Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 11 iunie 2021. Războinicul Marte intră în zodia Leu

Horoscop zilnic 11 iunie 2021. Războinicul Marte intră în zodia Leu

De: Madalina Manole 11/06/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 11 iunie 2021. Războinicul Marte intră în zodia Leu

Horoscopul zilei de 11 iunie2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu au parte de intrarea lui Marte în zodia lor, aspect care le aduce multă energie și poftă de viață.

Marte, planeta acțiunii și a determinării, intră astăzi în zodia Leu pe care o va tranzita până pe data de 20 iulie. Marte reprezintă curajul, voința, motivația, impulsul sexual și atunci când tranzitează strălucitorul Leu, energia sa este mult amplificată. Astfel, urmează o perioadă în care acțiunile noastre vor fi îndrăznețe, chiar spectaculoase, vom fi stimulați să ieșim în lumina reflectoarelor și, în plus, vom fi mai dornici de distracție și mai jucăuși. Există, totuși, și câteva riscuri, și anume să devenim mult prea mândri și să căutăm să atragem atenția cu orice preț, de aceea putem acționa într-un mod mai dramatic decât de obicei. Totodată, cu Marte în Leu devenim mai dornici de aventură, inclusiv la nivel afectiv, iar dorințele noastre se pot manifesta mult mai intens.

Tranzitul lui Marte prin zodia Leu susține zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), dar și zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), dar și pe nativii care au ascendentul în aceste semne.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se bucură din plin de intrarea lui Marte în Leu, după o lungă perioadă în care a tranzitat Racul și s-au simțit mai lipsiți de energie și dorință de a acționa. Marte le este guvernator și activează acum sectorul iubirii, iar nativii vor simți din plin pofta de a trăi și de a se bucura de viață. Vor deveni mai cuceritori, vor flirta mai mult și se pot avânta mai ușor în noi povești de dragoste, dar mai degrabă cu iz de aventură romantică. Urmează o perioadă de creativitate, în care au curajul necesar să-și ducă pe culmi înalte proiectele, să-și dezvolte o pasiune, un hobby. Totodată, nativii vor petrece mai mult timp cu copiii, iar cei care își doresc să devină părinți sunt puternic susținuți acum să facă pasul cel mare.

Horoscop Taur

Marte este planeta care le guvernează relațiile, iar acest tranzit prin Leu îi stimulează pe Tauri să se preocupe de siguranța vieții de cuplu și să reaprindă flacăra pasiunii. De asemenea, interesul pentru casă și familie crește și nativii se pot preocupa de bunăstarea căminului, de la construirea unui cămin alături de partener, și până la renovarea locuinței, poate mutarea într-o altă casă, pentru unii sau obținerea unor bunuri patrimoniale pentru alții. Trebuie să fie, însă, mai atenți la autoritatea pe care o au vizavi de cei din familie și la conflictele care pot izbucni cu părinții din această cauză.

Horoscop Gemeni

După Eclipsa de Soare și Luna Nouă petrecute ieri în zodia lor, a căror energie încă o resimt din plin, iată că Gemenii au parte și de intrarea lui Marte în sectorul comunicării lor, aspect care-i face foarte direcți în dialog, dornici de stat la povești și iuți la minte. Nativii vor socializa cu patos, vor lega noi relații mai ușor și se pot dedica cu succes studiului, învățării, predării. Sunt susținuți în tot ce ține de zona de interviuri, ședințe, discursuri publice, însă la negocieri nu trebuie să se grăbească și să semneze acte și contracte până pe data de 23 iunie, cât Mercur, guvernatorul lor, retrogradează în zodia lor. Urmează o perioadă în care vor fi mai dornici de plimbări, excursii și o scurtă călătorie le poate deschide noi orizonturi acum.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac se despart de energia lui Marte, însă nu au de ce să regrete, dat fiind că planeta le va activa sectorul financiar, prin urmare le va aduce o mai mare determinare să câștige bani și să-și stabilizeze veniturile. Nativii pot deveni însă și mai cheltuitori, deci trebuie să-și înfrâneze aceste porniri, mai ales dacă este vorba de distracții. Racii pot avea curajul de a-și cere drepturile, de a cere o mărire de salariu sau un comision mai mare sau o promovare care să le aducă beneficii materiale. Marte în Leu îi susține să aibă mai multă încredere în ei, să-și recâștige stima de sine. Cum Marte le guvernează iubirea, pentru Raci va urma o perioadă mult mai pasională în plan sentimental, iar cei care au copii vor dedica mai mult timp activităților cu aceștia, ba chiar vor investi bani în dezvoltarea lor.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu au toate motivele să se bucure de ingresul lui Marte în zodia lor deoarece au toată susținerea să se afirme, să iasă la scenă deschisă și să se pună în lumina refectoarelor. Este o perioadă în care nativii au mai multă încredere în ei ca niciodată, emană sex-appel și pot deveni mai cuceritori. Totuși, Marte va face și opoziție cu Saturn retrograd din sectorul relațiilor lor, și le cere să nu uite că nu sunt centrul Universului și trebuie să fie atenți și la dorințele celorlalți. Horoscopul de azi le cere să profite din plin de acest tranzit pentru a face sport pentru că energia lui Marte poate fi copleșitoare, iar dacă nu este canalizată constructiv îi poate suprasolicita și obosi. De asemenea, este o perioadă stimulantă să-și atingă niște scopuri, niște obiective personale.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt deja agitate de retrogradarea lui Mercur, guvernatorul lor, iar intrarea lui Marte în Leu nu le este deloc benefică din punct de vedere psihic, dat fiind că le activează sectorul subconștientului. Astfel, este foarte posibil să aibă o perioadă în care să fie mai irascibile, mai nervoase și să se confrunte cu insomnii, de aceea ar trebui să apeleze la tehnici de relaxare, la meditație și alte terapii de această natură. Totodată, pot relua acțiuni din trecut lăsate neterminate și nu este exclus ca în cazul unor nativi să ia naștere o pasiune secretă pentru cineva sau să trăiască o poveste de dragoste ascunsă. În schimb, este o perioadă bună pentru redescoperirea spiritualității

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de tranzitul lui Marte prin Leu în sectorul prietenilor și pentru nativi începe o perioadă de socializare, iar dorința de a ieși din casă, de a călători va fi mult mai mare. Pot cunoaște noi persoane, pot intra în noi cercuri sociale și se pot lansa în noi proiecte de grup, iar cei care deja sunt implicați în astfel de activități, au determinarea necesară să le conducă la succes. Popularitatea va fi de partea lor. Cum Marte le guvernează relațiile, nativii pot reaprinde pasiunea în cuplu sau pot fi atrași de persoane din anturaj sau cunoscute prin intermediul cercului de prieteni. Horoscopul zilei le cere ca pe perioada acestui tranzit să aibă curaj să-și seteze aspirații, idealuri înalte și să acționeze pentru a și le atinge.

Horoscop Scorpion

Marte este chiar guvernatorul Scorpionilor, iar în tranzitul său prin Leu va activa sectorul carierei. Nativii își recâștigă puterea interioară și au toată susținerea să-și atingă niște obiective profesionale. Vor ieși în lumina reflectoarelor, vor străluci și se vor bucura de faimă sau vor face tot ce le stă în putință să le fie recunoascute meritele. Posibil ca unii Scorpioni să lupte cu îndârjire și prin toate mijloacele pentru a obține o funcție, o avansare. Totuși, este nevoie să fie mai atenți la modul în care-și exprimă autoritatea pentru că pot deveni mult prea impunători și conflictuali.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi stimulați pe perioada acestui tranzit să plece în călătorii, să studieze, să învețe lucruri noi care să-i ajute în atingerea unor idealuri. Dorința de a explora tărâmuri noi, nu doar la propriu, ci și la figurat, este mare acum și cum Marte le guvernează iubirea nu este exclus să fie mai dornici de aventuri sentimentale. Oricum, nativii devin mai pasionali și mai dornici de experiențe extreme. Posibil ca și zona de credință să se activeze acum în cazul unor nativi și să caute evoluția spirituală, maia les că și guvernatorul lor, Jupiter, se află în tranzit în Pești.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni, acest tranzit al lui Marte în Leu va activa sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, dar și al sexualității. Astfel, nativii vor fi mult mai determinați să intre în posesia unei sume de bani, moșteniri, să facă un credit, să returneze o datorie, dar mai ales să-și recâștige autoritatea în fața colaboratorilor și partenerilor profesionali. Sunt mânați să facă investiții, sunt stimulați să se folosească de banii șiresursele altora pentru a-și atinge niște scopuri, să ajungă la zi cu taxe, impozite și alte dări. În unele cazuri poate fi vorba de depunerea dosarelor de pensionare sau poate luptă pentru a obține o aprobare, un aviz. Din punct de vedere intim este o perioadă foarte pasională și nu este exclus ca în cazul celor singuri să apară un partener sexual care să le dea peste cap tiparele sau să intre într-o aventură sexuală. Horoscopul de azi le cere să profite de acest tranzit pentru a se debarasa de anumite vicii, frici,a ngoase și dependențe emoționale sau financiare care le inhibă evoluția.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de intrarea lui Marte în Leu în sectorul relațiilor, fie profesionale, fie de cuplu. Astfel, pentru nativi se deschide o perioadă în care pasiunea poate fi un liant important în legăturile sentimentale, dar pe de altă parte pot deveni și mai conflictuali simțind că puterea este la partener și nu la ei. Este momentul să-i lase pe alții să intre în viața lor și să-i conducă către succes, să mai lase garda jos și să nu mai lupte cu toate armele pentru libertatea și independența personală. Din punct de vedere profesional pot fi mai motivați să lege noi colaborări, să aducă în lumina reflectoarelor un contract, însă trebuie să aibă grijă și la tendința de a fi mai autoritari cu ceilalți.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de intrarea lui Marte în sectorul muncii și nativii vor avea parte de multă energie în desfășurarea activităților zilnice, însă riscul de a se suprasolicita va fi foarte mare. Energia marțiană poate fi înșelătoare, deci este nevoie să acorde mai multă atenție sănătății și stilului de viață abordat. Folosită în mod constructiv, aceasta îi poate susține să facă sport, să țină o dietă și îi poate ambiționa să-și schimbe rutina zilnică. Horoscopul zilei de 11 iunie le cere să evite tensiunile cu colegii de muncă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu:
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...