Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 decembrie 2020. Mercur intră în zodia Săgetător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 decembrie 2020. Mercur intră în zodia Săgetător

De: Alice ZottaMadalina Manole 30/11/2020 | 21:04
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 decembrie 2020. Mercur intră în zodia Săgetător

Horoscopul zilei de 1 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin zodia lor, sporindu-le comunicarea cu ceilalți.

Nu rata: Horoscop săptămânal 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de surprize în relații

Mercur, palneta comunicării și a rațiunii, își începe astăzi tranzitul prin zodia Săgetător, zodie pe care o va traversa până pe data de 21 decembrie. În toată acasttă perioadă, Mercur ne poate întoarce atenția de pe detalii și ne poate stimula imaginea de ansamblu, motiv pentru care trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm și la negocierile pe care le avem.

Pe de ată parte, Mercur în Săgetător, ne stimulează să studiem, să descoperim noi căi de evoluție, să ne dezvoltăm prin cunoaștere și să facem progrese în atingerea unor idealuri. Zona spiritualității va deveni mai importantă și vom fi foarte vocali în această direcție.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt focusați pe dezvoltarea spirituală, dar și profesională, în sensul acumulării de noi cunoștinșe care să le aducă ocazia de a progresa intelectual. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a cunoaște persoane noi cu care să empatizeze la nivel de principii și credințe. De altfel, este o perioadă în care interesul pentru îmbunătățirea mentalităților este mare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se vor preocupa mai mult de confortul lor financiar prin prisma obținerii unor beneficii materiale. Nativii vor fi susținuți în procese juridice, partaje, obținerea de moșteniri, credite, bani dintr-o asigurăre. Pe de altă parte, Mercur va contribui la explorarea și la redescoperirea propriei lor sexualități. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poatte aduce discuții mai delicate legate de bugetul comun, cheltuieli comune și administrarea finanțelor în cuplu.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul relațiilor și al parteneriatelor profesionale. Nativii au șansa de a-și îmbunătăți relația cu partenerul de viață, dar și de a semna noi contracte de asociere, de a intra în noi colaborări profesionale. Pe parcursul tranzitului vor primi susținere în cadrul unui proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot avea parte de unele discuții în contradictoriu în cuplu din cauza unor viziuni diferite.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au partede tranzitul lui Mercur prin sectorul muncii și al sănătății. Dacă într-o primă fază poate veni cu tensiuni cu colegii, ulterior nativii vor fi preocupați de lărgirea orizonturilor profesionale. Posibil să aibă idei despre cum să-ți ușureze munca, dar mai ales să vină cu soluții la un context legatde carieră care i-a nemulțumit până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poatea duce dialoguri și soluții, remedii la problemele de sănătate cu care se confruntă. Nevoia de spiritualitate și de apropiere de credință este mare.

Citește și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură de tranzitul lui Mercur întocmai prin sectorul iubirii și al creativității. Nativii au șansa să-și îmbunătățească niște principii sentimentale și implicit relația cu persoana iubită, dar și cu copiii. Pe parcursul acestui tranzit au ocazia să cunoască pe cineva cu care să empatizeze a nivel de principii și să fie atrași în ideea de a începe o nouă poveste de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le stimulează interesul pentru activități relaxante, sportive, plimbări și distracție.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, prin sectorul casei și familiei. Este o ocazie foarte bună ca nativii să se apropie de cei dragi, să ajungă la viziuni comune cu părinții și să găsească soluții pentru rezolvarea unui context ce vizează căminul, locuința. Perioadă bună pentru detașarea de trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se racordeeze mai mult la intuiție atunci când au de luat decizii.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor da dovadă de o comunicare excepțională pe parcursul acestui tranzit, mai ales că nativii au fost destul de afectați la nivel mental, rațional în ultimele luni. De acum, progresul poate veni prin acumularea de noi cunoștințe și nativii sunt sfătuiți să se preocupe să învețe lucruri noi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce multă susținere, acum și pe perioada tranzitului, în negocieri, dar și în susținerea examenelor, ședințelor, interviurilor și discursurilor publice.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul financiar. Nativii  pot fi mânați să rezolve un context menit să le reglementeze o plată, poate chiar condițiile de salarizare. Toată aceasta perioadă la va capta atenția în găsirea soluției celei mai potrivite pentru a-și îmbunătăți veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce un interes mai mare pentru dezvoltarea unui talent personal și ducerea lui la rang de artă sau la sursă de venit.

Vezi și: Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul lui Mercur prin zodia lor, context astrologic care va contribui la îmbunătățirea comunicării cu cei din jur. Pe perioada acestui tranzit se vor forma aspecte care vor aduce clarificări și lămuriri în relația cu persoana iubită sau cu copiii.  Totodată, Mercur le va deschide apetitul pentru cunoaștere, pentru informare și expansiune prin studiu. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce idei bune despre un context cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea ocazia în această perioadă care urmează să-și crească încrederea în propria lor persoană, să scape de frici, obsesii și chiar să renunțe la unele vicii. Nativii pot avea parte de dialoguri cu persoane din trecut și pot ierta, dar la rândul lor și ei se pot ierta pentru acțiuni, cuvinte spuse. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a descoperi remedii la problemele de sănătate cu care se confruntă. Este un răstimp de reancorare la credință și spiritualitate și nativii își pot asculta vocea interioară.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul lui Mercur prin sefctorul vieții sociale. Nativii pot fi mai comunicativi cu prietenii, pot cunoaște persoane noi cu care să lege legături bazate pe aspirații, viziuni și interese comune. O serie de proiecte în care sunt implicasți pot cunoaște expansiune prin idei și soluții noi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a se împăca cu cineva drag.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul mercurian prin sectorul carierei și va urma o perioadă în care nativii vor avea idei, vor căuta soluții pentru a se afirma și a avansa profesional. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru îmbunătăți imaginea prin dialog, prin discursuri publice, prin evidențierea unui talent personal, iar șansele de a avansa în funcție și de a-și crește astfel veniturile sunt mari. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a se pune în valoare prtintr-o idee sau dialog avut cu superiorii.

Află și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Parteneri
INCENDIAR! O mare vedetă, dezvăluiri despre Mădălina Ghenea: ”Nimeni n-a reuşit asta”
INCENDIAR! O mare vedetă, dezvăluiri despre Mădălina Ghenea: ”Nimeni n-a reuşit asta”
FOTO. Fosta știristă TV, imagini hot în costum de baie! Arată senzațional
FOTO. Fosta știristă TV, imagini hot în costum de baie! Arată senzațional
EXPERIMENT LA BENZINĂRIE: Cât economisești la alimentarea cu 150 LEI, după aplicarea reducerilor
EXPERIMENT LA BENZINĂRIE: Cât economisești la alimentarea cu 150 LEI, după aplicarea reducerilor
Tania Budi, ca o adolescentă la 54 de ani. Cum arată vedeta acum
Tania Budi, ca o adolescentă la 54 de ani. Cum arată vedeta acum
Pâinea la care nu trebuie să renunți dacă vrei să slăbești
Pâinea la care nu trebuie să renunți dacă vrei să slăbești
Efectele secundare ASCUNSE ale consumului de VIN! E știut de SECOLE de FRANCEZI!
Efectele secundare ASCUNSE ale consumului de VIN! E știut de SECOLE de FRANCEZI!
Informația serii din România! Trupele sunt pregătite. Vor face primul pas
Informația serii din România! Trupele sunt pregătite. Vor face primul pas
Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Diagnosticul crunt pus de medici
Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Diagnosticul crunt pus de medici
BANCUL ZILEI: Un tip căsătorit are o noapte nebună cu sexy-secretara: “Ia uite, dragă, ce mi-a făcut…”
BANCUL ZILEI: Un tip căsătorit are o noapte nebună cu sexy-secretara: “Ia uite, dragă, ce...
O femeie a găsit o sticlă de apă pe capota mașinii! A aflat ce însemnă, de fapt, și a rămas mască
O femeie a găsit o sticlă de apă pe capota mașinii! A aflat ce însemnă,...
Dacă iubita ta are asta în telefon, sigur te înșală! Poți verifica rapid
Dacă iubita ta are asta în telefon, sigur te înșală! Poți verifica rapid
Kim Jong-un dă vina pe Coreea de Sud pentru declanşarea focarului de COVID în Coreea de Nord
Kim Jong-un dă vina pe Coreea de Sud pentru declanşarea focarului de COVID în Coreea...
Rusia a renunțat! România a anunțat victoria Ucrainei
Rusia a renunțat! România a anunțat victoria Ucrainei
Armele secrete ale Elenei Udrea: „Urmează o vară fierbinte”
Armele secrete ale Elenei Udrea: „Urmează o vară fierbinte”
Cadoul șocant primit de fetița unei actrițe care a refuzat avansurile sexuale ale unui mare regizor
Cadoul șocant primit de fetița unei actrițe care a refuzat avansurile sexuale ale unui mare...
Ireal cât costă taxiul în Mamaia! Cursa, mai scumpă ca un bilet de avion
Ireal cât costă taxiul în Mamaia! Cursa, mai scumpă ca un bilet de avion
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la masă!
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la...
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul a fost filmat și postat pe net
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul...
Niciun părinte nu și-ar dori să treacă prin așa ceva! Un tată și-a văzut fiica murind sub ochii lui, după ce autoturismul în care se afla împreună cu cei trei copiii a fost puternic ciocnită
Niciun părinte nu și-ar dori să treacă prin așa ceva! Un tată și-a văzut fiica...
Un român plătea rata la casă 856.64 de lei în 2017. Ce mesaj a primit de la bancă în iunie 2022, după ce ROBOR a explodat
Un român plătea rata la casă 856.64 de lei în 2017. Ce mesaj a primit...
Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei
Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei
Mărturii cutremurătoare despre ultimele zile de viață ale lui Valentin Uritescu: Nu iese viu din operație!
Mărturii cutremurătoare despre ultimele zile de viață ale lui Valentin Uritescu: Nu iese viu din...
Motivul real pentru care Putin nu a trimis în Ucraina mândria aviației sale, Su-57 „Fellon”
Motivul real pentru care Putin nu a trimis în Ucraina mândria aviației sale, Su-57 „Fellon”