Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 4 – 10 ianuarie 2021. Capricornii se pot îndrăgosti

Horoscop săptămânal 4 – 10 ianuarie 2021. Capricornii se pot îndrăgosti

De: Madalina Manole 03/01/2021 | 20:08
Horoscop săptămânal 4 – 10 ianuarie 2021. Capricornii se pot îndrăgosti

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 4 – 10 ianuarie 2021 se numără și cea a Capricornilor care se pot îndrăgosti.

Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 se remarcă prin ingresul lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect dificil pentru Marte care nu se simte deloc bine în acest semn, dat fiind că îl limitează. Prin urmare, vom duce o luptă pentru a ne desprinde de ceea ce este stabil, deja cunoscut și intrat în obișnuință. Vom deveni mai încăpățânați și rezistenți la schimbare, însă, totodată, vom acționa mult mai practic și cu dorința de a conserva ceea ce deja avem.

La o zi diferență, pe data de 8 ianuarie 2021, avem parte de alte două evenimente importante. Primul este ingresul lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, iar al doilea este reprezentat de intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Capricorn. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2021)

Cu Mercur în Vărsător suntem îndemnați să gândim liber, nonconformist, îndrăzneț, să avem idei originale și să găsim soluții inedite și progresiste la problemele noastre și ale celor din jur și să devenim mult mai direcți în exprimare. Totodată, dat fiind că Mercur se va afla în conjuncție cu Saturn, aflat și el alături de Jupiter, în Marea Conjuncție din Vărsător, putem reuși să ne controlăm mintea astfel încât să nu ducem lucrurile la extrem, mai ales că există riscul de a ne lăsa duși de val. Este o perioadă favorabilă să aducem ideile din sfera gândirii în plan material, să le dăm o formă practică, însă Mercur va fi cuadrat de Marte din Taur, deci există posibilitatea să nu avem determinarea necesară pentru a le da o formă concretă sau pur și simplu să nu dorim să facem asta din pricina fricii de schimbare.

Pe de altă parte, în plan sentimental, tranzitul lui Venus prin Capricorn ne responsabilizează și ne face mult mai serioși, chiar mai sobri și rigizi. Totodată, în această săptămână, Venus se va afla în trigon cu Marte, un aspect de susținere, energizant, care trezește pasiunea și senzualitatea, însă nu într-atât încât să exagerăm și să le ducem la extrem. De aceea, ne putem stăpâni dorința de a intra în relații incitante, dar fără bază solidă. Este un aspect deosebit de constructiv pentru cei care doresc să-și consolideze relațiile cu cei din jur, atât în cuplu, cât și profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână bună, dat fiind că Marte le activează dorința de a-și consolida veniturile, îi determină să facă bani stimulându-le ingeniozitatea, capacitatea de negociere și asociere. S-ar putea să fie nativi care să rupă acum asocieri care nu le aduc profitul așteptat sau să renunțe la ceva neproductiv pentru altceva ce promite mult mai mult. Au ocazia să aducă îmbunătățiri în cariera lor, imaginii lor, să se apropie de niște obiective. Relațiile cu cei din jur sunt bune și pot primi sfaturi înțelepte de la prieteni sau susținere de la cei din anturaj.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Taur se bucură de o săptămână energică, dat fiind că Marte le va activa zodia. Este o perioadă în care se îmbunătățește starea de sănătate, în care nativii știu să-și conserve energia pentru a-și atinge scopuri. În plus, Marte le guvernează relațiile, iar aspectele benefice pe care le formează cu Venus, guvernatoarea lor, pot anunța reaprinderea pasiunii în viața nativilor, fie apropierea în cuplu, fie o nouă cucerire. Nu este exclus ca unii nativi să se îndrăgostească. Pe de altă parte, poate fi o perioadă tensionată în relațiile cu superiorii și nativii să refuze viziunile acestora sau ideile de schimbare să-i deranjeze.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni readuc în actualitate contexte din trecut pentru a le rezolva. Agenda plină îi poate obosi peste măsură, iar cu Marte în acest tranzit prin Taur sunt sfătuiți să fie mai atenți la starea lor de sănătate, mai ales în cazul celor care au afecțiuni cronice. Vor resimți o mai mare nevoie de odihnă și este de preferat să-și asculte corpul. Totodată, sunt nativi care pot depăși o deziluzie sentimentală, o dezamăgire sau despărțire. Atenție la posibile conflicte ideologice, de principii.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Rac sunt stimulați de Marte să intre în noi asocieri, să semneze noi contracte, noi colaborări și să-și dezvolte niște proiecte profesionale. Se întrevăd discuții legate de bani, bunuri materiale, posibile investiții și nu este exclus ca unii nativi să ia în calcul varianta unui credit, să încerce să obțină o sponsorizare. În plan sentimental, cum Marte le guvernează iubirea, nu este exclus ca Racii să fie atrași de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul unui prieten, dar să aibă tendința de a ascunde acest aspect. Pe de altă parte, în cuplu este o perioadă foarte bună pentru îmbunătățirea relației cu partenerul de viață, pentru reapropiere și consolidare.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul carierei și nativii vor fi determinați să-și atingă niște obiective, dar și să aducă niște îmbunătățiri muncii lor, mai ales dacă perspectiva de viitor nu-i încântă. Relațiile parteneriale, inclusiv în cuplu pot fi mai tensionate și nativii trebuie să dea dovadă de maturitate și răbdare. Dialogurile cu superiorii pot fi destul de tensionate și ar fi de preferat să nu ducă lucrurile la extrem. Pot avea idei financiare îndrăznețe. În planul sănătății se întrevede o perioadă mai bună și au ocazia de a depăși un context nefavorabil. În weekend crește nevoia de distracție, de cucerit și dedicat activităților distractive.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și îmbunătățească viaa sentimentală, dar și relația cu copiii. Nativii pot ajunge la viziuni comune de viitor, pot da dovadă de mai multă înțelegere și își pot consolida, reîmprospăta niște principii pe care le au despre relații. La locul de muncă au idei bune, se remarcă prin modul de gândire, analiză și organizare și pot veni cu soluții înțelepte, chiar dacă este posibil să fie nevoiți să se lupte pentru ele sau pentru niște convingeri pe care le au.

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Balanță sunt determinați să rezolve un context legat de bunuri materiale, de bunuri de patrimoniu, credite, iar săptămâna aceasta pot ajunge la înțelegeri cu familia. Cum Marte le guvernează relațiile și face aspect de susținere cu Venus, guvernatoarea lor, nativii au șanse să reaprindă pasiunea în cuplu și să-și consolideze relația. Cei singuri vor fi mai dornici de flirt, însă sunt sfătuiți să nu se arunce în aventuri intime prea curând. Este o perioadă favorabilă ideilor creative, îndrăznețe, inclusiv depistării unor soluții financiare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu mult chef de socializare. Nativii vor fi antrenați de Marte, guvernatorul lor, în tranzit prin sectorul relațiilor să-și consolideze viața de cuplu, dar și asocierile, parteneriatele. Nativii vor fi maeștri în negocieri în perioada aceasta și pot profita pentru a semna noi contracte. Posibile tensiuni în familie, poate discuții legate de casă și activități domestice. Viața amoroase poate cunoaște un salt și mai multă paisune.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de îmbunătățirea situației financiare și nativii au mari șanse săptămâna aceasta să culeagă rodele muncii lor, să scoată bani din activitățile întreprinse. Posibil ca dorința de renegociere salarială să apară în cazul multor nativi, mai ales că la locul de muncă vor fi destul de solicitați. Vor fi eficienți, însă nu trebuie să se suprasolicite, mai ales că încep să aibă nevoie de odihnă din ce în ce mai mult. Atenție la comunicare, în special cu colegii. Este important să fie atenți la ideile profesionale care le trec prin minte acum.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de intrarea lui Venus, planeta care le guvernează iubirea, întocmai în zodia lor, iar nativii vor avea ocazia să-și consolideze viața sentimentală și să-și îmbunătățească relația cu copiii, mai ales că sunt susținuți și de tranzitul lui marte prin sectorul iubirii. Pentru cei singuri este perioada perfectă să se îndrăgostească și să înceapă noi relații. Pe de altă parte, nativii pot avea idei financiare bune, însă sunt sfătuiți să evite speculațiile financiare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de ingresul lui Mercur în zodia lor, iar acest aspect le va aduce multe idei ingenioase, curaj în exprimare, soluții progresiste, chiar inedite, la problemele pe care le au. Dialogurile vor fi utile, nativii vor fi mai sociabili, însă nu este recomandat să se grăbească în punerea în practică a ideilor. Posibile tensiuni în familie și o mai mare determinare de a rezolva un context ce vizează casa sau bunurile de patrimoniu. Satenție, totodată, și la conflictele cu autoritățile. Cei singuri pot vindeca o traumă emoțională, o dezamăgire din trecut, poate ceva legat de o pierdere, inclusiv o pierdere materială.

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să-și îmbunătățească viața socială și relațiile de prietenie. Nativii vor fi mai dornici de ieșit în public, de legat noi prietenii, iar faptul că sunt mai vorbăreți îi poate ajuta inclusiv să flirteze și să dea naștere unor trăiri pasionale, poate chiar aventuri cu persoane din anturaj. Totuși, atenție și la cuvintele spuse pentru că pot răni sau pot fi răniți ușor. Trecutul nu le dă pace, se pot întoarce amintiri, nativii pot fi mai nostalgici, mai anxioși și introspecți, dar totodată pot dezvolta și dorința de a uita ceva, de a se vindeca.

Parteneri
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru...
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe tot
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe...
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai mare încredere. Prima reacţie
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai...
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU...
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu câteva minute înainte de odioasa crimă din SUA
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu...
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat vedeta
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat...
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr. Valeriu Gheorghiţă
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr....
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că e extrem de periculos.
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că...
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți...
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între ei de a doua zi: E primul care vrea să...
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între...
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57 ani
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57...
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii: „Am vrut să-i enervez pe...”
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii:...
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi se încarcă din exteriorul corpului
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi...
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o”
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și...
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel, iar după a ŞAPTEA rundă femeia a chemat, șocată, poliţia
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel,...
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut tot! Aparitie INCENDIARA in fata lui Maruta. Ce a putut sa poarte la emisiune
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut...
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000 de like-uri în câteva ore
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000...
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele 24 de ore! Creste numarul pacientilor internati la ATI!
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele...
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac s*x cu mine...”
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac...
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față”  la 60 de ani
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față” la 60 de ani
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai știe de el
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!