Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 decembrie 2020. Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 decembrie 2020. Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia Vărsător

De: Madalina Manole 20/12/2020 | 21:40
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 decembrie 2020. Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 21 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Capricorn vor avea parte de ingresul lui Mercur în zodia lor, cu impact asupra modului în care comunică și gândesc.

Astăzi se formează Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia Vărsător, o conjuncție unică în 20 de ani, care deschide un nou ciclu de evoluție la nivel de societate, dar și de mentalitate. Ultima conjuncție între Jupiter și Saturn s-a petrecut în zodia Taur, în 2000, și de atunci a revoluționat tot ce ține de tipare de frumusețe, aducând noi modele în acest sens, tot ce ține de agricultură, aducând la lumină alimentația bio, dar și tot ce ține de bani și sistem financiar, dat fiind că a apărut plata cu cardul și alte sisteme de valori.

Ei bine, această conjuncție se petrece în Vărsător, o zodie a progresului și inovației, prin urmare tehnologia va cunoaște o creștere fulminantă, iar libertatea de gândire și exprimare va căpăta întâietate. Se vor reforma mentalități, sisteme de gândire și vom evolua doar dacă ne vom întoarce atenția și asupra celorlalți. Proiectele de grup, asocierile cu persoane sau în colectivități cu care împărtășim aceleași idealuri se vor dovedi adevărate rampe de lansare.

Vom avea parte de idei noi, nonconformiste, îndrăznețe care ne vor ajuta să evoluăm. Mediul online va căpăta amploare și mai mare și din ce în ce mai multe activități se vor concentra în această zonă. Practic, mentalitatea noastră se va revoluționa și odată cu ea și lumea.

Însă, dat fiind că venim după o perioadă de 200 de ani în care conjuncția Jupiter-Saturn s-a format doar în semne de pământ, stricte, materiale, stabile și dornice de avuție și putere, s-ar putea să traversăm o perioadă destul de bulversantă până să ne acomodăm cu energia curajoasă și liberă a Vărsătorului.

Cele mai impactate zodii vor fi Taur, Leu și Scorpion, dar și cei care au ascendent aici, ei fiind practic determinați să se supună inovației, iar Gemenii, Balanțele și Vărsătorii se vor bucura de cele mai multe avantaje, însă progres va fi pentru toate zodiile, în funcție de sectorul marcat de zodia Vărsător.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul prietenilor și al proiectelor și planurilor de viitor. Nativii vor fi avantajați de acest context care le va aduce idei noi, progresiste în legătură cu proiectele lor, iar Saturn, guvernatorul carierei lor, îi va ajuta să-și consolideze zona profesională. Berbecii se pot dezvolta foarte mult în mediul online, în tot ce ține de comunicarea către mase de oameni, televiziune și mass-media, dar și prin acțiuni umanitare și caritabile. Vor intra în noi anturaje alături de care se vor dezvolta și își vor selecta prietenii în funcție de idealurile și convingerile comune pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie atenți la noile persoane întâlnite și la propunerile acestora pentru că se pot dovedi de viitor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul carierei și va urma o perioadă de progres și dezvoltare profesională, în special în zona susținută de Vărsător, adică aceea a tehnologiei și mediului online, unde pot apărea oportunități sau își pot conduce proiectele. Nu le va fi foarte ușor, nu vor primi nimic pe tavă, dar vor avea idei inedite despre cum să facă lucrurile să funcționeze. În plus, Saturn le-a schimbat percepții și mentalități, i-a forțat să învețe lucruri noi în ultimii 3 ani și acum nativii le vor pune în practică. Este posibil ca mulți Tauri să-și schimbe radical direcția profesională în următoarea perioadă, mai ales că au susținerea lui Uranus, guvernatorul Vărsătorului, aflat în zodia lor. Vor avea șansa să-și atingă cele mai înalte obiective. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le va stimula nevoia de afirmare, de recunoaștere a meritelor lor profesionale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul filozofiilor de viață, iar acest context le va aduce nativilor noi principii, mult mai îndrăznețe, noi mentalități și convingeri nonconformiste care vor contribui esențial la evoluția lor, atât personală, cât și profesională. Totodată, va fi o perioadă în care se vor dezvolta foarte mult prin studiu, vor fi atrași de noi domenii de cunoaștere, chiar și ezoterice, vor obține diplome, atestate sau se vor folosi de cele pe care le au și nu le-au pus în practică. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie atenți la ce aud, la ce vorbesc cu cei din jur pentru că pot primi subtile răspunsuri și soluții, chiar direcții de viitor.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul bunurilor materiale și al intimității. Nativii pot ajunge la conștientizarea de sine că sunt atașamente materiale sau chiar emoționale de care trebuie să se desprindă pentru că nu pot evolua și asta poate însemna frica de a pierde ceva material sau pe cineva, frica de a face un credit, o investiție. Unii nativi pot primi acum moșteniri sau partenerul lor poate veni cu fonduri și-i poate susține. Pe de altă parte, pot să aibă parte de experiențe intime care să le schimbe viziunea asupra sexualității, unii pot rupe relații toxice, extraconjugale, ascunse care le inhibau dezvoltarea personală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că indiferent dacă vor renunța la ceva sau vor piere ceva, totul va fi spre evoluția lor.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul relațiilor, al căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Nativii pot să evolueze acum, să-și schimbe viața fie prin intermediul unei căsătorii, fie prin faptul că partenerul vine cu o schimbare radicală, cu o nouă direcție pe care care acesta pornește și nativii îi pot fi alături. În alte cazuri pot veni contracte profesionale noi, noi asocieri și parteneriate sau chiar o mai mare creativitate la locul de muncă care va fi deschizătoare de noi oportunități. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că începe o perioadă în care raportarea la ceilalți și la nevoile lor va fi necesară pentru propria lor evoluție.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia unei reconfigurări profesionale, iar asta poate însemna inclusiv că-și descoperă noi abilități, cel mai probabil tehnice, care nu doar să-i ajute în desfășurarea sarcinilor, ci și în descoperirea unei noi vocații, poate chiar în schimbarea meseriei. Totodată, referitor la sănătate vor fi mult mai atrași de zona holistică și vor căuta să-și îmbunătățească stilul de viață prin fel și fel de tratamente naturiste, energetice, homeopate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară punctează faptul că Jupiter le guvernează relațiile, iar Saturn iubirea, prin urmare această întâlnire a celor două planete în zodia progresului poate aduce o reală îmbunătățire a vieții sentimentale, fie că sunt în relație, fie că sunt singuri.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul iubirii, al creativității și al copiilor. Nativii își vor redescoperi pofta de viață, bucuria de a trăi și de a se dedica plăcerilor vieții, hobby-urilor lor și nu este exclus ca o pasiune să fie condusă către meserie sau dezvoltată mai mult și condusă către succes. Viața sentimentală se va îmbunătăți considerabili, iar cei singuri își vor găsi jumătatea. Cei care sunt parte a unui cuplu pot deveni părinți, iar cei care deja au copii se pot bucura de reușitele acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea frâu liber creativității și simțului artistic și să nu se teamă de exprimarea acestei laturi pentru că le poatea duce succes.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor avea ocazia să construiască, fie o casă, fie o familie, să-și schimbe viziunea referitoare la ideea de cămin. Unii renovează, alții își cumpără o casă, își valorifică un bun de patrimoniu. DE exemplu, dacă cei mai tineri decid să-și ia viața în propriile mâini și să se mute singuri sau cu partenerul lor, cei mai în vârstă aleg să-și reabiliteza casa părintească. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă atenție la nevoile familiei, dar și la propriile lor nevoi emoționale.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul comunicării și învățării. Pentru nativi apare ocazia de a-și schimba sistemul de gândire, vor avea idei noi, ingenioase, constructive, dar mai ales vor fi dornici de învățare, să-și ia un examen, să-și găsească un mentor. Nativii mai în vârstă vor căuta să înțeleagă viața din alt unghi, prin prisma unor noi domenii. În plus, au șansa ca ei înșiși să predea mai departe ceea ce au învățat. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în negocieri și tratative.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul financiar. Pentru nativi se anunță o perioadă prosperă în care au șansa să devină independenți financiar. Pot avea idei bune, chiar nonconformiste despre cum să-și îmbunătățească veniturile, pot dezvolta noi afaceri, pot valorifica și monetiza un talent personal. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține în comunicare, în negocieri și tratative ale unor acte, contracte.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia lor și sunt vedetele următoarei perioade. Avântul, elanul, puterea de care nativii vor da dovadă acum va fi imensă și vor face totul pentru a-și schimba viața în bine și a evolua. Nativii își concentrează foarte mult atenția asupra lor și astfel vor veni și îmbunătățirile, inclusiv legate de sănătate, de câștiguri, pentru că vor ști ce și cum să facă pentru a-și materializa dorințele. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a simți o îmbunătățire a stării de spirit.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în sectorul spiritualității, pe o casă a trecutului și a interiorizării, prin urmare nativii, pentru a evolua vor trebui să vindece trecutul și, în sfârșit, vor avea șansa aceasta, de a se desprinde de amintiri, dezamăgiri, vicii și mai ales frici care le inhibau evoluția. Chiar dacă se vor retrage în sinea lor, meditația îi va ajuta să evolueze spiritual. Nativii vor da dovadă de o intuiție greu de egalat și de acces la subtilitățile vieții. Vor vedea și vor simți ceea ce alții nu reușesc. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă mai multă grijă la sănătate în perioada următoare și să încerce să se odihnească corespunzător, dar mai ales să apeleze la terapii holistice pentru îmbunătățirea stării generale.

Parteneri
Incredibil! Lucrurile normale pentru alţii pe care Anamaria Prodan i le-a interzis lui Reghe în timpul căsniciei:
Incredibil! Lucrurile normale pentru alţii pe care Anamaria Prodan i le-a interzis lui Reghe în...
Laurențiu Reghecampf, reacție devastatoare după ce iubita lui a fost atacată mârșav! Mesaj dur pentru femeia care s-a luat de Corina
Laurențiu Reghecampf, reacție devastatoare după ce iubita lui a fost atacată mârșav! Mesaj dur pentru...
DUSTER-UL care lasă pe toată lumea cu gura căscată!
DUSTER-UL care lasă pe toată lumea cu gura căscată!
Păpușa Barbie „tunată”: „Oamenilor nu le vine să creadă că am 50 de ani”
Păpușa Barbie „tunată”: „Oamenilor nu le vine să creadă că am 50 de ani”
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Alimente în dieta pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Alimente în dieta pentru un ficat sănătos
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
VOR AVEA INTERZIS: Bomba serii pentru cei care au carduri bancare! Lovitură totală pentru milioane de oameni
VOR AVEA INTERZIS: Bomba serii pentru cei care au carduri bancare! Lovitură totală pentru milioane...
Efectul miraculos pe care combinaţia slănină, ceapă şi pălincă îl are în corpul tău
Efectul miraculos pe care combinaţia slănină, ceapă şi pălincă îl are în corpul tău
Trandafiri albi, lacrimi și revoltă la înmormântarea Raisei. ”Era deşteaptă, frumoasă și bună”. Ce spun șefii polițistului despre schimbarea hainelor după accident
Trandafiri albi, lacrimi și revoltă la înmormântarea Raisei. ”Era deşteaptă, frumoasă și bună”. Ce spun...
BANCUL ZILEI | Bărbat sedus în lift de o tipă voluptoasă: “Fă-mă să mă simt femeie!”
BANCUL ZILEI | Bărbat sedus în lift de o tipă voluptoasă: “Fă-mă să mă simt...
Breaking News! Apelul 112 al polițistului care a lovit două fetițe
Breaking News! Apelul 112 al polițistului care a lovit două fetițe
A simțit că maseurul nu folosea o mână. Când a văzut ce făcea, femeia a încremenit!
A simțit că maseurul nu folosea o mână. Când a văzut ce făcea, femeia a...
Prinţul Harry solicită protecţia poliţiei pentru a se putea întoarce în Marea Britanie
Prinţul Harry solicită protecţia poliţiei pentru a se putea întoarce în Marea Britanie
SE DAU BANI! Anunțul momentului pentru cei care stau la bloc. Decizia luată de Guvern
SE DAU BANI! Anunțul momentului pentru cei care stau la bloc. Decizia luată de Guvern
Ce s-a petrecut, de fapt, între Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican! Fiul de suflet al artistului: „Există și neînțelegeri”
Ce s-a petrecut, de fapt, între Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican! Fiul de suflet...
Ţara devenită paradis pentru pensionare. O „mamaie” a avut 15 iubiţi tineri în 7 ani: „Nu le-am dat niciun ban!”
Ţara devenită paradis pentru pensionare. O „mamaie” a avut 15 iubiţi tineri în 7 ani:...
De ce a murit Raisa, fetița călcată de un polițist. Legiștii au rezultatele autopsiei
De ce a murit Raisa, fetița călcată de un polițist. Legiștii au rezultatele autopsiei
Apariție incendiară a fostei actrițe pentru adulți! Cum poate să arate la doar 4 zile după ce a născut
Apariție incendiară a fostei actrițe pentru adulți! Cum poate să arate la doar 4 zile...
Tragedie pentru o cunoscută prezentatoare TV! Fiica ei a murit la 18 ani, de COVID: „Mă despart de iubirea vieţii mele
Tragedie pentru o cunoscută prezentatoare TV! Fiica ei a murit la 18 ani, de COVID:...
Sărbătoare mare, cu cruce neagră, pe 17 ianuarie. Un mare sfânt este prăznuit luni. Ce se dă de pomană în această zi
Sărbătoare mare, cu cruce neagră, pe 17 ianuarie. Un mare sfânt este prăznuit luni. Ce...
Lovitură dură pentru salariaţii din România: Ce se întâmplă cu zilele libere din acest an ale angajaţilor
Lovitură dură pentru salariaţii din România: Ce se întâmplă cu zilele libere din acest an...
Ce înseamnă acest simbol pe care îl vedem tot mai des pe maşini. Aproape nimeni nu ştie ce înseamnă
Ce înseamnă acest simbol pe care îl vedem tot mai des pe maşini. Aproape nimeni...
„Raisa mea, fetița mea!” Copila a fost condusă pe ultimul drum, într-un sicriu alb! Părinții au făcut un gest care pe mulți i-a uimit
„Raisa mea, fetița mea!” Copila a fost condusă pe ultimul drum, într-un sicriu alb! Părinții...
O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat
O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că...
Filmul crimei din Bolintin Vale! Momentul când șoferul de microbuz e lovit în cap, filmat de camere
Filmul crimei din Bolintin Vale! Momentul când șoferul de microbuz e lovit în cap, filmat...
Cinci dispozitive inedite disponibile la Carrefour cu discount
Cinci dispozitive inedite disponibile la Carrefour cu discount
Horoscop rune 17-23 ianuarie 2022, cu Mihai Voropchievici. Racii găsesc belșug, Scorpionii se îndrăgostesc pasional
Horoscop rune 17-23 ianuarie 2022, cu Mihai Voropchievici. Racii găsesc belșug, Scorpionii se îndrăgostesc pasional