Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 10 iunie 2021. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Gemeni

Horoscop zilnic 10 iunie 2021. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Gemeni

De: Madalina Manole 10/06/2021 | 06:17
Horoscop zilnic 10 iunie 2021. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Gemeni

Horoscopul zilei de 10 iunie2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni au parte de o Lună Nouă însoțită de o Eclipsă inelară de Soare care se petrece în zodia lor.

Astăzi are loc fenomenul de Lună Nouă în zodia Gemeni, eveniment astrologic deosebit de important, dar fiind că este însoțit de o Eclipsă de Soare. Acest context se petrece sub auspiciile lui Mercur retrograd din Gemeni și este influențat de careul cu Neptun din Pești, semn că există multă confuzie și avem tendința de a distorsiona realitatea. Este o perioadă karmică, ca în orice eclipsă fiind implicate Nodurile Lunare din Gemeni-Săgetător, cele care vorbesc despre sensul de Destin, de aceea este probabil ca pentru mulți dintre noi această Eclipsă inelară de Soare din Gemeni să încheie un ciclu deschis în urmă cu 19 ani și să deschidă unul pentru următorii 19 ani.

Luna Nouă este momentul unor noi începuturi, momentul setării intențiilor, însă pentru că avem și o Eclipsă de Soare este vorba de noi începuturi radicale, neașteptate. La modul general, schimbările majore care se petrec în viața noastră au legătură cu comunicarea, cu gândirea, cu credințele și filozofiile noastre de viață. Mercur fiind retrograd aici și în calitate de guvernator al momentului ne cere fără îndoială să scăpăm de vechi tipare de gândire pentru a evolua. Răni mai vechi au nevoie să se vindece și pentru asta ar trebui să cerem sau să ne oferim iertarea. Noutatea vine în viața noastră prin detașarea de trecut, de idei și persoane care ne inhibă și ne țin în loc. Este foarte probabil să avem parte de vești șocante, de mesaje și informații surprinzătoare și o serie de secrete să iasă la suprafață acum.

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se resimt puternic pe o perioadă de jumătate de an de acum înainte și impactează în mod deosebit Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii, cu precădere pe cei născuți în a doua jumătate a zodiei, dar și pe cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Pentru Berbeci această Lună Nouă aduce ocazia de a se folosi de cunoștințele acumulate pentru a crește, iar pentru alții ocazia de a învăța ceva ce le aduce evoluția. Zona de comunicare, de rațiune, de dialog, de comerț, renegocieri și deplasări este activată acum. Nativii trebuie să fie atenți la dialogul cu cei din jur pentru că pot primi un răspuns, pot primi o informație valoroasă. Se pot întâlni cu persoane din trecutul lor, pot renunța la acele tipare de gândire care nu au dat roade până acum și pot avea idei noi despre cum să evolueze profesional. Totodată, pot afla secrete, însă atenție mai multă la confuzii, la lipsa de concentrare, la neclarități și probleme cu actele, cu rudele apropiate și la deplasări.

Horoscop Taur

Taurii au parte de Luna Nouă și Eclipsa de Soare în sectorul financiar. Pentru nativi poate fi vorba de o schimbare radicală legată de modul în care câștigă banii, dar și de modul în care-și administrează bugetul. Asta poate însemna noi surse de câștig, dar și pierderi care să-i stimuleze pe nativi să găsească noi alternative. Este un moment foarte bun ca Taurii să-și dea seama cum să-și valorifice talentele personale, cum să-și folosească spre beneficiul lor resursele interioare. Poate fi vorba de o nouă raportare la valori personale, materiale și spirituale, de recăpătarea stimei de sine. Sunt și cazuri în care nativii pot primi noi oferte legate de salarizare, un nou job.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt vedetele acestui moment, dat fiind că Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec în zodia lor. Nativii au ocazia să-și reconfigureze direcția de viitor, să-și schimbe stilul de viață, să-și redefinească obiectivele și să se concentreze pe dezvoltarea personală. Anumite tipare mentale, modele relaționale pot fi înlăturate acum pentru a evolua. Este un moment foarte bun pentru detașarea de trecut, dat fiind că Mercur este guvernatorul lor și este retrograd acum. Horoscopul de azi le cere să aibă mai multă grijă la sănătate, la stilul de viață abordat. Este o perioadă care marchează noi începuturi și recâștigarea încrederii de sine.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac resimt din plin acest moment, dat fiind că Luna le este guvernatoare, însă Eclipsa de Soare se petrece într-un sector al subconștientului. Pe de o parte, detașarea de trecut este esențială pentru evoluție, iar pe de altă parte, este nevoie ca nativii să facă tot ce le stă în putere pentru a-și relaxa și liniști mintea. Este nevoie de iertare, a lor și a altora, este nevoie ca Racii să scape de sentimentul de vinovăție, să vindece rănile mai vechi pentru a evolua, iar acum au această ocazie. Credința, meditația și zona spirituală pot fi instrumente de ajutor acum. De asemenea, nativii pot avea vise profetice, pot primi mesaje de la Univers pe diferite căi, pot avea revelații și momente de conștientizare. Horoscopul zilei le atrage atenția că unele secrtee pot ieși la suprafață acum.

Horoscop Leu

Pentru Lei această Lună Nouă și Eclipsa de Soare pot aduce ocazia de a intra în noi anturaje, ocazia de a cunoaște noi persoane care să se dovedească importante pentru evoluția lor, personală sau profesională. Unii nativi pot face o selecție printre prieteni, în timp ce alții pot avea parte de ajutor și sprijin din partea celor apropiați în deschiderea unei noi direcții de viitor. O serie de proiecte în care sunt implicați alături de alții, proiecte de grup, pot avea parte de un refresh. Redefinirea unor tipare relaționale, a modului în care privesc iubirea, copiii, zona de creativitate poate fi de ajutor acum.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de Luna Nouă și Eclipsa de Soare chiar în sectorul carierei și pentru nativi poate începe o perioadă de dezvoltare profesională, însă în condițiile lui Mercur retrograd, care le este guvernator, și care poate încetini mult procesul. Pentru unele Fecioare poate fi vorba de o avansare, de recunoașterea meritelor, însă pentru alte Fecioare va fi vorba de o perioadă în care își dau seama care este direcția profesională pe care vor să pornească în viitor. Totodată, este o perioadă în care pot reconfigura niște strategii prin care să-și atingă obiectivele avute.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o reconfigurare importantă a credințelor, convingerilor și filozofiilor de viață. Pentru a evolua, indiferent că este vorba de evoluție personală sau profesională, este nevoie să-și schimbe anumite idealuri, iar asta poate aduce și schimbări de principii de viață. Unii nativi pot merge către zona spirituală, unii pot alege să mai studieze ceva, să cunoască mai mult într-un anume domeniu, să exploreze ceva ce-i pasionează, în timp ce alții pot obține o diplomă sau se pot folosi de un atestat pentru a face progrese. Horoscopul de azi le cere mai multă atenție la călătorii, mai ales dacă sdunt în străinătate.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se pot folosi de energia momentului de Lună Nouă și Eclipsă de Soare pentru a se debarasa de vicii, dependențe și alte atașamente greșite, mai ales de natură financiară. Pot apărea schimbări legate de situația unor bunuri materiale, partaje, credite, investiții, banii partenerului de viață sau ai partenerilor de afaceri. Totodată, raportarea la viața intimă are nevoie de analiză și reconfigurare. Mulți Scorpioni caută să-și redescopere puterea, să-și îmbunătățească situația financiară, să se folosească altfel de resursele altora pentru a ieși pe plus. Horoscopul de azi le cere să aibă grijă la secrete, infidelități care pot ieși la suprafață acum.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Nouă și Eclipsa de Soare în sectorul relațiilor, fie de cuplu, fie profesionale. Este o perioadă de redefinire a legăturilor pe care le au și a modului de comunicare cu ceilalți. Nativii trebuie să înțeleagă că pentru a funcționa o relație este nevoie de doi. Lipsa cooperării și a dialogului poate aduce doar neplăceri și nemulțumiri. Poate fi vorba de rupturi bruște, de încheierea unor contracte, dar și de reconfigurări care pun relația pe o nouă direcție de viitor. Atenție la acte și la problemele cu legea. Cât Mercur retrogradează dialogurile cu ceilalți pot fi tensionate și pot apărea conflicte, însă așa cum nu este momentul unei cereri în căsătorie sau al semnării actului în sine, la fel nu este momentul unui divorț.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni, această Lună Nouă și Eclipsă de Soare din Gemeni le cere reconfigurarea stilului de viață. Nativii pot avea parte de schimbări importante care apar la locul de muncă și care sunt menite să îi repună pe o direcție profesională nouă, însă poate fi vorba și de propriile lor analize și decizii care sunt menite să aducă schimbări în program și în modul de desfășurare a sarcinilor. Reorganizarea poate fi de ajutor. Sunt și Capricorni care acum se pot angaja în această perioadă. Este important să aibă grijă la sănătate mai mult și să vină cu noi soluții pentru a-și desfășura sarcinile zilnice fără a se suprasolicita. Rutina zilnică poate fi schimbată prin schimbarea obiceiurilor și astfel se pot aduce îmbunătățiri sănătății.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de Luna Nouă și Eclipsa de Soare în sectorul iubirii, a creativității și copiilor. Nativii au parte de schimbări în viața sentimentală sau ei trebuie să-și reconfigureze niște tipare sentimentale pentru a fi fericiți, indiferent dacă sunt sau nu într-o relație. O poveste de iubire trebuie altfel privită și abordată. Este posibil ca unii nativi să se îndrăgostească brusc. De asemenea, relațiile cu copiii pot trece prin schimbări, inclusiv raportarea Vărsătorilor la ideea de a fi părinți. Pe de altă parte, timpul liber cere reconfigurări, este nevoie de echilibru între distracții și responsabilități. Proiectele creative și artistice, hobby-urile pot fi revizuite astfel încât să aducă mai multă satisfacție.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de schimbări legate de familie, locuință, carieră. Poate fi vorba de schimbarea unor tipare emoționale, de vindecarea rațională a unei traume mai vechi, poate chiar din copilărie, și astfel să-și reconfigureze ideea de cămin. Unii nativi își pot întemeia o familie sau se pot înțelege mai bine cu părinții, se pot ierta și împăca. Alți nativi vor încheia un capitol profesional care să-i determine să se ocupe mai mult de casă sau se pot muta ca urmare a jobului. Sunt și Pești care-și construiesc/cumpără o locuință acum. Oricum, este nevoie de o nouă raportare la familie și cămin, de mai multă responsabilizare față de cei dragi, dar și față de ei înșiși, de viața lor personală.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...