Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020. Venus intră în zodia Scorpion

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020. Venus intră în zodia Scorpion

De: Madalina Manole 20/11/2020 | 23:11
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020. Venus intră în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 21 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion au parte de ingresul planetei Venus întocmai în semnul lor, aducându-le ocazia de a-și îmbunătăți viața personală, dar și sentimentală.

Venus, planeta iubirii și a banilor, denumită și Micul Benefic al astrologiei, intră astăzi în zodia Scorpion, poziție din care ne atrage atenția asupra necesității de a privi în profunzimea relațiilor de iubire. Până pe data de 15 decembrie, Venus în Scorpion crește interesul pentru lucrurile materiale, pentru avuție și rezolvarea problemelor financiare în vederea obținerii unei stabilități materiale, însă cel ami mare impact îl va avea asupra relațiilor de iubire.
Venus în Scorpion ne aduce multă pasiune, erotism, renaște dorința momentelor de intimitate, dat fiind că la modul general venim după o perioadă cu Marte, planeta sexului, retrogradă.

De asemenea, acest tranzit crește magnetismul, geloziiile și posesivitatea, dramatismul în relații, activează obsesiile și lupta pentru putere. Totuși, aspectele pe care le va face Venus în tranzitul său prin Scorpion sunt menite să ne pună la încercare relațiile și de aceea va trebui să luptăm mai mult pentru îmbunătățirea lor, pentru că șanse vor fi, dar trebuie să le folosim. Se pot afla secrete despre partener, pot ieși la suprafață infidelități și poate apărea o tendință către relații bazate pe materialism.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor reaărinde pasiunea în dormitor pe durata acestui tranzit venusian. Nativii își vor îmbunătăți viața sexuală, însă mare atenție la riscul de a pune suflet în aventurile cărora le vor da curs pentru că nu va fi în beneficiul lor. Totodată, va urma o perioadă în care se pot rezolva contexte financiare ce țin de credite, asigurări, moșteniri, partaje, litigii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec menține activ registrul veștilor surprinzătoare care sosesc din partea prietenilor și a celor din anturaj.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatoarea lor, prin sectorul relațiilor și al căsătoriei. Urmează o perioadă în care nativii au șansa să-și îmbunătățească relațiile cu ceilalți, să se apropie mai mult de partener, dar și să elimine tot ce este toxic din aceste relații. Cei singuri pot fi atrași sexual de o persoană și ar fi bine să fie atenți la obsesii și să evite conjuncturile vicioase. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce în continuare surprize ce țin de imaginea și funcția lor, însă dat fiind că este weekend, acestea se pot interpreta și sub forma veștilor surprinzătoare care nu permit nativilor să se apropie de un obiectiv avut.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia odată cu acest tranzit al lui Venus prin Scorpion să se preocupe mai serios de situația de la locul de muncă. Nativii își pot îmbunătăți modul de rezolvare a sarcinilor, programul și pot descoperi că au putere de regenerare mai mare decât ar fi crezut. Unii dau șanse noi locului de muncă, alții caută altceva. Posibile atracții bruște cu unii colegi. Totodată, schimbarea și îmbunătățirea stilului de viață este un capitol important acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin sectorul iubirii și nativii au mari șanse să-și îmbunătățească acest capitol, deși în următoareale zile încă se vor simți contrsânși și frustrați de un aspect sentimental. De asemenea, relația cu copiii recapătă culoare și crește interesul pentru activități distractive, artistice, creative, sportive. Cei singuri pot profita pentru a începe noi relații. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce multă paisune în dormitor, momente intense, trăite din plin.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se vor preocupa în acaestă perioadă de îmbunătățirea relației cu familia, cu părinții. De asemenea crește interesul pentru a rezolva un context ce vizează căminul, locuința, poate un bun de patrimoniu. De la renovări în casă care să aducă confort și până la mutări sau schimbări de domiciliu, totul se poate petrece în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce momente intime intense în cuplu și registrul veștilor neașteptate și al dialogurilor surprinzătoare și neobișnuite cu partenerul va continua șia stăzi, dar sub forma unor surprize plăcute.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de ingresul lui Venus în sectorul comunicării, tranzit pe parcursul căruia nativii au șansa să-și îmbunătățească modul de a dialoga, observând care sunt defectele, minusurile. Este o perioadă bună pentru scurte deplasări, plimbări de relaxare, acolo unde contextul social o permite. Totodată, cresc șansele de a se obține mici beneficii prin discursuri, ședințe, interviuri. Posibile pasiuni cu persoane din cercul de apropiați, chiar vecini, foști colegi de școală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă odihnă și evitarea stresului.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, intocmai guvernatoarea lor, prin sectorul financiar, aspect care poate aduce ocazii de a-și îmbunătăți veniturile, dar crește și nivelul cheltuielilor. Următoarele zile, dat fiind că Venus le-a părăsit zodia, se resimt în continuare frustrări relaționale. Pe de altă parte, această perioadă va aduce nativilor și ocazia de a-și crește stima de sine și de a-și valorifica, monetiza niște talente. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce mai multă pasiune în povestea de iubire.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de ingresul lui Venus, planeta care le guvernează chiar relațiile, în semnul lor și va urma o perioadă în care șansele de a-și îmbunătăți viața personală vor crește considerabil. De asemenea, relațiile nativilor vor avea șansa de a se intensifica. Se reaprinde pasiunea, nativii devin mai seducători, au o mai mare putere de atracție, magnetism și senzualitate. Profesional, șansele rediscutării unor partenerite sunt mari, renegocierea unor contracte sau chiar noi colaborări pot să apară. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion menține activ registrul veștilor surpriză legate de casă și familie, însă de această dată într-o notă mai optimistă.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul subconștientului și al sănătății. Nativii se por lăsa cuprinși de amintiri, de foste relații, gândul poate merge la o fostă iubire sau se pot lăsa atrași în relații ascunse, secrete. Totodată, este o perioadă în care se pot activa unele afecțiuni, pot reapărea simptome ale unor boli cronice pentru a fi ameliorate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o plimbare, o scurtă călătorie, excursie plăcută.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de tranzitul lui Venus, planeta care le guverneazp iubirea, prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Posibil ca unii nativi să dea curs unei aventuri sau chiar povești de dragoste cu o persoană din anturaj, în timp ce alții să se focuseze pe îmbunătățirea unui proiect personal sau de grup. Pot primi ajutor de la persoane din anturaj în acest sens. Totodată, este o perioadă bună pentru consolidarea relațiilor de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce cheltuieli, poate chiar de plăcere și nu din obligație, față de zilele trecute.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, un sector mult încercat în ultima perioadă. Nativii au șansa de a-și îmbunătăți viața profesională, pot avea oportunități de a-și consolida cariera, de a obține o funcție, de a-și atinge niște obiective. Totodată, nu este exclus ca în cazul unora să fie vorba de pasiuni care pot lua naștere cu un superior și ar fi bine de evitat acest context. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător menține registrul veștilor suprinzătoare și al ideilor ingenioase pe care nativii le pot avea. Luna este tot în zodia lor și le aduce o stare interioară de bine.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Venus în Scorpion prin sectorul filozofiilor de viață, al principiilor și mentalităților, un sector mult încercat și de retrogradarea lui Mercur. Este momentul să lase în spate prejudecăți și tipare de gândire nefolositoare. Se pot îmbunătăți viziunile, idealurile și visele de viitor, se pot schimba în mod benefic convingeri de viață, pate chiar principii care au inhibat nativii în plan sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Pești menține activ registrul trecutului, ala mintirilor și frământărilor. Posibile dialoguri cu cineva din trecut. Se recomandă mai multă odihnă și relaxare mentală, meditație.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței pentru cei care aleg să revină în țară
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au divorțat. Cine se mai află pe listă alături de Daniela Nane
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Tavi Clonda, decizie radicală  după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum le-a răspuns soțul Gabrielei Cristea celor care lasă comentarii urâte la adresa familiei sale
Tavi Clonda, decizie radicală după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...
Trebuie SĂ PRIMEASCĂ BANII de urgență. Decizia uriașă care se pregătește în ROMÂNIA
Trebuie SĂ PRIMEASCĂ BANII de urgență. Decizia uriașă care se pregătește în ROMÂNIA
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum 143 de ani. Turiștii sunt fascinați
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru Buiucă
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru...
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...