Home » Horoscop » Horoscop zilnic 11 iunie 2021. Războinicul Marte intră în zodia Leu

Horoscop zilnic 11 iunie 2021. Războinicul Marte intră în zodia Leu

De: Madalina Manole 11/06/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 11 iunie 2021. Războinicul Marte intră în zodia Leu

Horoscopul zilei de 11 iunie2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu au parte de intrarea lui Marte în zodia lor, aspect care le aduce multă energie și poftă de viață.

Marte, planeta acțiunii și a determinării, intră astăzi în zodia Leu pe care o va tranzita până pe data de 20 iulie. Marte reprezintă curajul, voința, motivația, impulsul sexual și atunci când tranzitează strălucitorul Leu, energia sa este mult amplificată. Astfel, urmează o perioadă în care acțiunile noastre vor fi îndrăznețe, chiar spectaculoase, vom fi stimulați să ieșim în lumina reflectoarelor și, în plus, vom fi mai dornici de distracție și mai jucăuși. Există, totuși, și câteva riscuri, și anume să devenim mult prea mândri și să căutăm să atragem atenția cu orice preț, de aceea putem acționa într-un mod mai dramatic decât de obicei. Totodată, cu Marte în Leu devenim mai dornici de aventură, inclusiv la nivel afectiv, iar dorințele noastre se pot manifesta mult mai intens.

Tranzitul lui Marte prin zodia Leu susține zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), dar și zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), dar și pe nativii care au ascendentul în aceste semne.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se bucură din plin de intrarea lui Marte în Leu, după o lungă perioadă în care a tranzitat Racul și s-au simțit mai lipsiți de energie și dorință de a acționa. Marte le este guvernator și activează acum sectorul iubirii, iar nativii vor simți din plin pofta de a trăi și de a se bucura de viață. Vor deveni mai cuceritori, vor flirta mai mult și se pot avânta mai ușor în noi povești de dragoste, dar mai degrabă cu iz de aventură romantică. Urmează o perioadă de creativitate, în care au curajul necesar să-și ducă pe culmi înalte proiectele, să-și dezvolte o pasiune, un hobby. Totodată, nativii vor petrece mai mult timp cu copiii, iar cei care își doresc să devină părinți sunt puternic susținuți acum să facă pasul cel mare.

Horoscop Taur

Marte este planeta care le guvernează relațiile, iar acest tranzit prin Leu îi stimulează pe Tauri să se preocupe de siguranța vieții de cuplu și să reaprindă flacăra pasiunii. De asemenea, interesul pentru casă și familie crește și nativii se pot preocupa de bunăstarea căminului, de la construirea unui cămin alături de partener, și până la renovarea locuinței, poate mutarea într-o altă casă, pentru unii sau obținerea unor bunuri patrimoniale pentru alții. Trebuie să fie, însă, mai atenți la autoritatea pe care o au vizavi de cei din familie și la conflictele care pot izbucni cu părinții din această cauză.

Horoscop Gemeni

După Eclipsa de Soare și Luna Nouă petrecute ieri în zodia lor, a căror energie încă o resimt din plin, iată că Gemenii au parte și de intrarea lui Marte în sectorul comunicării lor, aspect care-i face foarte direcți în dialog, dornici de stat la povești și iuți la minte. Nativii vor socializa cu patos, vor lega noi relații mai ușor și se pot dedica cu succes studiului, învățării, predării. Sunt susținuți în tot ce ține de zona de interviuri, ședințe, discursuri publice, însă la negocieri nu trebuie să se grăbească și să semneze acte și contracte până pe data de 23 iunie, cât Mercur, guvernatorul lor, retrogradează în zodia lor. Urmează o perioadă în care vor fi mai dornici de plimbări, excursii și o scurtă călătorie le poate deschide noi orizonturi acum.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac se despart de energia lui Marte, însă nu au de ce să regrete, dat fiind că planeta le va activa sectorul financiar, prin urmare le va aduce o mai mare determinare să câștige bani și să-și stabilizeze veniturile. Nativii pot deveni însă și mai cheltuitori, deci trebuie să-și înfrâneze aceste porniri, mai ales dacă este vorba de distracții. Racii pot avea curajul de a-și cere drepturile, de a cere o mărire de salariu sau un comision mai mare sau o promovare care să le aducă beneficii materiale. Marte în Leu îi susține să aibă mai multă încredere în ei, să-și recâștige stima de sine. Cum Marte le guvernează iubirea, pentru Raci va urma o perioadă mult mai pasională în plan sentimental, iar cei care au copii vor dedica mai mult timp activităților cu aceștia, ba chiar vor investi bani în dezvoltarea lor.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu au toate motivele să se bucure de ingresul lui Marte în zodia lor deoarece au toată susținerea să se afirme, să iasă la scenă deschisă și să se pună în lumina refectoarelor. Este o perioadă în care nativii au mai multă încredere în ei ca niciodată, emană sex-appel și pot deveni mai cuceritori. Totuși, Marte va face și opoziție cu Saturn retrograd din sectorul relațiilor lor, și le cere să nu uite că nu sunt centrul Universului și trebuie să fie atenți și la dorințele celorlalți. Horoscopul de azi le cere să profite din plin de acest tranzit pentru a face sport pentru că energia lui Marte poate fi copleșitoare, iar dacă nu este canalizată constructiv îi poate suprasolicita și obosi. De asemenea, este o perioadă stimulantă să-și atingă niște scopuri, niște obiective personale.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt deja agitate de retrogradarea lui Mercur, guvernatorul lor, iar intrarea lui Marte în Leu nu le este deloc benefică din punct de vedere psihic, dat fiind că le activează sectorul subconștientului. Astfel, este foarte posibil să aibă o perioadă în care să fie mai irascibile, mai nervoase și să se confrunte cu insomnii, de aceea ar trebui să apeleze la tehnici de relaxare, la meditație și alte terapii de această natură. Totodată, pot relua acțiuni din trecut lăsate neterminate și nu este exclus ca în cazul unor nativi să ia naștere o pasiune secretă pentru cineva sau să trăiască o poveste de dragoste ascunsă. În schimb, este o perioadă bună pentru redescoperirea spiritualității

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de tranzitul lui Marte prin Leu în sectorul prietenilor și pentru nativi începe o perioadă de socializare, iar dorința de a ieși din casă, de a călători va fi mult mai mare. Pot cunoaște noi persoane, pot intra în noi cercuri sociale și se pot lansa în noi proiecte de grup, iar cei care deja sunt implicați în astfel de activități, au determinarea necesară să le conducă la succes. Popularitatea va fi de partea lor. Cum Marte le guvernează relațiile, nativii pot reaprinde pasiunea în cuplu sau pot fi atrași de persoane din anturaj sau cunoscute prin intermediul cercului de prieteni. Horoscopul zilei le cere ca pe perioada acestui tranzit să aibă curaj să-și seteze aspirații, idealuri înalte și să acționeze pentru a și le atinge.

Horoscop Scorpion

Marte este chiar guvernatorul Scorpionilor, iar în tranzitul său prin Leu va activa sectorul carierei. Nativii își recâștigă puterea interioară și au toată susținerea să-și atingă niște obiective profesionale. Vor ieși în lumina reflectoarelor, vor străluci și se vor bucura de faimă sau vor face tot ce le stă în putință să le fie recunoascute meritele. Posibil ca unii Scorpioni să lupte cu îndârjire și prin toate mijloacele pentru a obține o funcție, o avansare. Totuși, este nevoie să fie mai atenți la modul în care-și exprimă autoritatea pentru că pot deveni mult prea impunători și conflictuali.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi stimulați pe perioada acestui tranzit să plece în călătorii, să studieze, să învețe lucruri noi care să-i ajute în atingerea unor idealuri. Dorința de a explora tărâmuri noi, nu doar la propriu, ci și la figurat, este mare acum și cum Marte le guvernează iubirea nu este exclus să fie mai dornici de aventuri sentimentale. Oricum, nativii devin mai pasionali și mai dornici de experiențe extreme. Posibil ca și zona de credință să se activeze acum în cazul unor nativi și să caute evoluția spirituală, maia les că și guvernatorul lor, Jupiter, se află în tranzit în Pești.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni, acest tranzit al lui Marte în Leu va activa sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, dar și al sexualității. Astfel, nativii vor fi mult mai determinați să intre în posesia unei sume de bani, moșteniri, să facă un credit, să returneze o datorie, dar mai ales să-și recâștige autoritatea în fața colaboratorilor și partenerilor profesionali. Sunt mânați să facă investiții, sunt stimulați să se folosească de banii șiresursele altora pentru a-și atinge niște scopuri, să ajungă la zi cu taxe, impozite și alte dări. În unele cazuri poate fi vorba de depunerea dosarelor de pensionare sau poate luptă pentru a obține o aprobare, un aviz. Din punct de vedere intim este o perioadă foarte pasională și nu este exclus ca în cazul celor singuri să apară un partener sexual care să le dea peste cap tiparele sau să intre într-o aventură sexuală. Horoscopul de azi le cere să profite de acest tranzit pentru a se debarasa de anumite vicii, frici,a ngoase și dependențe emoționale sau financiare care le inhibă evoluția.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de intrarea lui Marte în Leu în sectorul relațiilor, fie profesionale, fie de cuplu. Astfel, pentru nativi se deschide o perioadă în care pasiunea poate fi un liant important în legăturile sentimentale, dar pe de altă parte pot deveni și mai conflictuali simțind că puterea este la partener și nu la ei. Este momentul să-i lase pe alții să intre în viața lor și să-i conducă către succes, să mai lase garda jos și să nu mai lupte cu toate armele pentru libertatea și independența personală. Din punct de vedere profesional pot fi mai motivați să lege noi colaborări, să aducă în lumina reflectoarelor un contract, însă trebuie să aibă grijă și la tendința de a fi mai autoritari cu ceilalți.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de intrarea lui Marte în sectorul muncii și nativii vor avea parte de multă energie în desfășurarea activităților zilnice, însă riscul de a se suprasolicita va fi foarte mare. Energia marțiană poate fi înșelătoare, deci este nevoie să acorde mai multă atenție sănătății și stilului de viață abordat. Folosită în mod constructiv, aceasta îi poate susține să facă sport, să țină o dietă și îi poate ambiționa să-și schimbe rutina zilnică. Horoscopul zilei de 11 iunie le cere să evite tensiunile cu colegii de muncă.

Parteneri
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Anamaria Prodan, mesaj HALUCINANT! Ce a transmis după ce Reghe a implorat-o să nu mai...
Anamaria Prodan, mesaj HALUCINANT! Ce a transmis după ce Reghe a implorat-o să nu mai...
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul de rapiță
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul...
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de transplant
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de...
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
BOMBĂ! Alexia Eram și Mario, la un pas de DESPĂRȚIRE! Fiica Andreei Esca a confirmat
BOMBĂ! Alexia Eram și Mario, la un pas de DESPĂRȚIRE! Fiica Andreei Esca a confirmat
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat, chiar și cu el în pântec” Groaznic ce i-a FĂCUT și lui David:
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat,...
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
'Eram VIRGINĂ, a început să mă mângâie dezbrăcată și să mă...' Mărturii de coșmar! Andreea a ajuns pe mâna traficanților de carne vie
'Eram VIRGINĂ, a început să mă mângâie dezbrăcată și să mă...' Mărturii de coșmar! Andreea...
Veste bombă pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul cutremurător venit chiar acum. Trebuie să știe
Veste bombă pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul cutremurător venit chiar acum. Trebuie să...
DRAMĂ fără MARGINI în lumea filmului. Are cancer în stadiul 4. „Probabil că mă va ucide”
DRAMĂ fără MARGINI în lumea filmului. Are cancer în stadiul 4. „Probabil că mă va...
Mesaj INCREDiBIL al lui Cătălin Scărlătescu pentru contestatarii Narcisei Birjaru. 'Să lingeți televizoarele!'
Mesaj INCREDiBIL al lui Cătălin Scărlătescu pentru contestatarii Narcisei Birjaru. 'Să lingeți televizoarele!'
Evaluare Națională 2021. Rezolvarea subiectelor la Limba română, live video, marți, pe observatornews.ro
Evaluare Națională 2021. Rezolvarea subiectelor la Limba română, live video, marți, pe observatornews.ro
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se întâmplă între cei doi soți. Unde e acum
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se...
Veste bombă despre PFIZER! Anunțul făcut de companie. NIMENI nu se aștepta la asta
Veste bombă despre PFIZER! Anunțul făcut de companie. NIMENI nu se aștepta la asta
Fenomene paranormale înfricoșătoare. Morții de Covid au trimis mesaje. FOTO
Fenomene paranormale înfricoșătoare. Morții de Covid au trimis mesaje. FOTO
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii din spate
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii...
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Ianis Hagi își dorește să se însoare cu tânăra iubită? Gestul evident făcut de Gică Hagi spune tot
Ianis Hagi își dorește să se însoare cu tânăra iubită? Gestul evident făcut de Gică...
De ce este periculos să faci baie când fulgeră? Sfaturile IGSU în cazul furtunilor de vară: Evităm duşurile şi sălile de baie
De ce este periculos să faci baie când fulgeră? Sfaturile IGSU în cazul furtunilor de...
Ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte de moarte! „Pentru mine e prea târziu...”
Ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte de moarte! „Pentru mine e prea târziu...”
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar regia nu a mai avut ce face
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar...
FOTO. Inna, imagini interzise cardiacilor! A ieșit așa în costum de baie
FOTO. Inna, imagini interzise cardiacilor! A ieșit așa în costum de baie
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul acționar la majoratul lor
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul...
„Problema sunt eu... am niște nebunii
„Problema sunt eu... am niște nebunii"! Anamaria Prodan, reacție bizară după ce Reghe a anunțat...
Alexandra, criză de plâns după despărțirea de Codruț: ”vreau să se termine...” Urmărește o ediție incendiară Puterea Dragostei MARȚI, 22 iunie, de la 11:00 și de la 17:00 pe Kanal D
Alexandra, criză de plâns după despărțirea de Codruț: ”vreau să se termine...” Urmărește o ediție...
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, la obsedanta întrebare: De ce a fost evacuat tezaurul şi de ce la Moscova?
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR,...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane de euro cu aceasta şi are un nou pariu
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...
Prodanca, mesaj către Reghe, în plin divorț:
Prodanca, mesaj către Reghe, în plin divorț: "Nu-mi pot lua ochii de la tine, nu...
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu vreau să..
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu...
Top 8 mașini cu care să pleci în vacanță în Grecia și să nu te simți deloc obosit când ajungi acolo
Top 8 mașini cu care să pleci în vacanță în Grecia și să nu te...