Prima soție a actorului Mihai Mălaimare a murit din cauza Securității
ALTCEVA cu Adrian Artene
Home » Stiri » Horoscop zilnic 30 mai 2021. Mercur retrograd în zodia Gemeni

Horoscop zilnic 30 mai 2021. Mercur retrograd în zodia Gemeni

De: Madalina Manole 30/05/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 30 mai 2021. Mercur retrograd în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 30 mai2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni au parte de retrogradarea lui Mercur în zodia lor, cu impact asupra personalității și a modului în care relaționează cu ceilalți.

Mercur, planeta comunicării şi a raţiunii, va retrograda începând de astăzi şi până pe data de 23 iunie în zodia Gemeni, zodie pe care o și guvernează şi unde energia sa este puternică. Urmează o perioadă de introspecție, o perioadă în care dialogul devine mai mult interior, astfel încât să ne putem analiza dintr-o altă perspectivă și în alți termeni tiparele de gândire, ideile, universul interior. Urmează o perioadă de reevaluare și revizuire a modului în care gândim și, implicit, a modului în care comunicăm și relaționăm cu cei din jur.

Cu Mercur retrograd în Gemeni putem întâmpina probleme cu tot ceea ce ține de comunicare, de la transmiterea și interpretarea eronată a unor mesaje, și până la deplasări. Pot apărea probleme cu calculatoarele, cu telefoanele, cu mașinile, blocaje în trafic, aparatura se poate defecta, neînțelegerile cu cei din jur pot aduce conflicte și lista poate continua. Evitați pe cât posibil aciziționarea de aparatură electrică și electronică sau care are legătură cu deplasarea propriu-zisă.

Cu Mercur retrograd în Gemeni ies la suprafață secrete, însă putem și pierde informații importante, de exemplu în urma stricării unui laptop, telefon. Totodată, tot ceea ce ține de acte reprezintă o zonă sensibilă și trebuie să fim foarte atenți la tot ce semnăm acum pentru că se pot strecura greșeli. Este de preferat să revizuim documente, clauze și nicidecum să semnăm noi contracte. Acele contracte începute pe Mercur retrograd nu au continuitate și sunt sortite eșecului. De asemenea, negocierile nu sunt susținute, însă renegocierile pot fi de bun augur.

În perioada aceasta în care Mercur este retrograd în Gemeni va face careu cu Neptun din zodia Pești și se vor accentua confuziile, iluziile. Putem vedea totul în ceață și putem fi păcăliți foarte ușor. Este important să fim corecți, morali, cinstiți în această perioadă, pentru a nu fi taxați de Univers. Totodată, aveți mai multă grijă la sănătate pentru că Neptun vorbește de spitale și Mercur retrograd în Gemeni de probleme de respirație și pulmonare. Nu exagerați cu ideea de socializare, dat fiind contextul social al pandemiei Covid-19.

Cele mai impactate zodii de retrogradarea lui Mercur sunt Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, dar și cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală între gradele 16-25.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt afectați în mod direct de Mercur retrograd în sectorul comunicării. Nativii, dincolo de toate, trebuie să aibă mai multă grijă la dialogul cu cei din jur, la cum transmit și recepționează mesajele. Este o perioadă de reevaluare a unor idei, de revizuire a unor raționamente, de reanalizare a unor acte și documente, o perioadă în care se pot renegocia contracte, însă nativii trebuie să evite semnarea de noi contracte. Berbecii pot fi foarte confuzi acum, pot avea mintea neclară, de aceea nu ar trebui să creadă tot ce li se spune și nici ei nu ar trebui să facă promisiuni. Pe de altă parte, se pot împăca cu rudele, dacă au existat tensiuni. Mercur este guvernator al muncii și sănătății nativilor, deci o reconsiderare a modului în care comunică cu colegii, dar și a stilului de viață și rutinii zilnice este de bun augur acum.

Horoscop Taur

Taurii au parte de retrogradarea lui Mercur în Gemeni chiar în sectorul financiar, iar nativilor li se cere reevaluarea modului în care-și câștigă și administrează veniturile. Banii pot veni mai greu în această perioadă și de preferat ar fi ca nativii să nu facă achiziții și cheltuieli importante, ci mai degrabă să economisească. Horoscopul de azi le cere să se folosească de retrogradarea lui Mercur prin Gemeni pentru a-și reanaliza niște abilități de a face bani, inclusiv pentru a-și monetiza talentele personale. Cum Mercur le guvernează sectorul iubirii, o reevaluare a modului în care comunică cu persoana iubită ar fi de ajutor acum pentru a-și rezolva probleme în cuplu. Cei singuri pot să-și revizuiască niște tipare sentimentale pentru a vedea ce nu funcționează în dragoste.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt direct impactați de retrogradarea lui Mercur, dat fiind că se petrece în zodia lor și le este și guvernator. Pe de o parte, situații petrecute în 2015 pot apărea din nou în atenția nativilor, însă ceea ce este cu adevărat important în această perioadă este să-și facă o analiză și reanaliză a vieții personale pentru a vedea încotro se îndreaptă în viitor, dat fiind că în zodia lor este și Sensul Vieții – Destinul. Totodată, nativii sunt invitați să-și revizuiască modul în care comunică cu cei din jur, tiparele de gândire și principiile, convingerile de viață pe care se bazează. Multe dintre acestea pot inhiba progresul și evoluția nativilor. Dialogurile interioare pot aduce adevărate conștientizări și revelații. De evitat luarea deciziilor importante, dat fiind că pot fi foarte confuzi, și atenție mai multă la comunicarea cu familia și la acte, documente sau decizii care vizează o locuință, un bun de patrimoniu.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul trecutului și subconștientului, un sector deja plin de frământări și aglomerat de amintiri. Nativii pot deveni mult mai interiorizați decât până acum, însă dialogul interior îi va ajuta să ajungă la conștientizări și revelații importante, cu rol vindecător. Este posibil, pe de o parte, o persoană din trecut (nu neapărat un fost partener) să-i caute, iar pe de altă parte, este posibil să afle secrete sau să dezvăluie secrete. Acest tranzit poate aduce multe confuzii, poate activa unele vicii și chiar temeri, iar tiparele mentale se cer reanalizate pentru că pot fi bolnăvicioase multe dintre acestea și pot sta la baza multor frâne și deziluzii în viața nativilor. Cu Mercur retrograd în Gemeni pot fi mai agitați la nivel mental și este nevoie de mai multă odihnă, mai ales că insomniile pot fi prezente. Grijă la stres pentru a nu agrava afecțiuni deja existente. Este posibil ca unii Raci să se preocupe în această perioadă de sănătatea cuiva apropiat.

Horoscop Leu

Leii au parte de Mercur retrograd în Gemeni în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. În această perioadă este de preferat să-și reanalizeze relațiile cu cei din anturaj, să vadă pe cine se pot baza și pe cine nu, să-și reevalueze modul de comunicare cu cei dragi, dar și planurile de viitor și proiectele pe care le au în vizor sau în care sunt deja implicați. Unii Lei se pot împăca cu prieteni, în timp ce alții pot avea așteptări prea mari și pot fi dezamăgiți. Horoscopul zilei le cere ca în perioada de retrogradare a lui Mercur să nu se lase influențați de cei din anturaj, să nu creadă tot ce li se promite, dar nici ei să nu facă promisiuni mărețe. Cum Mercur le guvernează sectorul financiar, o revizuire a modului în care își câștigă și cheltuie banii le poate fi de ajutor. Sunt de evitat împrumuturile între prieteni și asociați, însă returnarea unei datorii este susținută acum.

Horoscop Fecioară

Mercur este chiar guvernatorul Fecioarelor, iar această retrogradare va fi de impact în sectorul carierei, de aceea nativii sunt invitați să-și revizuiască aspirațiile profesionale, dar și strategiile prin care vor să-și atingă obiectivele pe termen lung. Dincolo de tensiuni cu superiorii, perioada următoare poate aduce blocaje legate de o funcție, legate de manifestarea autorității și de punerea în practică a responsabilităților. Nativii pot să revină asupra unor decizii legate de carieră, pot să reia unele proiecte mai vechi, însă nu ar trebui să ia noi decizii radicale acum. Este important să aibă mai multă grijă la imagine și la cum se vând în fața altora. Nu este exclus ca unele Fecioare să aibă parte de confuzii, nemulțumiri legate de direcția profesională pe care se află.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot profita de Mercur retrograd în Gemeni pentru a-și reanaliza și revizui niște convingeri și principii de viață pe baza cărora funcționează. Nativii pot avea revelații importante acum și-și pot da seama ce-i inhibă, ce le blochează evoluția personală sau calea spre progres profesional. Nu este nici pe departe o perioadă favorabilă deciziilor pentru că pot apărea răzgândiri sau pur și simplu pot fi greșite. Pentru unele Balanțe, această perioadă poate aduce reorganizări legate de studii și mulți pot relua un curs sau pot fi forțați să pună în practică o diplomă obținută, să învețe și pe alții ceea ce ei știu. Pot relua o legătură, un dialog cu o persoană din străinătate sau care este de altă naționalitate. Horoscopul zilei îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la călătorii, atât la acte și la deplasarea în sine, cât și la ideea în sine de călătorie în străinătate, dat fiind că Mercur le este și guvernator al sănătății. Poate ar trebui evitate până pe 23 iunie.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, această retrogradare a lui Mercur în Gemeni poate aduce unele blocaje în legătură cu un credit, un partaj, litigiu. În unele cazuri un dosar de daune, de asigurări, de pensionare poate avea întârzieri sau o finanțare, sponsorizare, un sprijin financiar poate întârzia. Este o perioadă în care nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze situația financiară, situația conturilor, să-și revizuiască modul în care se raportează la resursele altora, de exemplu la banii partenerului. S-ar putea să se schimbe percepții legate de credite sau față de relații cu implicații financiare. Horoscopul de azi le cere să evite să dea bani sau să ia bani cu împrumut în perioada cu Mercur retrograd în Gemeni. Relații ascunse, extraconjugale se pot încheia acum, iar percepția nativilor față de viața intimă se poate schimba acum.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au parte de retrogradarea lui Mercur chiar în sectorul relațiilor și pentru nativi urmează o perioadă de reevaluare a modului în care comunică cu ceilalți, atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale, mai ales că nu sunt exclus tensiunile. Nativii vor fi destul de confuzi cu privire la o relație sentimentală, la căsnicie sau la un contract, nu vor ști exact ceea ce-și doresc, însă de preferat ar fi să nu ia decizii radicale acum. De asemenea, de evitat semnarea unor noi contracte profesionale pentru că nu vor fi de durată și pot aduce neplăceri și nemulțumiri. Cei care vor să facă cereri în căsătorie sau cununii civile sau să intenteze un divorț, ar trebui să aștepte până pe 23 iunie.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de Mercur retrograd în Gemeni în sectorul muncii și al sănătății și pentru aceștia începe o perioadă de reorganizare profesională, de reevaluare a modului în care comunică cu colegii, dar și de revizuire a unor aspirații, convingeri și credințe pe care le au vizavi de acest sector. Sunt nativi care au dubii cu privire la direcția profesională pe care se află, care sunt confuzi în diferite contexte legate de job, de aceea nu ar trebui să ia decizii radicale acum. Semnarea unui contract de muncă poate fi amânată și nici nu este recomandat să o facă acum pentru că nu va fi de durată sau jobul nu va fi ceea ce și-au dorit. Pe de altă parte, se impune o reorganizare a stilului de viață, a programului zilnic astfel încât nativii să aibă mai mult timp liber. Grijă mai multă la sănătate, la stres, la tot ce ține de zona respiratorie. Se recomandă odihnă și relaxare.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul iubirii, copiilor și creativității. Pentru nativi urmează o perioadă în care ar trebui să-și reevalueze viața sentimentală, dar și modul în care comunică cu persoana iubită și copiii. Unii nativi își vor revizui anumite decizii legate de copii sau anumite decizii financiare care-i implică pe ceilalți, de exemplu pe un partener de viață, un colaborator. Viața sexuală poate fi reanalizată acum, mai ales în cazul celor care au aventuri. Nu este o perioadă favorabilă pentru noi povești de dragoste. Reorganizarea timpului liber și reluarea unor pasiuni, hobby-uri poate fi de bun augur, dar și repoziționarea față de zona creativă.

Horoscop Pești

Mercur retrograd în Gemeni impactează sectorul familiei și al locuinței pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii sunt invitați să-și revizuiască modul în care comunică cu cei dragi, în special cu părinții, dar și să-și reorganizeze viața personală, să-și reevalueze modul în care se raportează la ideea de familie, de cămin. Unii Pești pot face reamenajări în casă, renovări, însă deciziile legate de o mutare, de achiziționarea unui imobil ar trebui evitate. Cei care au de rezolvat contexte ce țin de acte, de bunuri de patrimoniu pot întâmpina blocaje acum. Totodată, retrogradarea aceasta poate aduce în focus situații din trecut, inclusiv traume emoționale, și poate scoate la suprafață secrete de familie, poate schimba concluzii mai vechi despre propria persoană. Ceva ce nativii țin ascuns în adâncul ființei lor poate să iasă la suprafață.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
GALERIE FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Drăgoi, cea mai frumoasă înotătoare! A câștigat Miss California în SUA
GALERIE FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Drăgoi, cea mai frumoasă înotătoare! A câștigat Miss California...
TOP 10 cele mai practice SUV-uri de familie pentru 2023
TOP 10 cele mai practice SUV-uri de familie pentru 2023
Dana Roba se zbate între viață și moarte. Lovitura de ciocan din zona capului i-ar fi fost fatală: 'Este grav'
Dana Roba se zbate între viață și moarte. Lovitura de ciocan din zona capului i-ar...
Poliţiştii caută un lunetist în Baia Mare, care a tras în mașinile a doi şoferi.
Poliţiştii caută un lunetist în Baia Mare, care a tras în mașinile a doi şoferi....
BANCUL ZILEI. Vine Bulă acasă, iar Bubulina îl cercetează atent. Culmea, niciun fir de păr străin pe haine!
BANCUL ZILEI. Vine Bulă acasă, iar Bubulina îl cercetează atent. Culmea, niciun fir de păr...
Dedeman: 3 produse utile disponibile cu reduceri cuprinse între 30 și 390 de lei
Dedeman: 3 produse utile disponibile cu reduceri cuprinse între 30 și 390 de lei
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au făcut analize. Au ramas înmărmurit.
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
Ce s-a găsit la 4.000 de metri sub apă și NU VOR SĂ ȘTII?
Ce s-a găsit la 4.000 de metri sub apă și NU VOR SĂ ȘTII?
Cum și-a explicat soțul Danei Roba gestul necugetat în fața anchetatorilor. Motivul pentru care și-a ieșit din minți și nu s-a mai putut controla
Cum și-a explicat soțul Danei Roba gestul necugetat în fața anchetatorilor. Motivul pentru care și-a...
CUTREMUR DE 7 GRADE în România! Anunțul cumplit venit în miez DE NOAPTE
CUTREMUR DE 7 GRADE în România! Anunțul cumplit venit în miez DE NOAPTE
Prima imagine cu noua iubită milionară a lui Irinel Columbeanu. Cum arată şi ce afaceri are FOTO
Prima imagine cu noua iubită milionară a lui Irinel Columbeanu. Cum arată şi ce afaceri...
Soluţii naturale ANTI-INSECTE. Cum scăpăm de muşte, ţânţari, furnici și gândaci pe timp de vară?
Soluţii naturale ANTI-INSECTE. Cum scăpăm de muşte, ţânţari, furnici și gândaci pe timp de vară?
Cutremur puternic în România! Unde s-a produs și ce magnitudine a avut
Cutremur puternic în România! Unde s-a produs și ce magnitudine a avut
Un copil a primit 5 ani de închisoare în Rusia! Iată cu ce a supărat regimul lui Putin
Un copil a primit 5 ani de închisoare în Rusia! Iată cu ce a supărat...
Calendar ortodox 7 iunie 2023. Ce sărbătoare este miercuri?
Calendar ortodox 7 iunie 2023. Ce sărbătoare este miercuri?
Cine este, de fapt, principalul suspect în cazul uciderii fetiței din Sectorul 4. Ce a făcut tatăl copilei când a aflat de crimă
Cine este, de fapt, principalul suspect în cazul uciderii fetiței din Sectorul 4. Ce a...
Baraj imens pe râul Nipro, lângă Herson, aruncat în aer. Rusia şi Ucraina se acuză reciproc
Baraj imens pe râul Nipro, lângă Herson, aruncat în aer. Rusia şi Ucraina se acuză...
SUNT CHEMAȚI obligatoriu în Armată! S-a dat ordinul astăzi, 6 IUNIE. Anunț pentru toți rezerviștii militari
SUNT CHEMAȚI obligatoriu în Armată! S-a dat ordinul astăzi, 6 IUNIE. Anunț pentru toți rezerviștii...
Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, zace la terapie intensivă. A fost mutilată cu un ciocan
Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, zace la terapie intensivă. A fost mutilată...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Anunțul URIAȘ făcut de Digi RCS-RDS. Se întâmplă de AZI
Anunțul URIAȘ făcut de Digi RCS-RDS. Se întâmplă de AZI
Nicolae Guță reacționează, după ce fosta lui iubită a fost băgată în spital de propriul soț. Dana Roba se zbate între viață și moarte
Nicolae Guță reacționează, după ce fosta lui iubită a fost băgată în spital de propriul...
Vrei să-ți vinzi apartamentul? Fă-o acum! Avertismentul-șoc din piață
Vrei să-ți vinzi apartamentul? Fă-o acum! Avertismentul-șoc din piață
Dedeman: 3 produse utile disponibile cu reduceri cuprinse între 30 și 390 de lei
Dedeman: 3 produse utile disponibile cu reduceri cuprinse între 30 și 390 de lei
Afacerea cu care George Copos a dat lovitura în România. A făcut un profit uriaş şi se pregăteşte să stabilească un nou record
Afacerea cu care George Copos a dat lovitura în România. A făcut un profit uriaş...
Ce se întâmplă cu familia Vulpiței și a lui Viorel Stegaru. Zvonurile care circulă prin Blăgești
Ce se întâmplă cu familia Vulpiței și a lui Viorel Stegaru. Zvonurile care circulă prin...
Top 3 zodii pentru care curajul e punctul forte. Vezi ce spun specialiștii
Top 3 zodii pentru care curajul e punctul forte. Vezi ce spun specialiștii