Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 14 mai 2021. Jupiter intră în zodia Pești

Horoscop zilnic 14 mai 2021. Jupiter intră în zodia Pești

De: Alice ZottaMadalina Manole 14/05/2021 | 09:14
Horoscop zilnic 14 mai 2021. Jupiter intră în zodia Pești

Horoscopul zilei de 14 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești se bucură de intrarea lui Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, chiar în zodia lor.

Te-ar putea interesa: Zodiac chinezesc pentru vineri, 14 mai. Este o zi guvernată de Apă Yang și de Câine

Jupiter, planeta beneficiilor, a oportunităților și progresului, va intra de astăzi în zodia Pești, zodie pe care o și guvernează și unde energia sa este puternică. Jupiter a mai fost în Pești în urmă cu 12 ani, deci este un tranzit rar și deosebit de important pentru toate semnele zodiacale. Acum va sta aproximativ două luni aici, până pe data de 28 iulie, perioadă în care va și retrograda, însă din decembrie 2021 va reveni în Pești pentru un an, abia atunci văzându-se cu adevărat beneficiile pe care le aduce tranzitul actual.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au ocazia odată cu acest tranzit scurt al lui Jupiter să-și dea seama de anumite vulnerabilități și chiar probleme de sănătate pe care le au (ascunse) și astfel să înceapă rezolvarea lor. Vindecarea, de la caz la caz, poate veni acum sau anul viitor. Este o perioadă în care spiritualitatea și credința poate atinge cote înalte. Chiar dacă tendința va fi de interiorizare, nativii pot avea parte de revelații, de conștientizări importante despre trecutul lor, despre fricile lor, despre ceea ce țin ascuns și le face rău

Horoscop Taur

Taurii au toate motivele să se bucure de intrarea lui Jupiter în Pești, dat fiind că le activează sectorul prietenilor și, implicit, axa iubirii. Nativii vor avea ocazia să-și dezvolte viața socială, să intre în noi anturaje, să-și facă noi prieteni, să cunoască noi persoane care se vor dovedi importante și de ajutor pentru viitorul lor. O relație de prietenie poate escalada până la stadiul de poveste de iubire. Pe de altă parte, este o perioadă în care se vor bucura de popularitate, vor avea șansa de a-și pune în practică proiectele sau se pot asocia cu persoane care să contribuie la materializarea planurilor lor.

Horoscop Gemeni

Jupiter în Pești va fi foarte important pentru cei născuți în zodia Gemeni deoarece le va activa sectorul carierei. Nativii pot primi șanse de afirmare, pot avea ocazia să iasă în față și să se facă remarcați. Se întrevăd beneficii profesionale, de aceea nu este exclus ca unii nativi să primească o funcție mult dorită, să li se recunoască meritele, iar alții să pornească pe o nouă direcție în carieră. Gemenii își îmbunătățesc imaginea în fața celorlalți și asta îi bucură foarte mult. Este posibil ca unele contexte profesionale de acum să aducă funcția și statul mult dorit anul viitor. Ioricum, nativii vor face progrese profesionale.

Horoscop Rac

Racii au parte de intrarea lui Jupiter în Pești în sectorul spiritualității, iar acest aspect este deosebit de puternic pentru nativi, dat fiind că le oferă ocazia unei adevărate evoluții personale sau unui progres profesional, de la caz la caz. Șansele vin acum prin studii, seminarii, prin ceea ce învață să facă. Totodată, pot veni oportunități de la distanță, din străinătate, iar unii nativi au ocazia să predea și altora ceea ce au învățat. Horoscopul zilei le atrage atenția că pe durata tranzitului lui Jupiter prin Pești pot face o călătorie foarte importantă.

Nu rata: Horoscop occidental săptămânal 10 – 16 mai 2021. Peștii își recapătă optimismul și entuziasmul

Horoscop Leu

Leii au parte de intrarea lui Jupiter în Pești într-un sector care vorbește despre frici, pierderi, bani și resurse financiare deținute împreună cu alții, dar și intimitate. Pentru nativi, dat fiind că Jupiter expandează domeniul pe care-l activează, există două posibilități. Prima ar fi să se teamă la absurd de situația financiară, de situația conturilor, a investițiilor făcute, iar cea de-a doua variantă ar fi să câștige în instanță un proces, să obțină o moștenire sau niște drepturi financiare, să-și îmbunătățească veniturile cu ajutorul investițiilor făcute sau prin intermediul partenerului de viață sau partenerilor de afaceri. Este o perioadă în care trebuie să evite ca tmerile lor să fe duse la extrem și să acționeze conform acestora. Viața sexuală se poate îmbunătăți.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit al lui Jupiter prin Pești chiar prin sectorul relațiilor. Nativii au ocazia în această perioadă să-și îmbunătățească viața de cuplu, să-și conducă relația la un nivel superiori, dar au și șansa să-și îmbunătățească modul în care interacționează și se raportează la ceilalți. Pot veni oportunități prin intermediul altora, pot avea parte de beneficii profesionale, grație unor colaborări sau chiar pot semna contracte avantajoase. Pentru mulți nativi, acest tranzit poate aduce în viața lor persoanele de care au nevoie pentru a evolua și a face progrese.

Horoscop Balanță

Balanțele se pot bucura de acest tranzit al lui Jupiter prin Pești, dat fiind că le activează sectorul muncii și sănătății, ceea ce înseamnă că aici pot avea parte de îmbunătățiri. Posibil ca sarcinile și responsabilitățile profesionale să pară mai ușor de îndeplinit, să aibă parte de oportunități de creștere la locul de muncă, poate chiar un nou job pentru cei care-și caută să se angajeze. Din ounctul de vedere al sănătății, începe o perioadă de vindecare, iar nativii pot găsi soluții la problemele cu care se confruntă. Horoscopul de azi le atrage atenția nativilor asupra faptului că  Jupiter expandează sectorul pe care-l activează, deci poate aduce și suprasolicitare la locul de muncă, dar și agravarea unor probleme de sănătate.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au parte de intrarea lui Jupiter în sectorul iubirii și pentru nativi urmează o perioadă de entuziasm, de optimism și expansiune în plan sentimental. Astfel, pe lângă faptul că își recapătă bucuria de a trăi, nativii au șanse să cunoască noi persoane, să flirteze și să înceapă noi relații. Cei care sunt parte a unui cuplu, pot lua decizia să devină părinți. Pe de altă parte, au ocazia să iasă în față grație hobby-urilor și pasiunilor pe care le au, dat fiind că Jupiter va aduce o mare portție de creativitate și simț artistic. Atenție totuși ca timpul liber să fie folosit în mod util.

Citește și: Zodiac chinezesc. Predicții pentru săptămâna 10 – 16 Mai 2021

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au ocazia odată cu acest tranzit al lui Jupiter, guvernatorul lor, prin zodia Pești să-și îmbunătățească relația cu familia și să aducă îmbunătățiri în cămin. Pentru unii  nativi poate fi momentul să-și mărească familia, în timp ce pentru alții poate fi vorba de o mutare sau cumpărarea unei case. Chiar dacă nu se va petrece totul imediat, nativii trebuie să știe că acest tranzit le este foarte benefic progresului în contexte ce vizează familia și locuința.

Horoscop Capricorn

Capricornii se bucură de o perioadă benefică comunicării și oricărui context care vizează această latură. Dialogul cu ci din jur se îmbunătățește și nativii se pot împăca cu persoane apropiate. Poate fi vorba de negocieri profitabile, de discuții care deschid noi uși și aduc noi oportunități. Sunt Capricorni care pot învăța lucruri noi acum, care pot da un examen și pot obține o diplomă sau cel puțin conltientizează că pentru a progresa au nevoie să știe mai mult sau să învețe ceva nou.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură din plin de această intrare a lui Jupiter în Pești deoarece le activează sectorul financiar. Nativii au șansa de a-și crește veniturile acum, pot veni oportunități neașteptate să câștige bani și au ocazia să se pună în valoare și să-și monetizeze talentele și abilitățile. Este o perioadă foarte bună dacă știu să o valorifice. Horoscopul zilei de 14 mai le atrage atenția că în tot acest timp pot fi mai cheltuitori.

Horoscop Pești

Peștii se bucură din plin de intrarea lui Jupiter, guvernatorul lor, în zodia lor, după 12 ani. Pentru nativi urmează o perioadă în care viața personală se va îmbunătăți, inclusiv relațiile cu ceilalți, fie de cuplu, fie profesionale. Vor avea ocazia să crească, să facă progrese în tot ceea ce și-au propus. Totodată, este o perioadă de vindecare, o perioadă în care pot face pace cu ei înșiși și-și pot ameliora acele traume, răni care nu le permit să evolueze.

Descoperă și: Horoscop occidental lunar. Previziuni pentru luna mai 2021

Sursa foto principală: pexels.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a lăsat prea mult la vedere
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a...
Băiețelul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf, viral pe net! Liam a adunat mii de like-uri: „Doamne, cât e de frumos”
Băiețelul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf, viral pe net! Liam a adunat mii de...
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Şofer din Sibiu, pozitiv la 4 droguri cu aparatul DrugTest, nevinovat. Rezultatele analizelor de laborator au ieşit negative.
Şofer din Sibiu, pozitiv la 4 droguri cu aparatul DrugTest, nevinovat. Rezultatele analizelor de laborator...
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul Putin și i-au fost confiscate uzinele
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul...
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc: Ce-i cu asta, nenorocito?
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc:...
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce s-a întâmplat, de fapt?!
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce...
„S-a agravat”. Culiță Sterp, de urgență la spital! Ce a pățit îndrăgitul artist | FOTO
„S-a agravat”. Culiță Sterp, de urgență la spital! Ce a pățit îndrăgitul artist | FOTO
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în Biserica Ortodoxă din Curtici? Bogdan s-a luptat cinci săptămâni să trăiască
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în...
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu 2 camere de 1200 de euro.” Octavian Strunilă despre datoriile strânse la patru bănci
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu...
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu i-a venit să creadă ce i-a făcut Anghel Damian. A tot sperat că lucrurile vor sta altfel: „Mă usuc de nervi”
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu...
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…” / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și...
CE I-A FĂCUT Ponta lui TRAIAN BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier A RECUNOSCUT abia acum: Am greșit și regret
CE I-A FĂCUT Ponta lui TRAIAN BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier A...
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
Simona Halep nu va fi iertată! Un ofițer de control anti-doping a dezvăluit totul
Simona Halep nu va fi iertată! Un ofițer de control anti-doping a dezvăluit totul
Vica Blochina e de nerecunoscut. Medicii au transformat-o total
Vica Blochina e de nerecunoscut. Medicii au transformat-o total
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o conservă din magazin
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o...
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a fost găsit mort la doar 31 de ani
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a...
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
De ce a rupt legătura Cristina Șișcanu cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda
De ce a rupt legătura Cristina Șișcanu cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda