Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020. Saturn intră în Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020. Saturn intră în Vărsător

De: Alice ZottaMadalina Manole 17/12/2020 | 18:08
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020. Saturn intră în Vărsător

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Vărsător au parte de ingresul lui Saturn întocmai în zodia lor, cu impact major asupra vieții personale și personalității.

Nu rata: Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de noi începuturi

Saturn, planeta lecțiilor de viață și Marele Învățător al astrologiei, a intrat astăzi în zodia Vărsător, zodie pe care o guvernează secundar lui Uranus, și o va tranzita până în 2023. Saturn a mai fost aici în urmă cu 30 de ani și va mai ajunge, din nou, peste alți aproximativ 30 de ani. În următorii 3 ani, Saturn ne va preda lecția responsabilității sociale și a umanitarismului și ne va cere să fim empatici și altruiști pentru a ne fi bine. Totodată, ne va cere să ne maturizăm vizavi de anumite sectoare de viață. Cum lecțiile sale nu sunt ușoare, este posibil să le resimțim ca blocaje, frustrări, însă menite să ne mobilizeze și să ne facă să acționăm în dfirecția progresului.

Cu Saturn în Vărsător învățăm lecții despre importanța libertății de exprimare și de gândire și în plus vom evolua către un nou stil de viață, unul neobișnuit, alternativ, bazat foarte mult pe tehnologie și online.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să înceapă să nu se mai simtă bine în anturajele prezente și să înceapă să caute noi cercuri din care să facă parte. Pot avea parte de lecții de prietenie importante. Totodată, Saturn îi va stimula să intre în noi proiecte și astfel să se dezvolte profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o nevoie mai mare de a empatiza cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul carierei. Pentru nativi va urma o perioadă de blocaje, frustrări și limitări profesionale care vor veni și cu o mai mare determinare de evoluție. Taurii vor începe să facă schimbări majore, pornind de la locul de muncă, mai ales dacă-i limitează, și continuând cu întreg domeniul de activitate pe care-l vor revoluționa în acești 3 ani ce urmează. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce idei inedite despre cum să se pună în valoare în mediul online.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi stimulați de Saturn prin Vărsător să învețe lucruri noi, să exploreze noi domenii de cunoaștere și să-și schimbe principiile și convingerile învechite dacă vor dori să facă progrese, personale sau profesionale. Multe principii de viață se vor schimba acum și vor trebui să lase loc altruismului, ideilor noi, originale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să caute să se înscrie la noi cursuri, să obțină noi diplome și atestate care ulterior se vor dovedi benefice în progresul lor.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia odată cu tranzitul lui Saturn prin Vărsător să descopere puterea interioară care zace în ei și astfel să înceapă un amplu proces de transformare. Este momentul să se desprindă de fricile și angoase, de atașamente materiale și să se deschidă către evoluția spirituală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că Saturn le poate aduce moșteniri, dar și partaje și litigii și le poate pune piedici în obținerea unor credite, împrumuturi. Atenție la taxe, impozite, asigurări și la relațiile clandestine care pot fi taxate acum.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul relațiilor și al căsătoriei. Nativii pot resimți limitări și obstacole în legarea noilor relații, indiferent că sunt personale sau profesionale. Totodată, Saturn poate aduce rupturi de relații toxice, divorțuri, dar și uniuni și căsătorii durabile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că Saturn le cere să învețe să lucreze cot la cot cu alții, să lase orgoliul și impunerile deoparte și să asculte și versiunea celorlalți, dar mai ales să fie atenți la nevoile lor.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de lecții legate de muncă și sănătate menite să-i responsabilizeze pe nativi. Astfel, Fecioarele vor învăța să acorde valoarea cuvenită muncii lor și să ceară plata pe măsură. Vor fi nativi care vor fi nemulțumiți de locul de muncă și vor căuta să facă schimbări, de aceea în următorii 3 ani mulți îți vor schimba jobul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că este nevoie de o reală responsabilizare vizavi de sănătate și tratarea problemelor apărute.

Află și: Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul iubirii și al copiilor. Lecțiile vor fi legate de viața afectivă și pot aduce dezamăgiri cu scopul de a-i responsabiliza pe nativi și a-i învăța iubirea necondiționată. Însă, responsabilizarea poate veni și prin asumarea relațiilor și maturizarea sentimentelor, prin asumarea rolului de părinte. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că va urma o perioadă în care s-ar putea să fie limitați în desfășurarea unor hobby-uri, mai ales dacă nativii exagerează cu distracțiile.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor trebui să învețe să se maturizeze și responsabilizeze vizavi de familie și locuință. Saturn poate veni cu unele limitări și constrângeri în cazul acelora care-și doresc să-și renoveze, să-și construiască sau să-și cumpere o casă, însă acestea vor avea rolul de a-i stimula și mai mult. Unii nativi își pot schimba domiciliul în următorii 3 ani și își pot construi o familie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce fustrări emoționale destul de greu de integrat pentru a se responsabiliza cu privire la trecutul lor, la alegerile lor.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul comunicării, iar nativii vor fi forțați de experiențele trăite, de dialogurile avute să învețe să se exprime. De asemenea, lecțiile vor fi legate și de tiparele de gândire pe care le au și care necesită o reîmprospătare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că pot avea probleme în negocieri, pot gândi și comunica haotic.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se despart de Saturn, guvernatorul lor principal, însă acesta le va activa sectorul financiar. Nativii vor trebui să se responsabilizezi financiar, să fie mai chibzuiți în cheltuieli și mai maturi în administrarea bugetului, dar totdată să-și valorifice talentele, să le monetizeze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să-și dea seama cât valorează, de fapt, munca lor și astfel pas cu pas să nu se mai lase munciți pe bani puțini.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor trebui să dea dovadă de maturitate și responsabilitate, atât în viața personală, cât și în cea relațională și profesională. Nativii vor avea parte de mai multă înțelepciune, de idei originale care să-i ajute să se desprindă de dogme și de trecut și să evolueze. Vor urma 3 ani în care viața lor se va schimba radical și deși vor fi tot timpul sub presiune, vor reuși să aducă îmbunătățiri pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le va aduce o nevoie reală de implicare în viața societății, poate chiar în acțiuni caritabile.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea de îndurat o perioadă de frământări, neliniști, gânduri, stări de anxietate și vor fi nevoiți să lupte pentru a ieși din închisoarea propriilor lor gânduri. Nativii vor trebui să se responsabilizeze mai mult cu privire la propria lor sănătate, mai ales dacă au afecțiuni cronice sau cu risc de cronicizare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se odihnească mai mult și să apeleze cu încredere la medicina holistică, homeopată, naturistă.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cei 5 oameni care vor provoca SFÂRȘITUL LUMII. Un matematician a aflat când și cum va avea loc Apocalipsa, de fapt
Cei 5 oameni care vor provoca SFÂRȘITUL LUMII. Un matematician a aflat când și cum...
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție de vis! Imagini hot: „Frumusețe stratosferică”
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție de vis! Imagini hot: „Frumusețe stratosferică”
Povestea necunoscută a Crucii de pe Vârful Caraiman. Cum a fost construită, de fapt. Comuniștii au vrut s-o taie
Povestea necunoscută a Crucii de pe Vârful Caraiman. Cum a fost construită, de fapt. Comuniștii...
La câți KM se schimbă uleiul la diesel, față de motoarele pe benzină?
La câți KM se schimbă uleiul la diesel, față de motoarele pe benzină?
Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina
Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina
Un bărbat şi-a dat foc din dragoste, pe o stradă din Capitală. Polițiștii l-au stins cu geaca unei femei şi un extinctor
Un bărbat şi-a dat foc din dragoste, pe o stradă din Capitală. Polițiștii l-au stins...
O femeie s-a mutat împreună cu fostul soț și actuala lui soție, de dragul copiilor. Povestea ei s-a viralizat pe rețelele sociale
O femeie s-a mutat împreună cu fostul soț și actuala lui soție, de dragul copiilor....
BANCUL ZILEI. Două tipe foarte frumoase discută în club: Dragă de când s-a cuplat cu mine, Ionel nu mai bea...
BANCUL ZILEI. Două tipe foarte frumoase discută în club: Dragă de când s-a cuplat cu...
Fanii Vacanta Mare sunt distrusi! Costel a murit… ce declaratii tulburatoare au fost spuse
Fanii Vacanta Mare sunt distrusi! Costel a murit… ce declaratii tulburatoare au fost spuse
Bormașină Parkside cu percuție, disponibilă la prețul de 99 de lei
Bormașină Parkside cu percuție, disponibilă la prețul de 99 de lei
Relațiile INCENDIARE din viața actriței care a jucat-o pe Prințesa Leia! Ce făcea cu...
Relațiile INCENDIARE din viața actriței care a jucat-o pe Prințesa Leia! Ce făcea cu...
Cum a afectat-o pe Theo Rose despărțirea de Alex Leonte: „M-au durut lucruri atunci...„
Cum a afectat-o pe Theo Rose despărțirea de Alex Leonte: „M-au durut lucruri atunci...„
Fiica Andreei Esca, în doliu! Alexia Eram a pierdut una dintre cele mai dragi persoane
Fiica Andreei Esca, în doliu! Alexia Eram a pierdut una dintre cele mai dragi persoane
Alexia Eram este în doliu. S-a stins una dintre cele mai importante persoane din viața acesteia: „ Dumnezeu să te odihnească...”. 
Alexia Eram este în doliu. S-a stins una dintre cele mai importante persoane din viața...
VIDEO. S-a aflat cauza morții Laurei Roșca, alias DJ Lalla.
VIDEO. S-a aflat cauza morții Laurei Roșca, alias DJ Lalla. "În urma autopsiei, așa s-a...
Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!
Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca...
„Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? Nu știți ce e aici noaptea.” Noi detalii ies la iveală în cazul lui DJ Lalla! Paznicul plajei unde tânăra a fost găsită lansează o ipoteză șocantă
„Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? Nu știți ce e aici noaptea.” Noi...
DOLIU URIAȘ chiar acum: Alexia ERAM A...
DOLIU URIAȘ chiar acum: Alexia ERAM A...
La ce folosește butonul roșu de pe telecomandă. Puțini oameni îi cunosc utilitatea
La ce folosește butonul roșu de pe telecomandă. Puțini oameni îi cunosc utilitatea
Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț
Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț
„Am spart toate sistemele Sony”. Hackerii amenință compania japoneză
„Am spart toate sistemele Sony”. Hackerii amenință compania japoneză
Veşti proaste pentru Ucraina - candidatul putinist Fico a câştigat alegerile parlamentare din Slovacia
Veşti proaste pentru Ucraina - candidatul putinist Fico a câştigat alegerile parlamentare din Slovacia
ALEXANDROV S-A DESPĂRȚIT!  Este anunțul momentului despre iubitul ELENEI UDREA
ALEXANDROV S-A DESPĂRȚIT! Este anunțul momentului despre iubitul ELENEI UDREA
Temperaturile pot atinge maxime de 35- 38 de grade în octombrie. Surprizele nu se opresc aici
Temperaturile pot atinge maxime de 35- 38 de grade în octombrie. Surprizele nu se opresc...
Vine iarna în România! Meteorologii Accuweather anunță pe ce dată exactă va ninge în București. E mai repede decât în alți ani!
Vine iarna în România! Meteorologii Accuweather anunță pe ce dată exactă va ninge în București....
Cătălina Ponor a avut parte de momente umilitoare în Belgia. Ce a pățit marea noastră campioană
Cătălina Ponor a avut parte de momente umilitoare în Belgia. Ce a pățit marea noastră...
Primul interviu acordat de mirii de la ”nunta groazei” din Irak, la care peste 110 de persoane au murit. Ce declarații au făcut
Primul interviu acordat de mirii de la ”nunta groazei” din Irak, la care peste 110...