Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 octombrie 2020. Luna Neagră intră în zodia Taur

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 octombrie 2020. Luna Neagră intră în zodia Taur

De: Alice ZottaMadalina Manole 20/10/2020 | 23:35
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 octombrie 2020. Luna Neagră intră în zodia Taur

Horoscopul zilei de 21 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Taur vor avea de integrat energia pe care o aduce Luna Neagră în tranzit prin zodia lor.

Luna Neagră, intră astăzi în zodia Taur, zodie pe care o va tranzita timp de 9 luni, însă fiecare semn în parte va simți energia sa într-un anume sector de viață. Luna Neagră, denumită și Lilith,   nu ține de acțiunile noastre conștiente și de aceea este foarte greu de manipulat energia sa, însă nu imposibil. Trebuie să ne folosim de acest tranzit pentru a ne vindeca din punct de vedere karmic în sectorul de viață activat de aceasta.

Luna Neagră este un punct karmic care vorbește, printre altele, de frici și temeri, de griji, obsesii, vicii, dependențe, vulnerabilități, sexualitate, atracție fatală, practic vorbește de tot ce este ascuns în noi și ne temem să confruntăm. Ei bine, acest tranzit al Lunii Negre prin Taur vine să scoată la suprafață tot ce nu conștientizăm pentru a vindeca, iar aceste conștientizări sunt legate de sectorul financiar și de cel al iubirii.

Luna Neagră în Taur ne cere să vindecăm karma de posesivitate, însă pentru că nu are doar conotații negative, ci și pozitive, Luna Neagră în Taur ne poate face să pierdem bani și valori materiale, dar deopotrivă ne dă puterea să câștigăm. Lăcomia și avariția vor trebui înfrânate pentru a nu fi taxate. Sentimental, ne poate canaliza către povești de iubire furtunoase, pasiuni fatale, dar ne poate aduce și iubirea aceea transformatoare și evolutivă în viața noastră. Cu Luna Neagră în Taur, senzualitatea, pasiunea și sex-appelul vor crește la cote înalte, însă nu trebuie să le folosim în scopuri obscure.

Luna Neagră în Taur vrea confort și prin urmare ne determină să facem totul pentru asta, însă nu trebuie să-l obținem prin manipulare pentru că acum există riscul să fim tentați să ne implicăm în relații bazate pe interes financiar. Pe de altă parte, putem deveni mai gurmanzi și se pot manifesta probleme de sănătate ce țin de zona gâtului, dantură, amigdale sau probleme de natură hormonală. Este important ca pe perioada tranzitului lui Lilith în Taur să avem grijă de corpul nostru.

Citește și: Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Peștii renasc din cenușa propriilor mentalități

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii Negre prin sectorul financiar și este posibil să urmeze o perioadă de mari fluctuații la acest capitol. Nativii nu trebuie să facă orice pentru bani și mai ales să fie prudenți în acțiunile financiare, mai ales cât timp guvernatorul lor, Marte, este retrograd în zodia Berbec.  Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o incredibilă determinare și putere de a-și îmbunătăți veniturile, iar aspectul va fi valabil timp de 9 luni de acum înainte.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Lunii Negre întocmai prin semnul lor, cu puternic impact asupra personalității. Nativii se vor bucura de magnetism în relațiile cu cei din jur și pot obține foarte ușor ceea ce-și doresc dacă-și pun în practică farmecele, însă mare atenție la extreme care pot aduce pierdere de reputație și probleme de imagine. Confortul material și emoțional devine prioritate pentru nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere atenție la problemele care pot viza gâtul și tiroida, iar aspectul va fi valabil timp de 9 luni de acum înainte. Va fi o perioadă de reglaj karmic în sectorul iubirii și se pot relua teme trăite în urmă cu 9 ani sau în urmă cu 18 ani.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni traversează o perioadă karmică, dat fiind că și Sensul Vieții, direcție de destin, se află în zoda lor, iar Luna Neagră le activează sectorul trecutului și al karmei. Nativii se pot confrunta cu experiențe karmice, care vin să regleze situații care s-au petrecut fie în 2003, în 2012, fie în altă viață. Este o perioadă de interiorizare în care nativii vor avea ocazia să vindece aspecte care-i blochează, care-i inhibă și nu le permit să vadă drumul spre evoluția spirituală. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să aibă mai multă grijă la unele vulnerabilități ale organismului care se pot resimți acum, la surmenaj și stres care pot conduce la dereglări hormonale, iar aspectul va fi valabil timp de 9 luni de acum înainte. Problemele de sănătate apărute în această perioadă sunt de natură karmică și trebuie vindecate prin conștientizare.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Neagră în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, al proiectelor în care sunt implicați. Nativii pot trece prin dezamăgiri și deziluzii legate de aceste capitole, însă au și șansa să vadă ce merită păstrat și ce nu. Este o perioadă în care pot vedea cu cine stau la masă și împart pâinea. Nu sunt excluse obsesiile sentimentale pentru persoane din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o mare determinare de a valorifica un proiect în care sunt implicați și de a-și construi planuri de viitor pe baza dorințelor sentimentale și materiale, iar aspectul va fi valabil timp de 9 luni de acum înainte.

Descoperă și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Lunii Negre prin sectorul carierei și al imaginii profesionale. Nativii vor fi oarecum forțați de acest context astrologic să facă schimbări majore legate de direcția profesională, însă și schimbări care vizează obiectivele înalte, apirațiile pe care le au și aceste schimbări pot surveni în urma unor probleme de imagine pe care le pot avea, scandaluri sexuale, nemulțumiri majore legate de salarizare și remunerație. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și protejeze reputația și imaginea, iar aspectul va fi valabil timp de 9 luni de acum înainte.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Luna Neagră în sectorul principiilor de viață, prin urmare nativii sunt forțați de diferite contexte prin care trec să-și schimbe mentalitățile și convingerile cu privire la bani și iubire. O serie de proiecte de dezvoltare personală sau profesională pot stagna sau pot aduce dezamăgiri. De asemenea, nativii pot fi deziluzionați de neatingerea unor idealuri avute, personale sau profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce fel și fel de oferte de plecare în străinătate, fie după un partener, fie pentru a obține bani mai mulți, iar aspectul va fi valabil timp de 9 luni de acum înainte.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul Lunii Negre prin sectorul financiar al banilor pe care-i dețin împreună cu ceilalți, ceea ce poate însemna moșteniri, credite, banii partenerulu de viață sau ai partenerilor de afaceri. Fiind vorba de un sector amplu, este important ca nativii să aibă mare grijă la modul în care-și câștigă banii și mai ales la cum se raportează la aceștia, ce investiții fac. Trebuie evitate speculațiile și investițiile periculoase care promit câștiguri rapide. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multă prudență la persoanele cu care au relații intime, mai multă protecție cu privire la actul sexual în sine, iar aspectul va fi valabil timp de 9 luni de acum înainte. Nu sunt excluse aventurile care se transformă în obsesii, mai laes că pot fi de natură karmică. Lilith le poate aduce o incredibilă putere interioară, o forță lăuntrică pe care trebuie să știe să o canalizeze constructiv.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Lunii Negre întocmai în sectorul relațiilor, atât de cuplu, cât și profesionale. Urmează o perioadă de reglaj karmic în care nativii pot fi dezamăgiți de partenerul de viață, de colaboratori și asociați, o perioadă în care un interes material sau sentimental poate aduce încheierea unei relații de lungă durată sau, din contră, o căsătorie din interes. Posibil să iasă la suprafață trădări, manipulări, încheieri de parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie atenți la contractele pe care le semnează în această perioadă pentru că pot fi înșelătoare, mincinioase, cu scop manipulator, iar aspectul va fi valabil timp de 9 luni de acum înainte.

Află și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul Lunii Negre în sectorul muncii și al sănătății. Nativii sunt sfătuiți să acorde o atenție deosebită stilului de viață pentru că excesul poate fi plătit scump, cu atât mai mult cu cât Sensul Vieții Karmic, ceea ce au de plătit și lăsat în urmă, este în zodia lor. Astfel, pot avea parte de dezamăgiri legate de colegii de muncă, pot fi determinați să muncească până la epuizare pentru îmbunătățirea veniturilor, pot avea parte de ispite care vin prin intermediul jobului. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie exrem de responsabili cu sănătatea lor, iar aspectul va fi valabil timp de 9 luni de acum înainte.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Lunii Negre prin sectorul iubirii, al copiilor și al activităților (re)creative. Este o perioadă de reglaj karmic sentimental și nu este exclus ca nativii să aibă parte de fel și fel de experiențe dezamăgitoare în iubire, dar și legate de unele proiecte creative, artistice, sportive în care sunt implicați. Nativii trebuie să evite relațiile bazate pe interese și dacă au copii să le acorde mai multă atenție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și amintească situațiile din 2003, 2012, în special cele sentimentale, pentru că situații asemănătoare pot reveni în viața lor, iar aspectul va fi valabil timp de 9 luni de acum înainte.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul Lunii Negre prin sectorul familiei, al locuinței, al trecutului. Nativii au șansa să vindece o karmă de familie, să scape de imagini din copilărie care și-au pus amprenta asupra lor, să lase în spate trecutul, însă pentru asta vor trece prin experiențe dezamăgitoare, dure. De asemenea, relațiile cu membrii familiei pot fi sensibile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să aibă grijă la orice context care vizează o locuință, al un bun de patrimoniu, iar aspectul va fi valabil timp de 9 luni de acum înainte.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Lunii Negre prin sectorul comunicării, al rațiunii, al deplasărilor pe distanțe scurte, dar și al studiilor. Nativii trebuie să aibă grijă la tot ce presupun aceste contexte și în special la dialogul cu cei din jur. Pot fi dezamăgiți de ceea ce aud, dar și ei, la rândul lor, pot produce dezamăgiri majore care să distrugă relații, mai ales dacă sunt relații de iubire sau financiare. Negocierile vor fi, de asemenea, un punct sensibil și trebuie să aibă grijă să nu fie păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie prudenți în deplasări și să depună mai mult efort dacă au de susținut examene, teste, interviuri, iar aspectul va fi valabil timp de 9 luni de acum înainte.

Vezi și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...