Home » Horoscop » Horoscop zilnic 14 aprilie 2021. Venus intră în zodia Taur

Horoscop zilnic 14 aprilie 2021. Venus intră în zodia Taur

De: Madalina Manole 14/04/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 14 aprilie 2021. Venus intră în zodia Taur

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur se bucură din plin de ingresul lui Venus, guvernatoarea lor, în zodia lor.

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în zodia Taur, zodia sa de domiciliu, ipostază din care își manifestă energia pe deplin. Venus va tranzita Taurul până pe data de 9 mai, perioadă în care ne va aduce o dorință mai mare de stabilitate și confort, atât în viața sentimentală, cât și din punct de vedere financiar.

Cu Venus în Taur, vom fi mai statornici în sentimente, vom dori relații serioase și de durată și vom fi mai preocupați de înfățișarea noastră. Aspectele pe care le va face în acest tranzit, mai ales spre finele lunii acesteia, ne vor testa sentimentele și pot aduce unele surprize neașteptate în relațiile noastre.

Din punct de vedere financiar, va urma o perioadă în care va trebui să ne consolidăm veniturile și să ne responsabilizăm vizavi de cheltuieli, dar și de modul în care ne câștigăm banii.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) și cele de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor fi cele mai favorizate de acest tranzit.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în semnul Berbec au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, iar următoarea perioadă poate fi foarte benefică pentru nativi dacă sunt deschiși și cooperanți. Banii pot veni inclusiv din proiectele pe care le au și nu doar din salariu sau comisioane, dar trebuie să fie responsabili și să aibă viziune de viitor. În mod normal, Venus le aduce ocazia de a-și îmbunătăți veniturile, dar și de a face bani din talentele lor sau prin intermediul abilităților pe care le au. Este o perioadă favorabilă să se pună mai mult în valoare și să-și recâștige încrederea în sine. Atât din punct de vedere sentimental, cât și profesional, au ocazia să-și consolideze relațiile.

Horoscop Taur

Taurii se bucură cel mai mult dintre toate zodiile de intrarea lui Venus în zodia lor, dat fiind că le este guvernatoare. Urmează o perioadă în care se vor concentra mai mult pe felul în care arată, vor aduce îmbunătățiri vieții personale și relaționale, iar o nouă poveste de dragoste poate oricând să apară. Taurii vor avea mai mult sex-appeal, chiar magnetism aș putea spune, dat fiind că și Luna Neagră este în zodia lor, și pot cuceri mai ușor. Financiar se vor axa pe îmbunătățirea veniturilor, dar și pe obținerea confortului mult dorit, însă pentru a-și realiza scopurile au nevoie de responsabilitate profesională, dat fiind că Venus va face careu cu Saturn și Jupiter, din sectorul carierei.

Horoscop Gemeni

Nativii Gemeni au șansa ca odată cu tranzzitul lui Venus prin Taur să vindece trecutul, să scape de frici și anxietăți, să devină mai spirituali, să caute înțelegerea unor sensuri mai profunde ale vieții. Pot fi forțați să-și schimbe niște convingeri de viață sau, din contră, să apeleze la anumite credințe și convingeri pentru a-și îmbunătăți starea de spirit și sănătatea. S-ar putea interioriza din punct de vedere al exprimării sentimentelor, însă vor avea ocazia de a le analiza mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenție că în această perioadă trecutul sentimental și amintirile pot să-i bântuie mai mult ca oricând.

Horoscop Rac

Pentru Raci, ingresul lui Venus în Taur este de bun augur pentru că le aduce ocazia de a socializa mai mult, de a-și îmbunătăți relația cu prietenii și asociații, dar și șansa de a-și consolida proiectele în care sunt implicați sau de a demara altele noi. S-ar putea să apară gelozii în cuplu, tensiuni în anturaj, dar toate vor avea rolul de a responsabiliza sentimental nativii. Din punct de vedere financiar s-ar putea să fie nevoiți să-și schimbe abordarea vizavi de resursele celorlalți și să fie mai responsabili, în special față de resursele partenerului, pentru că aici pot apărea tensiunile.

Horoscop Leu

Nativii din semnul Leu au parte de intrarea lui Venus în sectorul carierei, iar acest tranzit îi va ajuta foarte mult să-și îmbunătățească imaginea, să-și consolideze funcția și să-și atingă obiectivele profesionale avute. Pe de altă parte, Venus îi determină să devină mai responsabili față de cei din jur, față de partenerul de viață, îi activează să lupte pentru a obține un contract, pentru a oficializa o relație. Nu sunt excluse schimbările bruște de direcție profesională, poate chiar stimulate de partenerul de viață.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia în această perioadă în care Venus tranzitează Taurului să-și îmbunătățească filozofiile de viață, însă impactul cu adevărat major va legat de principiile și credințele lor profesionale sau legate de sănătate. Au șansa ca multe din frustrările profesionale sau legate de stil de viață să fie schimbate prin îmbunătățirea unor convingeri, prin schimbarea unor viziuni și aspirații sau, în alte cazuri, prin studiu, cunoaștere, dezvoltare și explorare a unor noi domenii. Din punct de vedere financiar pot deveni mai dornici de confort și stabilitate.

Horoscop Balanță

Venus este și planeta lor guvernatoare, iar Balanțele pot avea ocazia în timpul acestui tranzit să-și îmbunătățească situația financiară, fiind vorba în special de obținerea unor drepturi materiale, investiții, de partaje, litigii, credite, bani dina sigurări, taxe, impozite. Sunt posibile tensiuni în cuplu din cauza cheltuielilor și discuții legate de banii partenerului și va fi nevoie de mai multă responsabilitate. În plan sentimental, apare ocazia îmbunătățirii vieții intime, nativii fiind mai pasionali, însă nu vor fi susținute aventurile, iar infidelitățile vor fi taxate.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se bucură din plin de intrarea lui Venus în zodia Taur, dat fiind că le va activa întocmai sectorul relațiilor. Nativii vor avea șansa să-și îmbunătățească atât viața de cuplu, cât și relațiile profesionale, să le consolideze și să le stabilizeze, poate chiar să primească noi contracte, însă au nevoie și de multă responsabilitate. Careul cu Saturn de la finele lunii poate fi un moment în care multe relații vor fi încercate și fără maturitate emoțională va fi greu de depășit momentul. Privit în mod pozitiv, poate fi un moment în care unii nativi aleg să se mute cu partenerul sau să accepte un contract profesional de relocare.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot profita de acest tranzit al lui Venus prin Taur pentru a-și îmbunătăți situația de la locul de muncă sau/și starea de sănătate. Profesional, nativii vor fi mai eficienți, dar vor trebui să devină și mai responsabili, vor reuși să-și echilibreze programul și pot avea parte de surprize plăcute. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă. Stilul de viață și rutina zilnică pot avea parte de îmbunătățiri, se pot recupera mai ușor după o problemă de sănătate sau se pot ocupa de vindecarea unei afecțiuni.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni, tranzitul lui Venus prin Taur este de bun augur dat fiind că le actuvează casa iubirii, a copiilor și a creativității. Nativii au acum ocazia să înceapă noi povești de iubire, să-și îmbunătățească viața sentimentală sau relația cu copiii. Pentru cei parte a unui cuplu deja solid, poate fi vorba despre posibilitatea de a deveni părinți sau discuții în acest sens. Tituși, Venus va face un careu cu Saturn, guvernatorul lor, care le cere mai multă responsabilitate și maturitate în plan sentimental. Se anunță o perioadă creativă, iar nativii pot scoate bani din talentele și hobby-urile lor. Horoscopul de azi le atrage atenția că vor crește cheful de distracție și pofta de viață, însă nu trebuie să facă excese.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au ocazia odată cu intrarea lui Venus în Taur să se bucure mai mult de familie, să-și îmbunătățească relațiile cu cei dragi și să se preocupe mai mult de asigurarea confortului în cămin. Vor fi nativi care vor reamenaja casa, nativi care se vor muta, care vor cumpăra o locuință și nativi care vor construi propriul cămin. Cuadratura de la finele lunii a lui Venus cu Saturn, care se află în zodia lor, le aduce ocazia responsabilizării față de casă și familie, dar și tensiuni și neînțelegeri cu cei dragi pentru a se pune de acord în anumite privințe.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot profita din plin de tranzitul lui Venus prin Taur pentru a-și îmbunătăți comunicarea. Tot ce ține de dialoguri, acte, negocieri, interviuri, ședințe, examene și deplasări va fi susținut acum. Se pot împăca cu persoanele dragi, pot învăța mai ușor și se pot remarca prin discursuri. Cuadratura de la finele lunii cu Saturn, dar și ulterior cu Jupiter, guvernatorul lor, le poate aduce ocazia unui dialog revelator cu cineva din trecut sau șansa de a conștientiza o problemă, frică și a se responsabiliza mai mult față de sănătatea lor. Horoscopul zilei de 14 aprilie le poate aduce idei bune, soluții la problemele pe care le au.

Parteneri
Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”
Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”
George Simion aruncă bomba! Guvernul pregătește privatizarea totală. Lovitură pentru români
George Simion aruncă bomba! Guvernul pregătește privatizarea totală. Lovitură pentru români
De ce se mută Catinca Roman din România. Sora Oanei Roman, decizie radicală
De ce se mută Catinca Roman din România. Sora Oanei Roman, decizie radicală
FOTO. Imagini fierbinți cu Antonia din Maldive! A făcut ravagii într-un costum de baie
FOTO. Imagini fierbinți cu Antonia din Maldive! A făcut ravagii într-un costum de baie
Marele sportiv al ţării, de fapt un monstru! Şi-a ucis iubita. Înfiorător: i-a injectat o substanţă şi a aruncat-o de pe pod. Primele detalii
Marele sportiv al ţării, de fapt un monstru! Şi-a ucis iubita. Înfiorător: i-a injectat o...
CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine îl înșeală Olivia Steer pe Andi Moisescu! S-a aflat totul
CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine îl înșeală Olivia Steer pe Andi Moisescu! S-a aflat totul
Bianca Drăguşanu l-a UMILIT pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul, în pat:
Bianca Drăguşanu l-a UMILIT pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul, în pat:
De-a dreptul uluitor. Unde lucrează acum Viorica Dăncilă
De-a dreptul uluitor. Unde lucrează acum Viorica Dăncilă
Crima care a îngrozit România: Farmaciste din Brașov, ÎMPUȘCATE în CAP la serviciu
Crima care a îngrozit România: Farmaciste din Brașov, ÎMPUȘCATE în CAP la serviciu
Persoanele cu această grupă de sânge sunt mai predispuse la cheaguri de sânge
Persoanele cu această grupă de sânge sunt mai predispuse la cheaguri de sânge
Horoscop INEDIT. Află care e cea mai favorizată zodie, DUMNEZEU veghează asupra lor
Horoscop INEDIT. Află care e cea mai favorizată zodie, DUMNEZEU veghează asupra lor
Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie: ”Sincer, aş vrea să te sărut şi eu!”
Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie: ”Sincer,...
Sărbătoare mare mâine! Cui să îi spui La mulți ani
Sărbătoare mare mâine! Cui să îi spui La mulți ani
Raed Arafat, dat afară. Ce s-a întâmplat cu șeful SMURD?
Raed Arafat, dat afară. Ce s-a întâmplat cu șeful SMURD?
BANCUL ZILEI – Bancherul și degetul plăcerii nebănuite
BANCUL ZILEI – Bancherul și degetul plăcerii nebănuite
Motivul pentru care Nicolae Ceaușescu nu avea niciodată bani la el! Cu toate astea, traia intr-un lux colosal FOTO
Motivul pentru care Nicolae Ceaușescu nu avea niciodată bani la el! Cu toate astea, traia...
Horoscopul banilor pentru luna MAI. Cine are mare noroc
Horoscopul banilor pentru luna MAI. Cine are mare noroc
O nouă boală face ravagii! A produs deja mai multe decese. Medicii sunt în alertă
O nouă boală face ravagii! A produs deja mai multe decese. Medicii sunt în alertă
Lovitură pentru șoferi. Lipsa documentului îi va lăsa fără zeci de mii de lei!
Lovitură pentru șoferi. Lipsa documentului îi va lăsa fără zeci de mii de lei!
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E...
Horoscop 6 mai 2021. Zodia care face o schimbare importantă în carieră
Horoscop 6 mai 2021. Zodia care face o schimbare importantă în carieră
Când vom putea renunţa la purtarea măştii în spaţii deschise? Ministrul Sănătăţii, despre data propusă de Florin Cîţu
Când vom putea renunţa la purtarea măştii în spaţii deschise? Ministrul Sănătăţii, despre data propusă...
Marea câștigătoare s-a dat de gol pe net! Pe cine a ales Burlacul Andi la final
Marea câștigătoare s-a dat de gol pe net! Pe cine a ales Burlacul Andi la...
Această tânără atractivă era pe stradă și a întâlnit un străin. Este uluitor ce a convins-o să facă, în public - VIDEO
Această tânără atractivă era pe stradă și a întâlnit un străin. Este uluitor ce a...
FOTO. Anda Adam, imagini incendiare de Paște! Cum s-a lăsat pozată vedeta
FOTO. Anda Adam, imagini incendiare de Paște! Cum s-a lăsat pozată vedeta
Motivul uluitor pentru care nevasta a divorțat de Bill Gates după 27 de ani de căsnicie
Motivul uluitor pentru care nevasta a divorțat de Bill Gates după 27 de ani de...
„Bombă
„Bombă"! Daniela Crudu nu s-a putut abține: Apariție interzisă minorilor în costum de baie minuscul
Catinca Roman, decizie fără precedent! Creatoarea de modă se mută din România. Care este motivul acestei mutări neașteptate
Catinca Roman, decizie fără precedent! Creatoarea de modă se mută din România. Care este motivul...
DEZVĂLUIRI despre scandalul uciderii ursului Arthur de un prinţ austriac
DEZVĂLUIRI despre scandalul uciderii ursului Arthur de un prinţ austriac
Catastrofă la graniţa cu România: Moartea şi degradarea sunt omniprezente. Oraşe întregi părăsite, obloanele trase, lacăte la uşi. Ţara vecină care moare şi dispare
Catastrofă la graniţa cu România: Moartea şi degradarea sunt omniprezente. Oraşe întregi părăsite, obloanele trase,...
Delia Matache, mesaj îngrijorător pe internet: „Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul meu plânge!”
Delia Matache, mesaj îngrijorător pe internet: „Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul...
DeTALII ȘOC despre divorțul lui Bill Gates! Ce RITUAL ciudat are miliardarul cu fosta iubită
DeTALII ȘOC despre divorțul lui Bill Gates! Ce RITUAL ciudat are miliardarul cu fosta iubită
Alertă MONDIALĂ! O rachetă va lovi Pământul. A fost scăpată de sub control în spațiu
Alertă MONDIALĂ! O rachetă va lovi Pământul. A fost scăpată de sub control în spațiu
Este cel mai apreciat model Volvo în acest moment. Suedezii nu fac față cu producția
Este cel mai apreciat model Volvo în acest moment. Suedezii nu fac față cu producția