Acasă » Trending » Horoscop zilnic 19 aprilie 2021. Soarele intră în zodia Taur

Horoscop zilnic 19 aprilie 2021. Soarele intră în zodia Taur

De: Madalina ManoleMarie Călin 18/04/2021 | 23:56
Horoscop zilnic 19 aprilie 2021. Soarele intră în zodia Taur
Nativii Taur se bucură din plin de intrarea Soarelui în semnul lor, activându-le astfel zodia ( foto Shutterstock )

Horoscopul zilei de 19 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii Taur se bucură din plin de intrarea Soarelui în semnul lor, activându-le astfel zodia. Începe sezonul lor, astfel că le putem ura „La mulți ani!”.

Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va intra în zodia Taur și o va tranzita până pe data de 20 mai, perioadă în care va activa calitățile acestui semn. Vom fi mai statornici în sentimente, mai dornici de stabilitate financiară și toată atenția noastră se va îndrepta către aceste două sectoare de viață. Confortul personal va fi mai important decât orice altceva în următoarea perioadă, dar și felul în care arătăm. Zodiile care se vor bucura din plin de acest tranzit sunt zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), dar și zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești), dar și cei care au ascendentul aici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se despart de energia Soarelui, însă astrul le va activa sectorul financiar și astfel atenția lor, în mare parte, se va canaliza în această direcție. Urmează o perioadă în care văd mai clar cum își administrează bugetul, cum își câștigă banii și ce pot face pentru a obține stabilitate și confort financiar. Totodată, vor vrea să își afirme mai mult talentele și abilitățile native. Cum Soarele le guvernează iubirea, vor căuta mai multă siguranță în viața sentimentală și dacă până acum s-au jucat mai mult, de acum vor dori relații mai serioase. Horoscopul de azi le cere să aibă mai multă grijă la cheltuieli.

Horoscop Taur

Taurii sunt cei mai avantajați de ingresul Soarelui în zodia lor. După o perioadă în care s-au simțit obosiți, moleșiți și fără prea mult chef de viață, iată că își recapătă energia și pofta de a trăi și a avea grijă de ei înșiși. Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil și se vor preocupa mai mult de felul în care arată, de ceea ce mănâncă și de cum se prezintă în fața lumii. Confortul sentimental și financiar va prima în această perioadă și nativii vor fi dornici să-l aducă în viața lor.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o perioadă în care focusul se mută pe trecut, pe sănătate și este foarte posibil să devină mai interiorizați, dar și mai agitați și mai neliniștiți. Este posibil ca nativii să-și pună acum mai multe întrebări ca niciodată, să fie mai atrași de zona spirituală, de vindecarea amintirilor. Pot apărea persoane din trecut sau ei se pot lăsa furați mai mult de mrejele trecutului, iar unele temeri financiare pot lua naștere. Este de preferat să pună frână agitației cotidiene și să se odihnească mai mult.

Horoscop Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac, tranzitul Soarelui prin Taur le este de bun augur deoarece îi face mai sociabili și mai dornici de a se întâlni cu prietenii, mai deschiși legării unor noi relații de amiciție și nu numai. Este o perioadă favorabilă pentru a-și face planuri pe termen lung și pentru a-și pune în practică proiectele pe care le au.

Horoscop Leu

Pentru nativii Leu, ingresul Soarelui în Taur le activează sectorul carierei. Focusul nativilor va fi pe tot ce ține de afirmarea lor profesională și vor avea ocazia să vadă dintr-o perspectivă proaspătă care este direcția pe care doresc să continue. Este o perioadă care-i susține pe cei ce vor să se pună în valoare, să obțină o funcție, pentru că vor fi îndârjiți în atingerea obiectivelor, mai ales dacă la mijloc este și un scop financiar.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se bucură de acest tranzit al Soarelui prin Taur deoarece le luminează mai bine sectorul principiilor de viață și pot vedea cu alți ochi niște convingeri pe care le au. Energia nativilor se va canaliza către studiu, cunoaștere și autocunoaștere, dezvoltare personală și profesională. Horoscopul zilei pentru zodia Fecioară le poate aduce o dorință mai mare de a călători sau de a vorbi cu cineva din străinătate.

Horoscop Balanță

Balanțele se pot folosi de tranzitul Soarelui prin Taur pentru a vedea dintr-o altă perspectivă o situație financiară cu care se confruntă. Nativii pot fi mai activați dacă au de obținut niște bani, bunuri materiale, drepturi financiare, credite, moșteniri sau trebuie să umble pentru a obține niște acte. Pe de altă parte, este o perioadă care va aduce mai multă pasiune în viața de cuplu.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor și al căsătoriei, astfel că pentru nativi urmează o perioadă în care focusul va fi către partener și viața de cuplu, dorindu-și să exploreze noi stări alături de acesta. Totodată, atenția va fi canalizată și către relațiile profesionale, către contracte, către obținerea de noi parteneriate profesionale.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători va urma o perioadă cu multă muncă și chiar stres profesional. Soarele le luminează acest sector de viață și le aduce multă energie în rezolvarea sarcinilor profesionale, dar și ocazia să vadă ce pot face pentru a funcționa mai eficient, pentru a fi mai practici în desfășurarea activităților zilnice. Starea de sănătate va intra și ea sub vizorul nativilor și pot face schimbări în stilul de viață avut. Horoscopul zilei le cere mai multă grijă la alimentație pentru că excesele pot fi dăunătoare.

Horoscop Capricorn

Capricornii fac parte din categoria nativilor care se bucură din plin de intrarea Soarelui în zodia taur deoarece le va activa chiar sectorul iubirii. Nativii vor fi mai dornici să-și manifeste sentimentele, să iubească și să înceapă noi relații. Creativitatea și simțul artistic vor fi luminate de Soare și se pot pune mai mult în valoare prin pasiunile și hobby-urile pe care le au. Relația cu copiii va căpăta mai multă atenție și vor dedica mai mult timp activităților distractive și relaxante.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se pot folosi de energia Soarelui în tranzit prin Taur pentru a se ocupa mai mult de casă și de nevoile familiei, în special ale părinților, mai ales că vor dori să le facă mai mult pe plac doar pentru a fi liniște în cămin. Focusul va fi pe activitățile legate de locuință și își vor dori mai mult confort ca niciodată, ceea ce în cazul unora poate însemna reamenajări în locuință. Stabilitatea emoțională devine importantă, iar cum Soarele le guvernează relațiile, unii nativi pot alege să se mute alături de partener în această perioadă.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot profita de tranzitul Soarelui prin Taur pentru a comunica mai ușor cu cei din jur. Nativii vor avea idei bune acum, mintea le va străluci și pot găsi soluții ingenioase la problemele pe care le au, mai ales dacă sunt de natură financiară. Este o perioadă foarte bună pentru învățare, pentru studiu, iar dorința nativilor de a ieși din casă și a face plimbări, excursii va fi mare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a lăsat prea mult la vedere
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a...
Motivul pentru care avocatul lui Navalnîi a fost arestat după ce trupul opozantului rus a fost ridicat de către mama lui
Motivul pentru care avocatul lui Navalnîi a fost arestat după ce trupul opozantului rus a...
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
"Bonusul" de care ar putea beneficia şoferii care depăşesc viteza. Radarele poliţiei vor avea două...
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul Putin și i-au fost confiscate uzinele
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul...
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc: Ce-i cu asta, nenorocito?
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc:...
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce s-a întâmplat, de fapt?!
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce...
„Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a Mioarei Roman, în ziua înmormântării. Catinca Roman a răbufnit
„Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a...
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în Biserica Ortodoxă din Curtici? Bogdan s-a luptat cinci săptămâni să trăiască
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în...
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu 2 camere de 1200 de euro.” Octavian Strunilă despre datoriile strânse la patru bănci
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu...
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu i-a venit să creadă ce i-a făcut Anghel Damian. A tot sperat că lucrurile vor sta altfel: „Mă usuc de nervi”
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu...
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…” / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și...
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 februarie
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 februarie
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
CE I-A FĂCUT Ponta lui Traian BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier a recunoscut abia acum: Am greșit și regret
CE I-A FĂCUT Ponta lui Traian BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier a...
Gigi Becali, turbat de furie. Acuzații la adresa SRI și a lui Băsescu
Gigi Becali, turbat de furie. Acuzații la adresa SRI și a lui Băsescu
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o conservă din magazin
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o...
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a fost găsit mort la doar 31 de ani
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a...
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale