Acasă » Horoscop zilnic 1 iulie 2021. Leii întâmpină blocaje în activitățile întreprinse

Horoscop zilnic 1 iulie 2021. Leii întâmpină blocaje în activitățile întreprinse

De: Madalina Manole 01/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 1 iulie 2021. Leii întâmpină blocaje în activitățile întreprinse

Horoscopul zilei de 1 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu pot avea parte de obstacole în acțiunile pe care le întreprind.

Prima zi din luna iulie aduce în atenția noastră o opoziție între Marte, planeta acțiunii, din zodia Leu și Saturn, planeta obstacolelor, aflat în retrogradare în Vărsător. Contexul astrologic este provocator și ne poate da senzația că suntem limitați în acțiuni, că nu ne putem afirma așa cum ne-am dori, dar pe de altă parte poate aduce și tensiuni cu autoritățile din viața noastră. Atenție la mândrie, la ego-ul prea ridicat care poate împinge la iresponsabilitate și lipsă de înțelepciune.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec resimt din plin această opoziție, dat fiind că Marte le este guvernator. Nativii pot avea parte de greutăți și dificultăți în desfășurarea activităților, niște planuri de petrecere a timpului liber se pot amâna sau anula și sentimental se pot simți mai posomorâți. Horoscopul de azi le cere să nu exagereze cu mândria în fața prietenilor, să nu facă orice pentru a ieși în evidență și să evite tensiunile cu partenerul de viață.

Horoscop Taur

Taurii pot avea parte de tensiuni cu superiorii, dar și cu părinții sau cu persoane care reprezintă o autoritate în viața lor. Cum Marte le guvernează relațiile, este posibil ca și în cuplu să apară neînțelegeri și blocaje. Dacă au planificat activități ce țin de casă sau cu familia, acestea s-ar putea să fie anulate. Sunt și cazuri în care zona profesională îi suprasolicită și reproșurile celor dragi nu vor conteni.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a-și impune punctul de vedere în fața celorlalți și mai ales de a se contrazice pe fel și fel de teme, astfel că tensiunile nu sunt excluse. Nativii ar trebui să-și reanalizeze niște convingeri și principii de viață înainte de a da sfaturi altora. Horoscopul zilei le cere mai multă prudență la deplasări, mai multă responsabilitate la volan, și evitarea negocierilor. Niște contexte ce țin de acte pot fi întârziate.

Horoscop Rac

Nativii Rac s-ar putea să resimtă din plin niște cheltuieli care le-au cam golit conturile și vor fi foarte agitați dacă trebuie să mai scoată bani din buzunar astăzi. Tendința lor va fi de a da vina pe alții pentru cheltuielile făcute, iar de aici poate izbucni un adevărat conflict. Sunt și nativi care discută termenii financiari ai unui contract sau caută colaborări care să le crească veniturile.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt direct impactați de opoziția Marte-Saturn, iar nativii riscă să devină mult prea orgolioși și să exagereze în acțiunile lor din dorința de a demonstra ceva cuiva. Conflictele în cuplu și în relațiile profesionale nu sunt deloc excluse, mai ales dacă nativii se simt limitați de ceilalți sau li se atrage atenția că sunt prea egoiști și egocentriști. De asemenea, Leii simt că nu sunt lăsați să se afirme și horoscopu zilei le cere mai multă responsabilitate în acțiuni și răbdare.

Horoscop Fecioară

Fecioarele trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate și să dea dovadă de responsabilitate, în primul rând vizavi de odihnă. Nativii trebuie să-și reorganizeze munca și sarcinile, astfel încât să aibă și timp de relaxare. Nu este exclus ca afecțiuni mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător, să revină acum în atebția lor.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță nu ar trebui să-și pună prea mutp bază în asociați, în partenerii de proiect, pentru că pot fi dezamăgiți și de aici pot începe conflictele. Totodată, sunt nativi care nu se simt în largul lor în grupul de prieteni sau au parte de anularea, amânarea unor planuri făcute cu aceștia.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt atebționați asupra conflictelor pe care le pot avea cu cei din jur, dat fiind că Marte le este guvernator. Posibil ca certurile cu superiorii să escaladeze acum și naticii să se simtă nu doar neapreciați, ci și să simtă că nu se pot afirma profesional, că nu sunt lăsați să se exprime așa cum și-ar dori. Pentru a-și atinge obiectivele, Scorpionii trebuie să aibă răbdare. Mai multă preocupare pentru casă și familie astăzi.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii trebuie să aibă grijă la ceea ce scot pe gură astăzi pentru că pot fi prea direcți sau pot avea tendința de a-ți impune punctul de vedere asupra celorlalți. Nativii care vor să plece într-o călătorie sau au relații de întreținut cu străinătatea pot avea parte de obstacole și li se cere prudență. Horoscopul zilei le cere să nu se grăbească în semnarea actelor și să evite să se contrazică pe teme legate de principii și credințe.

Horoscop Capricorn

Cum Saturn le este guvernator celor născuți în zodia Capricorn, fără îndoială că opoziția de astăzi îi va tensiona și-i va agita, făcându-i să se consume prea mult. S-ar putea ca acest context să aibă legătură chiar cu sectorul financiar. Nativii pot simți limitări, pot avea parte de întârzieri în primirea unor sume de bani și pot fi tentați să facă împrumuturi. Horoscopul zilei de 1 iulie le cere să-și reevalueze cheltuielile și modul de administrare a bugetului.

Horoscop Vărsător

Cei născuți sub semnul Vărsător resimt din plin această opoziție, dat fiind că Saturn este în zodia lor. Nativii pot intra în conflicte cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viață și cu asociații și de preferat ar fi să depună un efort pentru a ignora provocările altora. Nu este recomandat să semneze contracte astăzi decât dacă le citesc cu atenție și le studiază pe toate părțile.

Horoscop Pești

Pentru Pești, opoziția Marte-Saturn poate ridica probleme de sănătate, în specal cauzate de muncă în exces, motiv pentru care este nevoie să se responsabilizeze vizavi de odihnă. Nativii se pot certa cu colegii, iar unele activități profesionale pot fi blocate sau limitate. Horoscopul de azi le cere prudență în acțiuni pentru că exist risc de accidentare și reorganizarea programului de lucru.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Gabriela Cristea, dată de gol de „mama adoptivă”. Cum îi merge afacerea cu cozonaci: „Este mereu pe drumuri”
Gabriela Cristea, dată de gol de „mama adoptivă”. Cum îi merge afacerea cu cozonaci: „Este...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...