Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020. Venus intră în zodia Scorpion

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020. Venus intră în zodia Scorpion

De: Madalina Manole 20/11/2020 | 23:11
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020. Venus intră în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 21 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion au parte de ingresul planetei Venus întocmai în semnul lor, aducându-le ocazia de a-și îmbunătăți viața personală, dar și sentimentală.

Venus, planeta iubirii și a banilor, denumită și Micul Benefic al astrologiei, intră astăzi în zodia Scorpion, poziție din care ne atrage atenția asupra necesității de a privi în profunzimea relațiilor de iubire. Până pe data de 15 decembrie, Venus în Scorpion crește interesul pentru lucrurile materiale, pentru avuție și rezolvarea problemelor financiare în vederea obținerii unei stabilități materiale, însă cel ami mare impact îl va avea asupra relațiilor de iubire.
Venus în Scorpion ne aduce multă pasiune, erotism, renaște dorința momentelor de intimitate, dat fiind că la modul general venim după o perioadă cu Marte, planeta sexului, retrogradă.

De asemenea, acest tranzit crește magnetismul, geloziiile și posesivitatea, dramatismul în relații, activează obsesiile și lupta pentru putere. Totuși, aspectele pe care le va face Venus în tranzitul său prin Scorpion sunt menite să ne pună la încercare relațiile și de aceea va trebui să luptăm mai mult pentru îmbunătățirea lor, pentru că șanse vor fi, dar trebuie să le folosim. Se pot afla secrete despre partener, pot ieși la suprafață infidelități și poate apărea o tendință către relații bazate pe materialism.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor reaărinde pasiunea în dormitor pe durata acestui tranzit venusian. Nativii își vor îmbunătăți viața sexuală, însă mare atenție la riscul de a pune suflet în aventurile cărora le vor da curs pentru că nu va fi în beneficiul lor. Totodată, va urma o perioadă în care se pot rezolva contexte financiare ce țin de credite, asigurări, moșteniri, partaje, litigii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec menține activ registrul veștilor surprinzătoare care sosesc din partea prietenilor și a celor din anturaj.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatoarea lor, prin sectorul relațiilor și al căsătoriei. Urmează o perioadă în care nativii au șansa să-și îmbunătățească relațiile cu ceilalți, să se apropie mai mult de partener, dar și să elimine tot ce este toxic din aceste relații. Cei singuri pot fi atrași sexual de o persoană și ar fi bine să fie atenți la obsesii și să evite conjuncturile vicioase. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce în continuare surprize ce țin de imaginea și funcția lor, însă dat fiind că este weekend, acestea se pot interpreta și sub forma veștilor surprinzătoare care nu permit nativilor să se apropie de un obiectiv avut.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia odată cu acest tranzit al lui Venus prin Scorpion să se preocupe mai serios de situația de la locul de muncă. Nativii își pot îmbunătăți modul de rezolvare a sarcinilor, programul și pot descoperi că au putere de regenerare mai mare decât ar fi crezut. Unii dau șanse noi locului de muncă, alții caută altceva. Posibile atracții bruște cu unii colegi. Totodată, schimbarea și îmbunătățirea stilului de viață este un capitol important acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin sectorul iubirii și nativii au mari șanse să-și îmbunătățească acest capitol, deși în următoareale zile încă se vor simți contrsânși și frustrați de un aspect sentimental. De asemenea, relația cu copiii recapătă culoare și crește interesul pentru activități distractive, artistice, creative, sportive. Cei singuri pot profita pentru a începe noi relații. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce multă paisune în dormitor, momente intense, trăite din plin.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se vor preocupa în acaestă perioadă de îmbunătățirea relației cu familia, cu părinții. De asemenea crește interesul pentru a rezolva un context ce vizează căminul, locuința, poate un bun de patrimoniu. De la renovări în casă care să aducă confort și până la mutări sau schimbări de domiciliu, totul se poate petrece în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce momente intime intense în cuplu și registrul veștilor neașteptate și al dialogurilor surprinzătoare și neobișnuite cu partenerul va continua șia stăzi, dar sub forma unor surprize plăcute.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de ingresul lui Venus în sectorul comunicării, tranzit pe parcursul căruia nativii au șansa să-și îmbunătățească modul de a dialoga, observând care sunt defectele, minusurile. Este o perioadă bună pentru scurte deplasări, plimbări de relaxare, acolo unde contextul social o permite. Totodată, cresc șansele de a se obține mici beneficii prin discursuri, ședințe, interviuri. Posibile pasiuni cu persoane din cercul de apropiați, chiar vecini, foști colegi de școală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă odihnă și evitarea stresului.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, intocmai guvernatoarea lor, prin sectorul financiar, aspect care poate aduce ocazii de a-și îmbunătăți veniturile, dar crește și nivelul cheltuielilor. Următoarele zile, dat fiind că Venus le-a părăsit zodia, se resimt în continuare frustrări relaționale. Pe de altă parte, această perioadă va aduce nativilor și ocazia de a-și crește stima de sine și de a-și valorifica, monetiza niște talente. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce mai multă pasiune în povestea de iubire.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de ingresul lui Venus, planeta care le guvernează chiar relațiile, în semnul lor și va urma o perioadă în care șansele de a-și îmbunătăți viața personală vor crește considerabil. De asemenea, relațiile nativilor vor avea șansa de a se intensifica. Se reaprinde pasiunea, nativii devin mai seducători, au o mai mare putere de atracție, magnetism și senzualitate. Profesional, șansele rediscutării unor partenerite sunt mari, renegocierea unor contracte sau chiar noi colaborări pot să apară. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion menține activ registrul veștilor surpriză legate de casă și familie, însă de această dată într-o notă mai optimistă.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul subconștientului și al sănătății. Nativii se por lăsa cuprinși de amintiri, de foste relații, gândul poate merge la o fostă iubire sau se pot lăsa atrași în relații ascunse, secrete. Totodată, este o perioadă în care se pot activa unele afecțiuni, pot reapărea simptome ale unor boli cronice pentru a fi ameliorate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o plimbare, o scurtă călătorie, excursie plăcută.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de tranzitul lui Venus, planeta care le guverneazp iubirea, prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Posibil ca unii nativi să dea curs unei aventuri sau chiar povești de dragoste cu o persoană din anturaj, în timp ce alții să se focuseze pe îmbunătățirea unui proiect personal sau de grup. Pot primi ajutor de la persoane din anturaj în acest sens. Totodată, este o perioadă bună pentru consolidarea relațiilor de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce cheltuieli, poate chiar de plăcere și nu din obligație, față de zilele trecute.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, un sector mult încercat în ultima perioadă. Nativii au șansa de a-și îmbunătăți viața profesională, pot avea oportunități de a-și consolida cariera, de a obține o funcție, de a-și atinge niște obiective. Totodată, nu este exclus ca în cazul unora să fie vorba de pasiuni care pot lua naștere cu un superior și ar fi bine de evitat acest context. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător menține registrul veștilor suprinzătoare și al ideilor ingenioase pe care nativii le pot avea. Luna este tot în zodia lor și le aduce o stare interioară de bine.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Venus în Scorpion prin sectorul filozofiilor de viață, al principiilor și mentalităților, un sector mult încercat și de retrogradarea lui Mercur. Este momentul să lase în spate prejudecăți și tipare de gândire nefolositoare. Se pot îmbunătăți viziunile, idealurile și visele de viitor, se pot schimba în mod benefic convingeri de viață, pate chiar principii care au inhibat nativii în plan sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Pești menține activ registrul trecutului, ala mintirilor și frământărilor. Posibile dialoguri cu cineva din trecut. Se recomandă mai multă odihnă și relaxare mentală, meditație.

Parteneri
Horoscop 30 noiembrie. Zodia care nu se teme de nimic. E cea mai vitează. Vei trece peste toate obstacolele
Horoscop 30 noiembrie. Zodia care nu se teme de nimic. E cea mai vitează. Vei...
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Nici apă nu mi-a dat”
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă...
-> Celentano, cel mai bine platit actor din Las Fierbinti. Cati bani incaseaza Adrian Vancica pentru un singur episod
-> Celentano, cel mai bine platit actor din Las Fierbinti. Cati bani incaseaza Adrian Vancica...
Ultima oră! Raed Arafat a emis ordinul
Ultima oră! Raed Arafat a emis ordinul
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
Loredana Groza, apariție ravisantă pe străzi. Cum a fost surprinsă, toată lumea a întors ochii
Loredana Groza, apariție ravisantă pe străzi. Cum a fost surprinsă, toată lumea a întors ochii
-> Afla ce inseamna cand te mananca palma stanga. iei sau dai bani?
-> Afla ce inseamna cand te mananca palma stanga. iei sau dai bani?
Breaking News! Dan Petrescu, dat afară de CFR. Culisele despărțirii
Breaking News! Dan Petrescu, dat afară de CFR. Culisele despărțirii
A murit! România mai pierde o mare valoare: ”L-a găsit în pat. A făcut infarct!”
A murit! România mai pierde o mare valoare: ”L-a găsit în pat. A făcut infarct!”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
A murit un mare actor! Este tragedie în lumea întreagă
A murit un mare actor! Este tragedie în lumea întreagă
Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2020. Ce este interzis să faci astăzi? Nu ai voie sub nicio formă
Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2020. Ce este interzis să faci astăzi? Nu ai voie sub...
Orban a anunțat cele mai mari schimbări. Deciziile sunt un vis împlinit pentru români
Orban a anunțat cele mai mari schimbări. Deciziile sunt un vis împlinit pentru români
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Fructele care te scapă de boli în sezonul rece. Sunt ieftine, toți românii trebuie să le consume
Fructele care te scapă de boli în sezonul rece. Sunt ieftine, toți românii trebuie să...
Serena Williams a lansat  o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Serena Williams a lansat o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Vine o săptămână plină de surprize! Horoscop Minerva 30 noiembrie-6 decembrie
Vine o săptămână plină de surprize! Horoscop Minerva 30 noiembrie-6 decembrie
Pepe, după ce a aflat despre amantul Ralucă Pastramă: „Fierbe tot sângele-n mine când stiu ca iubești alt bărbat”
Pepe, după ce a aflat despre amantul Ralucă Pastramă: „Fierbe tot sângele-n mine când stiu...
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
Ultima ora: Un meteorit a traversat atmosfera si a EXPLODAT deasupra unuia dintre marile orase ale lumii! TOTUL a fost filmat! Ce se intampla
Ultima ora: Un meteorit a traversat atmosfera si a EXPLODAT deasupra unuia dintre marile orase...
George Burcea nu mai stă în aceeași casă cu Viviana Sposub. Cu cine s-a mutat actorul, după ce s-a vindecat de COVID-19
George Burcea nu mai stă în aceeași casă cu Viviana Sposub. Cu cine s-a mutat...
Cristina Mihaela Dorobantu a anunțat ce concurent părăsește casa ”Puterea Dragostei”
Cristina Mihaela Dorobantu a anunțat ce concurent părăsește casa ”Puterea Dragostei”
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat, a vrut să ajungă preot, arhitect si s-a înrolat şi în marină, apoi a pornit un business de miliarde
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români: ”Dacă nu respectăm regulile, vom avea restricții suplimentare”
Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români: ”Dacă nu respectăm regulile, vom avea restricții suplimentare”
Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble
Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană apropiată
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană...
Accidentul care a îngrozit o lume întreagă. Imagini care vă pot afecta emoțional
Accidentul care a îngrozit o lume întreagă. Imagini care vă pot afecta emoțional
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Theo Rose și iubitul ei, pentru prima dată împreună la TV. Cum a început povestea lor de iubire: ”L-am ținut pe jar!”
Theo Rose și iubitul ei, pentru prima dată împreună la TV. Cum a început povestea...