Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 14 aprilie 2021. Venus intră în zodia Taur

Horoscop zilnic 14 aprilie 2021. Venus intră în zodia Taur

De: Madalina Manole 14/04/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 14 aprilie 2021. Venus intră în zodia Taur

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur se bucură din plin de ingresul lui Venus, guvernatoarea lor, în zodia lor.

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în zodia Taur, zodia sa de domiciliu, ipostază din care își manifestă energia pe deplin. Venus va tranzita Taurul până pe data de 9 mai, perioadă în care ne va aduce o dorință mai mare de stabilitate și confort, atât în viața sentimentală, cât și din punct de vedere financiar.

Cu Venus în Taur, vom fi mai statornici în sentimente, vom dori relații serioase și de durată și vom fi mai preocupați de înfățișarea noastră. Aspectele pe care le va face în acest tranzit, mai ales spre finele lunii acesteia, ne vor testa sentimentele și pot aduce unele surprize neașteptate în relațiile noastre.

Din punct de vedere financiar, va urma o perioadă în care va trebui să ne consolidăm veniturile și să ne responsabilizăm vizavi de cheltuieli, dar și de modul în care ne câștigăm banii.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) și cele de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor fi cele mai favorizate de acest tranzit.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în semnul Berbec au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, iar următoarea perioadă poate fi foarte benefică pentru nativi dacă sunt deschiși și cooperanți. Banii pot veni inclusiv din proiectele pe care le au și nu doar din salariu sau comisioane, dar trebuie să fie responsabili și să aibă viziune de viitor. În mod normal, Venus le aduce ocazia de a-și îmbunătăți veniturile, dar și de a face bani din talentele lor sau prin intermediul abilităților pe care le au. Este o perioadă favorabilă să se pună mai mult în valoare și să-și recâștige încrederea în sine. Atât din punct de vedere sentimental, cât și profesional, au ocazia să-și consolideze relațiile.

Horoscop Taur

Taurii se bucură cel mai mult dintre toate zodiile de intrarea lui Venus în zodia lor, dat fiind că le este guvernatoare. Urmează o perioadă în care se vor concentra mai mult pe felul în care arată, vor aduce îmbunătățiri vieții personale și relaționale, iar o nouă poveste de dragoste poate oricând să apară. Taurii vor avea mai mult sex-appeal, chiar magnetism aș putea spune, dat fiind că și Luna Neagră este în zodia lor, și pot cuceri mai ușor. Financiar se vor axa pe îmbunătățirea veniturilor, dar și pe obținerea confortului mult dorit, însă pentru a-și realiza scopurile au nevoie de responsabilitate profesională, dat fiind că Venus va face careu cu Saturn și Jupiter, din sectorul carierei.

Horoscop Gemeni

Nativii Gemeni au șansa ca odată cu tranzzitul lui Venus prin Taur să vindece trecutul, să scape de frici și anxietăți, să devină mai spirituali, să caute înțelegerea unor sensuri mai profunde ale vieții. Pot fi forțați să-și schimbe niște convingeri de viață sau, din contră, să apeleze la anumite credințe și convingeri pentru a-și îmbunătăți starea de spirit și sănătatea. S-ar putea interioriza din punct de vedere al exprimării sentimentelor, însă vor avea ocazia de a le analiza mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenție că în această perioadă trecutul sentimental și amintirile pot să-i bântuie mai mult ca oricând.

Horoscop Rac

Pentru Raci, ingresul lui Venus în Taur este de bun augur pentru că le aduce ocazia de a socializa mai mult, de a-și îmbunătăți relația cu prietenii și asociații, dar și șansa de a-și consolida proiectele în care sunt implicați sau de a demara altele noi. S-ar putea să apară gelozii în cuplu, tensiuni în anturaj, dar toate vor avea rolul de a responsabiliza sentimental nativii. Din punct de vedere financiar s-ar putea să fie nevoiți să-și schimbe abordarea vizavi de resursele celorlalți și să fie mai responsabili, în special față de resursele partenerului, pentru că aici pot apărea tensiunile.

Horoscop Leu

Nativii din semnul Leu au parte de intrarea lui Venus în sectorul carierei, iar acest tranzit îi va ajuta foarte mult să-și îmbunătățească imaginea, să-și consolideze funcția și să-și atingă obiectivele profesionale avute. Pe de altă parte, Venus îi determină să devină mai responsabili față de cei din jur, față de partenerul de viață, îi activează să lupte pentru a obține un contract, pentru a oficializa o relație. Nu sunt excluse schimbările bruște de direcție profesională, poate chiar stimulate de partenerul de viață.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia în această perioadă în care Venus tranzitează Taurului să-și îmbunătățească filozofiile de viață, însă impactul cu adevărat major va legat de principiile și credințele lor profesionale sau legate de sănătate. Au șansa ca multe din frustrările profesionale sau legate de stil de viață să fie schimbate prin îmbunătățirea unor convingeri, prin schimbarea unor viziuni și aspirații sau, în alte cazuri, prin studiu, cunoaștere, dezvoltare și explorare a unor noi domenii. Din punct de vedere financiar pot deveni mai dornici de confort și stabilitate.

Horoscop Balanță

Venus este și planeta lor guvernatoare, iar Balanțele pot avea ocazia în timpul acestui tranzit să-și îmbunătățească situația financiară, fiind vorba în special de obținerea unor drepturi materiale, investiții, de partaje, litigii, credite, bani dina sigurări, taxe, impozite. Sunt posibile tensiuni în cuplu din cauza cheltuielilor și discuții legate de banii partenerului și va fi nevoie de mai multă responsabilitate. În plan sentimental, apare ocazia îmbunătățirii vieții intime, nativii fiind mai pasionali, însă nu vor fi susținute aventurile, iar infidelitățile vor fi taxate.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se bucură din plin de intrarea lui Venus în zodia Taur, dat fiind că le va activa întocmai sectorul relațiilor. Nativii vor avea șansa să-și îmbunătățească atât viața de cuplu, cât și relațiile profesionale, să le consolideze și să le stabilizeze, poate chiar să primească noi contracte, însă au nevoie și de multă responsabilitate. Careul cu Saturn de la finele lunii poate fi un moment în care multe relații vor fi încercate și fără maturitate emoțională va fi greu de depășit momentul. Privit în mod pozitiv, poate fi un moment în care unii nativi aleg să se mute cu partenerul sau să accepte un contract profesional de relocare.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot profita de acest tranzit al lui Venus prin Taur pentru a-și îmbunătăți situația de la locul de muncă sau/și starea de sănătate. Profesional, nativii vor fi mai eficienți, dar vor trebui să devină și mai responsabili, vor reuși să-și echilibreze programul și pot avea parte de surprize plăcute. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă. Stilul de viață și rutina zilnică pot avea parte de îmbunătățiri, se pot recupera mai ușor după o problemă de sănătate sau se pot ocupa de vindecarea unei afecțiuni.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni, tranzitul lui Venus prin Taur este de bun augur dat fiind că le actuvează casa iubirii, a copiilor și a creativității. Nativii au acum ocazia să înceapă noi povești de iubire, să-și îmbunătățească viața sentimentală sau relația cu copiii. Pentru cei parte a unui cuplu deja solid, poate fi vorba despre posibilitatea de a deveni părinți sau discuții în acest sens. Tituși, Venus va face un careu cu Saturn, guvernatorul lor, care le cere mai multă responsabilitate și maturitate în plan sentimental. Se anunță o perioadă creativă, iar nativii pot scoate bani din talentele și hobby-urile lor. Horoscopul de azi le atrage atenția că vor crește cheful de distracție și pofta de viață, însă nu trebuie să facă excese.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au ocazia odată cu intrarea lui Venus în Taur să se bucure mai mult de familie, să-și îmbunătățească relațiile cu cei dragi și să se preocupe mai mult de asigurarea confortului în cămin. Vor fi nativi care vor reamenaja casa, nativi care se vor muta, care vor cumpăra o locuință și nativi care vor construi propriul cămin. Cuadratura de la finele lunii a lui Venus cu Saturn, care se află în zodia lor, le aduce ocazia responsabilizării față de casă și familie, dar și tensiuni și neînțelegeri cu cei dragi pentru a se pune de acord în anumite privințe.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot profita din plin de tranzitul lui Venus prin Taur pentru a-și îmbunătăți comunicarea. Tot ce ține de dialoguri, acte, negocieri, interviuri, ședințe, examene și deplasări va fi susținut acum. Se pot împăca cu persoanele dragi, pot învăța mai ușor și se pot remarca prin discursuri. Cuadratura de la finele lunii cu Saturn, dar și ulterior cu Jupiter, guvernatorul lor, le poate aduce ocazia unui dialog revelator cu cineva din trecut sau șansa de a conștientiza o problemă, frică și a se responsabiliza mai mult față de sănătatea lor. Horoscopul zilei de 14 aprilie le poate aduce idei bune, soluții la problemele pe care le au.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă:
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent