Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 februarie 2019. Kiron intră în zodia Berbec

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 februarie 2019. Kiron intră în zodia Berbec

De: Cancan 17/02/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 februarie 2019. Kiron intră în zodia Berbec
Horoscop zilnic. Kiron intră în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 18 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul zodiacului, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul va dura până în iunie 2026.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Chiron întocmai în semnul lor, pe casa personalității și a relațiilor. Nativii vor avea senzația în tot acest răstimp că sunt puși la încercare, că sunt testați în scopul evoluției. Totodată, Berbecii vor fi binecuvântați cu energia necesară pentru a-și vindeca rănile, în special rănile emoționale și sentimentale, cauzate de propriile acțiuni greșite din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce înțelepciunea de care au nevoie pentru a intra în armonie cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul subconștientului. Nativii vor trece printr-o perioadă de conștientizare profundă a sensului vieții, a destinului. Moment de înțelepciune interioară, de trezire la realitate a unor trări și simțiri ascunse. Totodată, vor da dovadă de mai multă înțelepciune în abordarea problemelor care privesc sănătatea și vor reuși să se vindece. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să consolideze o relație de prietenie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, însă impactul va fi și asupra axei relaționale. Nativii vor avea șansa de a evolua cu ajutorul sau prin intermediul prietenilor, își vor îmbogăți cercul de cunoștințe cu persoane înțelepte de la care vor avea ce învăța. Atenție, însă și la posibilitatea de a fi destabilizați, lezați de prieteni! Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să înceapă să se pună pe ei pe primul loc înaintea tuturor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul profesional. Nativii vor avea ocazia în această perioadă să-și consolideze cariera, să-și pună în valoare calitățile și abilitățile și să schimbe direcția astfel încât să ia cele mai bune decizii la locul de muncă. Nu este exclus să aibă parte de eșecuri, de lecții dure vizavi de carieră, însă vor primi înțelepciunea necesară pentru a le depăși cu bine. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să dea dovadă de maturitate

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul călătoriilor și al studiilor. Nativii vor avea ocazia reevaluarii concepțiilor, prejudecăților și principiilor de viață, dar totodată le va aduce înțelepciunea necesară să știe când trebuie să facă pe ucenicii și când trebuie să facă pe șefii. Va fi momentul detașării de unele ideologii profesionale care nu le aduc niciun beneficiu, care-i țin pe loc și le împiedică evoluția în carieră. Pot începe cursuri de perfecționare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să plece într-o călătorie de autocunoaștere.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu terți. Nativii vor primi înțelepciunea necesară pentru a ști să-și gestioneze mai bine veniturile provenite din afaceri și colaborări, din partaje și moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a intra în posesia unei sume de bani primită cadou, posibil chiar de la un membru al familiei.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul mariajului și al parteneriatelor. Nativii vor avea parte de înțelepciunea necesară pentru a lua cele mai bune decizii legate de partenerul de viață, dar și de partenerii de afaceri. Perioadă în care vor trebui să dea dovadă de corectitudine, onestitate și sinceritate în relațiile cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce șansa de a vindeca o durere emoțională, sentimentală.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor primi înțelepciunea necesară pentru a lua cele mai bune decizii la locul de muncă și în relația cu colegii și superiorii. Se vor dedica mai mult pasiunilor și dorințelor personale. De asemenea, vor reuși să vindece afecțiuni mai vechi cu care s-au tot confruntat în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce dorința de a face o schimbare în carieră.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul sentimental și al relației cu copiii. Nativii vor primi înțelepciunea necesară pentru a-și consolida relația cu persoana iubită, dar și cu copiii. Li se cere mai multă responsabilitate, mai mult interes, cu alte cuvinte să fie mai prezenți în viața celor dragi. De asemenea, pot reuși să vindece o traumă emoțională, sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și valorifice mai mult talentele artistice și în toată această perioadă să aibă curaj să creeze.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor avea parte de înțelepciunea necesară pentru a-și consolida relația cu cei dragi, pentru a deveni mai prezenți în familie. Se cere responsabilitate mai mare față de casă, față de rădăcini, de patrimoniu și de tradiții, de strămoși. Este momentul să-și schimbe niște percepții și niște judecăți vizavi de aceste domenii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn favorizează vindecarea unei traume care are legătură cu un membru al familiei, posibil cu pierderea unuia dintre părinți.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor avea parte de înțelepciunea necesară pentru a continua niște studii, pentru a se maturiza din punct de vedere educațional, dar și din punct de vedere al călătoriilor, capitol la care trebuie să facă niște schimbări care le vor aduce evoluția. Este important să învețe lecția modestiei și să acorde mai mult interes învățării. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ovazia să vindece prin dialog o durere sufletească, să primească și să ofere înțelegere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor primi în toată această perioadă înțelepciunea necesară pentru a-și administra cu modestie și maturitate veniturile. Sunt sfătuiți să nu facă cheltuieli nechibzuite și să încerce să pună un ban deoparte, să facă economii, ba chiar să-și deschidă un cont de economii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce în discuție o posibilitate de a-și mări veniturile printr-o colaborare, asociere.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 FEBRUARIE 2019. TAURII SUNT ACTIVI ȘI PLINI DE ENERGIE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
O femeie de 62 de ani a DISPĂRUT de acasă, în cartierul Militari din Capitală. Familia o caută și prin intermediul rețelelor de socializare
O femeie de 62 de ani a DISPĂRUT de acasă, în cartierul Militari din Capitală....
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
A făcut pulsurile s-o ia razna! IREAL: cum a apărut Corina Caragea în fața fanilor români la Euro
A făcut pulsurile s-o ia razna! IREAL: cum a apărut Corina Caragea în fața fanilor...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Rică Răducanu a redeschis localul din Neptun: „S-a lăsat cu șucăr!”. Cât costă micii, ciorba de burtă și o porție de pomana porcului?
Rică Răducanu a redeschis localul din Neptun: „S-a lăsat cu șucăr!”. Cât costă micii, ciorba...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
VIDEO „Doamne, ce mare este gheața!” Furtunile au făcut ravagii în jumătate de țară
VIDEO „Doamne, ce mare este gheața!” Furtunile au făcut ravagii în jumătate de țară
Nouă declarație controversată a lui Teodosie. Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
Nouă declarație controversată a lui Teodosie. Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii...
RCA-ul acoperă DAUNE dacă la volanul mașinii s-a aflat altă persoană în accident?
RCA-ul acoperă DAUNE dacă la volanul mașinii s-a aflat altă persoană în accident?
Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am mici ajustări”
Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am...
Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați
Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați
Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”
Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au la dispoziție două ore pentru a...
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau mănânci „rahat”? Tu alegi!
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau...
Top 5 aplicații de navigație utilizate de șoferi. 3 RIVALE pentru Google Maps și Waze
Top 5 aplicații de navigație utilizate de șoferi. 3 RIVALE pentru Google Maps și Waze
Țara în care 99% din populație este INCINERATĂ
Țara în care 99% din populație este INCINERATĂ
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
LIVE /  Evaluare Națională 2024 la limba română. Ce le-a picat elevilor de clasa a VIII-a. Update
LIVE / Evaluare Națională 2024 la limba română. Ce le-a picat elevilor de clasa a...
Evaluarea Națională 2024. Barem limba română. Cum se rezolvau subiectele și ce notă ai putea obține
Evaluarea Națională 2024. Barem limba română. Cum se rezolvau subiectele și ce notă ai putea...
Marele actor român a plecat prea devreme dintre noi. România a pierdut o mare stea
Marele actor român a plecat prea devreme dintre noi. România a pierdut o mare stea
Anunţ BOMBĂ după vizita în România. Irina Columbeanu părăseşte America. Cum va reacţiona Monica Gabor
Anunţ BOMBĂ după vizita în România. Irina Columbeanu părăseşte America. Cum va reacţiona Monica Gabor
Vine va ridica trofeul UEFA EURO 2024! Descoperă pronosticul!
Vine va ridica trofeul UEFA EURO 2024! Descoperă pronosticul!
Coloana oficială care îl trasporta pe Viktor Orban, implicată într-un accident rutier în Germania. Un poliţist a murit
Coloana oficială care îl trasporta pe Viktor Orban, implicată într-un accident rutier în Germania. Un...
Românii cu mașini pe benzină și motorină sunt obligați. Vor fi TAXAȚI în plus din 1 iulie
Românii cu mașini pe benzină și motorină sunt obligați. Vor fi TAXAȚI în plus din...
Ciorbă de fasole, acrită cu corcodușe. Un festin culinar, pe timp de caniculă
Ciorbă de fasole, acrită cu corcodușe. Un festin culinar, pe timp de caniculă
ȘOCUL pe care l-a avut un cuplu de turiști români când a primit nota de plată la un restaurant în Turcia. Cât au costat două șaorme cu cartofi prăjiți
ȘOCUL pe care l-a avut un cuplu de turiști români când a primit nota de...
Arăţi ca la 18 ani! Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat prin surprindere fanii
Arăţi ca la 18 ani! Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat...
Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au fost martorii unui fenomen inedit. Ce a apărut
Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au...
Huiduielile de la concertul Coldplay au dus la o creștere semnificativă a tarifelor. Câți bani cere acum Babasha ca să cânte la concerte
Huiduielile de la concertul Coldplay au dus la o creștere semnificativă a tarifelor. Câți bani...
Îți mai amintești de Kitty Cepraga? Care mai este viața actriței. Are 44 de ani în prezent
Îți mai amintești de Kitty Cepraga? Care mai este viața actriței. Are 44 de ani...
Cum a ajuns un fermier din România să arunce fasolea pe marginea drumului. ”Să produc cu 5 lei și să vând cu 3? Mai bine o arunc!”
Cum a ajuns un fermier din România să arunce fasolea pe marginea drumului. ”Să produc...
Insula din Grecia care vrea să limiteze numărul turiștilor. Mulți români merg în vacanță aici
Insula din Grecia care vrea să limiteze numărul turiștilor. Mulți români merg în vacanță aici
×