Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 februarie 2019. Kiron intră în zodia Berbec

Publicat: 17/02/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 februarie 2019. Kiron intră în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 18 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul zodiacului, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul va dura până în iunie 2026.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Chiron întocmai în semnul lor, pe casa personalității și a relațiilor. Nativii vor avea senzația în tot acest răstimp că sunt puși la încercare, că sunt testați în scopul evoluției. Totodată, Berbecii vor fi binecuvântați cu energia necesară pentru a-și vindeca rănile, în special rănile emoționale și sentimentale, cauzate de propriile acțiuni greșite din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce înțelepciunea de care au nevoie pentru a intra în armonie cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul subconștientului. Nativii vor trece printr-o perioadă de conștientizare profundă a sensului vieții, a destinului. Moment de înțelepciune interioară, de trezire la realitate a unor trări și simțiri ascunse. Totodată, vor da dovadă de mai multă înțelepciune în abordarea problemelor care privesc sănătatea și vor reuși să se vindece. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să consolideze o relație de prietenie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, însă impactul va fi și asupra axei relaționale. Nativii vor avea șansa de a evolua cu ajutorul sau prin intermediul prietenilor, își vor îmbogăți cercul de cunoștințe cu persoane înțelepte de la care vor avea ce învăța. Atenție, însă și la posibilitatea de a fi destabilizați, lezați de prieteni! Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să înceapă să se pună pe ei pe primul loc înaintea tuturor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul profesional. Nativii vor avea ocazia în această perioadă să-și consolideze cariera, să-și pună în valoare calitățile și abilitățile și să schimbe direcția astfel încât să ia cele mai bune decizii la locul de muncă. Nu este exclus să aibă parte de eșecuri, de lecții dure vizavi de carieră, însă vor primi înțelepciunea necesară pentru a le depăși cu bine. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să dea dovadă de maturitate

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul călătoriilor și al studiilor. Nativii vor avea ocazia reevaluarii concepțiilor, prejudecăților și principiilor de viață, dar totodată le va aduce înțelepciunea necesară să știe când trebuie să facă pe ucenicii și când trebuie să facă pe șefii. Va fi momentul detașării de unele ideologii profesionale care nu le aduc niciun beneficiu, care-i țin pe loc și le împiedică evoluția în carieră. Pot începe cursuri de perfecționare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să plece într-o călătorie de autocunoaștere.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu terți. Nativii vor primi înțelepciunea necesară pentru a ști să-și gestioneze mai bine veniturile provenite din afaceri și colaborări, din partaje și moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a intra în posesia unei sume de bani primită cadou, posibil chiar de la un membru al familiei.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul mariajului și al parteneriatelor. Nativii vor avea parte de înțelepciunea necesară pentru a lua cele mai bune decizii legate de partenerul de viață, dar și de partenerii de afaceri. Perioadă în care vor trebui să dea dovadă de corectitudine, onestitate și sinceritate în relațiile cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce șansa de a vindeca o durere emoțională, sentimentală.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor primi înțelepciunea necesară pentru a lua cele mai bune decizii la locul de muncă și în relația cu colegii și superiorii. Se vor dedica mai mult pasiunilor și dorințelor personale. De asemenea, vor reuși să vindece afecțiuni mai vechi cu care s-au tot confruntat în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce dorința de a face o schimbare în carieră.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul sentimental și al relației cu copiii. Nativii vor primi înțelepciunea necesară pentru a-și consolida relația cu persoana iubită, dar și cu copiii. Li se cere mai multă responsabilitate, mai mult interes, cu alte cuvinte să fie mai prezenți în viața celor dragi. De asemenea, pot reuși să vindece o traumă emoțională, sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și valorifice mai mult talentele artistice și în toată această perioadă să aibă curaj să creeze.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor avea parte de înțelepciunea necesară pentru a-și consolida relația cu cei dragi, pentru a deveni mai prezenți în familie. Se cere responsabilitate mai mare față de casă, față de rădăcini, de patrimoniu și de tradiții, de strămoși. Este momentul să-și schimbe niște percepții și niște judecăți vizavi de aceste domenii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn favorizează vindecarea unei traume care are legătură cu un membru al familiei, posibil cu pierderea unuia dintre părinți.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor avea parte de înțelepciunea necesară pentru a continua niște studii, pentru a se maturiza din punct de vedere educațional, dar și din punct de vedere al călătoriilor, capitol la care trebuie să facă niște schimbări care le vor aduce evoluția. Este important să învețe lecția modestiei și să acorde mai mult interes învățării. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ovazia să vindece prin dialog o durere sufletească, să primească și să ofere înțelegere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Chiron în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor primi în toată această perioadă înțelepciunea necesară pentru a-și administra cu modestie și maturitate veniturile. Sunt sfătuiți să nu facă cheltuieli nechibzuite și să încerce să pună un ban deoparte, să facă economii, ba chiar să-și deschidă un cont de economii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce în discuție o posibilitate de a-și mări veniturile printr-o colaborare, asociere.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 FEBRUARIE 2019. TAURII SUNT ACTIVI ȘI PLINI DE ENERGIE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2019

Citește și...