Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020. Venus intră în zodia Scorpion

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020. Venus intră în zodia Scorpion

De: Madalina Manole 20/11/2020 | 23:11
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020. Venus intră în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 21 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion au parte de ingresul planetei Venus întocmai în semnul lor, aducându-le ocazia de a-și îmbunătăți viața personală, dar și sentimentală.

Venus, planeta iubirii și a banilor, denumită și Micul Benefic al astrologiei, intră astăzi în zodia Scorpion, poziție din care ne atrage atenția asupra necesității de a privi în profunzimea relațiilor de iubire. Până pe data de 15 decembrie, Venus în Scorpion crește interesul pentru lucrurile materiale, pentru avuție și rezolvarea problemelor financiare în vederea obținerii unei stabilități materiale, însă cel ami mare impact îl va avea asupra relațiilor de iubire.
Venus în Scorpion ne aduce multă pasiune, erotism, renaște dorința momentelor de intimitate, dat fiind că la modul general venim după o perioadă cu Marte, planeta sexului, retrogradă.

De asemenea, acest tranzit crește magnetismul, geloziiile și posesivitatea, dramatismul în relații, activează obsesiile și lupta pentru putere. Totuși, aspectele pe care le va face Venus în tranzitul său prin Scorpion sunt menite să ne pună la încercare relațiile și de aceea va trebui să luptăm mai mult pentru îmbunătățirea lor, pentru că șanse vor fi, dar trebuie să le folosim. Se pot afla secrete despre partener, pot ieși la suprafață infidelități și poate apărea o tendință către relații bazate pe materialism.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor reaărinde pasiunea în dormitor pe durata acestui tranzit venusian. Nativii își vor îmbunătăți viața sexuală, însă mare atenție la riscul de a pune suflet în aventurile cărora le vor da curs pentru că nu va fi în beneficiul lor. Totodată, va urma o perioadă în care se pot rezolva contexte financiare ce țin de credite, asigurări, moșteniri, partaje, litigii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec menține activ registrul veștilor surprinzătoare care sosesc din partea prietenilor și a celor din anturaj.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatoarea lor, prin sectorul relațiilor și al căsătoriei. Urmează o perioadă în care nativii au șansa să-și îmbunătățească relațiile cu ceilalți, să se apropie mai mult de partener, dar și să elimine tot ce este toxic din aceste relații. Cei singuri pot fi atrași sexual de o persoană și ar fi bine să fie atenți la obsesii și să evite conjuncturile vicioase. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce în continuare surprize ce țin de imaginea și funcția lor, însă dat fiind că este weekend, acestea se pot interpreta și sub forma veștilor surprinzătoare care nu permit nativilor să se apropie de un obiectiv avut.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia odată cu acest tranzit al lui Venus prin Scorpion să se preocupe mai serios de situația de la locul de muncă. Nativii își pot îmbunătăți modul de rezolvare a sarcinilor, programul și pot descoperi că au putere de regenerare mai mare decât ar fi crezut. Unii dau șanse noi locului de muncă, alții caută altceva. Posibile atracții bruște cu unii colegi. Totodată, schimbarea și îmbunătățirea stilului de viață este un capitol important acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin sectorul iubirii și nativii au mari șanse să-și îmbunătățească acest capitol, deși în următoareale zile încă se vor simți contrsânși și frustrați de un aspect sentimental. De asemenea, relația cu copiii recapătă culoare și crește interesul pentru activități distractive, artistice, creative, sportive. Cei singuri pot profita pentru a începe noi relații. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce multă paisune în dormitor, momente intense, trăite din plin.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se vor preocupa în acaestă perioadă de îmbunătățirea relației cu familia, cu părinții. De asemenea crește interesul pentru a rezolva un context ce vizează căminul, locuința, poate un bun de patrimoniu. De la renovări în casă care să aducă confort și până la mutări sau schimbări de domiciliu, totul se poate petrece în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce momente intime intense în cuplu și registrul veștilor neașteptate și al dialogurilor surprinzătoare și neobișnuite cu partenerul va continua șia stăzi, dar sub forma unor surprize plăcute.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de ingresul lui Venus în sectorul comunicării, tranzit pe parcursul căruia nativii au șansa să-și îmbunătățească modul de a dialoga, observând care sunt defectele, minusurile. Este o perioadă bună pentru scurte deplasări, plimbări de relaxare, acolo unde contextul social o permite. Totodată, cresc șansele de a se obține mici beneficii prin discursuri, ședințe, interviuri. Posibile pasiuni cu persoane din cercul de apropiați, chiar vecini, foști colegi de școală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă odihnă și evitarea stresului.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, intocmai guvernatoarea lor, prin sectorul financiar, aspect care poate aduce ocazii de a-și îmbunătăți veniturile, dar crește și nivelul cheltuielilor. Următoarele zile, dat fiind că Venus le-a părăsit zodia, se resimt în continuare frustrări relaționale. Pe de altă parte, această perioadă va aduce nativilor și ocazia de a-și crește stima de sine și de a-și valorifica, monetiza niște talente. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce mai multă pasiune în povestea de iubire.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de ingresul lui Venus, planeta care le guvernează chiar relațiile, în semnul lor și va urma o perioadă în care șansele de a-și îmbunătăți viața personală vor crește considerabil. De asemenea, relațiile nativilor vor avea șansa de a se intensifica. Se reaprinde pasiunea, nativii devin mai seducători, au o mai mare putere de atracție, magnetism și senzualitate. Profesional, șansele rediscutării unor partenerite sunt mari, renegocierea unor contracte sau chiar noi colaborări pot să apară. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion menține activ registrul veștilor surpriză legate de casă și familie, însă de această dată într-o notă mai optimistă.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul subconștientului și al sănătății. Nativii se por lăsa cuprinși de amintiri, de foste relații, gândul poate merge la o fostă iubire sau se pot lăsa atrași în relații ascunse, secrete. Totodată, este o perioadă în care se pot activa unele afecțiuni, pot reapărea simptome ale unor boli cronice pentru a fi ameliorate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o plimbare, o scurtă călătorie, excursie plăcută.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de tranzitul lui Venus, planeta care le guverneazp iubirea, prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Posibil ca unii nativi să dea curs unei aventuri sau chiar povești de dragoste cu o persoană din anturaj, în timp ce alții să se focuseze pe îmbunătățirea unui proiect personal sau de grup. Pot primi ajutor de la persoane din anturaj în acest sens. Totodată, este o perioadă bună pentru consolidarea relațiilor de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce cheltuieli, poate chiar de plăcere și nu din obligație, față de zilele trecute.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, un sector mult încercat în ultima perioadă. Nativii au șansa de a-și îmbunătăți viața profesională, pot avea oportunități de a-și consolida cariera, de a obține o funcție, de a-și atinge niște obiective. Totodată, nu este exclus ca în cazul unora să fie vorba de pasiuni care pot lua naștere cu un superior și ar fi bine de evitat acest context. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător menține registrul veștilor suprinzătoare și al ideilor ingenioase pe care nativii le pot avea. Luna este tot în zodia lor și le aduce o stare interioară de bine.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Venus în Scorpion prin sectorul filozofiilor de viață, al principiilor și mentalităților, un sector mult încercat și de retrogradarea lui Mercur. Este momentul să lase în spate prejudecăți și tipare de gândire nefolositoare. Se pot îmbunătăți viziunile, idealurile și visele de viitor, se pot schimba în mod benefic convingeri de viață, pate chiar principii care au inhibat nativii în plan sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Pești menține activ registrul trecutului, ala mintirilor și frământărilor. Posibile dialoguri cu cineva din trecut. Se recomandă mai multă odihnă și relaxare mentală, meditație.

Parteneri
Lovitură cruntă primită de Anamaria Prodan. La aşa ceva chiar nu se aştepta. Primele declaraţii
Lovitură cruntă primită de Anamaria Prodan. La aşa ceva chiar nu se aştepta. Primele declaraţii
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
TOPUL celor mai PĂGUBOASE mașini. După expirarea garanției devin PERICOLE FINANCIARE
TOPUL celor mai PĂGUBOASE mașini. După expirarea garanției devin PERICOLE FINANCIARE
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
Lavinia Pîrva, cum nu ai mai văzut-o. Bruneta o publicat o fotografie cu un decolteu generos
Lavinia Pîrva, cum nu ai mai văzut-o. Bruneta o publicat o fotografie cu un decolteu...
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Kamara îl spulberă pe Reghecampf. Dezvăluiri fără perdea despre iubita antrenorului și un apel urgent
Kamara îl spulberă pe Reghecampf. Dezvăluiri fără perdea despre iubita antrenorului și un apel urgent
Adrian Cristea a devenit din prinț cerșetor! Cândva învârtea banii cu lopata, iar acum abia are după ce bea apă! Ce rușinos! Ce a ajuns să facă!
Adrian Cristea a devenit din prinț cerșetor! Cândva învârtea banii cu lopata, iar acum abia...
ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea
ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să...
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi preoți
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Apare un nou partid în România. Lovitură totală pe scena politică chiar de 1 Decembrie
Apare un nou partid în România. Lovitură totală pe scena politică chiar de 1 Decembrie
Se schimbă harta Europei! Cutremur la doi paşi de România. Apare o nouă ţară
Se schimbă harta Europei! Cutremur la doi paşi de România. Apare o nouă ţară
Mișcarea prin care LG a luat fața Samsung pe televizoare. Oferta e foarte atractivă
Mișcarea prin care LG a luat fața Samsung pe televizoare. Oferta e foarte atractivă
Varianta Omicron ar putea să îngenucheze vaccinurile. CEO-ul Moderna anticipează că vaccinurile existente vor avea probleme
Varianta Omicron ar putea să îngenucheze vaccinurile. CEO-ul Moderna anticipează că vaccinurile existente vor avea...
Anamaria Prodan, prima reacție după ce pozele cu ea dezbrăcată s-au viralizat: „Toți știm cine le-a furat
Anamaria Prodan, prima reacție după ce pozele cu ea dezbrăcată s-au viralizat: „Toți știm cine...
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e terifiant
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Programul magazinelor de Sfântul Andrei și 1 Decembrie
Programul magazinelor de Sfântul Andrei și 1 Decembrie
Ea a întors toate privirile la gala Balonul de Aur! Cea mai sexy apariție nu aparține unei soții de fotbalist
Ea a întors toate privirile la gala Balonul de Aur! Cea mai sexy apariție nu...
FOTO Laurențiu Reghecampf și amanta lui, prima apariție în public! Cum au fost surprinși
FOTO Laurențiu Reghecampf și amanta lui, prima apariție în public! Cum au fost surprinși
Anamaria Prodan, reacție tăioasă după ce pozele cu ea dezbrăcată au devenit virale pe internet: ”El era singurul care le deținea”
Anamaria Prodan, reacție tăioasă după ce pozele cu ea dezbrăcată au devenit virale pe internet:...
Dezastru pentru şoferi: După City Insurance, încă o firmă de asigurări RENUNŢĂ să mai vândă RCA
Dezastru pentru şoferi: După City Insurance, încă o firmă de asigurări RENUNŢĂ să mai vândă...
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce unul dintre cele mai mari lanţuri de retail din România
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...
Prezentatoarea de la Kanal D, însărcinată! A dat vestea în cel mai frumos mod
Prezentatoarea de la Kanal D, însărcinată! A dat vestea în cel mai frumos mod
Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express
Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express
Andreea a murit la doar 14 ani, într-un BMW strivit de un tir. Șoferul de 18 ani abia își luase permisul
Andreea a murit la doar 14 ani, într-un BMW strivit de un tir. Șoferul de...
Oferta Lidl: gadget-uri inedite pentru acasă la prețuri accesibile
Oferta Lidl: gadget-uri inedite pentru acasă la prețuri accesibile
Planta care vindecă inima, tratează depresia şi reduce colesterolul ridicat. Se face o cură de 3 luni
Planta care vindecă inima, tratează depresia şi reduce colesterolul ridicat. Se face o cură de...