermediul profesiei. Poate fi vorba întocmai de o relație ascunsă, o infidelitate.

Carieră

Cei născuți în zodia Vărsător vor simți, odată cu revenirea în mers direct a lui Pluto, guvernatorul carierei, o detensionare a situației profesionale și o mai mare forță interioară de a-și atinge obiectivele. Nativii pot reedita situații din trecut într-o nouă perspectivă, însă duoă jumătatea lunii ar fi de preferat să evite noile decizii.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie mai chibzuiți în cheltuieli și acolo unde există nemulțumiri să încerce renegocierea contractelor. Posibil să apară cheltuieli neprevăzute care vizează familia sau locuința.

Sănătate

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de revenirea în mers direct a celor trei planete Jupiter, Saturn și Pluto în sectorul sănătății, deci se va mai detensiona situația, iar optimismul se va reactiva, însă responsabilitatea rămâne primordială.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Pești

Dragoste

Venus tranzitează sectorul relațiilor, iar acest aspect le va aduce celor născuți în zodia Pești ocazia revitalizării relații sentimentale, mai ales dacă au existat tensiuni și nemulțumiri în ultima perioadă. Romantismul se reaprinde și odată cu el și pasiunea în cuplu, iar nativii singuri vor flirta mai mult și vor fi deschiși aventurilor intime. Mercur, planeta care guvernează relațiile nativilor, va retrograda și va pune piedici în relațiile aflate la distanță sau cu persoane care sunt de altă naționalitate. Jumătatea lunii va cere o revizuire serioasă a principiilor sentimentale, a credințelor după care nativii se ghidează în plan sentimental și chiar o reanaliză a modului în care se raportează la căsătorie și la viața de cuplu. Luna Nouă le poate aduce multă pasiune și trăiri intense.

Carieră

O serie de proiecte în care sunt implicați cei născuți în zodia Pești se vor detensiona, însă este posibil ca anumite acțiuni, decizii și atitudini din august să fie acum reluate pentru a fi clarificate. Atenție la colaborările cu persoane din străinătate sau care sunt de altă naționalitate pentru că pot veni cu impedimente și nemulțumiri.

Bani

Cei născuți în zodia Pești au parte în continuare de retrogradarea lui Marte în sectorul financiar, iar luna aceasta se pot reîntoarce la niște decizii și acțiuni pe care le-au punctat în august pentru a le aborda dintr-o altă perspectivă. Este nevoie, în continuare, de prudență în investiții, mai ales legate de străinătate, fie că este vorba de instituții, fie de persoane. În plus, prudență în preajma fenomenului de Lună Plină care poate încheia un capitol financiar, poate chiar legat de salarizare.

Sănătate

Este momentul ca cei născuți în zodia Pești să conștientizeze frici și temeri, atașamente prea puternice din trecut și astfel să le dizolve și să-și vindece atitudinea față de ceea ce este în jurul lor.

Vezi și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...