Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 decembrie 2020. Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 decembrie 2020. Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia Vărsător

De: Madalina Manole 20/12/2020 | 21:40
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 decembrie 2020. Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 21 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Capricorn vor avea parte de ingresul lui Mercur în zodia lor, cu impact asupra modului în care comunică și gândesc.

Astăzi se formează Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia Vărsător, o conjuncție unică în 20 de ani, care deschide un nou ciclu de evoluție la nivel de societate, dar și de mentalitate. Ultima conjuncție între Jupiter și Saturn s-a petrecut în zodia Taur, în 2000, și de atunci a revoluționat tot ce ține de tipare de frumusețe, aducând noi modele în acest sens, tot ce ține de agricultură, aducând la lumină alimentația bio, dar și tot ce ține de bani și sistem financiar, dat fiind că a apărut plata cu cardul și alte sisteme de valori.

Ei bine, această conjuncție se petrece în Vărsător, o zodie a progresului și inovației, prin urmare tehnologia va cunoaște o creștere fulminantă, iar libertatea de gândire și exprimare va căpăta întâietate. Se vor reforma mentalități, sisteme de gândire și vom evolua doar dacă ne vom întoarce atenția și asupra celorlalți. Proiectele de grup, asocierile cu persoane sau în colectivități cu care împărtășim aceleași idealuri se vor dovedi adevărate rampe de lansare.

Vom avea parte de idei noi, nonconformiste, îndrăznețe care ne vor ajuta să evoluăm. Mediul online va căpăta amploare și mai mare și din ce în ce mai multe activități se vor concentra în această zonă. Practic, mentalitatea noastră se va revoluționa și odată cu ea și lumea.

Însă, dat fiind că venim după o perioadă de 200 de ani în care conjuncția Jupiter-Saturn s-a format doar în semne de pământ, stricte, materiale, stabile și dornice de avuție și putere, s-ar putea să traversăm o perioadă destul de bulversantă până să ne acomodăm cu energia curajoasă și liberă a Vărsătorului.

Cele mai impactate zodii vor fi Taur, Leu și Scorpion, dar și cei care au ascendent aici, ei fiind practic determinați să se supună inovației, iar Gemenii, Balanțele și Vărsătorii se vor bucura de cele mai multe avantaje, însă progres va fi pentru toate zodiile, în funcție de sectorul marcat de zodia Vărsător.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul prietenilor și al proiectelor și planurilor de viitor. Nativii vor fi avantajați de acest context care le va aduce idei noi, progresiste în legătură cu proiectele lor, iar Saturn, guvernatorul carierei lor, îi va ajuta să-și consolideze zona profesională. Berbecii se pot dezvolta foarte mult în mediul online, în tot ce ține de comunicarea către mase de oameni, televiziune și mass-media, dar și prin acțiuni umanitare și caritabile. Vor intra în noi anturaje alături de care se vor dezvolta și își vor selecta prietenii în funcție de idealurile și convingerile comune pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie atenți la noile persoane întâlnite și la propunerile acestora pentru că se pot dovedi de viitor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul carierei și va urma o perioadă de progres și dezvoltare profesională, în special în zona susținută de Vărsător, adică aceea a tehnologiei și mediului online, unde pot apărea oportunități sau își pot conduce proiectele. Nu le va fi foarte ușor, nu vor primi nimic pe tavă, dar vor avea idei inedite despre cum să facă lucrurile să funcționeze. În plus, Saturn le-a schimbat percepții și mentalități, i-a forțat să învețe lucruri noi în ultimii 3 ani și acum nativii le vor pune în practică. Este posibil ca mulți Tauri să-și schimbe radical direcția profesională în următoarea perioadă, mai ales că au susținerea lui Uranus, guvernatorul Vărsătorului, aflat în zodia lor. Vor avea șansa să-și atingă cele mai înalte obiective. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le va stimula nevoia de afirmare, de recunoaștere a meritelor lor profesionale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul filozofiilor de viață, iar acest context le va aduce nativilor noi principii, mult mai îndrăznețe, noi mentalități și convingeri nonconformiste care vor contribui esențial la evoluția lor, atât personală, cât și profesională. Totodată, va fi o perioadă în care se vor dezvolta foarte mult prin studiu, vor fi atrași de noi domenii de cunoaștere, chiar și ezoterice, vor obține diplome, atestate sau se vor folosi de cele pe care le au și nu le-au pus în practică. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie atenți la ce aud, la ce vorbesc cu cei din jur pentru că pot primi subtile răspunsuri și soluții, chiar direcții de viitor.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul bunurilor materiale și al intimității. Nativii pot ajunge la conștientizarea de sine că sunt atașamente materiale sau chiar emoționale de care trebuie să se desprindă pentru că nu pot evolua și asta poate însemna frica de a pierde ceva material sau pe cineva, frica de a face un credit, o investiție. Unii nativi pot primi acum moșteniri sau partenerul lor poate veni cu fonduri și-i poate susține. Pe de altă parte, pot să aibă parte de experiențe intime care să le schimbe viziunea asupra sexualității, unii pot rupe relații toxice, extraconjugale, ascunse care le inhibau dezvoltarea personală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că indiferent dacă vor renunța la ceva sau vor piere ceva, totul va fi spre evoluția lor.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul relațiilor, al căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Nativii pot să evolueze acum, să-și schimbe viața fie prin intermediul unei căsătorii, fie prin faptul că partenerul vine cu o schimbare radicală, cu o nouă direcție pe care care acesta pornește și nativii îi pot fi alături. În alte cazuri pot veni contracte profesionale noi, noi asocieri și parteneriate sau chiar o mai mare creativitate la locul de muncă care va fi deschizătoare de noi oportunități. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că începe o perioadă în care raportarea la ceilalți și la nevoile lor va fi necesară pentru propria lor evoluție.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia unei reconfigurări profesionale, iar asta poate însemna inclusiv că-și descoperă noi abilități, cel mai probabil tehnice, care nu doar să-i ajute în desfășurarea sarcinilor, ci și în descoperirea unei noi vocații, poate chiar în schimbarea meseriei. Totodată, referitor la sănătate vor fi mult mai atrași de zona holistică și vor căuta să-și îmbunătățească stilul de viață prin fel și fel de tratamente naturiste, energetice, homeopate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară punctează faptul că Jupiter le guvernează relațiile, iar Saturn iubirea, prin urmare această întâlnire a celor două planete în zodia progresului poate aduce o reală îmbunătățire a vieții sentimentale, fie că sunt în relație, fie că sunt singuri.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul iubirii, al creativității și al copiilor. Nativii își vor redescoperi pofta de viață, bucuria de a trăi și de a se dedica plăcerilor vieții, hobby-urilor lor și nu este exclus ca o pasiune să fie condusă către meserie sau dezvoltată mai mult și condusă către succes. Viața sentimentală se va îmbunătăți considerabili, iar cei singuri își vor găsi jumătatea. Cei care sunt parte a unui cuplu pot deveni părinți, iar cei care deja au copii se pot bucura de reușitele acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea frâu liber creativității și simțului artistic și să nu se teamă de exprimarea acestei laturi pentru că le poatea duce succes.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor avea ocazia să construiască, fie o casă, fie o familie, să-și schimbe viziunea referitoare la ideea de cămin. Unii renovează, alții își cumpără o casă, își valorifică un bun de patrimoniu. DE exemplu, dacă cei mai tineri decid să-și ia viața în propriile mâini și să se mute singuri sau cu partenerul lor, cei mai în vârstă aleg să-și reabiliteza casa părintească. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă atenție la nevoile familiei, dar și la propriile lor nevoi emoționale.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul comunicării și învățării. Pentru nativi apare ocazia de a-și schimba sistemul de gândire, vor avea idei noi, ingenioase, constructive, dar mai ales vor fi dornici de învățare, să-și ia un examen, să-și găsească un mentor. Nativii mai în vârstă vor căuta să înțeleagă viața din alt unghi, prin prisma unor noi domenii. În plus, au șansa ca ei înșiși să predea mai departe ceea ce au învățat. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în negocieri și tratative.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul financiar. Pentru nativi se anunță o perioadă prosperă în care au șansa să devină independenți financiar. Pot avea idei bune, chiar nonconformiste despre cum să-și îmbunătățească veniturile, pot dezvolta noi afaceri, pot valorifica și monetiza un talent personal. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține în comunicare, în negocieri și tratative ale unor acte, contracte.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia lor și sunt vedetele următoarei perioade. Avântul, elanul, puterea de care nativii vor da dovadă acum va fi imensă și vor face totul pentru a-și schimba viața în bine și a evolua. Nativii își concentrează foarte mult atenția asupra lor și astfel vor veni și îmbunătățirile, inclusiv legate de sănătate, de câștiguri, pentru că vor ști ce și cum să facă pentru a-și materializa dorințele. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a simți o îmbunătățire a stării de spirit.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul spiritualității, pe o casă a trecutului și a interiorizării, prin urmare nativii, pentru a evolua vor trebui să vindece trecutul și, în sfârșit, vor avea șansa aceasta, de a se desprinde de amintiri, dezamăgiri, vicii și mai ales frici care le inhibau evoluția. Chiar dacă se vor retrage în sinea lor, meditația îi va ajuta să evolueze spiritual. Nativii vor da dovadă de o intuiție greu de egalat și de acces la subtilitățile vieții. Vor vedea și vor simți ceea ce alții nu reușesc. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă mai multă grijă la sănătate în perioada următoare și să încerce să se odihnească corespunzător, dar mai ales să apeleze la terapii holistice pentru îmbunătățirea stării generale.

Parteneri
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru...
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe tot
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe...
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai mare încredere. Prima reacţie
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai...
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU...
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu câteva minute înainte de odioasa crimă din SUA
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu...
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat vedeta
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat...
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr. Valeriu Gheorghiţă
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr....
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că e extrem de periculos.
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că...
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți...
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între ei de a doua zi: E primul care vrea să...
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între...
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57 ani
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57...
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii: „Am vrut să-i enervez pe...”
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii:...
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi se încarcă din exteriorul corpului
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi...
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o”
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și...
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel, iar după a ŞAPTEA rundă femeia a chemat, șocată, poliţia
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel,...
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut tot! Aparitie INCENDIARA in fata lui Maruta. Ce a putut sa poarte la emisiune
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut...
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000 de like-uri în câteva ore
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000...
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele 24 de ore! Creste numarul pacientilor internati la ATI!
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele...
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac s*x cu mine...”
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac...
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față”  la 60 de ani
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față” la 60 de ani
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai știe de el
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!