Home » Horoscop » Horoscop zilnic 10 iunie 2021. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Gemeni

Horoscop zilnic 10 iunie 2021. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Gemeni

De: Madalina Manole 10/06/2021 | 06:17
Horoscop zilnic 10 iunie 2021. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Gemeni

Horoscopul zilei de 10 iunie2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni au parte de o Lună Nouă însoțită de o Eclipsă inelară de Soare care se petrece în zodia lor.

Astăzi are loc fenomenul de Lună Nouă în zodia Gemeni, eveniment astrologic deosebit de important, dar fiind că este însoțit de o Eclipsă de Soare. Acest context se petrece sub auspiciile lui Mercur retrograd din Gemeni și este influențat de careul cu Neptun din Pești, semn că există multă confuzie și avem tendința de a distorsiona realitatea. Este o perioadă karmică, ca în orice eclipsă fiind implicate Nodurile Lunare din Gemeni-Săgetător, cele care vorbesc despre sensul de Destin, de aceea este probabil ca pentru mulți dintre noi această Eclipsă inelară de Soare din Gemeni să încheie un ciclu deschis în urmă cu 19 ani și să deschidă unul pentru următorii 19 ani.

Luna Nouă este momentul unor noi începuturi, momentul setării intențiilor, însă pentru că avem și o Eclipsă de Soare este vorba de noi începuturi radicale, neașteptate. La modul general, schimbările majore care se petrec în viața noastră au legătură cu comunicarea, cu gândirea, cu credințele și filozofiile noastre de viață. Mercur fiind retrograd aici și în calitate de guvernator al momentului ne cere fără îndoială să scăpăm de vechi tipare de gândire pentru a evolua. Răni mai vechi au nevoie să se vindece și pentru asta ar trebui să cerem sau să ne oferim iertarea. Noutatea vine în viața noastră prin detașarea de trecut, de idei și persoane care ne inhibă și ne țin în loc. Este foarte probabil să avem parte de vești șocante, de mesaje și informații surprinzătoare și o serie de secrete să iasă la suprafață acum.

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se resimt puternic pe o perioadă de jumătate de an de acum înainte și impactează în mod deosebit Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii, cu precădere pe cei născuți în a doua jumătate a zodiei, dar și pe cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Pentru Berbeci această Lună Nouă aduce ocazia de a se folosi de cunoștințele acumulate pentru a crește, iar pentru alții ocazia de a învăța ceva ce le aduce evoluția. Zona de comunicare, de rațiune, de dialog, de comerț, renegocieri și deplasări este activată acum. Nativii trebuie să fie atenți la dialogul cu cei din jur pentru că pot primi un răspuns, pot primi o informație valoroasă. Se pot întâlni cu persoane din trecutul lor, pot renunța la acele tipare de gândire care nu au dat roade până acum și pot avea idei noi despre cum să evolueze profesional. Totodată, pot afla secrete, însă atenție mai multă la confuzii, la lipsa de concentrare, la neclarități și probleme cu actele, cu rudele apropiate și la deplasări.

Horoscop Taur

Taurii au parte de Luna Nouă și Eclipsa de Soare în sectorul financiar. Pentru nativi poate fi vorba de o schimbare radicală legată de modul în care câștigă banii, dar și de modul în care-și administrează bugetul. Asta poate însemna noi surse de câștig, dar și pierderi care să-i stimuleze pe nativi să găsească noi alternative. Este un moment foarte bun ca Taurii să-și dea seama cum să-și valorifice talentele personale, cum să-și folosească spre beneficiul lor resursele interioare. Poate fi vorba de o nouă raportare la valori personale, materiale și spirituale, de recăpătarea stimei de sine. Sunt și cazuri în care nativii pot primi noi oferte legate de salarizare, un nou job.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt vedetele acestui moment, dat fiind că Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec în zodia lor. Nativii au ocazia să-și reconfigureze direcția de viitor, să-și schimbe stilul de viață, să-și redefinească obiectivele și să se concentreze pe dezvoltarea personală. Anumite tipare mentale, modele relaționale pot fi înlăturate acum pentru a evolua. Este un moment foarte bun pentru detașarea de trecut, dat fiind că Mercur este guvernatorul lor și este retrograd acum. Horoscopul de azi le cere să aibă mai multă grijă la sănătate, la stilul de viață abordat. Este o perioadă care marchează noi începuturi și recâștigarea încrederii de sine.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac resimt din plin acest moment, dat fiind că Luna le este guvernatoare, însă Eclipsa de Soare se petrece într-un sector al subconștientului. Pe de o parte, detașarea de trecut este esențială pentru evoluție, iar pe de altă parte, este nevoie ca nativii să facă tot ce le stă în putere pentru a-și relaxa și liniști mintea. Este nevoie de iertare, a lor și a altora, este nevoie ca Racii să scape de sentimentul de vinovăție, să vindece rănile mai vechi pentru a evolua, iar acum au această ocazie. Credința, meditația și zona spirituală pot fi instrumente de ajutor acum. De asemenea, nativii pot avea vise profetice, pot primi mesaje de la Univers pe diferite căi, pot avea revelații și momente de conștientizare. Horoscopul zilei le atrage atenția că unele secrtee pot ieși la suprafață acum.

Horoscop Leu

Pentru Lei această Lună Nouă și Eclipsa de Soare pot aduce ocazia de a intra în noi anturaje, ocazia de a cunoaște noi persoane care să se dovedească importante pentru evoluția lor, personală sau profesională. Unii nativi pot face o selecție printre prieteni, în timp ce alții pot avea parte de ajutor și sprijin din partea celor apropiați în deschiderea unei noi direcții de viitor. O serie de proiecte în care sunt implicați alături de alții, proiecte de grup, pot avea parte de un refresh. Redefinirea unor tipare relaționale, a modului în care privesc iubirea, copiii, zona de creativitate poate fi de ajutor acum.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de Luna Nouă și Eclipsa de Soare chiar în sectorul carierei și pentru nativi poate începe o perioadă de dezvoltare profesională, însă în condițiile lui Mercur retrograd, care le este guvernator, și care poate încetini mult procesul. Pentru unele Fecioare poate fi vorba de o avansare, de recunoașterea meritelor, însă pentru alte Fecioare va fi vorba de o perioadă în care își dau seama care este direcția profesională pe care vor să pornească în viitor. Totodată, este o perioadă în care pot reconfigura niște strategii prin care să-și atingă obiectivele avute.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o reconfigurare importantă a credințelor, convingerilor și filozofiilor de viață. Pentru a evolua, indiferent că este vorba de evoluție personală sau profesională, este nevoie să-și schimbe anumite idealuri, iar asta poate aduce și schimbări de principii de viață. Unii nativi pot merge către zona spirituală, unii pot alege să mai studieze ceva, să cunoască mai mult într-un anume domeniu, să exploreze ceva ce-i pasionează, în timp ce alții pot obține o diplomă sau se pot folosi de un atestat pentru a face progrese. Horoscopul de azi le cere mai multă atenție la călătorii, mai ales dacă sdunt în străinătate.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se pot folosi de energia momentului de Lună Nouă și Eclipsă de Soare pentru a se debarasa de vicii, dependențe și alte atașamente greșite, mai ales de natură financiară. Pot apărea schimbări legate de situația unor bunuri materiale, partaje, credite, investiții, banii partenerului de viață sau ai partenerilor de afaceri. Totodată, raportarea la viața intimă are nevoie de analiză și reconfigurare. Mulți Scorpioni caută să-și redescopere puterea, să-și îmbunătățească situația financiară, să se folosească altfel de resursele altora pentru a ieși pe plus. Horoscopul de azi le cere să aibă grijă la secrete, infidelități care pot ieși la suprafață acum.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Nouă și Eclipsa de Soare în sectorul relațiilor, fie de cuplu, fie profesionale. Este o perioadă de redefinire a legăturilor pe care le au și a modului de comunicare cu ceilalți. Nativii trebuie să înțeleagă că pentru a funcționa o relație este nevoie de doi. Lipsa cooperării și a dialogului poate aduce doar neplăceri și nemulțumiri. Poate fi vorba de rupturi bruște, de încheierea unor contracte, dar și de reconfigurări care pun relația pe o nouă direcție de viitor. Atenție la acte și la problemele cu legea. Cât Mercur retrogradează dialogurile cu ceilalți pot fi tensionate și pot apărea conflicte, însă așa cum nu este momentul unei cereri în căsătorie sau al semnării actului în sine, la fel nu este momentul unui divorț.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni, această Lună Nouă și Eclipsă de Soare din Gemeni le cere reconfigurarea stilului de viață. Nativii pot avea parte de schimbări importante care apar la locul de muncă și care sunt menite să îi repună pe o direcție profesională nouă, însă poate fi vorba și de propriile lor analize și decizii care sunt menite să aducă schimbări în program și în modul de desfășurare a sarcinilor. Reorganizarea poate fi de ajutor. Sunt și Capricorni care acum se pot angaja în această perioadă. Este important să aibă grijă la sănătate mai mult și să vină cu noi soluții pentru a-și desfășura sarcinile zilnice fără a se suprasolicita. Rutina zilnică poate fi schimbată prin schimbarea obiceiurilor și astfel se pot aduce îmbunătățiri sănătății.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de Luna Nouă și Eclipsa de Soare în sectorul iubirii, a creativității și copiilor. Nativii au parte de schimbări în viața sentimentală sau ei trebuie să-și reconfigureze niște tipare sentimentale pentru a fi fericiți, indiferent dacă sunt sau nu într-o relație. O poveste de iubire trebuie altfel privită și abordată. Este posibil ca unii nativi să se îndrăgostească brusc. De asemenea, relațiile cu copiii pot trece prin schimbări, inclusiv raportarea Vărsătorilor la ideea de a fi părinți. Pe de altă parte, timpul liber cere reconfigurări, este nevoie de echilibru între distracții și responsabilități. Proiectele creative și artistice, hobby-urile pot fi revizuite astfel încât să aducă mai multă satisfacție.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de schimbări legate de familie, locuință, carieră. Poate fi vorba de schimbarea unor tipare emoționale, de vindecarea rațională a unei traume mai vechi, poate chiar din copilărie, și astfel să-și reconfigureze ideea de cămin. Unii nativi își pot întemeia o familie sau se pot înțelege mai bine cu părinții, se pot ierta și împăca. Alți nativi vor încheia un capitol profesional care să-i determine să se ocupe mai mult de casă sau se pot muta ca urmare a jobului. Sunt și Pești care-și construiesc/cumpără o locuință acum. Oricum, este nevoie de o nouă raportare la familie și cămin, de mai multă responsabilizare față de cei dragi, dar și față de ei înșiși, de viața lor personală.

Parteneri
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Ce a putut spune Raluca Dumitru despre Zanni de la Survivor România. E clar acum
Ce a putut spune Raluca Dumitru despre Zanni de la Survivor România. E clar acum
FOTO. Inna, imagini demențiale! Și-a arătat formele complet în costum de baie
FOTO. Inna, imagini demențiale! Și-a arătat formele complet în costum de baie
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Ilinca Vandici, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia ei: Am avut nevoie de terapie, nu a fost ușor
Ilinca Vandici, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia ei: Am avut nevoie de terapie, nu a...
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat, chiar și cu el în pântec” Groaznic ce i-a FĂCUT și lui David:
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat,...
Alimente diuretice care combat retenția de apă și te ajută să slăbești
Alimente diuretice care combat retenția de apă și te ajută să slăbești
Anamaria Prodan a rupt tăcerea!  Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf!
Anamaria Prodan a rupt tăcerea! Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf!
Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie să știe
Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie...
Mormane de bani pe jos! Ce s-a întâmplat în ziua de Rusalii la mormântul lui Arsenie Boca
Mormane de bani pe jos! Ce s-a întâmplat în ziua de Rusalii la mormântul lui...
Horoscop luni, 21 iunie! Nativii Leu nu pot fi mulţumiţi de nimic. Ce se întâmplă cu Săgetătorii
Horoscop luni, 21 iunie! Nativii Leu nu pot fi mulţumiţi de nimic. Ce se întâmplă...
Cornel, un tânăr poliţist din Deva, a murit într-un Trabant strivit, la Şoimuş. Agentul a intrat cu maşina pe contrasens
Cornel, un tânăr poliţist din Deva, a murit într-un Trabant strivit, la Şoimuş. Agentul a...
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
BANCUL ZILEI – Darul iubitei și bikinii buclucași
BANCUL ZILEI – Darul iubitei și bikinii buclucași
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se întâmplă între cei doi soți. Unde e acum
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se...
Calendar ortodox duminică, 20 iunie. Ce este INTERZIS TOTAL de Rusalii!
Calendar ortodox duminică, 20 iunie. Ce este INTERZIS TOTAL de Rusalii!
Miracolul care înspăimântă Rusia. Călugărul mort cu 90 de ani în urmă a luat 10 kg în greutate și pare să transpire
Miracolul care înspăimântă Rusia. Călugărul mort cu 90 de ani în urmă a luat 10...
Anamaria Prodan a rupt tăcerea!  Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf!
Anamaria Prodan a rupt tăcerea! Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf!
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Irisha, mesaj de ultimă oră pentru fanii Survivor România. Ce a spus despre trasee
Irisha, mesaj de ultimă oră pentru fanii Survivor România. Ce a spus despre trasee
FOTO VIDEO Regina Elisabeta, întâmpinată cu urale la festivalul de hipism Royal Ascot
FOTO VIDEO Regina Elisabeta, întâmpinată cu urale la festivalul de hipism Royal Ascot
Daniel Pavel, anunț surpriză pentru concurenții Survivor! „Doamnelor și domnilor, în aplauzele voastre...”
Daniel Pavel, anunț surpriză pentru concurenții Survivor! „Doamnelor și domnilor, în aplauzele voastre...”
Heidi Klum și-a arătat susținerea pentru Germania în „cel mai mic bikini”. Puține femei ar avea curajul, la vârsta ei
Heidi Klum și-a arătat susținerea pentru Germania în „cel mai mic bikini”. Puține femei ar...
FOTO. Anna Lesko, o nouă apariție interzisă! Cum s-a afișat în fața fanilor: i-a căzut prosopul de pe bust
FOTO. Anna Lesko, o nouă apariție interzisă! Cum s-a afișat în fața fanilor: i-a căzut...
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul acționar la majoratul lor
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul...
„Problema sunt eu... am niște nebunii
„Problema sunt eu... am niște nebunii"! Anamaria Prodan, reacție bizară după ce Reghe a anunțat...
Final de excepție la Survivor România în meciul cu Grecia. Recompensa s-a adjudecat! Ce echipă va lua cina la restaurant
Final de excepție la Survivor România în meciul cu Grecia. Recompensa s-a adjudecat! Ce echipă...
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, la obsedanta întrebare: De ce a fost evacuat tezaurul şi de ce la Moscova?
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR,...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane de euro cu aceasta şi are un nou pariu
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...
Mantea rupe tăcerea despre Cristi Mitrea:
Mantea rupe tăcerea despre Cristi Mitrea: "...câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în...
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Ruxandra a fost strânsă de gât minute în șir, apoi băgată în doi saci și aruncată în prăpastie! Detalii șocante
Ruxandra a fost strânsă de gât minute în șir, apoi băgată în doi saci și...
Reguli de circulație mai puțin cunoscute din Grecia. Dacă greșești poți rămâne fără mașină!
Reguli de circulație mai puțin cunoscute din Grecia. Dacă greșești poți rămâne fără mașină!