Home » Horoscop » Horoscop zilnic 9 mai 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Gemeni

Horoscop zilnic 9 mai 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Gemeni

De: Madalina Manole 09/05/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 9 mai 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 9 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni se bucură de ingresul lui Venus în zodia lor.

Venus, planeta iubirii și a banilor, își părăsește semnul de domiciliu, Taur, și intră în zodia Gemeni, pe care o va tranzita până de data de 2 iunie 2021. Iată, trecem de la dorința de stabilitate și confort a Taurului la energia jucăușă a Gemenilor, iar în plan sentimental acest aspect se va resimți din plin, dat fiind că vom fi mai deschiși la flirt, mai dornici de diversitate și putem fi atrași de persoane care stăpânesc arta conversației. Cu Venus în Gemeni putem spune că suntem atrași de parteneri sapiosexuali, pentru că este definiția perfectă a acestui tranzit.

Venus a retrogradat anul trecut în zodia Gemeni și a dat peste cap multe relații, iar acum ne putem bucura din plin de mersul său direct pe aici și este foarte probabil să aducă îmbunătățiri ale relațiilor afectate anul trecut, dat fiind că face conjuncție cu Mercur care va fi la început de retrogradare. Venus va face careu din nou cu Neptun, planeta iluziilor, din Pești, deci o doză de confuzie sentimentală va exista la un moment dat, spre final de tranzit, pe 27 mai, dar și sextil cu Saturn, planeta lecțiilor de viață, din Vărsător, și conjuncție cu Destinul, cu Nodul Nord Karmic din Gemeni, context care ne poate aduce noi viziuni sentimentale, ne poate ajuta să vedem dacă suntem în relația care trebuie, dacă este de viitor, iar unii nativi pot avea parte chiar și de noi povești de dragoste și, deși am avea tendința de a zice că sunt pasagere, s-ar putea ca amprenta saturniană să aducă destul de multă responsabilitate și maturitate în iubire. Din punct de vedere financiar putem cheltui mai mult pe distracții, pe vacanțe și călătorii și pentru a ne satisface plăcerile, pentru a ne simți bine.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au toate motivele să se bucure de tranzitul lui Venus prin Gemeni deoarece le va îmbunătăți comunicarea și le va aduce ocazia de a cunoaște oameni noi, de a lega noi prietenii și relații profesionale. Nativii pot negocia profitabil în această perioadă, pot semna noi contracte, pot rezolva chestiuni ce vizează actele sau, pe de altă parte, se pot împăca cu o persoană dragă cu care au fost în conflict și pot fi mai dornici să plece în vacanță. Cum Venus le guvernează relațiile, pentru viața de cuplu acest tranzit este de bun augur deoarece îi ajută să comunice mai ușor cu partenerul de viață, să ajungă la noi înțelegeri și concluzii comune.

Horoscop Taur

Chiar dacă le-a părăsit zodia, Taurii au și ei motive să se bucure de acest tranzit al lui Venus prin Gemeni, fiindu-le și guvernatoare, pentru că vor avea ocazia să-și îmbunătățească veniturile. Venus activează sectorul financiar și, în plus, este guvernatoarea muncii lor, deci nativii pot avea idei bune despre cum să-și eficientizeze munca pentru a scoate mai mulți bani, mai ales cei care lucrează pe cont propriu. Sunt și nativi cărora le cresc comisioanele din vânzări, dar și nativi care își iau un job suplimentar. Horoscopul zilei le cere Taurilor să se folosească mai mult de abilitățile lor pentru că sunt susținuți să-ți monetizeze talentele.

Horoscop Gemeni

După ce Mercur, guvernatorul lor, a intrat în zodia lor, iată că Gemenii se mai bucură de un ingres de excepție. Odată cu intrarea lui Venus aici, nativii vor simți o ușurare, o detensionare interioară și vor avea ocazia ușor, ușor să-și îmbunătățească viața personală și să-și armonizeze relația cu ei înșiși și cu ceilalți. Nativii se pun pe direcție de mers înainte, iar dacă până acum nu simțeau să se exprime la adevărata capacitate, de acum pot începe să socializeze cu mai multă bucurie. Venus le guvernează și sectorul iubirii, iar acest tranzit îi face cuceritori, dornici de flirt, iar pe cei care au relații longevive îi poate face să se gândească la oficializarea lor, fiind susținuți și de intrarea lui Jupiter, planeta guvernatoare a relațiilor lor, în Pești. Însă, nu ar trebui să se grăbească în astfel de decizii, dat fiind că Mercur va retrograda în zodia lor.

Horoscop Rac

Cu Venus în tranzit prin sectorul subconștientului, cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să-și îmbunătățească relația cu trecutul, dar și starea de sănătate, în special fiind vorba de sănătatea emoțională și psihică. Este o perioadă în care frământările, grijile, fricile și amintirile pot fi copleșitoare, iar Venus va mai ameliora din trăirile interioare. Sunt nativi care se pot gândi la o fostă iubire sau la o iubire ascunsă, iar acum pot profita de acest tranzit, mai ales că îl au și pe războinicul Marte în zodia lor, iar Marte le guvernează sectorul iubirii, pentru a rezolva aceste situații. Se întorc la un fost partener sau depășesc trecutul și vindecă rănile?

Horoscop Leu

Leii au toate motivele să se bucure de intrarea lui Venus în Gemeni pentru că le va susține viața socială și nativii își vor recăpăta bucuria de a ieși din casă și de a se întâlni cu prietenii, astfel reușind să-și îmbunătățească și relațiile, să cunoască noi persoane și să-și mărească anturajul, să intre în noi cercuri sociale. Este un tranzit benefic și din punct de vedere profesional pentru că Leii pot aduce îmbunătățiri proiectelor în care sunt implicați, proiectelor de grup, proiectelor online, și-și fac planuri de viitor profitabile, strategii de avansare în carieră.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia odată cu intrarea lui Venus în Gemeni să-și îmbunătățească situația profesională. Poate fi vorba de o perioadă profitabilă în cariera lor, în care se pot face remarcați, se pot pune în evidență prin idei, pot veni cu strategii de avansare sau de atingere a unor obiective. Pentru unii nativi poate fi vorba de preluarea unei funcții, a unor responsabilități importante care să aducă și creșteri financiare sau de susținere în schimbarea direcției profesionale, în schimbarea carierei. Horoscopul de azi îi atenționează că pot avea tendința de a deveni mai autoritari cu cei din jur.

Horoscop Balanță

Cum Venus le este și guvernatoare, acest tranzit este de bun augur pentru Balanțe deoarece contribuie la îmbunătățirea unor convingeri de viață, a unor credințe și principii cu care nativii vor merge mai departe de acum înainte. Unele mentalități vor fi lăsate în spate acum pentru ca altele să le ia locul. Totodată, au susținere cei care vor să învețe ceva nou, să se înscrie la un curs, să obțină o diplomă, să se dezvolte personal și profesional. Unii nativi pot primi ajutor de la persoane aflate la distanță, chiar și peste hotare. Din punct de vedere financiar, vor avea o altă viziune despre modul în care-și folosesc și valorifică resursele lor și ale altora.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot profita de tranzitul lui Venus prin Gemeni pentru a-și pune la punct situația unui credit, a unei moșteniri, a unui bun material. Poate fi vorba de reglementări legate de acte, de soluționări ce țin de partaje, litigii, asigurări, taxe și impozite. Cum Venus le guvernează și relațiile, acest tranzit este de bun augur pentru clarificări în cuplu, pentru îmbunătățirea dialogului cu partenerul de viață, dar și cu partenerii profesionali. Este o perioadă intensă în viața intimă, stimulantă din punct de vedere sexual, însă nativii trebuie să evite relațiile extraconjugale, ascunse.

Horoscop Săgetător

Venus va tranzita chiar sectorul relațiilor și al căsătoriei, iar pentru Săgetători poate aduce ocazia îmbunătățirii dialogului în cuplu, dar și cu partenerii de afaceri. Totuși, trebuie ținut cont că este un sector destul de activat de tranzite, unde se vor petrece și eclipse, deci destul de agitat. Venus îi poate ajuta în demersuri dacă-și doresc consolidarea unei relații, dar și dacă-și doresc încheierea unei relații. Este o perioadă care pentru mulți nativi este definitorie relațional, în sensul că se pot căsători sau pot divorța, pot semna noi contracte sau pot încheia colaborări.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot profita de acest tranzit al lui Venus prin Gemeni pentru a-și îmbunătăți comunicarea cu colegii de muncă, dar mai ales pentru a pune în practică idei și soluții care să contribuie la eficientizarea activității profesionale. Este o perioadă în care-și pot îmbunătăți sănătatea, dat fiind că sunt foarte agitați, tracasați și stresați din cauza locului de muncă. Cei care-și caută un job, acum se pot angaja. Cum Venus le guvernează iubirea, este o perioadă în care-și pot îmbunătăți comunicarea cu persoana iubită, dar și cu copiii și pot decide să plece într-o scurtă vacanță de relaxare.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură din plin de intrarea lui Venus în Gemeni, dat fiind că le activează sectorul iubirii. Nativii își pot îmbunătăți comunicarea cu persoana iubită, cei care au relații de lungă durată pot discuta despre copii, iar cei care sunt părinți se pot apropia mai mult de copii. Cei singuri pot fi mai dornici de flirt și aventură și cum Venus va face conjuncție cu Destinul nu este exclus să înceapă și o poveste de dragoste, iar dacă vor fi maturi și răbdători, aceasta se poate dovedi de lungă durată. Horoscopul zilei de 9 mai le cere să încerce să-și cultive o pasiune, să dea curs unui hobby sau să-l ducă la un alt nivel.

Horoscop Pești

Peștii sunt destul de agitați în această perioadă din cauza unor contexte de familie sau care vizează locuința, poate o mutare, însă în unele cazuri este vorba de stările lor emoționale care sunt apăsătoare. Ei bine, acest tranzit al lui Venus prin Gemeni îi poate ajuta să-și îmbunătățească relațiile de familie, să rezolve contexte ce țin de bunuri patrimoniale, dar mai ales să-și înțeleagă și integreze trecutul, să-l depășească și să (se) ierte. Poate fi o perioadă care aduce vindecarea unor traume și amintiri, inclusiv vechi, din copilărie, și le poate îmbunătăți considerabil starea emoțională. Redecorarea și reamenajarea locuinței le poate aduce bucurie în această perioadă.

Parteneri
Scandal URIAS! Dana Rogoz, făcută praf de fosta nevastă a soțului ei: „Radu al meu m-a părăsit pentru O …”
Scandal URIAS! Dana Rogoz, făcută praf de fosta nevastă a soțului ei: „Radu al meu...
Ion Țiriac a spus de ce nu a vrut niciodată să se însoare cu Andreea Marin. Ce făcea aceasta în secret (EXCLUSIV)
Ion Țiriac a spus de ce nu a vrut niciodată să se însoare cu Andreea...
Invitatul SURPRIZĂ care a deschis finala Chefi la cuțite. Toată lumea a aplaudat și s-a bucurat
Invitatul SURPRIZĂ care a deschis finala Chefi la cuțite. Toată lumea a aplaudat și s-a...
FOTO. Corina Bud, apariție explozivă! Aproape goală într-un costum de baie `invizibil`
FOTO. Corina Bud, apariție explozivă! Aproape goală într-un costum de baie `invizibil`
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300 de euro
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300...
Serena Williams a fost surprinsă pe plajă, în costum de baie. Câte kilograme are sportiva
Serena Williams a fost surprinsă pe plajă, în costum de baie. Câte kilograme are sportiva
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat acest produs și să nu îl consume
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat...
Viviana Sposub a arătat testul de sarcină: „Emoțiile de azi-dimineață”
Viviana Sposub a arătat testul de sarcină: „Emoțiile de azi-dimineață”
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen...
Are 22 de ani și va moșteni imperiul Apple. Cum arată Eve Jobs, fiica lui Steve Jobs
Are 22 de ani și va moșteni imperiul Apple. Cum arată Eve Jobs, fiica lui...
Șocant cum a ucis-o Ionel pe Andreea, chiar când își ținea fetița de 4 ani în brațe! Dezvăluiri cutremurătoare
Șocant cum a ucis-o Ionel pe Andreea, chiar când își ținea fetița de 4 ani...
Anunț cutremurător despre COVID-19. Informația vine chiar din Wuhan
Anunț cutremurător despre COVID-19. Informația vine chiar din Wuhan
Poveste de dragoste la Chefi la Cuțite. Doi concurenți au anunțat că se căsătoresc. FOTO
Poveste de dragoste la Chefi la Cuțite. Doi concurenți au anunțat că se căsătoresc. FOTO
Horoscop SPECIAL pentru miercuri! Zodia care trebuie să ia nişte decizii importante
Horoscop SPECIAL pentru miercuri! Zodia care trebuie să ia nişte decizii importante
Care sunt cele mai calme zodii? Top 5 zodii care se bazează pe Zen-ul interior
Care sunt cele mai calme zodii? Top 5 zodii care se bazează pe Zen-ul interior
S-a aflat! Cu el se iubește Andreea Mantea. Cristi Mitrea i-a dat de gol
S-a aflat! Cu el se iubește Andreea Mantea. Cristi Mitrea i-a dat de gol
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
BANCUL ZILEI – Femeile satisfăcute și afaceristul ingenios
BANCUL ZILEI – Femeile satisfăcute și afaceristul ingenios
S-a pozat aproape goală la 62 de ani! Toți sunt în ȘOC! Detaliul care s-a văzut în fotografia postată! Puțini ar fi avut curajul
S-a pozat aproape goală la 62 de ani! Toți sunt în ȘOC! Detaliul care s-a...
S-a decis cine este în marea finală Chefi la cuțite
S-a decis cine este în marea finală Chefi la cuțite
Lovitură cruntă pentru ProTV! S-a aflat adevărul. O mare vedetă nu s-a mai abţinut
Lovitură cruntă pentru ProTV! S-a aflat adevărul. O mare vedetă nu s-a mai abţinut
Iohannis are un nou favorit la șefia PNL. Cîțu și Orban, marii pierzători
Iohannis are un nou favorit la șefia PNL. Cîțu și Orban, marii pierzători
Știrea momentului! Au fost prinși bărbații care l-au omorât pe Mihai, șoferul de TIR ucis în parcare
Știrea momentului! Au fost prinși bărbații care l-au omorât pe Mihai, șoferul de TIR ucis...
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu care se juca online. Ce a urmat e terifiant
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu...
Finaliștii Chefi la cuțite 2021. Cine se bate miercuri pentru premiul cel mare de 30.000 euro
Finaliștii Chefi la cuțite 2021. Cine se bate miercuri pentru premiul cel mare de 30.000...
Avertisment al Chinei pentru G7: Zilele în care grupurile „mici” de ţări decideau soarta lumii au apus de mult timp
Avertisment al Chinei pentru G7: Zilele în care grupurile „mici” de ţări decideau soarta lumii...
Schimbare radicală pentru elevi! Ce trebuie neaparat să afle toți părinții
Schimbare radicală pentru elevi! Ce trebuie neaparat să afle toți părinții
S-a aflat cine va câștiga Chefi la cuțite 2021! Fanii sunt în stare de șoc
S-a aflat cine va câștiga Chefi la cuțite 2021! Fanii sunt în stare de șoc
Motivul bizar pentru care nu se încheie nasturele de jos la sacou. Mulţi cred că e un mit, dar e adevărat!
Motivul bizar pentru care nu se încheie nasturele de jos la sacou. Mulţi cred că...
FOTO. Maria Constantin și-a pus silicoane noi și își etalează bustul peste tot! Cât de provocator pozează
FOTO. Maria Constantin și-a pus silicoane noi și își etalează bustul peste tot! Cât de...
Vedeta din România care s-a pozat goală la piscină. A postat poza pe internet, iar reacțiile nu au întârziat:
Vedeta din România care s-a pozat goală la piscină. A postat poza pe internet, iar...
Raluca Pastramă, prima reacție după ce Pepe a fost surprins în timp ce săruta o altă femeie: „El are nevoie de ...
Raluca Pastramă, prima reacție după ce Pepe a fost surprins în timp ce săruta o...
Vești importante pentru românii vaccinați cu Pfizer. Ce influență poate avea asupra imunității noua versiune a virusului COVID numită Delta
Vești importante pentru românii vaccinați cu Pfizer. Ce influență poate avea asupra imunității noua versiune...
Facultatea din România de unde nu ies şomeri şi salariul porneşte de la 1.000 de euro pe lună. Nu este IT
Facultatea din România de unde nu ies şomeri şi salariul porneşte de la 1.000 de...
Cum să îţi transformi curtea într-o afacere de sute de mii de euro. Povestea omului care a transformat o nevoie în afacere profitabilă
Cum să îţi transformi curtea într-o afacere de sute de mii de euro. Povestea omului...
Tatăl Denisei Răducu, alt scandal! Ce vrea să facă cu banii fiicei moarte
Tatăl Denisei Răducu, alt scandal! Ce vrea să facă cu banii fiicei moarte
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Știrea momentului! Au fost prinși bărbații care l-au omorât pe Mihai, șoferul de TIR ucis în parcare
Știrea momentului! Au fost prinși bărbații care l-au omorât pe Mihai, șoferul de TIR ucis...
Șefii Lamborghini sunt uluiți. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în istoria mărcii
Șefii Lamborghini sunt uluiți. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în istoria mărcii