Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » Horoscop zilnic 23 aprilie 2021. Marte intră în zodia Rac

Horoscop zilnic 23 aprilie 2021. Marte intră în zodia Rac

De: Cristian Blanuta 23/04/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 23 aprilie 2021. Marte intră în zodia Rac

Horoscopul zilei de 23 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Rac au parte de ingresul lui Marte în zodia lor.

Marte, planeta acțiunii și a conflictului, intră în zodia Rac, zodie pe care o va traversa până pe data de 11 iunie. În toată această perioadă, Marte ne va canaliza energia către casă și familie, dar și către noi înșine, către universul nostru interior. Pe de o parte, Marte ne stimulează interesul pentru activități casnice, dar pe de altă parte ne poate face și mai conflictuali cu familia, dar și agresivi în cazul în care siguranța celor dragi este pusă în pericol.

Cu Marte în Rac nu avem curajul clasic de a acționa, dat fiind că Racul este o zodie mai sensibilă, mai emotivă, ci mai degrabă suntem mai ezitanți în acțiuni, mai timizi și mai dispuși să dăm înapoi. În principiu, luptele cu Marte în Rac se dau în mod indirect. Însă, chiar dacă nu ducem neapărat conflicte exterioare, le ducem la nivel interior, de aceea este posibil să strângem multe emoții în noi și la un moment dat să răbufnim. Totodată, acest tranzit ne stimulează să ne întoarcem la familie, la tradiții, la origini și poate trezi multe amintiri și chiar traume ale copilăriei, însă puterea interioară este mare și o putem folosi în ajutorul nostru.

Cu Marte în zodia Rac trebuie să avem grijă la gestionarea emoțiilor pentru că putem deveni hipersensibili și putem trăi adevărate crize interioare. În plus, trebuie să evităm excesele de alimentație pentru că putem avea probleme digestive.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Marte este chiar guvernatorul zodiei Berbec, iar dacă în ultimele două luni, cât timp a traversat Gemenii, i-a făcut pe nativi direcți în exprimare și mai certăreți, iată că acum, odată cu intrarea în semnul Racului îi mai domolește și le canalizează energia către interior, însă acest aspect le poate trezi și multe amintiri. Vor fi nativi care vor dori să renoveze locuința în această perioadă, nativi care vor lupra pentru obținerea unor bunuri de patrimoniu și nativi care își pot cumpăra o casă. Este posibil chiar ca unii Berbeci să-și dorească mai multă independență și să se mute de lângă părinți. Oricum, este de preferat să evite conflictele cu familia, pentru că tensiunile vor exista.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur se despart de Marte din sectorul financiar. Dacă până acum, timp de două luni, le-a adus energie să facă bani, dar și cheltuieli, unele chiar impulsive, de azi începând îi va susține să se exprime, să spună tot ceea ce au de spus fără prea multe rețineri. Nativii vor avea energie mentală, vor căuta soluții, dar vor și lupta pentru susținerea ideilor. Este o perioadă foarte bună pentru cei care învață sau dau examene. Totuși, pot fi mai conflictuali cu cei dragi, dar și cu autoritățile. Totodată, va crește dorința de a face plimbări, excursii, dar ar trebui să fie responsabili și atenți la deplasări.

Horoscop Gemeni

Marte le părăsește zodia după două luni în care i-a agitat și le-a adus o doză considerabilă de stres, însă Gemenii se pot bucura de ingresul planetei în sectorul financiar. Energia nativilor se va canaliza în direcția îmbunătățirii veniturilor și cel mai probabil vor face mai multe cheltuieli pentru casă și familie. Este o perioadă bună să-și schimbe modul de administrare al finanțelor și să devină mai responsabili. Cum Marte le guvernează și sectorul muncii și al proiectelor de grup, pot munci mai mult pentru a face bani, mai ales stimulându-și abilitățile și exploatându-și talentele personale. Horoscopul de azi le atrage atenția că pot cheltui pe fond emoțional.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de ingresul lui Marte în zodia lor și timp de aproximativ două luni de acum înainte, nativii vor avea parte de o doză mare de energie care-i va însoți în activitățile curente, dar care îi poate conduce și la suprasolicitare, fizică și psihică, dacă nu este administrată corespunzător. Nativii au ocazia să facă unele schimbări cu mai multă îndrăzneală, însă nu trebuie să le lipsească maturitatea și responsabilitatea în acțiuni. Cum Marte le guvernează sectorul iubirii, dar și al carierei, vor fi preocupați de aceste zone în mod deosebit, însă există și posibilitatea să fie mai conflictuali cu cei dragi și cu superiorii, cu autoritățile din viața lor. Atenție și la tendința de a fi prea impunători cu copiii, pentru cei care sunt părinți.

Horoscop Leu

Leii nu sunt cei mai fericiți cu tranzitul lui Marte prin Rac pentru că li se pot accentua o serie de frici, stări anxioase și chiar simptome ale unor afecțiuni mai vechi, însă șansele de rezolvare sunt mari, mai ales dacă se dedică spiritualității, meditației și terapiilor alternative. Este important să nu facă excese în această perioadă, să fie atenți la alimentație și să se odihnească corespunzător, mai ales că Marte poate favoriza episoadele de insomnie. Este foarte posibil să intre într-o etapă de introspecție, să aibă nevoie de reculegere, de petrecere a timpului cu ei înșiși mai mult ca de obicei. Marte le guvernează sectorul familiei și al locuinței și le poate aduce preocupări în aceste direcții, grijă mai multă pentru sănătatea cuiva din familie, dar și tensiuni cu cei dragi ca urmare a viziunilor diferite sau, posibil, să reia contexte din trecut lăsate neterminate.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să-și dinamizeze viața socială și pot profita de tranzitul lui Marte prin Rac pentru a-și lărgi cercul de cunoștințe, pentru a adera la noi grupuri, organizații și pentru a se implica în noi proiecte. Relațiile de prietenie intră în focusul nativilor și pot fi mai sociabili decât de obicei, dar și mai direcți dacă sunt deranjați de aceștia. Proiectele în online pot prinde contur, însă trebuie să fie atenți la colegi și la cei cu care-și desfășoară activitățile pentru că pot apărea unele tensiuni.

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul carierei și poate fi vorba de conflicte cu superiorii, cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor, inclusiv cu părinții, dar și de o mai mare determinare a nativilor de a-și atinge obiectivele, de a se afirma în câmpul socio-profesional. Interesele financiare vor prima și mulți nativi pot fi forțați de contexte să fie creativi și ingenioși. Cum Marte le guvernează relațiile și căsnicia, ar trebui să aibă grijă la tendința de a fi mai conflictuali cu cei din jur și să depună efort să evite tensiunile cu partenerul de viață.

Horoscop Scorpion

Marte, guvernatorul celor născuți în semnul Scorpion, intră în zodia Rac, o poziție avantajoasă pentru nativi pentru că le va stimula interesul pentru dezvoltarea personală și profesională, pentru studiu și călătorii. Aceștia vor fi atrași de noi domenii, de explorarea unor noi viziuni, de analiza și reorganizarea unor principii de viață, a unor convingeri, mai ales legate de familie și relații. Este o perioadă favorabilă să obțină o diplomă sau să se folosească de o diplomă pe care o au. Atenție la conflictele cu familia, mai ales că unele nu vor putea fi evitate din cauza viziunilor diferite, caz în care nativii trebuie să dea dovadă de maturitate și responsabilitate, dar și la situații care vizează locuința și care cer adaptabilitate rapidă și găsirea unor noi soluții.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii vor trebui să aibă grijă pe durata acestui tranzit al lui Marte prin zodia Rac la modul în care-și administrează bunurile materiale, mai ales cele deținute în comun cu alții, dar și la modul în care-și gestionează finanțele, fondurile comune pentru a evita pierderile. Este de preferat să fie prevăzători și responsabili la tot ce ține de credite, datorii, acte, moșteniri, taxe, impozite, investiții, pensii, contexte imobiliare. Pot fi nativi care acum vor iniția demersurile unui partaj, litigiu, proces. Pe de altă parte, este momentul să renunțe la vicii, dependențe, obiceiuri toxice care le consumă nu doar banii, ci și resursele de sănătate. Marte le guvernează atât trecutul, secretele, cât și iubirea, iar nativii pot fi mai pasionali în această perioadă, mai erotici și deschiși aventurilor.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de tranzitul lui Marte chiar prin sectorul relațiilor și al căsătoriei și poate urma o perioadă mai agitată în relațiile cu cei din jur, însă și motivantă pentru a face acele schimbări necesare care să le asigure siguranța emoțională. Cum Venus se află în sectorul iubirii, pentru cei singuri este o ocazia foarte bună să cunoască noi persoane și să înceapă relații de lungă durată. Important pentru nativi va fi acum ca partenerul să-i aprecieze și să le recunoască valoarea, să le dea practic valoare. În plus, vor funcționa acele relații în care valorile morale sunt comune. Din punct de vedere profesional au șanse să obțină noi contracte, să lege noi colaborări care să aducă și o creștere a veniturilor.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul muncii și al sănătății. Începe o perioadă mai solicitantă din punct de vedere profesional și nu este exclus să apară schimbări la locul de muncă care să le creeze disconfort emoțional și să le ceară adaptabilitate, inovație, dar și simț practic. Tensiunile cu colegii și superiorii pot fi la ordinea zilei. Este important ca nativii să fie mai responsabili, mai eficienți astfel încât să nu se lase epuizați pentru că acum stresul, suprasolicitarea le poate afecta sănătatea. Nu este exclus nici ca anumite afecțiuni mai vechi să se manifeste și să fie determinați să-și schimbe stilul de viață și rutina zilnică. Horoscopul zilei de 23 aprilie le cere mai multă odihnă.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul iubirii, iar acest aspect le va stimula romantismul, senzualitatea, visarea, sensibilitatea și creativitatea. Este o perioadă favorabilă să se îndrăgostească, să dea frâu liber unei pasiuni și să se lase purtați într-o aventură. Inconjuncția cu Saturn poate aduce un moment de vulnerabilitate în care trecutul poate reînvia, de la caz la caz, având o altă semnificație. În cuplurile solide se poate discuta despre venirea pe lume a unui copil sau chiar despre o logodnă. Cei care sunt părinți pot avea tendința de a deveni mai autoritari cu copiii. Pe de altă parte, nativii care au talente artistice se pot bucura din plin de creativitate, inspirație și imaginație în această perioadă și pot fi mai stimulați să se dedice hobby-urilor lor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
O femeie de 62 de ani a DISPĂRUT de acasă, în cartierul Militari din Capitală. Familia o caută și prin intermediul rețelelor de socializare
O femeie de 62 de ani a DISPĂRUT de acasă, în cartierul Militari din Capitală....
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
A făcut pulsurile s-o ia razna! IREAL: cum a apărut Corina Caragea în fața fanilor români la Euro
A făcut pulsurile s-o ia razna! IREAL: cum a apărut Corina Caragea în fața fanilor...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Rică Răducanu a redeschis localul din Neptun: „S-a lăsat cu șucăr!”. Cât costă micii, ciorba de burtă și o porție de pomana porcului?
Rică Răducanu a redeschis localul din Neptun: „S-a lăsat cu șucăr!”. Cât costă micii, ciorba...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
VIDEO „Doamne, ce mare este gheața!” Furtunile au făcut ravagii în jumătate de țară
VIDEO „Doamne, ce mare este gheața!” Furtunile au făcut ravagii în jumătate de țară
Nouă declarație controversată a lui Teodosie. Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
Nouă declarație controversată a lui Teodosie. Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii...
RCA-ul acoperă DAUNE dacă la volanul mașinii s-a aflat altă persoană în accident?
RCA-ul acoperă DAUNE dacă la volanul mașinii s-a aflat altă persoană în accident?
Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am mici ajustări”
Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am...
Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați
Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați
Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”
Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au la dispoziție două ore pentru a...
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau mănânci „rahat”? Tu alegi!
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau...
Top 5 aplicații de navigație utilizate de șoferi. 3 RIVALE pentru Google Maps și Waze
Top 5 aplicații de navigație utilizate de șoferi. 3 RIVALE pentru Google Maps și Waze
Țara în care 99% din populație este INCINERATĂ
Țara în care 99% din populație este INCINERATĂ
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
LIVE /  Evaluare Națională 2024 la limba română. Ce le-a picat elevilor de clasa a VIII-a. Update
LIVE / Evaluare Națională 2024 la limba română. Ce le-a picat elevilor de clasa a...
Cum a ajuns un fermier din România să arunce fasolea pe marginea drumului. ”Să produc cu 5 lei și să vând cu 3? Mai bine o arunc!”
Cum a ajuns un fermier din România să arunce fasolea pe marginea drumului. ”Să produc...
Marele actor român a plecat prea devreme dintre noi. România a pierdut o mare stea
Marele actor român a plecat prea devreme dintre noi. România a pierdut o mare stea
Anunţ BOMBĂ după vizita în România. Irina Columbeanu părăseşte America. Cum va reacţiona Monica Gabor
Anunţ BOMBĂ după vizita în România. Irina Columbeanu părăseşte America. Cum va reacţiona Monica Gabor
Vine va ridica trofeul UEFA EURO 2024! Descoperă pronosticul!
Vine va ridica trofeul UEFA EURO 2024! Descoperă pronosticul!
Coloana oficială care îl trasporta pe Viktor Orban, implicată într-un accident rutier în Germania. Un poliţist a murit
Coloana oficială care îl trasporta pe Viktor Orban, implicată într-un accident rutier în Germania. Un...
Românii cu mașini pe benzină și motorină sunt obligați. Vor fi TAXAȚI în plus din 1 iulie
Românii cu mașini pe benzină și motorină sunt obligați. Vor fi TAXAȚI în plus din...
Laura Cosoi, ipostază uluitoare. Cum a fost prinsă vedeta
Laura Cosoi, ipostază uluitoare. Cum a fost prinsă vedeta
ȘOCUL pe care l-a avut un cuplu de turiști români când a primit nota de plată la un restaurant în Turcia. Cât au costat două șaorme cu cartofi prăjiți
ȘOCUL pe care l-a avut un cuplu de turiști români când a primit nota de...
Arăţi ca la 18 ani! Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat prin surprindere fanii
Arăţi ca la 18 ani! Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat...
Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au fost martorii unui fenomen inedit. Ce a apărut
Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au...
Atacat de rechin. Un actor celebru din
Atacat de rechin. Un actor celebru din "Piraţii din Caraibe" a murit la 49 de...
Care mai este viața actriței Thalia din telenovela Marimar. Are 52 de ani în prezent
Care mai este viața actriței Thalia din telenovela Marimar. Are 52 de ani în prezent
Insula din Grecia care vrea să limiteze numărul turiștilor. Mulți români merg în vacanță aici
Insula din Grecia care vrea să limiteze numărul turiștilor. Mulți români merg în vacanță aici
Magazinul uriaș din România care are reduceri de până la 50%. Ce îți poți cumpăra la jumătate de preț
Magazinul uriaș din România care are reduceri de până la 50%. Ce îți poți cumpăra...
×