Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie 2019. Taurii sunt activi și plini de energie

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie 2019. Taurii sunt activi și plini de energie

De: Cancan 07/02/2019 | 16:51
Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie 2019. Taurii sunt activi și plini de energie
Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie 2019

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 februarie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 11 – 17 februarie 2019 se numără și cea a Taurilor care vor fi mai activi, mai energici ca niciodată și mai determinați să-și atingă scopurile.

Săptămâna 11 – 17 februarie 2019 este marcată de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, care va traversa semnul Taur începând cu data de 14 februarie și până pe 31 martie. De asemenea, vom analiza tranzitul selenar, dar și sextilul dintre Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii, aflată în semnul Capricorn și Neptun, planeta viselor și a imaginației, aflată în semnul pe care-l guvernează, în Pești, aspect care se formează în ultima zi a perioadei analizate.

Horoscop săptămânal Berbec: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu sarcini și responsabilități la locul de muncă care vor fi percepute de nativi ca fiind acaparante, obositoare și stresante. Sunt sfătuiți să dea dovadă de conștiinciozitate și să depună tot efortul necesar, mai ales că Marte le activează casa banilor obținuți din muncă proprie și astfel nativii vor avea susținere pentru a-și îmbunătăți veniturile. Planeta acțiunii le aduce determinarea necesară pentru a se implica în noi proiecte, dar susține și discuțiile pe teme salariale, astfel că, dacă li se cere mai mult la muncă, și nativii pot cere o plată corespunzătoare. În weekend, nativii Berbec sunt tentați să se retragă din tumultul cotidian în liniștea căminului. Este posibil ca starea de sănătate să fie sensibilă și aceștia să nu se simtă în apele lor.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2019

Horoscop săptămânal Taur: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot primi aprecieri la locul de muncă și imaginea în fața superiorilor se poate îmbunătăți considerabil. Nativii pot avea parte de provocări profesionale, oferte noi de job sau parteneriate, însă trebuie să ia deciziile cu calm și să le analizeze până la cel mai mic detaliu, mai ales că Marte în tranzit întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, îi poate face mai luptători, mai acizi în comunicare, dar și mai energici, mai activi și mai determinați să-și îndeplinească obiectivele. Este, totuși, important să ajungă la nivelul dorit pe cea mai sigură și favorabilă cale. Atenție la conflictele cu partenerul de viață care pot lua amploare în această săptămână! Cei singuri pot căuta un partener și vor deveni mult mai dispuși să înceapă o relație. În weekend s-ar putea simți slăbiți și epuizați, motiv pentru care ar trebui să se odihnească mai mult și să apeleze la tratamente de imunizare a organismului.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni încep săptămâna cu preocupări profesionale și financiare. În unele cazuri, nativii sunt nemulțumiți de o situație ce vizează aceste domenii. Posibil să simtă că nu sunt răsplătiți pe măsura implicării într-un proiect. Marte le va aduce frământări legate de trecut, trăiri interioare puternice și nu este exclus ca nativii să se lase copleșiți de amintiri sau chiar o persoană cu care cândva au avut o relație să revină în viața lor. Sunt sfătuiți să se folosească de acest tranzit pentru a lămuri confuziile cu care se confruntă și a-și face noi planuri de viitor. În weekend pot petrece clipe frumoase, liniștite alături de membrii familiei. Poate ar trebui să le ceară sfaturi părinților cu privire la o decizie sentimentală pe care nu se simt capabili să o ia singuri.

Horoscop săptămânal Rac: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac încep săptămâna dând dovadă de o bună comunicare cu cei din jur, în special cu partenerii de afaceri, șefii și colegii de muncă. Nativii pot reuși să pună bazele unor planuri sau colaborări de lungă durată, însă sunt sfătuiți să nu se suprasolicite deoarece se pot confrunta cu probleme de sănătate. Marte le va aduce acțiune în sectorul prietenilor și nativii este posibil să intre în conflicte cu aceștia, să anuleze niște planuri făcute împreună sau, din contră, să se ambiționeze și să demareze proiecte noi. Atenție la conflictele care pot apărea în cuplu și care pot avea legătură cu o persoană din anturaj. Cei singuri ar putea începe o relație în weekend sau, cel puțin, ar putea cunoaște o persoană care să le trezească interesul.

Citește și: ASTROLOGUL CANCAN.RO DEZVĂLUIE CE REZERVĂ ÎNCEPUTUL ANULUI FIECĂREI ZODII ÎN PARTE. MEGA-HOROSCOPUL LUNII IANUARIE

Horoscop săptămânal Leu: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu încep săptămâna cu o stare de sănătate fragilă. Nativii se pot confrunta cu simptome ale afecțiunilor mai vechi sau noi probleme de sănătate își pot face simțită prezența, motiv pentru care li se recomandă prudență și mai multă odihnă. În plus, Marte în tranzit prin casa carierei le va aduce o determinare ieșită din comun pentru a-și demonstra capacitățile și abilitățile profesionale, iar tot acest context îi poate epuiza pe nativi. Va fi o perioadă favorabilă pentru a se pune mai mult în evidență la locul de muncă și sunt sfătuiți să lupte pentru obținerea unei avansări în funcție, pentru schimbarea statutului. În weekend pot intra în contradicții serioase cu partenerul de viață, însă cu calm și răbdare pot ajunge la un numitot comun.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară încep săptămâna cu preocupări legate de viața de cuplu. Nativii simt nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită și nu este exclus să facă niște cheltuieli neplanificate pentru a-și îndeplini niște dorințe (mofturi). Marte le va activa sectorul studiilor și al călătoriilor, iar nativii fie vor planifica, vor pleca într-o vacanță, fie vor fi tentați să se înscrie la cursuri de perfecționare profesională. În funcție de harta natală a fiecăruia, unii nativi pot să-și continue niște cursuri abandonate. Fecioarele își vor susține cu tărie principiile și convingerile de viață în această perioadă. Atenție la veștile care pot sosi din străinătate. În weekend se va încerca o redresare a planurilor financiare.

Horoscop săptămânal Balanță: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna cu preocupări legate de casă și familie. Nativii vor rezolva de la chestiuni gospodărești și până la chestiuni administrative și vor alege să petreacă mai mult timp în compania rudelor. Marte le va activa sectorul financiar, iar nativii pot primi bunuri materiale, cadouri și sume de bani neașteptate. În unele cazuri se pot încinge niște discuții pe tema unei moșteniri sau partaj. Atenție la conflictele care pot apărea cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, asociații și colaboratorii. În această perioadă se poate vorbi despre o energie sexuală crescută, iar dacă cei singuri se pot lăsa duși de val într-o aventură, cei aflați într-o relație pot să reaprindă pasiunea în cuplu. Moment bun pentru consolidarea relației în weekend.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu preocupări legate de locul de muncă, de carieră și încearcă pe cât posibil să-și îndeplinească sarcinile și atribuțiile într-un mod cât mai corect și satisfăcător. Marte le va activa casa parteneriatelor, aspect care poate aduce multă tensiune în cuplu, dar și conflicte cu partenerii de afaceri, asociații și colegii de muncă. Cei care sunt căsătoriți pot fi incapabili, din cauza ambiției, a frustrărilor acumulate și a impulsivității, să ajungă la un consens cu persoana iubită și nu este exclus să se aducă în discuție divorțul. În weekend sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție sănătății, să se odihnească mai mult și să evite situațiile stresante.

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător încep săptămâna cu preocupări de ordin financiar. Este posibil ca nativii să fie forțați de un context să facă o plată neașteptată sau ca unele cheltuieli, deși planificate, să se dovedească a însemna mai mult decât se așteptau aceștia. Marte le activează sectorul muncii și al sănătății și astfel nativii vor fi determinați să-și îndeplinească sarcinile și responsabilitățile de la job, vor avea inițitivă, se vor implica în noi proiecte, însă, totodată, planeta războiului poate favoriza și conflicte majore cu colegii și superiorii. Pe de altă parte, este un moment oportun pentru a face niște investigații medicale și a începe un tratament. În weekend au șansa de a petrece momente frumoase alături de persoana iubită.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn încep săptămâna cu energie și o stare de sănătate foarte bună care-i va susține în demersurile ce le au de întreprins, atât în sfera personală, cât și în domeniul profesional. Marte le va activa casa iubirii, a aventurii și a copiiilor, iar nativii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil dialogurile în contradictoriu cu persoana iubită, dar și să dea dovadă de mai multă înțelepciune și înțelegere în relația cu cei mici, dacă sunt părinți. Nativii singuri pot da curs unei aventuri, chiar unei noi relații, având în vedere că Venus, planeta iubirii, se află în semnul lor, iar cei aflați în relații de lungă durată ar putea reaprinde pasiunea în cuplu. În weekend, nativii petrec timp de calitate alături de rude, posibil chiar alături de familia partenerului. Tot acum este posibil să primească vești importante din străinătate sau care au legătură cu o călătorie.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna cu frământări interioare legate de niște decizii luate sau de niște evenimente petrecute relativ recent în viața lor. Marte va dinamiza sectorul familiei și al locuinței, iar atenția nativilor se va îndrepta în aceste direcții. În timp ce unii nativi pot intra în conflicte cu rudele, în special cu părinții, ca urmare a diferențelor de opinie,  alți nativi pot demara acțiuni legate de casă sau de bunuri imobiliare. În weekend cresc șansele de a consolida relația cu partenerul de viață și se conturează aspecte favorabile clarificării unor neînțelegeri mai vechi.

Horoscop săptămânal Pești: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu preocupări financiare. Nativii pot căuta mijloace de a-și îmbunătăți veniturile și în unele cazuri apelează la credite sau caută investitori și finanțatori. Marte le va stimula apetitul pentru comunicare, însă se cere prudență deoarece tendința va fi de a intra în dispute. Perioadă bună pentru învățare și acumularea cunoștințelor. Pe de altă parte, li se cere prudență mare în orice tip de deplasare întreprind în această perioadă. În weekend pot avea parte de discuții aprinse cu persoana iubită sau cu prietenii, însă se vor încheia cu bine și armonia se va reașterne.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a făcut accident Ionuț din Anglia pe Autostrada Soarelui. A rămas de ,,urgență” fără permis
Cum a făcut accident Ionuț din Anglia pe Autostrada Soarelui. A rămas de ,,urgență” fără...
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Ce origini are Mirabela Dauer. Puțini cunosc acest detaliu despre marea artistă: „Nu pot să mă dezic de nație”
Ce origini are Mirabela Dauer. Puțini cunosc acest detaliu despre marea artistă: „Nu pot să...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă:
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat suspectul să-și acopere urmele
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
Cât timp poți circula cu parbrizul spart? Ce trebuie să faci când constați această avarie
Cât timp poți circula cu parbrizul spart? Ce trebuie să faci când constați această avarie
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a...
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online....
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de...
Admitere Medicină 2024. Reacţia în lacrimi a unei tinere la ieşirea din sala de examen
Admitere Medicină 2024. Reacţia în lacrimi a unei tinere la ieşirea din sala de examen
BANCUL ZILEI. Bulă are parte de momente fierbinți la un interviu
BANCUL ZILEI. Bulă are parte de momente fierbinți la un interviu
Veste bună de la Microsoft: Windows 11 23H2 este disponibilă pentru toți utilizatorii
Veste bună de la Microsoft: Windows 11 23H2 este disponibilă pentru toți utilizatorii
Descoperire INCREDIBILĂ pe Lună, într-o peșteră adâncă de 100 de metri
Descoperire INCREDIBILĂ pe Lună, într-o peșteră adâncă de 100 de metri
De necrezut! Oana Roman i-a deschis proces penal lui Marius Elisei: „Este un demers făcut după numeroase încercări...” / Ce pedeapsă riscă fostul ei soț
De necrezut! Oana Roman i-a deschis proces penal lui Marius Elisei: „Este un demers făcut...
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi...
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Lista instituțiilor din România unde poți învăța să dezvolți jocuri video
Lista instituțiilor din România unde poți învăța să dezvolți jocuri video
Operaţiunea israeliană „Outstretched arm”. Israelienii au folosit avioane F-35 şi F-15 în atacul asupra portului yemenit Al Hodeida. Este cel mai complex şi îndepărtat atac al Israelului
Operaţiunea israeliană „Outstretched arm”. Israelienii au folosit avioane F-35 şi F-15 în atacul asupra portului...
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Singurul loc de basm din România în care cazarea este GRATUITĂ. Nu trebuie să plătești niciun ban!
Singurul loc de basm din România în care cazarea este GRATUITĂ. Nu trebuie să plătești...
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu milionarul român sunt uluitoare
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu milionarul român...
Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de privirile trecătorilor. Cineva a pozat totul
Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de...
Detaliile
Detaliile "ascunse" în cazul morții lui Andrei Versace. Imaginile arată că a avut un sfârșit...
Oana Zăvoranu, refuzată de Protv. Motivul pentru care bruneta a pierdut un rol important
Oana Zăvoranu, refuzată de Protv. Motivul pentru care bruneta a pierdut un rol important
Planta banală care îți poate băga și 5 mii de euro în buzunar. N-ai nevoie de pământ mult și nici nu îți trebuie bani de investiții. O poți vinde oriunde și oricând
Planta banală care îți poate băga și 5 mii de euro în buzunar. N-ai nevoie...
Strada din București pe care accesul femeilor neînsoțite a fost interzis. Puțină lume își mai aduce aminte de această bizarerie. Unde se afla, de fapt, drumul de lemn
Strada din București pe care accesul femeilor neînsoțite a fost interzis. Puțină lume își mai...
×