Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020. Saturn intră în Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020. Saturn intră în Vărsător

De: Alice Zotta, Madalina Manole 17/12/2020 | 18:08
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020. Saturn intră în Vărsător

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Vărsător au parte de ingresul lui Saturn întocmai în zodia lor, cu impact major asupra vieții personale și personalității.

Nu rata: Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de noi începuturi

Saturn, planeta lecțiilor de viață și Marele Învățător al astrologiei, a intrat astăzi în zodia Vărsător, zodie pe care o guvernează secundar lui Uranus, și o va tranzita până în 2023. Saturn a mai fost aici în urmă cu 30 de ani și va mai ajunge, din nou, peste alți aproximativ 30 de ani. În următorii 3 ani, Saturn ne va preda lecția responsabilității sociale și a umanitarismului și ne va cere să fim empatici și altruiști pentru a ne fi bine. Totodată, ne va cere să ne maturizăm vizavi de anumite sectoare de viață. Cum lecțiile sale nu sunt ușoare, este posibil să le resimțim ca blocaje, frustrări, însă menite să ne mobilizeze și să ne facă să acționăm în dfirecția progresului.

Cu Saturn în Vărsător învățăm lecții despre importanța libertății de exprimare și de gândire și în plus vom evolua către un nou stil de viață, unul neobișnuit, alternativ, bazat foarte mult pe tehnologie și online.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să înceapă să nu se mai simtă bine în anturajele prezente și să înceapă să caute noi cercuri din care să facă parte. Pot avea parte de lecții de prietenie importante. Totodată, Saturn îi va stimula să intre în noi proiecte și astfel să se dezvolte profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o nevoie mai mare de a empatiza cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul carierei. Pentru nativi va urma o perioadă de blocaje, frustrări și limitări profesionale care vor veni și cu o mai mare determinare de evoluție. Taurii vor începe să facă schimbări majore, pornind de la locul de muncă, mai ales dacă-i limitează, și continuând cu întreg domeniul de activitate pe care-l vor revoluționa în acești 3 ani ce urmează. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce idei inedite despre cum să se pună în valoare în mediul online.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi stimulați de Saturn prin Vărsător să învețe lucruri noi, să exploreze noi domenii de cunoaștere și să-și schimbe principiile și convingerile învechite dacă vor dori să facă progrese, personale sau profesionale. Multe principii de viață se vor schimba acum și vor trebui să lase loc altruismului, ideilor noi, originale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să caute să se înscrie la noi cursuri, să obțină noi diplome și atestate care ulterior se vor dovedi benefice în progresul lor.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia odată cu tranzitul lui Saturn prin Vărsător să descopere puterea interioară care zace în ei și astfel să înceapă un amplu proces de transformare. Este momentul să se desprindă de fricile și angoase, de atașamente materiale și să se deschidă către evoluția spirituală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că Saturn le poate aduce moșteniri, dar și partaje și litigii și le poate pune piedici în obținerea unor credite, împrumuturi. Atenție la taxe, impozite, asigurări și la relațiile clandestine care pot fi taxate acum.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul relațiilor și al căsătoriei. Nativii pot resimți limitări și obstacole în legarea noilor relații, indiferent că sunt personale sau profesionale. Totodată, Saturn poate aduce rupturi de relații toxice, divorțuri, dar și uniuni și căsătorii durabile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că Saturn le cere să învețe să lucreze cot la cot cu alții, să lase orgoliul și impunerile deoparte și să asculte și versiunea celorlalți, dar mai ales să fie atenți la nevoile lor.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de lecții legate de muncă și sănătate menite să-i responsabilizeze pe nativi. Astfel, Fecioarele vor învăța să acorde valoarea cuvenită muncii lor și să ceară plata pe măsură. Vor fi nativi care vor fi nemulțumiți de locul de muncă și vor căuta să facă schimbări, de aceea în următorii 3 ani mulți îți vor schimba jobul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că este nevoie de o reală responsabilizare vizavi de sănătate și tratarea problemelor apărute.

Află și: Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul iubirii și al copiilor. Lecțiile vor fi legate de viața afectivă și pot aduce dezamăgiri cu scopul de a-i responsabiliza pe nativi și a-i învăța iubirea necondiționată. Însă, responsabilizarea poate veni și prin asumarea relațiilor și maturizarea sentimentelor, prin asumarea rolului de părinte. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că va urma o perioadă în care s-ar putea să fie limitați în desfășurarea unor hobby-uri, mai ales dacă nativii exagerează cu distracțiile.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor trebui să învețe să se maturizeze și responsabilizeze vizavi de familie și locuință. Saturn poate veni cu unele limitări și constrângeri în cazul acelora care-și doresc să-și renoveze, să-și construiască sau să-și cumpere o casă, însă acestea vor avea rolul de a-i stimula și mai mult. Unii nativi își pot schimba domiciliul în următorii 3 ani și își pot construi o familie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce fustrări emoționale destul de greu de integrat pentru a se responsabiliza cu privire la trecutul lor, la alegerile lor.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul comunicării, iar nativii vor fi forțați de experiențele trăite, de dialogurile avute să învețe să se exprime. De asemenea, lecțiile vor fi legate și de tiparele de gândire pe care le au și care necesită o reîmprospătare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că pot avea probleme în negocieri, pot gândi și comunica haotic.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se despart de Saturn, guvernatorul lor principal, însă acesta le va activa sectorul financiar. Nativii vor trebui să se responsabilizezi financiar, să fie mai chibzuiți în cheltuieli și mai maturi în administrarea bugetului, dar totdată să-și valorifice talentele, să le monetizeze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să-și dea seama cât valorează, de fapt, munca lor și astfel pas cu pas să nu se mai lase munciți pe bani puțini.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor trebui să dea dovadă de maturitate și responsabilitate, atât în viața personală, cât și în cea relațională și profesională. Nativii vor avea parte de mai multă înțelepciune, de idei originale care să-i ajute să se desprindă de dogme și de trecut și să evolueze. Vor urma 3 ani în care viața lor se va schimba radical și deși vor fi tot timpul sub presiune, vor reuși să aducă îmbunătățiri pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le va aduce o nevoie reală de implicare în viața societății, poate chiar în acțiuni caritabile.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea de îndurat o perioadă de frământări, neliniști, gânduri, stări de anxietate și vor fi nevoiți să lupte pentru a ieși din închisoarea propriilor lor gânduri. Nativii vor trebui să se responsabilizeze mai mult cu privire la propria lor sănătate, mai ales dacă au afecțiuni cronice sau cu risc de cronicizare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se odihnească mai mult și să apeleze cu încredere la medicina holistică, homeopată, naturistă.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Parteneri
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru...
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe tot
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe...
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai mare încredere. Prima reacţie
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai...
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU...
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu câteva minute înainte de odioasa crimă din SUA
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu...
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat vedeta
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat...
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr. Valeriu Gheorghiţă
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr....
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că e extrem de periculos.
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că...
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți...
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între ei de a doua zi: E primul care vrea să...
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între...
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57 ani
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57...
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii: „Am vrut să-i enervez pe...”
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii:...
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi se încarcă din exteriorul corpului
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi...
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o”
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și...
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel, iar după a ŞAPTEA rundă femeia a chemat, șocată, poliţia
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel,...
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut tot! Aparitie INCENDIARA in fata lui Maruta. Ce a putut sa poarte la emisiune
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut...
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000 de like-uri în câteva ore
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000...
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele 24 de ore! Creste numarul pacientilor internati la ATI!
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele...
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac s*x cu mine...”
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac...
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față”  la 60 de ani
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față” la 60 de ani
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai știe de el
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!