Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie 2019. Taurii sunt activi și plini de energie

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie 2019. Taurii sunt activi și plini de energie

De: Cancan 07/02/2019 | 16:51
Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie 2019. Taurii sunt activi și plini de energie
Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie 2019

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 februarie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 11 – 17 februarie 2019 se numără și cea a Taurilor care vor fi mai activi, mai energici ca niciodată și mai determinați să-și atingă scopurile.

Săptămâna 11 – 17 februarie 2019 este marcată de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, care va traversa semnul Taur începând cu data de 14 februarie și până pe 31 martie. De asemenea, vom analiza tranzitul selenar, dar și sextilul dintre Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii, aflată în semnul Capricorn și Neptun, planeta viselor și a imaginației, aflată în semnul pe care-l guvernează, în Pești, aspect care se formează în ultima zi a perioadei analizate.

Horoscop săptămânal Berbec: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu sarcini și responsabilități la locul de muncă care vor fi percepute de nativi ca fiind acaparante, obositoare și stresante. Sunt sfătuiți să dea dovadă de conștiinciozitate și să depună tot efortul necesar, mai ales că Marte le activează casa banilor obținuți din muncă proprie și astfel nativii vor avea susținere pentru a-și îmbunătăți veniturile. Planeta acțiunii le aduce determinarea necesară pentru a se implica în noi proiecte, dar susține și discuțiile pe teme salariale, astfel că, dacă li se cere mai mult la muncă, și nativii pot cere o plată corespunzătoare. În weekend, nativii Berbec sunt tentați să se retragă din tumultul cotidian în liniștea căminului. Este posibil ca starea de sănătate să fie sensibilă și aceștia să nu se simtă în apele lor.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2019

Horoscop săptămânal Taur: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot primi aprecieri la locul de muncă și imaginea în fața superiorilor se poate îmbunătăți considerabil. Nativii pot avea parte de provocări profesionale, oferte noi de job sau parteneriate, însă trebuie să ia deciziile cu calm și să le analizeze până la cel mai mic detaliu, mai ales că Marte în tranzit întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, îi poate face mai luptători, mai acizi în comunicare, dar și mai energici, mai activi și mai determinați să-și îndeplinească obiectivele. Este, totuși, important să ajungă la nivelul dorit pe cea mai sigură și favorabilă cale. Atenție la conflictele cu partenerul de viață care pot lua amploare în această săptămână! Cei singuri pot căuta un partener și vor deveni mult mai dispuși să înceapă o relație. În weekend s-ar putea simți slăbiți și epuizați, motiv pentru care ar trebui să se odihnească mai mult și să apeleze la tratamente de imunizare a organismului.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni încep săptămâna cu preocupări profesionale și financiare. În unele cazuri, nativii sunt nemulțumiți de o situație ce vizează aceste domenii. Posibil să simtă că nu sunt răsplătiți pe măsura implicării într-un proiect. Marte le va aduce frământări legate de trecut, trăiri interioare puternice și nu este exclus ca nativii să se lase copleșiți de amintiri sau chiar o persoană cu care cândva au avut o relație să revină în viața lor. Sunt sfătuiți să se folosească de acest tranzit pentru a lămuri confuziile cu care se confruntă și a-și face noi planuri de viitor. În weekend pot petrece clipe frumoase, liniștite alături de membrii familiei. Poate ar trebui să le ceară sfaturi părinților cu privire la o decizie sentimentală pe care nu se simt capabili să o ia singuri.

Horoscop săptămânal Rac: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac încep săptămâna dând dovadă de o bună comunicare cu cei din jur, în special cu partenerii de afaceri, șefii și colegii de muncă. Nativii pot reuși să pună bazele unor planuri sau colaborări de lungă durată, însă sunt sfătuiți să nu se suprasolicite deoarece se pot confrunta cu probleme de sănătate. Marte le va aduce acțiune în sectorul prietenilor și nativii este posibil să intre în conflicte cu aceștia, să anuleze niște planuri făcute împreună sau, din contră, să se ambiționeze și să demareze proiecte noi. Atenție la conflictele care pot apărea în cuplu și care pot avea legătură cu o persoană din anturaj. Cei singuri ar putea începe o relație în weekend sau, cel puțin, ar putea cunoaște o persoană care să le trezească interesul.

Citește și: ASTROLOGUL CANCAN.RO DEZVĂLUIE CE REZERVĂ ÎNCEPUTUL ANULUI FIECĂREI ZODII ÎN PARTE. MEGA-HOROSCOPUL LUNII IANUARIE

Horoscop săptămânal Leu: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu încep săptămâna cu o stare de sănătate fragilă. Nativii se pot confrunta cu simptome ale afecțiunilor mai vechi sau noi probleme de sănătate își pot face simțită prezența, motiv pentru care li se recomandă prudență și mai multă odihnă. În plus, Marte în tranzit prin casa carierei le va aduce o determinare ieșită din comun pentru a-și demonstra capacitățile și abilitățile profesionale, iar tot acest context îi poate epuiza pe nativi. Va fi o perioadă favorabilă pentru a se pune mai mult în evidență la locul de muncă și sunt sfătuiți să lupte pentru obținerea unei avansări în funcție, pentru schimbarea statutului. În weekend pot intra în contradicții serioase cu partenerul de viață, însă cu calm și răbdare pot ajunge la un numitot comun.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară încep săptămâna cu preocupări legate de viața de cuplu. Nativii simt nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită și nu este exclus să facă niște cheltuieli neplanificate pentru a-și îndeplini niște dorințe (mofturi). Marte le va activa sectorul studiilor și al călătoriilor, iar nativii fie vor planifica, vor pleca într-o vacanță, fie vor fi tentați să se înscrie la cursuri de perfecționare profesională. În funcție de harta natală a fiecăruia, unii nativi pot să-și continue niște cursuri abandonate. Fecioarele își vor susține cu tărie principiile și convingerile de viață în această perioadă. Atenție la veștile care pot sosi din străinătate. În weekend se va încerca o redresare a planurilor financiare.

Horoscop săptămânal Balanță: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna cu preocupări legate de casă și familie. Nativii vor rezolva de la chestiuni gospodărești și până la chestiuni administrative și vor alege să petreacă mai mult timp în compania rudelor. Marte le va activa sectorul financiar, iar nativii pot primi bunuri materiale, cadouri și sume de bani neașteptate. În unele cazuri se pot încinge niște discuții pe tema unei moșteniri sau partaj. Atenție la conflictele care pot apărea cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, asociații și colaboratorii. În această perioadă se poate vorbi despre o energie sexuală crescută, iar dacă cei singuri se pot lăsa duși de val într-o aventură, cei aflați într-o relație pot să reaprindă pasiunea în cuplu. Moment bun pentru consolidarea relației în weekend.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu preocupări legate de locul de muncă, de carieră și încearcă pe cât posibil să-și îndeplinească sarcinile și atribuțiile într-un mod cât mai corect și satisfăcător. Marte le va activa casa parteneriatelor, aspect care poate aduce multă tensiune în cuplu, dar și conflicte cu partenerii de afaceri, asociații și colegii de muncă. Cei care sunt căsătoriți pot fi incapabili, din cauza ambiției, a frustrărilor acumulate și a impulsivității, să ajungă la un consens cu persoana iubită și nu este exclus să se aducă în discuție divorțul. În weekend sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție sănătății, să se odihnească mai mult și să evite situațiile stresante.

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător încep săptămâna cu preocupări de ordin financiar. Este posibil ca nativii să fie forțați de un context să facă o plată neașteptată sau ca unele cheltuieli, deși planificate, să se dovedească a însemna mai mult decât se așteptau aceștia. Marte le activează sectorul muncii și al sănătății și astfel nativii vor fi determinați să-și îndeplinească sarcinile și responsabilitățile de la job, vor avea inițitivă, se vor implica în noi proiecte, însă, totodată, planeta războiului poate favoriza și conflicte majore cu colegii și superiorii. Pe de altă parte, este un moment oportun pentru a face niște investigații medicale și a începe un tratament. În weekend au șansa de a petrece momente frumoase alături de persoana iubită.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn încep săptămâna cu energie și o stare de sănătate foarte bună care-i va susține în demersurile ce le au de întreprins, atât în sfera personală, cât și în domeniul profesional. Marte le va activa casa iubirii, a aventurii și a copiiilor, iar nativii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil dialogurile în contradictoriu cu persoana iubită, dar și să dea dovadă de mai multă înțelepciune și înțelegere în relația cu cei mici, dacă sunt părinți. Nativii singuri pot da curs unei aventuri, chiar unei noi relații, având în vedere că Venus, planeta iubirii, se află în semnul lor, iar cei aflați în relații de lungă durată ar putea reaprinde pasiunea în cuplu. În weekend, nativii petrec timp de calitate alături de rude, posibil chiar alături de familia partenerului. Tot acum este posibil să primească vești importante din străinătate sau care au legătură cu o călătorie.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna cu frământări interioare legate de niște decizii luate sau de niște evenimente petrecute relativ recent în viața lor. Marte va dinamiza sectorul familiei și al locuinței, iar atenția nativilor se va îndrepta în aceste direcții. În timp ce unii nativi pot intra în conflicte cu rudele, în special cu părinții, ca urmare a diferențelor de opinie,  alți nativi pot demara acțiuni legate de casă sau de bunuri imobiliare. În weekend cresc șansele de a consolida relația cu partenerul de viață și se conturează aspecte favorabile clarificării unor neînțelegeri mai vechi.

Horoscop săptămânal Pești: 11 – 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu preocupări financiare. Nativii pot căuta mijloace de a-și îmbunătăți veniturile și în unele cazuri apelează la credite sau caută investitori și finanțatori. Marte le va stimula apetitul pentru comunicare, însă se cere prudență deoarece tendința va fi de a intra în dispute. Perioadă bună pentru învățare și acumularea cunoștințelor. Pe de altă parte, li se cere prudență mare în orice tip de deplasare întreprind în această perioadă. În weekend pot avea parte de discuții aprinse cu persoana iubită sau cu prietenii, însă se vor încheia cu bine și armonia se va reașterne.

Parteneri
Cine este Amy, fiul „secret” al lui Petrica Cercel. Si-a jelit toata noaptea tatal la spital.  Cati copii are in realitate manelistul
Cine este Amy, fiul „secret” al lui Petrica Cercel. Si-a jelit toata noaptea tatal la...
Nenorocire! Ce s-a găsit în compoziția vaccinului Pfizer… Doamne, ce ne așteaptă… >
Nenorocire! Ce s-a găsit în compoziția vaccinului Pfizer… Doamne, ce ne așteaptă… >
IREAL! Vești noi despre starea Vioricăi de la Clejani. De când este internată în spital: ‘O boală nenorocită’ (exclusiv)
IREAL! Vești noi despre starea Vioricăi de la Clejani. De când este internată în spital:...
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase! `Sunt jalnică`
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase!...
Dragoş Săvulescu a rupt tăcerea. Declaraţii bombă în Grecia: ”România este o ţară comunistă, n-are cultura unui stat de drept”
Dragoş Săvulescu a rupt tăcerea. Declaraţii bombă în Grecia: ”România este o ţară comunistă, n-are...
Cătălin Botezatu a spus totul despre orientarea ta sexuală. Designerul a șocat pe toată lumea când a mărturisit că… >
Cătălin Botezatu a spus totul despre orientarea ta sexuală. Designerul a șocat pe toată lumea...
Ce tragedie. Muzica uşoară românească este în doliu, s-a stins o STEA
Ce tragedie. Muzica uşoară românească este în doliu, s-a stins o STEA
Lovitură pentru cei care încalcă legea: Supraveghere video pe șosele și sancționare automată a contravenienților
Lovitură pentru cei care încalcă legea: Supraveghere video pe șosele și sancționare automată a contravenienților
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Semnele pe care ți le dă corpul când mănânci prea mult zahăr
Semnele pe care ți le dă corpul când mănânci prea mult zahăr
Lipsa de vitamina D îți distruge organismul. Cele 6 semne pe care să nu le ignori
Lipsa de vitamina D îți distruge organismul. Cele 6 semne pe care să nu le...
E DESCOPERIREA MOMENTULUI! O plantă din care se face vin are EFICIENȚĂ MAXIMĂ anti-coronavirsus
E DESCOPERIREA MOMENTULUI! O plantă din care se face vin are EFICIENȚĂ MAXIMĂ anti-coronavirsus
Ce a ajuns să facă Oana Roman pentru bani. E în stare de orice pentru a face rost de avere
Ce a ajuns să facă Oana Roman pentru bani. E în stare de orice pentru...
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Gemeni
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Gemeni
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
Lacrimi de durere! Viorica de la Clejani, pe patul de spital, cu COVID. Cum se simte vedeta
Lacrimi de durere! Viorica de la Clejani, pe patul de spital, cu COVID. Cum se...
Tragedie în România! Elena Merişoreanu, internată de urgenţă la spital. Are COVID
Tragedie în România! Elena Merişoreanu, internată de urgenţă la spital. Are COVID
Monarhia se află în PERICOL! Regina Elisabeta a comis o greșeală fatală. Este război total la palat
Monarhia se află în PERICOL! Regina Elisabeta a comis o greșeală fatală. Este război total...
Doliu fără margini în lumea sportului! Marele campion a murit fulgerător, la doar 37 de ani
Doliu fără margini în lumea sportului! Marele campion a murit fulgerător, la doar 37 de...
Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile
Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile
ȘOC! Viorica de la Clejani are covid-19 și a ajuns la spital. Vești proaste pentru cântăreață
ȘOC! Viorica de la Clejani are covid-19 și a ajuns la spital. Vești proaste pentru...
Emma Răducanu, înnebunită după motoare. A participat la motocross şi „s-a dat” cu kartul
Emma Răducanu, înnebunită după motoare. A participat la motocross şi „s-a dat” cu kartul
Tatăl lui Jador a intrat în politică! Din ce partid face parte?
Tatăl lui Jador a intrat în politică! Din ce partid face parte?
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Chinezii consideră că Emma Răducanu e mai mult asiatică decât româncă și îi oferă cetățenia! Lovitură de teatru
Chinezii consideră că Emma Răducanu e mai mult asiatică decât româncă și îi oferă cetățenia!...
Fiul lui Beckham și iubita au făcut senzație la MET Gala! Cum au apărut pe covorul roșu. Tânăra l-a eclipsat
Fiul lui Beckham și iubita au făcut senzație la MET Gala! Cum au apărut pe...
Detaliul observat de oamenii legii în această fotografie cu Conor McGregor! Sportivul ar putea fi arestat
Detaliul observat de oamenii legii în această fotografie cu Conor McGregor! Sportivul ar putea fi...
Cine este Ionut Rusu, marul discordiei dintre Viviana Sposub si Ruxi Opulenta. Cele doua concurente au ajuns la cutite: "Nu e nevoie sa comunicam..."
Cine este Ionut Rusu, marul discordiei dintre Viviana Sposub si Ruxi Opulenta. Cele doua concurente...
Angajări masive pentru oricine la una dintre cele mai mari instituţii publice din România! Sute de locuri de muncă sunt vacante
Angajări masive pentru oricine la una dintre cele mai mari instituţii publice din România! Sute...
Cum a reuşit o tânără să economisească 190.000 de euro pentru a-şi cumpăra casă. Este o metodă simplă pe care toată lumea o poate folosi
Cum a reuşit o tânără să economisească 190.000 de euro pentru a-şi cumpăra casă. Este...
Mellina, mesaj neașteptat după ce Roxana Nemeș s-a căsătorit: „Soțul tău mi-a...”
Mellina, mesaj neașteptat după ce Roxana Nemeș s-a căsătorit: „Soțul tău mi-a...”
Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o
Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o
Ea e mama care a ucis-o pe Sofia, fetița de doi ani! Mădălina, arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut copilei
Ea e mama care a ucis-o pe Sofia, fetița de doi ani! Mădălina, arestată după...