Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 decembrie 2020. Mercur intră în zodia Săgetător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 decembrie 2020. Mercur intră în zodia Săgetător

De: Alice Zotta, Madalina Manole 30/11/2020 | 21:04
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 decembrie 2020. Mercur intră în zodia Săgetător

Horoscopul zilei de 1 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin zodia lor, sporindu-le comunicarea cu ceilalți.

Nu rata: Horoscop săptămânal 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de surprize în relații

Mercur, palneta comunicării și a rațiunii, își începe astăzi tranzitul prin zodia Săgetător, zodie pe care o va traversa până pe data de 21 decembrie. În toată acasttă perioadă, Mercur ne poate întoarce atenția de pe detalii și ne poate stimula imaginea de ansamblu, motiv pentru care trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm și la negocierile pe care le avem.

Pe de ată parte, Mercur în Săgetător, ne stimulează să studiem, să descoperim noi căi de evoluție, să ne dezvoltăm prin cunoaștere și să facem progrese în atingerea unor idealuri. Zona spiritualității va deveni mai importantă și vom fi foarte vocali în această direcție.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt focusați pe dezvoltarea spirituală, dar și profesională, în sensul acumulării de noi cunoștinșe care să le aducă ocazia de a progresa intelectual. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a cunoaște persoane noi cu care să empatizeze la nivel de principii și credințe. De altfel, este o perioadă în care interesul pentru îmbunătățirea mentalităților este mare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se vor preocupa mai mult de confortul lor financiar prin prisma obținerii unor beneficii materiale. Nativii vor fi susținuți în procese juridice, partaje, obținerea de moșteniri, credite, bani dintr-o asigurăre. Pe de altă parte, Mercur va contribui la explorarea și la redescoperirea propriei lor sexualități. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poatte aduce discuții mai delicate legate de bugetul comun, cheltuieli comune și administrarea finanțelor în cuplu.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul relațiilor și al parteneriatelor profesionale. Nativii au șansa de a-și îmbunătăți relația cu partenerul de viață, dar și de a semna noi contracte de asociere, de a intra în noi colaborări profesionale. Pe parcursul tranzitului vor primi susținere în cadrul unui proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot avea parte de unele discuții în contradictoriu în cuplu din cauza unor viziuni diferite.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au partede tranzitul lui Mercur prin sectorul muncii și al sănătății. Dacă într-o primă fază poate veni cu tensiuni cu colegii, ulterior nativii vor fi preocupați de lărgirea orizonturilor profesionale. Posibil să aibă idei despre cum să-ți ușureze munca, dar mai ales să vină cu soluții la un context legatde carieră care i-a nemulțumit până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poatea duce dialoguri și soluții, remedii la problemele de sănătate cu care se confruntă. Nevoia de spiritualitate și de apropiere de credință este mare.

Citește și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură de tranzitul lui Mercur întocmai prin sectorul iubirii și al creativității. Nativii au șansa să-și îmbunătățească niște principii sentimentale și implicit relația cu persoana iubită, dar și cu copiii. Pe parcursul acestui tranzit au ocazia să cunoască pe cineva cu care să empatizeze a nivel de principii și să fie atrași în ideea de a începe o nouă poveste de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le stimulează interesul pentru activități relaxante, sportive, plimbări și distracție.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, prin sectorul casei și familiei. Este o ocazie foarte bună ca nativii să se apropie de cei dragi, să ajungă la viziuni comune cu părinții și să găsească soluții pentru rezolvarea unui context ce vizează căminul, locuința. Perioadă bună pentru detașarea de trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se racordeeze mai mult la intuiție atunci când au de luat decizii.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor da dovadă de o comunicare excepțională pe parcursul acestui tranzit, mai ales că nativii au fost destul de afectați la nivel mental, rațional în ultimele luni. De acum, progresul poate veni prin acumularea de noi cunoștințe și nativii sunt sfătuiți să se preocupe să învețe lucruri noi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce multă susținere, acum și pe perioada tranzitului, în negocieri, dar și în susținerea examenelor, ședințelor, interviurilor și discursurilor publice.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul financiar. Nativii  pot fi mânați să rezolve un context menit să le reglementeze o plată, poate chiar condițiile de salarizare. Toată aceasta perioadă la va capta atenția în găsirea soluției celei mai potrivite pentru a-și îmbunătăți veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce un interes mai mare pentru dezvoltarea unui talent personal și ducerea lui la rang de artă sau la sursă de venit.

Vezi și: Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul lui Mercur prin zodia lor, context astrologic care va contribui la îmbunătățirea comunicării cu cei din jur. Pe perioada acestui tranzit se vor forma aspecte care vor aduce clarificări și lămuriri în relația cu persoana iubită sau cu copiii.  Totodată, Mercur le va deschide apetitul pentru cunoaștere, pentru informare și expansiune prin studiu. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce idei bune despre un context cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea ocazia în această perioadă care urmează să-și crească încrederea în propria lor persoană, să scape de frici, obsesii și chiar să renunțe la unele vicii. Nativii pot avea parte de dialoguri cu persoane din trecut și pot ierta, dar la rândul lor și ei se pot ierta pentru acțiuni, cuvinte spuse. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a descoperi remedii la problemele de sănătate cu care se confruntă. Este un răstimp de reancorare la credință și spiritualitate și nativii își pot asculta vocea interioară.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul lui Mercur prin sefctorul vieții sociale. Nativii pot fi mai comunicativi cu prietenii, pot cunoaște persoane noi cu care să lege legături bazate pe aspirații, viziuni și interese comune. O serie de proiecte în care sunt implicasți pot cunoaște expansiune prin idei și soluții noi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a se împăca cu cineva drag.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul mercurian prin sectorul carierei și va urma o perioadă în care nativii vor avea idei, vor căuta soluții pentru a se afirma și a avansa profesional. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru îmbunătăți imaginea prin dialog, prin discursuri publice, prin evidențierea unui talent personal, iar șansele de a avansa în funcție și de a-și crește astfel veniturile sunt mari. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a se pune în valoare prtintr-o idee sau dialog avut cu superiorii.

Află și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Parteneri
S-a aflat adevărul despre Mihaela Rădulescu! Ce a făcut vedeta de Sărbători? Nu a fost singură
S-a aflat adevărul despre Mihaela Rădulescu! Ce a făcut vedeta de Sărbători? Nu a fost...
FOTO. Crina Abrudan, topless în Dubai! S-a pozat fără sutien și fără rețineri la arabi
FOTO. Crina Abrudan, topless în Dubai! S-a pozat fără sutien și fără rețineri la arabi
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen...
Vaccinul anti-COVID ne poate modifica ADN-ul? Explicațiile specialiștilor
Vaccinul anti-COVID ne poate modifica ADN-ul? Explicațiile specialiștilor
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
BOMBĂ! Ce bani iau vedetele de la Faimoșii. Sumele sunt COLOSALE, un singur artist a rupt norma
BOMBĂ! Ce bani iau vedetele de la Faimoșii. Sumele sunt COLOSALE, un singur artist a...
Oamenii de știință au aflat adevărul! Câte luni ai imunitate după ce te infectezi cu Covid-19
Oamenii de știință au aflat adevărul! Câte luni ai imunitate după ce te infectezi cu...
Culisele Dosarului Ferma Băneasa. Care a fost miza condamnărilor
Culisele Dosarului Ferma Băneasa. Care a fost miza condamnărilor
Survivor Ce mânâncă de fapt concurenții, MINCIUNI ce vezi la tv
Survivor Ce mânâncă de fapt concurenții, MINCIUNI ce vezi la tv
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit când a văzut radiografia: Dumnezeule, e de 30 de ani acolo!
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit...
Jador a mărturisit o iubeste pe Roxana
Jador a mărturisit o iubeste pe Roxana
Lovitură MAXIMĂ pentru cei cu mașini diesel. Inevitabilul s-a produs deja
Lovitură MAXIMĂ pentru cei cu mașini diesel. Inevitabilul s-a produs deja
Marxismul a intrat și în Alphabet-Google. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Marxismul a intrat și în Alphabet-Google. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Poliția pregătește, în secret, o ofensivă fără precedent împotriva clanurilor. Au fost mobilizați polițiști din toată țara! (EXCLUSIV)
Poliția pregătește, în secret, o ofensivă fără precedent împotriva clanurilor. Au fost mobilizați polițiști din...
Ce dețin Prințul William și Kate Middleton în secret, împreună. S-a aflat abia acum
Ce dețin Prințul William și Kate Middleton în secret, împreună. S-a aflat abia acum
Peşterile-muzeu de sub casă: Un armean i-a făcut o surpriză soţiei, „din instinct şi iubire de muncă”
Peşterile-muzeu de sub casă: Un armean i-a făcut o surpriză soţiei, „din instinct şi iubire...
Live Stream Online Survivor duminică 17 ianuarie 2021 live video. AU ELIMINAT-O!
Live Stream Online Survivor duminică 17 ianuarie 2021 live video. AU ELIMINAT-O!
Amna este eliminată de la Survivor România 2021! „Colegii mei nu mai sunt colegi...”
Amna este eliminată de la Survivor România 2021! „Colegii mei nu mai sunt colegi...”
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a făcut ceva care a șocat telespectatorii
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era blondă și avea un trup perfect
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
Fiul lui Beckham a scandalizat lumea:
Fiul lui Beckham a scandalizat lumea: "Ar trebui să le fie rușine părinților! Copil răsfățat!"...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a atras atenția fanilor: Ți se vede ...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a...
Suspans si emotii teribile in primul consiliu de eliminare la Survivor Romania! CINE a parasit competitia?
Suspans si emotii teribile in primul consiliu de eliminare la Survivor Romania! CINE a parasit...
Încep lucrările la cel mai important proiect realizat vreodată de o administaţie locală. Traficul va fi restricţionat pentru 45 de zile
Încep lucrările la cel mai important proiect realizat vreodată de o administaţie locală. Traficul va...
Competiţia „made in Romania”. Câţi bani fac retailerii din brandurile private label şi unde le produc
Competiţia „made in Romania”. Câţi bani fac retailerii din brandurile private label şi unde le...
Mirela Vaida, înlocuită în emisiune! Când se va întâmpla? „Eu nu voi...”
Mirela Vaida, înlocuită în emisiune! Când se va întâmpla? „Eu nu voi...”
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
Scăpăm de măști? Răspunsul medicului Adrian Streinu-Cercel
Scăpăm de măști? Răspunsul medicului Adrian Streinu-Cercel
PIESA asta moare prima la venirea frigului. Cum să-ți protejezi mașina?
PIESA asta moare prima la venirea frigului. Cum să-ți protejezi mașina?
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită: Nu vei putea...
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Amanunte mai putin cunoscute din trecutul directorului Directiei Judetene pentru Cultura Iasi (III)
Amanunte mai putin cunoscute din trecutul directorului Directiei Judetene pentru Cultura Iasi (III)
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea morții. Toată lumea a fost luată prin surprindere.
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...