Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 10 – 16 mai 2021. Peștii își recapătă optimismul și entuziasmul

Horoscop săptămânal 10 – 16 mai 2021. Peștii își recapătă optimismul și entuziasmul

De: Madalina Manole 10/05/2021 | 00:15
Horoscop săptămânal 10 – 16 mai 2021. Peștii își recapătă optimismul și entuziasmul

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 mai 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 10 – 16 mai 2021 se numără și cea a Peștilor care își recapătă optimismul și buna dispoziție.

Săptămâna 10 – 16 mai 2021 se remarcă prin două aspecte de o deosebită importanță. Primul este Luna Nouă din Taur care are loc pe data de 11 mai și care ne aduce ocazia unor noi începuturi, mai ales legate de stil de viață, de alimentație și rutină zilnică, dar și de modul în care ne raportăm la iubire și la bani, de modul în care ne folosim propriile noastre resurse.

Al doilea eveniment de anvergură este intrarea lui Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, în zodia Pești, zodia sa de domiciliu tradițional, după 12 ani, ipostază din care se va manifesta în deplinătatea puterii sale. Jupiter în Pești ne aduce vindecare, dar și întoarcere la spiritualitate și credință, puterea de a ierta și a depăși trecutul. Tot Jupiter în Pești va veni cu noi oportunități pe care le vom resimți în diferite domenii de viață. Jupiter va sta doar două luni aici, perioadă în care va și retrograda, dar în decembrie se va întoarce pentru un an de zile în Pești, prin urmare acum poate fi doar un preambul a ceea ce va urma, iar beneficiile ingresului actual să le resimțim cu adevărat în 2022.

Pe de altă parte, săptămâna 10 – 16 mai 2021 aduce în prim plan un trigon între Mercur, planeta comunicării, din zodia Gemeni și Saturn, Marele Învățător al astrologiei, din zodia Vărsător, aspect care ne susține foarte mult să dăm o formă concretă ideilor noastre și ne oferă ocazia să gândim mult mai matur și responsabil.

Totodată, Marte, planeta acțiunii, din zodia Rac va face un sextil cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur, aspect care ne susține puternic să venim cu schimbări în stilul nostru de viață, ne oferă posibilitatea să inovăm modul în care ne desfășurăm acțiunile. Tot Marte va face și o cuadratură cu Chiron, Vindecătorul Rănit, din semnul Berbec, aspect care scoate la suprafață o serie de vulnerabilități, răni și dureri pe care le avem și ne cere să le vindecăm.

Săptămâna se încheie cu aspecte armonioase pe care le face Soarele, aflat în zodia Taur, pe rând, atât cu Neptun (visarea) din zodia Pești, cât și cu Pluto (transformarea) din zodia Capricorn. Contextul ne ajută să fim mai înțelegători și iertători cu ceilalți, dar ne oferă și o mare putere de regenerare și forță în atingerea obiectivelor avute.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 10 – 16 mai 2021

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână foarte puternică, cu foarte multe aspecte care-i implică, dat fiind că în acțiune este chiar Marte, guvernatorul lor. Este foarte probabil ca nativii să se vaite mai mult, să se victimizeze, să se simtă destabilizați și să aibă senzația că cei din jur au ceva cu ei sau că nu-i înțeleg, de aceea pot deveni mai irascibili. Toate acestea stări îi pot face să-și dorească să facă unele schimbări importante, mai ales în modul în care se raportează la viața personală, intimă, și la resursele lor personale. Când Jupiter va intra în Pești, nativii Berbec vor simți o binecuvântare din punct de vedere al sănătății, însă mare atenție la tendința de interiorizare și de retragere departe de lume. Luna Nouă din Taur îi poate face mai cheltuitori pe de o parte, însă pe de altă parte le poate aduce un nou start financiar, ocazia de a face bani, de a-și crește veniturile, inclusiv prin valorificarea talentelor personale.

Horoscop săptămânal Taur: 10 – 16 mai 2021

Cei născuți în zodia Taur se bucură de Luna Nouă chiar în zodia lor și acest aspect va aduce noi începuturi în viața personală a nativilor, însă este vorba de acele începuturi la care nativii nu au îndrăznit până acum decât să viseze. Este posibil să apară schimbări importante în viața de cuplu, nativii să simtă că vor ceva nou grație acelui trigon dintre Marte, guvernatorul relațiilor lor, și Uranus. Totodată, răni și vulnerabilități din trecut pot fi activate și în unele cazuri chiar acestea pot sta la baza schimbărilor în relații. Și profesional, în contracte și vizavi de colaboratorii lor, pot face modificări și pot veni cu ceva nou, pot purta discuții constructive cu superiorii legate de bani sau de program, de sarcini. Jupiter în Pești îi susține să-și crească anturajul, să participe la evenimente sociale și le aduce ocazia să-și facă noi planuri de viitor mult mai optimiste. Pot face progrese cei care sunt implicați în asocieri sau în proiecte de grup.

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 – 16 mai 2021

Cei născuți în zodia Gemeni încep să simtă cum ideile care le trec prin minte prind contur și asta îi ajută foarte mult, le dă curaj, ba chiar și curaj de a-și concentra atenția pe modul în care-și pot îmbunătăți veniturile. Jupiter va intra în sectorul carierei (după 12 ani) și le va aduce ocazia unor mici progrese pentru moment în plan profesional. Oricum, nativii vor fi mult mai optimiști cu privire la ascensiunea lor profesională. Luna Nouă în Taur, în schimb, poate scoate la suprafață o serie de vulnerabilități, poate chiar probleme de sănătate mai vechi, pe care nativii acum vor avea șansa și resursele să le vindece. Dacă se vor confrunta cu insomnii în perioada aceasta și cu stări de irascibilitatea, ar putea fi cauzate de lunație, de aceea trebuie să aibă grijă cum își consumă energia și să încerce să se odihnească mai mult.

Horoscop săptămânal Rac: 10 – 16 mai 2021

Cei născuți în zodia Rac au parte de intrarea lui Jupiter în sectorul credinței și nativii se vor bucura de o perioadă de expansiune spirituală, perioadă care le poate aduce creștere personală și chiar profesională, inclusiv dorința de a învăța ceva, de a se înscrie la noi cursuri și seminarii. Pentru mulți Raci, a învăța ceva pentru a-și depăși condiția profesională este cea mai bună variantă, dat fiind că săptămâna aceasta Chiron din sectorul carierei le scoate la suprafață multe nemulțumiri profesionale, iar Marte din zodia lor îi stimulează la schimbare. Luna Nouă le poate aduce noi asocieri și noi planuri de viitor, deci se poate contura un context destul de optimist pentru nativi pe care-l pot valorifica. Totodată, Luna Nouă le poate aduce în prim plan prietenii și relațiile de prietenie. Nativii își vor dori mai mult ca niciodată să fie alături de cei dragi, le va fi dor și vor căuta compania acestora, posibil și ca urmare a faptului că au nevoie să stea de vorbă cu cineva. Posibil să apară unele schimbări în anturaj sau legate de unele relații de prietenie, să aibă parte de surprize plăcute din partea celor apropiați.

Horoscop săptămânal Leu: 10 – 16 mai 2021

Cei născuți în zodia Leu se pot aștepta la remarcabile și neașteptate noi începuturi în cariera lor, schimbări pe care poate nativii nu le-ar fi făcut niciodată de bună voie. Luna Nouă din Taur este responsabilă de acest context și promite profit, deși mulți nativi se pot teme, mai ales că Marte le activează unele frici și o stare de agitație interioară. În schimb, sextilul Mercur-Saturn le aduce idei constructive legate de proiectele lor și planuri de viitor îndrăznețe. Jupiter va intra în Pești și va amplifica și el niște frici interioare, dar totodată le promite nativilor creșteri financiare bazate pe resursele altora. Mulți Lei pot primi aprobarea unui credit, pot obține o moștenire, pot câștiga un proces, pot scoate profit dintr-o investiție.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 – 16 mai 2021

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de intrarea lui Jupiter în sectorul relațiilor și vor avea parte de o perioadă de expansiune, de progres, o perioadă în care-și pot oficializa o relație. Însă, aspectul poate aduce și o vindecare după o despărțire sau chiar curajul necesar pentru a rupe ceva ce nu mai merge, dat fiind că Luna Nouă le aduce nativilor noi convingeri și noi principii de viață, iar Chiron le evidențiază rana de abandon, dependența pe care trebuie să o depășească acum. Profesional este o perioadă favorabilă să poarte dialoguri cu superiorii și să aducă unele îmbunătățiri legate de program, de sarcini și responsabilități.

Horoscop săptămânal Balanță: 10 – 16 mai 2021

Cei născuți în zodia Balanță se bucură din plin de intrarea lui Jupiter în sectorul muncii și al sănătății. Deși este vorba de un tranzit scurt, menit mai mult să fie un preambul, aduce ocazia unui progres la locul de muncă, dar și îmbunătățirea stării de sănătate. Cei care-și caută un job se pot angaja acum. Pe de altă parte, Luna Nouă în Taur cere atenție la modul în care nativii se raportează la resursele altora. Trebuie să fie la zi cu taxe, impozite, rate la bănci și datorii. Poate fi un moment în care unii nativi decid o investiție, iar alții să facă economii. O atenționare deosebită vină din partea aspectului de careu Marte-Chiron. Marte este guvernator al relațiilor lor, iar Chiron se află în sectorul relațiilor, deci acest aspect poate evidenția o serie de răni relaționale, de vulnerabilități și suferințe, fie din relația actuală, fie dintr-o relație veche, iar tendința de victimizare nu este deloc cea mai bună variantă. Pot fi nativi care încheie relații și iau decizia de a face partaje. Totodată, relațiile profesionale pot fi traumatizante sau percepute ca dureroase de nativi.

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 – 16 mai 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de aspecte puternice care se referă la viața lor sentimentală. Luna Nouă din Taur se petrece în sectorul relațiilor, iar Jupiter intră în sectorul iubirii. Este o perioadă favorabilă să vină cu ceva nou în relația de cuplu, să-și schimbe atitudinea, să fie mai romantici, să-și aratte mai mult sentimentele. Pentru cei singuri este o perioadă în care pot cunoaște pe cineva diferit care să le îmbogățească viața sentimentală. De asemenea, sunt nativi care simt să devină părinți și iau în calcul acest aspect care, cel mai probabil se va înfăptui anul viitor, când Jupiter va intra pe termen lung în Pești. Profesional, pot să apară noi colaborări și noi contracte și este o perioadă foarte creativă pentru nativi.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 – 16 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, Luna Nouă din Taur le activează casa muncii și a sănătății și nativii au ocazia să-și reconfigureze programul de muncă, sarcinile și responsabilitățile, astfel încât să fie mai practici. Trebuie să fie atenți la tendința de a munci prea mult sau de a da prea multă importanță unui proiect care nu merită. Grijă și la stilul de viață, la odihnă și alimentație. Pe de altă parte, Jupiter va intra în sectorul casei și locuinței și multor nativi le va insufla dorința de a-și construi un cămin, o familie, chiar și o casă. Relațiile cu părinții se îmbunătățesc, dar și relația cu partenerul de viață este susținută de sextilul Mercur-Saturn. Nativii pot face planuri de viitor solide și pot veni chiar și cu cereri în căsătorie. Totuși, pentru cei singuri se pot activa puternic niște răni sentimentale, niște dureri, un abandon, care să-i facă să se teamă de iubire prin prisma pierderii persoanei iubite.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 – 16 mai 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de aspecte plăcute săptămâna aceasta, dat fiind că Jupiter intră în sectorul comunicării, și Luna Nouă se produce în sectorul iubirii. Pot începe noi relații, pot comunica mult mai bine cu persoana iubită despre ceea ce-și doresc de la relație și pot chiar discuta despre copii cei care sunt în relații de lungă durată. Este o perioadă în care creativitatea lor și simțul artistic poate da roade și își pot descoperi noi pasiuni, noi hobby-uri. Profesional este o perioadă foarte bună pentru învățare, pentru negocieri și expansiune prin intermediul a ceea ce știu să facă. Au susținere în interviuri, ședințe, examene și pot veni beneficii în urma deplasărilor întreprinse. Careul Chiron-Marte poate fi mai sensibil pentru cei care sunt parte a unui cuplu deoarece partenerul de viață poate scoate la suprafață traume emoționale și răni din copilărie, însă acestea se pot depăși dacă abordează altfel situația, grație sextilului Marte-Uranus.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 – 16 mai 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de intrarea lui Jupiter în sectorul financiar și acest tranzit le poate aduce ocazia să-și îmbunătățească situația financiară, însă nu se va întâmpla nimic prin minune, ci nativii trebuie să găsească mijloacele și resursele necesare pentru a face bani. Poate realizează că talentele lor sunt aducătoare de profit și încep acum să le valorifice mai mult urmând ca abia de anul viitor, când Jupiter va sta mai mult în Pești, să vadă o reală creștere financiară. Luna Nouă se petrece în sectorul familiei și locuinței și poate aduce miltor nativi dorința de a face schimbări în casă pentru a aduce mai mult confort. Este posibil să fie mai acizi și direcți în comunicare și să rănească fără să-și dea seama sau ei să-și facă rău din cauza a ceea ce spun. Este o perioadă în care pot face schimbări legate de stil de viață și chiar pot discuta despre ceea ce nu le convine la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Pești: 10 – 16 mai 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de intrarea lui Jupiter în zodia lor și nativii au toate motivele de bucurie, mai ales că le revine optimismul, însă trebuie să aibă grijă pentru că Jupiter amplifică tot, adică și ceea ce este bun și ceea ce este rău. Este o perioadă în care se pot vindeca, la propriu și la figurat, și în care credința și spiritualitatea va lua amploare în viața lor. Pot face progrese în viața personală. Luna Nouă din Taur le poate aduce șansa de a învăța ceva nou, de a începe ceva în urma unui dialog, interviu, ședință, unii nativi pot lua un examen. Comunicarea este importantă acum, însă mulți nativi se pot teme să spună lucrurilor pe nume. În plan sentimental, careul Marte-Chiron poate activa o rană, este vorba de un moment în care au suferit că nu au fost apreciați de persoana iubită sau de copii. Cei singuri pot aborda o altă metodă pentru a cuceri persoana care le place. Atenție la speculațiile financiare!

Parteneri
Bombă! Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu
Bombă! Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor...
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat acest produs și să nu îl consume
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat...
BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată
BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o...
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei lui Ion Țiriac jr.
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei...
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300 de euro
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300...
ATENȚIE la brânza falsă din piață!  Ce trebuie să se întâmple cu telemeaua după ce o pui în apă
ATENȚIE la brânza falsă din piață! Ce trebuie să se întâmple cu telemeaua după ce...
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Denunţ exploziv făcut de Ioniţă de la Clejani! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy. "Ce, ăla e un sfânt?"
Denunţ exploziv făcut de Ioniţă de la Clejani! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy....
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i s-a întâmplat în timp ce întreținea relații intime pe platoul de filmare:
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
Și-a filmat vecina de 160 de ori: Pasiunea unui bărbat din Olt i-a adus un dosar penal
Și-a filmat vecina de 160 de ori: Pasiunea unui bărbat din Olt i-a adus un...
Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Situația este îngrijorătoare în România
Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Situația este îngrijorătoare în România
Infern la Vamă. Români blocați pentru că le lipsește un document. Coadă de kilometri
Infern la Vamă. Români blocați pentru că le lipsește un document. Coadă de kilometri
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Până la moarte şi dincolo de ea! Ioan, un bătrân dat dispărut de familie, a fost găsit mort în cimitir în apropiere de mormântul soţiei, în Cluj
Până la moarte şi dincolo de ea! Ioan, un bătrân dat dispărut de familie, a...
I s-a spus la ecografie că va naște opt copii, dar… surpriză! Câți copii, a născut, de fapt
I s-a spus la ecografie că va naște opt copii, dar… surpriză! Câți copii, a...
Cu ce se ocupă Marguerita în timp ce fratele său are mari probleme cu drogurile
Cu ce se ocupă Marguerita în timp ce fratele său are mari probleme cu drogurile
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
Cum a reacționat Kate când a fost întrebată de fiica lui Meghan și a lui Harry. Răspunsul mătușii e de milioane
Cum a reacționat Kate când a fost întrebată de fiica lui Meghan și a lui...
EURO 2020 Turcia – Italia – LIVE
EURO 2020 Turcia – Italia – LIVE
Vestea momentului despre VACCIN! Ce se întâmplă, de fapt, după a doua doză
Vestea momentului despre VACCIN! Ce se întâmplă, de fapt, după a doua doză
Fără precedent! Putin își pune în aplicare planul secret
Fără precedent! Putin își pune în aplicare planul secret
Cererea României de extrădare pe omului de afaceri Puiu Popoviciu, respinsă! Exclusiv
Cererea României de extrădare pe omului de afaceri Puiu Popoviciu, respinsă! Exclusiv
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de top. Iată motivul
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de...
BOMBĂ! Jador a primit lovitura de grație! A pierdut procesul, e atât de trist...
BOMBĂ! Jador a primit lovitura de grație! A pierdut procesul, e atât de trist...
Un comandat român decedat de două luni este blocat la bordul propriei nave într-un port chinez. Familia nu-i poate repatria trupul neînsufleţit. Autorităţile chineze vor să-i facă înmormântarea pe mare
Un comandat român decedat de două luni este blocat la bordul propriei nave într-un port...
Mamă de 64 de ani, prinsă întreținând relații intime cu fiul! Nora i-a găsit așa!
Mamă de 64 de ani, prinsă întreținând relații intime cu fiul! Nora i-a găsit așa!
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
FOTO. Otniela, fosta vedetă de la PRO TV, apariție incendiară pe plajă! Și-a arătat complet corpul în costum de baie
FOTO. Otniela, fosta vedetă de la PRO TV, apariție incendiară pe plajă! Și-a arătat complet...
"Mai are dinți în gură?". El are 23 de ani, ea are 60: cum arată...
Pe asta chiar n-o mai făcuse: Corina Bud, fotografiată în bikini cu vedere la… tot! Reacția fanilor: „Îți place dezbrăcată
Pe asta chiar n-o mai făcuse: Corina Bud, fotografiată în bikini cu vedere la… tot!...
Mama Geta numără orele până va deveni din nou bunică: „Cel mic...” Ce mesaj i-a trimis lui Culiță Sterp?
Mama Geta numără orele până va deveni din nou bunică: „Cel mic...” Ce mesaj i-a...
De ce se prăbuşesc criptomonedele în weekened
De ce se prăbuşesc criptomonedele în weekened
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi constructorii de maşini electrice - GALERIE FOTO
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi...
Pepe pune paie pe foc! Cu cine se
Pepe pune paie pe foc! Cu cine se "întreține"după divorțul de mama copiilor
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Ultima oră! A făcut infarct în urma rapelului cu vaccinul Pfizer!
Ultima oră! A făcut infarct în urma rapelului cu vaccinul Pfizer!
Și-a comandat o mașină pe un site chinezesc și iată ce a primit
Și-a comandat o mașină pe un site chinezesc și iată ce a primit