Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de surprize în relații

Horoscop săptămânal 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de surprize în relații

De: Madalina ManoleMarie Călin 28/11/2020 | 21:08
Horoscop săptămânal 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de surprize în relații

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 30 noiembrie – 6 decembrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 se numără și cea a Peștilor care pot trăi adevărate revelații în viața lor.

Săptămâna debutează cu o Lună Plină în zodia Gemeni însoțită de o veritabilă Eclipsă parțială de Lună care se petrece pe axa Gemeni – Săgetător, acolo unde se află Sensul Vieții în prezent, și care are rolul de a ne repune pe direcția vieții, dat fiind că are impact karmic. Eclipsele vin cu evenimente neprevăzute, răsturnări de situație, iar acum va fi vorba despre un context care va scoate la lumină știri, informații, se vor face dezvăluiri neașteptate, vom afla vești de natură să ne schimbe viitorul pentru că acum Destinul va acționa prin dialog și comunicare.

Avem șansa să clarificăm contexte din viața noastră, să purtăm dialoguri raționale și lămuritoare cu cei din jur cu care avem relații apropiate. Eclipsa de Lună din Gemeni ne cere să ne eliberăm de tipare de gândire vechi, să integrăm noi credințe în viața noastră și să lăsăm în spate convingerile vechi și mentalitățile ponosite, chiar și prejudecățile. Pe de altă parte, putem culege roadele a ceea ce am sădit de la finele lunii mai 2020 și până în prezent, impactul fiind resimțit pe o perioadă de jumătate de an de acum înainte.

Chiar pe 1 decembrie, planeta comunicării, Mercur, va intra în zodia Săgetător, zodie în care nu se simte deloc confortabil. Mercur este rațional, înclinat către gândirea logică, iar Săgetătorul are înclinații către gândirea spirituală. Dacă Mercur vrea detalii, Săgetătorul vrea doar o imagine de ansamblu.

Ei bine, acest context ne poate face să ne pierdem într-o mare de filozofii și să pierdem din focus detaliile. Totodată, acest tranzit ne va face mai dornici de exprimare liberă, de expunere a ideilor într-o manieră liberă, fără constrângeri, dar și mai interesați de dialogurile pe teme spirituale. Pentru a ne folosi de tranzit constructiv este important să devenim mai curioși în zona dezvoltării personale, să căutăm să ne lămurim ideologii și idealuri, să progresăm prin cunoaștere. Atenție la modul în care se iau decizii acum pentru că superficialitatea în gândire este un punct vulnerabil al perioadei.

În plan sentimental, finele săptămânii 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 aduc o perioadă bună, mai ales după toate tensiunile și confruntările din ultimul timp. Venus, planeta iubirii din zodia Scorpion, va face un aspect de susținere cu Neptun, planeta viselor și iluziilor, revenită în mers direct prin zodia Pești. Acest context ne va ajuta să lămurim și clarificăm (dat fiind că avem o altă perspectivă cu Neptun ieșit din retrogradare în zodia Pești) situații sentimentale și relaționale, iar pe de altă parte ne va face mai sensibili, mai sentimentali și mai romantici, mai empatici și mai atenți la nevoile celorlalți, dar și mai creativi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o săptămână a revelațiilor și conștientizărilor. Nativii au șansa să-și clarifice neînțelegeri cu cei din jur, în special cu rude, vecini, colegi de școală, de trupă, cu cei cu care formează o comunitate. Se pot afla adevăruri, se pot face dezvăluiri și nativii pot fi martorii unor vești neașteptate, pot primi mesaje, pot avea dialoguri, negocieri care să-i ajute în evoluție, chiar dacă pot fi resimțite inițial ca fiind mai puțin confortabile. O serie de Berbeci se vor îndrepta către evoluția personală, spirituală și vor căuta să se dezvolte prin cursuri, seminarii, se vor interesa de obținerea sau punerea în practică a unei diplome. Călătoriile vor fi centru de interes, însă dacă acestea nu se pot efectua fizic, dat fiind contextul social, nativii vor călători cu gândul, prin cunoaștere. Pot apărea clarificări legate de viața intimă, de o relație secretă, ascunsă sau legate de un context financiar.

Horoscop săptămânal Taur: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Se petrec schimbări în plan financiar pentru cei născuți în zodia Taur, dat fiind că acesta este sectorul impactat de Eclipsa de Lună din Gemeni. Este momentul unor reorientări legate de câștiguri, de modul în care nativii își administrează finanțele și poate veni cu măriri de salariu, renegocierea profitabilă a unui contract de colaborare sau poate aduce noi idei despre cum să câștige venituri mai mari. Unii nativi pot alege să facă o schimbare de loc de muncă pentru un salariu mai mare. Pe de altă parte, mulți Tauri vor fi forțați să-și pună în practică un talent, în timp ce alții vor monetiza un talent personal. Se pot culege roadele financiare ale acțiunilor întreprinse din primăvară și până acum. Totodată, este o săptămână cu impact asupra deciziilor pe care nativii le pot lua vizavi de un bun material. Pot vedea dintr-o altă perspectivă modul în care-și administrează moștenirile, creditele, în care se preocupă de un litigiu. Posibil să se gândească la posibilitatea de a face un împrumut bancar. În plan sentimental lucrurile se îmbunătățesc covârșitor. Nativii au șansa să se apropie de partenerul de viață și să ajungă împreună la un acord. Unii se împacă cu persoana iubită, în timp ce alții pot cunoaște și se pot îndrăgosti de cineva din anturaj, din cercul de prieteni, cu care empatizează la nivel de principii.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni sunt vedetele săptămânii și au șansa să aducă schimbări remarcabile în viața lor. Nativii își pot conștientiza momentul de evoluție în care se află și pot face schimbări importante în viață. Impactul Eclipsei de Lună va fi cu atât mai mare pentru cei născuți în prima parte a zodiei (sau care au ascendent în primele 15 grade). Gemenii vor avea parte de răsturnări de situație, de contexte neprevăzute menite să-i apropie de sensul vieții, să le aducă îmbunătățiri în viața personală, socială, relațională. Se pot desprinde de relații cu care nu mai empatizează, de parteneri care le inhibă evoluția, însă au și șansa, grație lui Mercur în Săgetător, să aducă îmbunătățiri în cuplu, acolo unde se vrea o continuare. Personalitatea nativilor va fi cea care va trece prin schimbări și se pot culege roadele unor acțiuni întreprinse din primăvară și până acum. Sectorul profesional este și el vizat săptămâna aceasta și după o perioadă de tensiuni și confuzii, iată că lucrurile încep să se aleze și vin vești bune, vin clarificări, edificări. Cei care lucrează în domenii artistice vor fi cu atât mai mult susținuți de aspectele Venus-Neptun. Posibil ca cei care-plănuiau să-și caută un (alt) loc de muncă acum să aibă o viziune mai clară care este direcția pe care să o urmeze.

Horoscop săptămânal Rac: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să lase trecutul în spate, să se desprindă de tipare vechi de gândire, să dizolve frământări și amintiri. Este o săptămână în care este nevoie de mai multă atenție acordată sănătății și mai ales odihnei. Pentru mulți nativi, apar remedii, tratamente promițătoare, iar vindecările pot veni din zona spirituală și a credinței și pot apela la dialoguri cu mentori, indiferent că sunt duhovnici, ghizi spirituali, astrologi sau psihologi. Racii pot renunța la vicii, dependențe, obsesii, pot scăpa de frici prin conștientizarea rădăcinilor lor. Totodată, crește interesul pentru dezvoltare profesională și pot avea o altă perspectivă a locului de muncă. Au șanse să-și îmbunătățească inclusiv comunicarea cu colegii. În dragoste se întrevede o perioadă foarte bună, calmă, liniștită, cu accent pe sensibilitate și romantism. Se pot ajunge la viziuni sentimentale comune în cuplu, iar nativii singuri pot să fie atrași de noi persoane, înețelepte, spirituale, cu care împart aceleași credințe și convingeri.

Horoscop săptămânal Leu: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să vadă dintr-o altă perspectivă o relație de prietenie sau chiar un proiect de grup, aspect care-i poate stimula să se îndepărteze de ceea ce nu-i împlinește, de ceea ce nu-i mai reprezintă. Sunt dialoguri care pot să socheze acum sau secrete care pot ieși la suprafață și pot pune punct unei relații manipulatoare și nesincere. Se pot culege roadele unui proiect îmceput în primăvară. În familie se poate ajunge la acorduri în privința unei locuințe, a unor bunuri de patrimoniu, moșteniri. Oricum, relațiile cu părinții, cu cei dragi se pot îmbunătăți acum și nativii pot primi sprijin moral. În viața sentimentală apar îmbunătățiri și se pot aduce în discuție planuri de viitor, se poate vorbi despre idealuri împreună, despre copii și libertate de mișcare. Cei singuri pot flirta mai mult și pot fi atrași de persoane inteligente, cu care au ce vorbi.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor trebui să depună eforturi în acaestă săptămână pentru a echilibra viața personală cu viața profesională. Nativii au șanse să-și îmbunătățească dialogul cu părinții, cu familia și să ajungă la viziuni comune în privința conviețuirii sau a locuinței, poate legat de sarcinile gospodărești, poate legat de o mutare. Eclipsa de Lună din Gemeni va avea impact puternic în zona carierei (mai ales pentru cei născuți în prima jumătate a zodiei sau care au ascendent în primele 15 grade Fecioară) și poate aduce răsturnări de situație. Acest context se poate traduce prin schimbarea funcției, prin schimbarea direcției profesionale sau a strategiei de atingere a unor obiective. Nativii vor fi determinați să lupte pentru ceea ce-și doresc și în unele cazuri se pot culege roadele a ceea ce au plantat din primăvară și până acum. Comunicarea le poate fi aliat pentru că vor da dovadă de talent în discuții și negocieri. În cuplu se pot purta dialoguri calme, calde, sensibilie și pline de înțelepciune care pot remedia neînțelegeri mai vechi.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță pot conștientiza săptămâna aceasta ce trebuie să facă pentru a se dezvolta personal sau profesional. Nativii pot fi forțați de un context să studieze, să-și ia o diplomă, un atestat sau să le pună în practică. Se pot culege roadele unui proiect început în primăvară. Crește interesul pentru studiu și sunt susținuți în comunicare, mai ales dacă dau un examen, interviu sau au de susținut ședințe, discursuri publice. Ideile vor începe să circule prin minttea nativilor și pot veni cu soluții progresiste la problemele cu care se confruntă. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar se întrevede o perioadă bună. Fie nativii au idei bune despre cum să-și crească veniturile, fie își schimbă viziunea despre cum trebuie să-și administreze finanțele, fie chiar reușesc o renegociere a salariului la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să încheie săptămâna aceasta un context legat de viața intimă, poate o aventură, o relație ascunsă. În cuplu pot apărea tensiuni legate de intimitate, infidelitate, bani. Pe de altă parte, este momentul să se definitiveze un context legat de un credit, o moștenire, asigurări, taxe, impozite, pensii, alocații, rente, mai ales că nativii pot avea idei financiare destul de bune și se pot ghida către noi investiții. Se cer mai mult analizate talentele personale. În plan sentimental este o săptămână benefică care poate aduce îmbunătățiri remarcabile în viața Scorpionilor. Este vorba de romantism, sensibilitate, imaginațe și creativitate care pot fi atuurile consolidării unei povești de iubire. Cei singuri pot fi mai dornici de a se îndrăgosti, mai visători în privința unei noi relații și astfel chiar pot da curs unui flirt.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi destul de impactați în sectorul relațiilor, fie că este vorba de relații sentimentale, fie profesionale, cu precădere resimțind efectul Eclipsei de lună din Gemeni cei care sunt născuți în prima jumătate a zodiei sau au ascendentul în primele 15 grade. Se vor petrece evenimente neașteptate, de la încheieri de relații nefuncționale și până la cereri în căsătorie. Profesional, se pot culege roadele unor contracte, proiecte începute în primăvară, se pot încheia asocieri sau începe colaborări. Oricum, ceea ce se petrece va fi spre binele nativilor. Cu Mercur care va intra în zodia lor va urma o perioadă în care nativii vor deveni mai comunicativi și mai inspirați, mai plini de viziune și dorință de evoluție. Finele săptămânii aduc o detensionare emoțională. Se poate vindeca trecutul, se poate depăși o durere, o pierdere, o dezamăgire sentimentală.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să facă sau să fie nevoiți să facă schimbări remarcabile legate de locul de muncă, dar și de stilul de viață. Un job care i-a nemulțumit poate fi lăsat în spate și pot să se angajeze în altă parte unde să fie chiar și mai bine plătiți. Pot culege roadele unor activități începute în primăvară. Este nevoie de mai multă atenție la sănătate pentru că s-ar putea ca stresul și oboseala ultimei perioade să-și spună cuvântul. Este recomandat să se folosească de acest context astrologic pentru a face schimbări legate de modul în care trăiesc, de activitățile zilnice, de alimentație, să aducă îmbunătățiri cât de mici ar fi. Cu Mercur în tranzit prin Săgetător pot avea idei despre cum să facă să funcționeze mai bine, să fie mai odihnoți și mai liniștiți. În plus, pot găsi remedii și tratamente la afecțiunile cronice pe care le au și le pot ameliora. Comunicarea cu prietenii se îmbunătățește și pot avea parte de idei bune, sfaturi din partea celor din anturaj în legăturp cu un proiect. Nu este exclus să fie trași de persoane din cercul de prieteni sau pe care le cunosc prin intermediul prietenilor sau al mediului online.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Eclipsa de Lună din Gemeni va avea impact asupra vieții sentimentale, iar cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să fie puși față în față cu destinul. Acest context poate aduce încheierea unei povești care nu era funcțională și nu avea viitor, dar poate aduce și trecerea la un alt nivel în actuala relație, ocazia de a deveni părinți. Cei singuri pot să înceapă o nouă poveste de iubire și nu este exclus ca persoana să fie cunoscută chiar prin intermediul anturajului sau într-o călătorie, al un curs, chiar și online. Se culeg roadele unor munci creative, unor proiecte începute în primăvară și crește interesul pentru zona artistică, distractivă, pentru hobby-juri și activități distractive. Relațiile de prietenie se îmbunătățesc și nativii pot comunica mai ușor și mai detașat cu cei apropiați. În plan profesional apar îmbunătățiri în relația cu superiorii și beneficii în carieră care pot aduce chiar și venituri mai mari. Poate fi vorba de investirea într-o funcție. Cei care au proiecte personale le pot dezvolta grație ideilor lor.

Horoscop săptămânal Pești: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să depună tot efortul necesar pentru a menține un echilibru între familie și carieră, între viața personală și cea profesională. Nativii pot avea parte de evenimente neprevăzute menite să rezolve un context legat de casă, familie, bunuri de patrimoniu. Posibil să fie vorba de încheierea unui credit sau de o mutare venită în urma unei schimbări în carieră sau în urma achiziționării unei locuințe. Este o perioadă în care trăirile emoționale sunt intense și menite să desprindă nativii de trecut, de experiențe toxice din copilărie, de atașamente greșite. Profesional se anunță o perioadă în care ideile nativilor pot să descopere noi soluții și astfel să le aducă laude și aprecieri. Aspectul dintre Neptun, guvernatorul lor, aflat în zodia lor, de această dată în mers direct și Venus, planeta iubirii, aflată în sectorul principiilor de viață poate aduce o nouă viziune asupra unei povești de iubire. Nativii pot să ajungă la același sistem de valori, aceleași idealuri și mentalități ca și persoana iubită și astfel pot evolua împreună.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te menține în cea mai bună formă
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te...
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Veste excelentă pentru pensionari înainte de Paște. Când vor fi virați banii
Veste excelentă pentru pensionari înainte de Paște. Când vor fi virați banii
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e ruptă din rai”
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e...
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au cumpărat-o vor fi dezamăgiți
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire