Acasă » Trending » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021

De: Madalina Manole 30/04/2021 | 07:45
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar mai 2021 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii mai 2021 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

În luna mai 2021 se activează puternic energia zodiei Gemeni, dat fiind că Mercur, planeta comunicării și guvernatoarea lor, va intra chiar din data de 4 mai aici, urmată fiind de Venus, planeta iubirii, din 9 mai. Totodată, la 20 mai și Soarele va intra în semnul Gemeni, iar toate aceste planete vor face conjuncție cu Nodul Nord Lunar, cel care arată Sensul Vieții. Aceste aspecte aduc înaintea noastră toate datele de care avem nevoie pentru a discerne corect informațiile și pentru a face o purificare a convingerilor și principiilor pe baza cărora ne ghidăm. Putem schimba o serie de tipare mentale acum, iar comunicarea va fi la ea acasă. Însă, Mercur va începe să retrogradeze pe data de 30 mai, de aceea este de preferat să nu luăm decizii radicale în această lună pentru că nu vor fi definitive și nici să nu ne avântăm în negocieri majore.

Pe data de 11 mai avem o Lună Nouă în Taur, moment care marchează noi începuturi în viața fiecăruia, iar pe data de 26 mai avem o Lună Plină în Scorpion, însoțită de o Eclipsă de Lună, context care marchează un moment karmic ce poate aduce răsturnări de situație în viața noastră.

Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, își schimbă semnul pentru o perioadă de două luni, și pe data de 14 mai 2021 va intra în zodia Pești, zodia sa secundară de domiciliu, prin urmare va veni și cu tolba plină. Jupiter stă aici doar până pe data de 28 iulie, atunci când revine în Vărsător, urmând ca abia pe 29 decembrie să intre pentru un an în Pești. Oricum, ceea ce ne prezintă acum Jupiter este un preambul a ceea ce va urma în 2022, care fără îndoială va fi un an mai bun și mai prosper.

Saturn, Marele Profesor al astrologiei, aflat în Vărsător, își începe mersul retrograd pe 23 mai reamintindu-ne de altruism, umanitarism și responsabilitate socială. Ceea ce se petrece în societate intră sub lupa saturniană și este posibil să nu ne placă ce vedem și să de dorim o schimbare, însă schimbarea va trebui să o facem noi cu noi înșine și nu să așteptăm să o facă alții.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2021, zodia Berbec

Dragoste

Casa comunicării este activată de planete și cei născuți în zodia Berbec au toate șansele să ajungă la înțelegeri cu cei din jur, dar și cu partenerul de viață. În cuplu se clarifică lucruri și se fac declarații de dragoste, iar cei care sunt singuri pot cunoaște persoane noi, dar mai ales se pot simți atrași de persoane pe care le știu de multă vreme, dar pe care nu le-au observat până acum.

Carieră

Luna mai le aduce nativilor ocazia de a învăța ceva nou, de a se înscrie la un curs sau, poate, de a preda chiar ei ceva altora. Capacitatea de a se exprima a Berbecilor îi susține foarte mult în ședințe, dacă au de dat examene sau de susținut interviuri și discursuri publice. Sunt foarte bine aspectați în tot ce ține de sfera comunicării.

Bani

Cu toate că sunt avantajate negocierile, nativii nu ar trebui să se grăbească prea tare în semnarea contractelor noi, mai ales spre finele lunii. Mercur va retrograda aici ulterior și s-ar putea să reia discuțiile de acum și să evidențieze minusurile în acte și contracte. Luna Nouă se petrece în sectorul financiar și le poate aduce nativilor oportunități nebănuite de a-și crește și stabiliza veniturile.

Sănătate

Pentru Berbeci începe o perioadă foarte spirituală și de vindecare, în special sufletească, dar și trupească, din a doua parte a lunii, atunci când Jupiter va activa zodia Pești. Cumva, Marele Benefic le cere să se întoarcă spre interiorul lor și să se preocupe mai mult de dobândirea liniștii și de recâștigarea energiei interioare. Practicile spirituale vor fi susținute, însă nu este exclus ca Eclipsa de Lună, care se petrece în sectorul spiritualității, să le dea peste cap multe convingeri și credințe.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2021, zodia Taur

Dragoste

Luna mai le aduce Taurilor o altă perspectivă despre intimitate și sexualitate, de această dată mult mai spirituală. Nativii trebuie să evite relațiile pe interes în această perioadă și cadourile scumpe prin care au senzația că pot cuceri pe cineva. Jupiter va activa sectorul prietenilor și Taurii au ocazia să-și crească anturajul, să cunoască persoane noi și nu este exclus să fie atrași de cineva din grup. Vor fi atractivi atât grație farmecului personal, cât și grație felului de a se pune în valoare.

Carieră

Cei născuți în zodia Taur  se pot bucura de sprijin din partea prietenilor luna aceasta și pot adera la noi organizații sau pot intra în proiecte de grup care să-i avantajeze din toate punctele de vedere. Este o perioadă în care nativii trebuie să îndrăznească și să iasă în față pentru că sunt creativi și au simț artistic dezvoltat. Pe de altă parte, Saturn va retrograda în sectorul carierei și va cere o reevaluare a situației profesionale, a strategiei de atingere a unor obiective.

Bani

Mercur, planeta care le guvernează finanțele, va intra chiar în sectorul lor financiar, alături de Venus, guvernatoare lor, prin urmare pentru Tauri se anunță o lună cu un potențial foarte mare de câștig, șansele de a-și îmbunătăți situația financiară fiind foarte mari, mai ales dacă-și valorifică talentele. Totuși, este de preferat ca nativii să nu devină cheltuitori, ci să facă economii, mai ales că Mercur va retrograda aici.

Sănătate

Luna Nouă care se petrece în zodia lor îi stimulează pe Tauri să înceapă o nouă etapă în viață. Poate vor începe o dietă, un antrenament sportiv sau vor face schimbări legate de stil de viață și dorința de a-și îmbunătăți starea generală.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de multe aspecte relaționale luna aceasta. În primul rând, Venus, guvernatoarea iubirii lor, va intra în zodia lor, acolo unde se va afla și Mercur, guvernatorul lor, iar ulterior va pătrunde și Soarele. Acest context prevestește ocazii nemaipomenite pentru cei singuri de a-și întâlni jumătatea, mai ales că posibilitatea de a fi vorba de cineva din cercul de prieteni este foarte mare. Cei care sunt parte a unui cuplu au ocazia să-și oficializeze relația, însă Eclipsa de Lună ar putea aduce răsturnări de situație în cuplurile fragile, dat fiind că se petrece în sectorul relațiilor și al căsătoriei. În unele cazuri, nu este exclus un divorț.

Carieră

Jupiter, Marele Benefic și guvernatorul relațiilor nativilor, va activa sectorul carierei și va aduce șanse și oportunități nebănuite pentru cei născuți în zodia Gemeni. Nativii vor avea ocazia de a se afirma, de a avansa profesional, de a primi noi contracte și de a lega noi colaborări. Cei care-și caută un loc de muncă, pot avea ocazia acum să se angajeze. Este posibil ca unii nativi să încheie asocierile care nu-i mai reprezintă.

Bani

Marte, planeta acțiunii, se află în sectorul tău financiar de luna trecută, însă abia acum va face un aspect cu Uranus, planeta neprevăzutului, ceea ce poatea duce unele surprize legate de bani și câștiguri în preajma zilei de 11 mai. Posibil să fie vorba de o schimbare în modul de administrare a finanțelor, însă poți fi și mai cheltuitor sau poți primi o ofertă care aduce creșterea veniturilor.

Sănătate

Nativii nu au de ce sa-și facă probleme pentru că se vor bucura de energie luna aceasta, grație celor trei planete care le tranzitează zodia. În plus, Venus le guverneză sănătatea și le aduce ocazia îmbunătățirii stilului de viață, iar Soarele le oferă vitalitate, în timp ce Mercur îi stimulează să se plimbe mai mult și să se relaxeze mai mult.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2021, zodia Rac

Dragoste

Odată cu retrogradarea lui Saturn, guvernatorul relațiilor lor, în sectorul intimității, pot ieși la suprafață o serie de nemulțumiri legate de viața sexuală în cuplu. Posibil ca libidoul să scadă sau, pe de altă parte, să reapară o tentație în viața celor căsătoriți. Posibil ca în cuplu să apară tensiuni legate de bani și cheltuieli. Cei singuri mai pot profita de tranzitul Soarelui prin sectorul prietenilor până pe data de 20 mai, astfel că pot ieși mai mult în lume și pot cunoaște persoane noi.

Carieră

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Jupiter, guvernatorul muncii lor, prin sectorul străinătății și studiilor înalte. Acest context poate aduce discuții și oportunități despre un job în afara țării, însă poate fi și cel care susține nativii să se înscrie la un curs și să învețe ceva nou pentru a face progrese profesionale. Se cere mai multă atenție în preajma Eclipsei de Lună care va avea loc chiar în sectorul muncii (și al sănătății) și care poate aduce răsturnări de situație la job care pot pune nativii pe altă direcție profesională.

Bani

Soarele, guvernatorul financiar al Racilor, va forma Luna Nouă în sectorul prietenilor și proiectelor de viitor și pentru unii nativi acesta poate fi un moment în care primesc o șansă de a-și crește veniturile. Fie sunt susținuți de un prieten, fie cineva investește în planurile lor. În perioada de retrogradare a lui Saturn, nativii sunt sfătuiți să fie atenți la bunurile materiale, la taxe, impozite, credite și să evite împrumuturile și investițiile.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății este o perioadă în care nativii pot simți nevoia de retragere în sinea lor, de introspecție și meditație, iar Jupiter în Pești îi susține în practicile spirituale, lărgindu-le orizonturile în acest sens. Trecutul poate reveni în minte și nu sunt excluse insomniile cauzate de frământări. Este posibil ca Eclipsa de Lună, cum Luna le este guvernatoare și lunația se petrece în casa sănătății, să le scoată la suprafață nativilor unele probleme de sănătate care se cer rezolvate. Este nevoie de mai multă grijă la alimnetație și la stilul de viață adoptat. Odihna și schimbarea rutine zilnice poate aduce îmbunătățiri.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2021, zodia Leu

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu se bucură luna aceasta de o revitalizare a vieții intime și, implicit, de o mai mare apropiere față de partenerul de viață. Totuși, există și posibilitatea ca nativii să se lase pradă unei aventuri sau să fie tentați să aibă o relație extraconjugală. Este de preferat să se evite aceste contexte, mai ales că Saturn va retrograda în sectorul relațiilor și al căsniciei, iar Eclipsa de Lună se va produce în sectorul iubirii. Deci pot ieși la suprafață multe minusuri bine ascunse, inclusiv secrete. O dragoste nouă va fi cel mai probabil de factură karmică și nu va trece mai departe de stadiul de aventură pasională, deci trebuie evitată. Tot Eclipsa poate sta la baza încheierii relațiilor fragile și la baza reconfigurării traiectoriei de viitor în cazul cuplurilor.

Carieră

Leii sunt sfătuiți să profite de prima jumătate a lunii mai pentru a se afirma. Soarele, guvernatorul lor, va tranzita până pe 20 mai cariera și le va aduce posibilități de afirmare și de promovare. Șansele și beneficiile pot veni și prin intermediul prietenilor sau ca urmare a implicării nativilor în proiecte de grup. Cineva le poate oferi o finanțare.

Bani

Jupiter activează sectorul financiar și poate aduce ocazia unor venituri pasive, obținute de la sau prin intermediul altora, poate din vânzarea unor bunuri materiale sau poate din economii, investiții. Totuși, Jupiter poate împinge și la excese, deci cheltuielile și investițiile riscante trebuie evitate.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme majore de sănătate, însă s-ar putea ca nativii să se simtă mai obosiți în preajma Eclipsei de Soare, dar și ca urmare a retrogradării lui Saturn, planeta care le guvernează sănătatea, și care-i îndeamnă la o reevaluare a stilului de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Fecioară urmează o lună bună, dat fiind că Jupiter în Pești, le va activa sectorul relațiilor. Este o perioadă în care-și pot îmbunătăți viața de cuplu și se pot bucura de ocazii în care pot face progrese către relația dorită. Totuși, nu se pot entuziasma prea mult și nici nu trebuie să aibă așteptări prea mari, nici de la ei, nici de la partener, pentru că acum este mai dgrabă un preambul a ceea ce va urma anul viitor.

Carieră

Din punct de vedere profesional, tot Jupiter îi poate ajuta să-și îmbunătășească relațiile cu colaboratorii și să poate aduce șansa unor noi contracte. Beneficiile majore vin, însă, din partea celor trei planete care activează sectorul carierei, Mercur (guvernatorul lor și al carierei), Venus și Soarele. Astfel, șansele de afirmare, de atingere a obiectivelor profesionale și de avansare sunt foarte mari acum pentru cei născuți în zodia Fecioară sau care au ascendentul aici. Cu alte cuvinte, nativii se pun pe direcția de mers înainte.

Bani

Tot acest context benefic din plan profesional se poate răsfrânge și asupra veniturilor, deci posibilitatea de creștere financiară este destul de mare în luna mai, cu atât mai mult cu cât Venus este guvernatoarea sectorului banilor și tranzitează casa carierei.

Sănătate

În prima parte a lunii mai nu se întrevăd probleme de sănătate, însă odată ce Saturn își va începe retrogradarea prin sectorul sănătății, s-ar putea ca nativii să fie forțați să se preocupe de o afecțiune mai veche sau de o problemă pe care au ignorat-o până acum. Este recomandat să devină responsabili cu stilul de viață, să nu facă excese și să aducă îmbunătățiri în rutina zilnică, astfel încât să-și acorde și timp de odihnă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2021, zodia Balanță

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Balanță prima parte a lunii este mai favorabilă și asta pentru că nativii simt că pot să respire ușurați, după tranzitele acaparante de luna trecută. Însă, odată cu retrogradarea lui Saturn, planeta lecțiilor de viață, în sectorul iubirii, nativii pot resimți că nimic nu le iese în plan sentimental, că sunt blocați, și cel mai probabil nu vor reuși să lege nimic serios acum și nici nu este recomandat. Indiferent că sunt singuri sau în cuplu, pot profita de acest tranzit pentru a-și reevalua sentimentele și raportarea la iubire, mai ales la modul în care o oferă. Pentru cei care sunt părinți, tranzitul retrograd poate fi plin de tensiuni cu copiii.

Carieră

Se anunță o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional, odată ce Jupiter, Marele Benefic, va intra în domiciliul său, în Pești, activând chiar casa muncii nativilor. Sunt posibile promovări, șanse de creștere și dezvoltare, iar nativii ar trebui să urmeze niște cursuri de specialitate pentru a se pregăti pentru intrarea definitivă a lui Jupiter aici, din decembrie. Deși și acum va aduce oportunități, cu siguranță, ocazia de a-și îmbunătăți acest sector de viață și de a ajunge acolo unde-și doresc, va veni anul viitor. Cei care-și caută un loc de muncă sau unul mai bun, acum se pot angaja. De evitat perioada din preajma Eclipsei de Lună pentru a da interviuri sau examene.

Bani

Din punct de vedere fiananciar, Balanțele nu au parte de evenimente majore. Luna Nouă ar putea, totuși, să le aducă niște bani sau bunuri materiale din partea altora sau ar putea rezolva situații ce țin de o moștenire, un credit, taxe, impozite, litigii, poate vor returna o datorie. Unii nativi pot obține o finanțare sau sponsorizare pentru afacerea lor.

Sănătate

Cu Jupiter în tranzit prin casa sănătății, din a doua jumătate a lunii nativii se vor simți în formă, mult mai energici, iar dacă au avut o problemă de sănătate, aceasta se poate vindeca sau, cel puțin, ameliora. Este o perioadă bună pentru căutarea remediilor naturiste și a tratamentelor holistice.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2021, zodia Scorpion

Dragoste

În prima parte a lunii s-ar putea ca nativii Scorpion să fie încercați de niște momente de gelozie și posesivitate pe care ar fi bine să și le controleze. Pot profita de tranzitele lunii pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. În plus, Jupiter va intra în Pești și le va activa sectorul iubirii, aspect care susține nativii să fie mai romantici, mai deschiși și mai expresivi cu sentimentele lor. A doua jumătate a lunii este favorabilă și celor singuri care-și caută perechea.

Carieră

Profesional, sunt avantajați cei născuți în zodia Scorpion care fac trecerea de la carte de muncă la afacere personală sau invers. Luna Nouă din Taur poate aduce o nouă colaborare, un nou contract profesional.

Bani

Sectorul financiar este activat de planete și tot aici se petrece și Eclipsa de Lună. Nativii pot avea parte de câștiguri subtsanțiale, dar și de pierderi în egală măsură, de aceea este bine să fie foarte atenți la cum își administrează bugetul comun cu alții, investițiile, dar și cheltuielile. Este important să fie la zi cu datoriile, ratele la bancă și să pună și un ban deoparte.

Sănătate

Nativii Scorpion pot activa o serie de frici, angoase, dependențe și chiar atacuri de panică în luna mai, motiv pentru care este de preferat să fie atenți la frământările pe care le au și să lupte cu ele. Este o perioadă favorabilă să renuțe la vicii și obiceiuri proaste. Posibil ca nativii să se tensioneze din cauza geloziei sau teama de a pierde ceva sau pe cineva să le trezească emoții puternice.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul a trei planete, Mercur, Venus și, ulterior, Soarele prin sectorul relațiilor, context care le aduce o mai mare atenție asupra vieții de cuplu, iar celor singuri o mai mare dorință de a cuceri pe cineva, mai ales că planetele vor face conjuncție cu Nodul Nord-Sensul Vietii aflat aici. Cumva, nativii sunt puși pe direcția de evoluție relațională. Este o ocazie bună pentru a se dedica mai mult vieții în doi, însă mare grijă în preajma Eclipsei de Lună care se petrece în zodia lor și care poate aduce evenimente de natură să le răstoare viața personală. Se pot încheia relații, se poate ajunge la divorț, mai ales dacă este vorba de relații fragile, în care neînțelegerile nu mai pot fi rezolvate.

Carieră

Tot acest mănunchi de planete își va pune amprenta și asupra relațiilor profesionale și este foarte probabil ca nativii să înceapă noi colaborări acum, să se asocieze cu persoane importante și să semneze noi contracte. Pot face pași importanți în carieră, indiferent că sunt angajați sau au propria lor afacere. Totuși, spre finele lunii ar trebui să fie mai atenți cu cine se asociază și ce semnează pentru că Mercur va retrograda și probabil vor reveni asupra contextului.

Bani

Din punct de vedere financiar, pentru cei născuți în zodia Săgetător le este mai favorabilă prima parte a lunii. Ulterior, Saturn, guvernatotul banilor lor, va începe să retrogradeze și s-ar putea să le pună obstacole în recuperarea unor sume sau să le limiteze niște încasări. Retrogradarea îi poate ajuta să analizeze cum își administrează banii și ce trebuie să schimbe la acest capitol. Totodată, negocierile trebuie făcute până ce Saturn începe să retrogradeze.

Sănătate

Cu Jupiter, guvernatorul lor, în tranzit prin Pești, în al doilea său domiciliu, starea emoțională se va îmbunătăți remarcabil și mulți nativi se pot ocupa de vindecarea trecutului și a amintirilor din perioada copilăriei care sunt încă dureroase, poate chiar a unor traume. Cei care vor să șină o dietă sau un regim alimentar pot avea susținere acum. Atenție la Eclipsa de Lună care poate fi un moment intens în care mulți nativi vor deveni agitați și se pot confrunta cu stări de oboseală.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură în prima jumătate de lună de tranzitul Soarelui prin sectorul iubirii, aspect care le aduce energie, pasiune, romantism și îi face mai cuceritori pe cei singuri și dornici de noi relații. Venus, guvernatoarea iubirii lor, în tranzit prin Gemeni le poate aduce, alături de Mercur, discuții incitante cu un coleg de muncă sau o persoană cunoscută în mediul profesional și nu este exclus să apară și o atracție. Posibile momente de conștientizare despre trecut sau revelații despre relații în preajma Eclipsei de Lună.

Carieră

Sectorul muncii se bucură de tranzitul lui Mercur, al lui Venus și, ulterior, al Soarelui, prin urmareluna mai se anunță foarte aglomerată din punct de vedere profesional, dar ofertantă din punctul de vedere al roadelor. Nativii pot munci mai mult decât de obicei, însă își pot eficientiza activitățile și sunt susținuți în dialoguri, în negocieri, mai ales că și Jupiter le va activa sectorul comunicării odată cu ingresul în Pești. Tot atunci începe o perioadă favorabilă învățării și susținerii discursurilor, examenelor, ședințelor.

Bani

Din punct de vedere financiar, după jumătatea lunii pot să apară unele nemulțumiri și chiar blocaje în recuperarea unei sume de bani sau întârzieri legate de plăți și încasări. Saturn, planeta care le stăpânește sectorul banilor, va retrograda chiar în sectorul financiar și va cere o reevaluare a salariului, a modului în care câștigă banii și a modului în care îi administrează. Tot Saturn le cere să-și pună mai mult în valoare creativitatea și abilitățile pentru a face bani.

Sănătate

Cum Saturn le este și guvernator, este lesne de înțeles că perioada de retrogradare nu le va fi deloc de bun augur din punct de vedere al energiei vitale. Este recomandat ca nativii să fie echilibrați și să-și dozeze corect energia în prima parte a lunii, astfel încât să păstreze rezerve și ulterior. Eclipsa de Lună se petrece în sectorul sănătății și poate activa afecțiuni mai vechi sau cronice. Totodată, în preajma acestei zile va fi vorba de mai multă oboseală, insomnii, irascibilitate și există riscul de epuizare fizică și psihică.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul a nu mai puțin de trei planete prin sectorul iubirii, fiind vorba de Mercur, guvernatorul iubirii lor, de Venus, planeta iubirii, și de Soare. Ei bine, acest context este destul de promițător pentru nativii singuri care au toate șansele să-și întâlnească partenerul mult visat, mai ales că aceste planete fac conjuncție cu Nodul Nord, punctul care-i pune pe Sensul Vieții. Pe de altă parte, pentru cei care sunt parte a unui cuplu este o perioadă mai jucăușă, o perioadă în care pot desfășura activități comune cu persoana iubită și pot alunga monotonia din cuplu. În plus, sunt mai romantici, mai expresivi cu sentimentele lor și nu este exclus să discute despre o sarcină sau chiar să afle marea veste că vor deveni părinți. Un moment care poate aduce răsturnări de situație în cupluri și căsnivcii este Eclipsa de Lună care se petrece întocmai în sectorul relațiilor lor.

Carieră

Luna aceasta, nativii Vărsător sunt deosebit de creativi și își pun la muncă talentele și abilitățile, aspect care-i ajută să se facă remarcați, mai ales că Marte, acțiunea, îi susține în tranzitul său prin sectorul muncii. Pot asvea parte de surprize plăcute și cei care doresc pot chiar să-și ia un job suplimentar sau să facă ceva ce le place și le stimuleazp simțul artistic.

Bani

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de intrarea lui Jupiter chiar în sectorul lor financiar, sector pe care-l și guvernează și unde energia sa este puternică. Nativii vor avea ocazia să-ți îmbunătățească veniturile, să primească o creșetere salarială sau să facă bani grație talentelor și abilităților pe care le au. Însă, Jupiter poate aduce o tendință către excese și nu este exclus să cheltuie mai mulți bani decât își permit. Trebuie să ia în calcul că atât Jupiter, cțt și Mercur, guvernatorul casei financiare, vor retrograda aici la un moment dat și s-ar putea ca atunci să le scoată la suprafață erorile de acum.

Sănătate

Excesele și distracțiile din prima parte a lunii pot avea repercusiuni ulterioare, așa că totul trebuie făcut cu moderație, mai ales că Eclipsa de Lună poate aduce o energie mai scăzută și o serie de angoase și anxietăți, dat fiind că Luna este guvernatoarea sănătății nativilor. În plus, Saturn, guvernatorul sănătății lor, își va începe retrogradarea chiar în zodia lor și ar putea readuce în actualitate simptome mai vechi sau afecțiuni netratate sau tratate necorespunzător. Cei mai mult vor resimți retrogradarea nativii care au afecțiuni cronice.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2021, zodia Pești

Dragoste

Este o perioadă favorabilă nativilor care-și caută un partner pentru că au toată susținerea și energia lui Marte în tranzit și luna aceasta prin sectorul iubirii lor. În plus, în momentul de Lună Nouă din Taur, Marte se va afla în aspect de susținere cu Uranus și nu este exclus să apară o surpriză în viața sentimentală a nativilor, poate primesc o declarație de dragoste sau poate nativii îți recunosc sentimentele față de cineva. Mai multă atenție la partenerul de cuplu pentru că intrarea lui Jupiter în zodia lor îi poate centra prea mult pe propria persoană și prea puțin pe nevoile celorlalți. Pe de altă parte, Mercur, guvernatorul relațiilor lor, Venus și, ulterior, Soarele vor activa sectorul familiei și pot deschide o perioadă în care nativii depun eforturi să se înțeleagă mai bine cu cei dragi, cu partenerul sau cu cei cu care locuiesc sub același acoperiș.

Carieră

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să profite de prima jumătate a lunii, când Soarele, guvernatorul muncii lor, le tranzitează sectorul comunicării, și să poarte acele discuții importante pe care le-au tot amânat și să negocieze noi condiții profesionale, poate legate de sarcini, poate legate de program. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă să învețe ceva nou, să facă un curs de specializare, mai ales că Jupiter, guvernatorul carierei lor, va intra în zodia lor și le va stimula dorința de a fi pe cont propriu, de a-și deschide o afacere. Cei care au afaceri personale pot fi susținuți de acest tranzit să facă progrese. Atenție la Eclipsa de lună care se petrece în sectorul carierei și poate aduce o răsturnare de situație, însă mai degrabă sub forma unei revelații.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Pești continuă să se bucure de energia lui Marte, planeta care le guvernează banii, prin sectorul creativității, semn că pot scoate bani din talentele lor, însă speculațiile financiare ar trebui evitate. Un posibil câștig poate să apară în preajma datei de 11 mai. Pe de altă parte, s-ar putea să cheltuie mai mulți bani pentru casă, pentru acte de intrare în posesie a unei moșteniri sau pentru renovarea locuinței. Unii nativi pot primi aprobarea unui credit pentru locuință.

Sănătate

Peștii încep luna cu mai puțin entuziasm și chiar o tendință de a se întoarce în trecut, în copilărie, o tendință de a-și scoate la suprafață niște traume mai vechi, maia les legate de relația cu familia. Totuși, când Jupiter, guvernatorul lor, va păși în zodia lor, situația se va schimba radical și nativii își vor recăpăta energia și entuziasmul. Totuși, nu trebuie să facă excese pentru că Saturn va retrograda în sectorul sănătății lor și le cere responsabilitate. Posibil să se confrunte cu afecțiuni mai vechi, pe care însă acum să le vindece.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Vești proaste pentru șoferi. Prețul PIESELOR auto au explodat. Cât costă acum să schimbi un parbriz pentru Dacia Logan
Vești proaste pentru șoferi. Prețul PIESELOR auto au explodat. Cât costă acum să schimbi un...
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Bălan, într-un costum de baie alb, la Dubai. L-a zăpăcit pe iubitul ei tenismen, care e cu 9 ani mai tânăr
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Bălan, într-un costum de baie alb, la Dubai. L-a zăpăcit...
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte...
Cele mai 'bunese' iubite de fotbaliști de la Euro 2024. Pe ce loc sunt româncele
Cele mai 'bunese' iubite de fotbaliști de la Euro 2024. Pe ce loc sunt româncele
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima...
Alex a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren! Familia, în stare de șoc
Alex a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită...
Surse: MApN nu vrea să trimită rachete Patriot în Ucraina. Raportul a fost trimis lui Iohannis, înainte de ședința CSAT de joi
Surse: MApN nu vrea să trimită rachete Patriot în Ucraina. Raportul a fost trimis lui...
Unde pot găsi pensionarii plicul cu decizia de recalculare a pensiei, dacă nu sunt acasă când vine poștașul
Unde pot găsi pensionarii plicul cu decizia de recalculare a pensiei, dacă nu sunt acasă...
Uleiul se verifică la CALD sau la RECE? Cum se face completarea?
Uleiul se verifică la CALD sau la RECE? Cum se face completarea?
Cine sunt victimele din Cluj care au murit electrocutate în piscina gonflabilă. Au intrat să se răcorească și au avut parte de un sfârșit tragic
Cine sunt victimele din Cluj care au murit electrocutate în piscina gonflabilă. Au intrat să...
Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul
Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul
Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”
Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”
IMAGINILE ANULUI: Ramona Gabor sare în brațele Irinei Columbeanu! Sora Monicăi a aterizat la București, iar nepoata a așteptat-o la aeroport!
IMAGINILE ANULUI: Ramona Gabor sare în brațele Irinei Columbeanu! Sora Monicăi a aterizat la București,...
Cum a fost prins deţinutul evadat ieri de la Penitenciarul Poarta Albă. Tânărul de 26 de ani a fugit chiar de sub ochii celor care îl păzeau
Cum a fost prins deţinutul evadat ieri de la Penitenciarul Poarta Albă. Tânărul de 26 de...
BANCUL ZILEI. Mare concurs de full contact. În finală, Bulă şi un chinez, se bat, dar nu învinge nimeni...
BANCUL ZILEI. Mare concurs de full contact. În finală, Bulă şi un chinez, se bat,...
O aplicație surprinzătoare apare pe Android Auto. Ce poate face aceasta?
O aplicație surprinzătoare apare pe Android Auto. Ce poate face aceasta?
Marele ORAȘ PIERDUT, regăsit după MII de ani! Reacția arheologilor
Marele ORAȘ PIERDUT, regăsit după MII de ani! Reacția arheologilor
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Leguma din România cu o producție record. A ajuns să coste doar 1 leu pe kilogram
Leguma din România cu o producție record. A ajuns să coste doar 1 leu pe...
Ce a găsit un bărbat într-un spital abandonat, în care nici polițiștii nu vor să intre. Imaginile au devenit virale – Video
Ce a găsit un bărbat într-un spital abandonat, în care nici polițiștii nu vor să...
Maşinile INTERZISE în România. Se aplică de azi, 20 iunie, ora 10:00
Maşinile INTERZISE în România. Se aplică de azi, 20 iunie, ora 10:00
Imaginile momentului în showbiz! Ea e noua iubită a lui Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu e istorie
Imaginile momentului în showbiz! Ea e noua iubită a lui Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu e...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Astronomii asistă pentru prima dată la trezirea unei găuri negre
Astronomii asistă pentru prima dată la trezirea unei găuri negre
Obligatoriu peste tot în România. Anunț pentru cei care au CARD la bancă. Legea a intrat în vigoare
Obligatoriu peste tot în România. Anunț pentru cei care au CARD la bancă. Legea a...
Mirela Retegan a luat o decizie radicală. Face modificări mari la „Gașca Zurli”
Mirela Retegan a luat o decizie radicală. Face modificări mari la „Gașca Zurli”
BANC | Bună dimineața, raza mea de soare!
BANC | Bună dimineața, raza mea de soare!
Cine e milionarul român îşi copleşeşte iubita mai tânără cu 24 de ani cu cadouri scumpe şi o duce numai în vacanţe de lux
Cine e milionarul român îşi copleşeşte iubita mai tânără cu 24 de ani cu cadouri...
David Popovici, medalie de aur la Campionatele Europene de Natație de la Belgrad, proba de 100 m. Cursa a fost în AntenaPLAY
David Popovici, medalie de aur la Campionatele Europene de Natație de la Belgrad, proba de...
Horoscop zilnic, 21 iunie 2024: Leii au o zi perfectă pentru a da un impuls activităților. Nativii Săgetător au șansa să obțină câștiguri în sfera financiară
Horoscop zilnic, 21 iunie 2024: Leii au o zi perfectă pentru a da un impuls...
„Ce balenă ești!” Gabriela Cristea, criticată dur de urmăritori din cauza aspectului fizic. Cum le-a răspuns vedeta haterilor
„Ce balenă ești!” Gabriela Cristea, criticată dur de urmăritori din cauza aspectului fizic. Cum le-a...
Trucul pentru telefoane Samsung care face ca bateria să te țină mai mult. Nu e deloc greu să-l activezi
Trucul pentru telefoane Samsung care face ca bateria să te țină mai mult. Nu e...
Tunelul spectaculos din Europa unde poți avea parte de o experiență unică. E vechi de sute de ani și are o poveste tulburătoare
Tunelul spectaculos din Europa unde poți avea parte de o experiență unică. E vechi de...
×