Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 14 mai 2021. Jupiter intră în zodia Pești

Horoscop zilnic 14 mai 2021. Jupiter intră în zodia Pești

De: Alice ZottaMadalina Manole 14/05/2021 | 09:14
Horoscop zilnic 14 mai 2021. Jupiter intră în zodia Pești

Horoscopul zilei de 14 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești se bucură de intrarea lui Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, chiar în zodia lor.

Te-ar putea interesa: Zodiac chinezesc pentru vineri, 14 mai. Este o zi guvernată de Apă Yang și de Câine

Jupiter, planeta beneficiilor, a oportunităților și progresului, va intra de astăzi în zodia Pești, zodie pe care o și guvernează și unde energia sa este puternică. Jupiter a mai fost în Pești în urmă cu 12 ani, deci este un tranzit rar și deosebit de important pentru toate semnele zodiacale. Acum va sta aproximativ două luni aici, până pe data de 28 iulie, perioadă în care va și retrograda, însă din decembrie 2021 va reveni în Pești pentru un an, abia atunci văzându-se cu adevărat beneficiile pe care le aduce tranzitul actual.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au ocazia odată cu acest tranzit scurt al lui Jupiter să-și dea seama de anumite vulnerabilități și chiar probleme de sănătate pe care le au (ascunse) și astfel să înceapă rezolvarea lor. Vindecarea, de la caz la caz, poate veni acum sau anul viitor. Este o perioadă în care spiritualitatea și credința poate atinge cote înalte. Chiar dacă tendința va fi de interiorizare, nativii pot avea parte de revelații, de conștientizări importante despre trecutul lor, despre fricile lor, despre ceea ce țin ascuns și le face rău

Horoscop Taur

Taurii au toate motivele să se bucure de intrarea lui Jupiter în Pești, dat fiind că le activează sectorul prietenilor și, implicit, axa iubirii. Nativii vor avea ocazia să-și dezvolte viața socială, să intre în noi anturaje, să-și facă noi prieteni, să cunoască noi persoane care se vor dovedi importante și de ajutor pentru viitorul lor. O relație de prietenie poate escalada până la stadiul de poveste de iubire. Pe de altă parte, este o perioadă în care se vor bucura de popularitate, vor avea șansa de a-și pune în practică proiectele sau se pot asocia cu persoane care să contribuie la materializarea planurilor lor.

Horoscop Gemeni

Jupiter în Pești va fi foarte important pentru cei născuți în zodia Gemeni deoarece le va activa sectorul carierei. Nativii pot primi șanse de afirmare, pot avea ocazia să iasă în față și să se facă remarcați. Se întrevăd beneficii profesionale, de aceea nu este exclus ca unii nativi să primească o funcție mult dorită, să li se recunoască meritele, iar alții să pornească pe o nouă direcție în carieră. Gemenii își îmbunătățesc imaginea în fața celorlalți și asta îi bucură foarte mult. Este posibil ca unele contexte profesionale de acum să aducă funcția și statul mult dorit anul viitor. Ioricum, nativii vor face progrese profesionale.

Horoscop Rac

Racii au parte de intrarea lui Jupiter în Pești în sectorul spiritualității, iar acest aspect este deosebit de puternic pentru nativi, dat fiind că le oferă ocazia unei adevărate evoluții personale sau unui progres profesional, de la caz la caz. Șansele vin acum prin studii, seminarii, prin ceea ce învață să facă. Totodată, pot veni oportunități de la distanță, din străinătate, iar unii nativi au ocazia să predea și altora ceea ce au învățat. Horoscopul zilei le atrage atenția că pe durata tranzitului lui Jupiter prin Pești pot face o călătorie foarte importantă.

Nu rata: Horoscop occidental săptămânal 10 – 16 mai 2021. Peștii își recapătă optimismul și entuziasmul

Horoscop Leu

Leii au parte de intrarea lui Jupiter în Pești într-un sector care vorbește despre frici, pierderi, bani și resurse financiare deținute împreună cu alții, dar și intimitate. Pentru nativi, dat fiind că Jupiter expandează domeniul pe care-l activează, există două posibilități. Prima ar fi să se teamă la absurd de situația financiară, de situația conturilor, a investițiilor făcute, iar cea de-a doua variantă ar fi să câștige în instanță un proces, să obțină o moștenire sau niște drepturi financiare, să-și îmbunătățească veniturile cu ajutorul investițiilor făcute sau prin intermediul partenerului de viață sau partenerilor de afaceri. Este o perioadă în care trebuie să evite ca tmerile lor să fe duse la extrem și să acționeze conform acestora. Viața sexuală se poate îmbunătăți.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit al lui Jupiter prin Pești chiar prin sectorul relațiilor. Nativii au ocazia în această perioadă să-și îmbunătățească viața de cuplu, să-și conducă relația la un nivel superiori, dar au și șansa să-și îmbunătățească modul în care interacționează și se raportează la ceilalți. Pot veni oportunități prin intermediul altora, pot avea parte de beneficii profesionale, grație unor colaborări sau chiar pot semna contracte avantajoase. Pentru mulți nativi, acest tranzit poate aduce în viața lor persoanele de care au nevoie pentru a evolua și a face progrese.

Horoscop Balanță

Balanțele se pot bucura de acest tranzit al lui Jupiter prin Pești, dat fiind că le activează sectorul muncii și sănătății, ceea ce înseamnă că aici pot avea parte de îmbunătățiri. Posibil ca sarcinile și responsabilitățile profesionale să pară mai ușor de îndeplinit, să aibă parte de oportunități de creștere la locul de muncă, poate chiar un nou job pentru cei care-și caută să se angajeze. Din ounctul de vedere al sănătății, începe o perioadă de vindecare, iar nativii pot găsi soluții la problemele cu care se confruntă. Horoscopul de azi le atrage atenția nativilor asupra faptului că  Jupiter expandează sectorul pe care-l activează, deci poate aduce și suprasolicitare la locul de muncă, dar și agravarea unor probleme de sănătate.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au parte de intrarea lui Jupiter în sectorul iubirii și pentru nativi urmează o perioadă de entuziasm, de optimism și expansiune în plan sentimental. Astfel, pe lângă faptul că își recapătă bucuria de a trăi, nativii au șanse să cunoască noi persoane, să flirteze și să înceapă noi relații. Cei care sunt parte a unui cuplu, pot lua decizia să devină părinți. Pe de altă parte, au ocazia să iasă în față grație hobby-urilor și pasiunilor pe care le au, dat fiind că Jupiter va aduce o mare portție de creativitate și simț artistic. Atenție totuși ca timpul liber să fie folosit în mod util.

Citește și: Zodiac chinezesc. Predicții pentru săptămâna 10 – 16 Mai 2021

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au ocazia odată cu acest tranzit al lui Jupiter, guvernatorul lor, prin zodia Pești să-și îmbunătățească relația cu familia și să aducă îmbunătățiri în cămin. Pentru unii  nativi poate fi momentul să-și mărească familia, în timp ce pentru alții poate fi vorba de o mutare sau cumpărarea unei case. Chiar dacă nu se va petrece totul imediat, nativii trebuie să știe că acest tranzit le este foarte benefic progresului în contexte ce vizează familia și locuința.

Horoscop Capricorn

Capricornii se bucură de o perioadă benefică comunicării și oricărui context care vizează această latură. Dialogul cu ci din jur se îmbunătățește și nativii se pot împăca cu persoane apropiate. Poate fi vorba de negocieri profitabile, de discuții care deschid noi uși și aduc noi oportunități. Sunt Capricorni care pot învăța lucruri noi acum, care pot da un examen și pot obține o diplomă sau cel puțin conltientizează că pentru a progresa au nevoie să știe mai mult sau să învețe ceva nou.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură din plin de această intrare a lui Jupiter în Pești deoarece le activează sectorul financiar. Nativii au șansa de a-și crește veniturile acum, pot veni oportunități neașteptate să câștige bani și au ocazia să se pună în valoare și să-și monetizeze talentele și abilitățile. Este o perioadă foarte bună dacă știu să o valorifice. Horoscopul zilei de 14 mai le atrage atenția că în tot acest timp pot fi mai cheltuitori.

Horoscop Pești

Peștii se bucură din plin de intrarea lui Jupiter, guvernatorul lor, în zodia lor, după 12 ani. Pentru nativi urmează o perioadă în care viața personală se va îmbunătăți, inclusiv relațiile cu ceilalți, fie de cuplu, fie profesionale. Vor avea ocazia să crească, să facă progrese în tot ceea ce și-au propus. Totodată, este o perioadă de vindecare, o perioadă în care pot face pace cu ei înșiși și-și pot ameliora acele traume, răni care nu le permit să evolueze.

Descoperă și: Horoscop occidental lunar. Previziuni pentru luna mai 2021

Sursa foto principală: pexels.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele